You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град”: Джемре и Дженк се женят, Агях разкрива Шениз и Джерен

„Безмилостен град”: Джемре и Дженк се женят, Агях разкрива Шениз и Джерен

Благодарение на Сехер, Агях спасява племенника си в „Безмилостен град” – Недим се чувства все по-здрав

Отхвърлена от всички, Джемре е отведена от хората на Агях. Тя обаче не е изоставена в огромния безмилостен град. Дженк настига колата и застава срещу нея. Охраната е смутена, но не и Джемре. Тя им казва, че Дженк се опитва да стане герой. Докато той се опитва да я измъкне от колата, Джерен получава нервна криза при отчайващия вид на Недим.

Дженк отвежда насила Джемре, за да не стане нечия жертва. Волята за живот на Недим надделява. С отчаяни усилия казва на жена си, че е с лошо сърце. Бабата на Джерен се втурва в стаята и успява да помогне.

Госпожа Сехер страда за Джемре, но е принудена да прегръща малката си дъщеря, за да я утеши.

Дженк води медицинската сестра в апартамента си. Двамата не спират да се карат. Тя го нарича „Страхливец”, той нея – „Храбро сърце”. Джемре заспива на дивана, а Дженк – на крачка от нея.

Джерен е щастлива да има майка си само за себе си, но подслушвайки Шениз, разбира, че сестра ѝ пак е получила повече от нея – закрилата на любимия. Тя тръгва към хотела, а Дженк напуска апартамента след като Джемре отхвърля добрите му намерения отново.

Джемре пише прощално писмо, без да знае, че хората на Шениз се канят да я нападнат. В стаята ѝ обаче нахлува Джерен. Тя получава пореден истеричен пристъп. Сестра ѝ си тръгва, огорчена, че нито Недим, нито майка ѝ я искат. Дженк се завръща, но намира не която иска в стаята си.

Шениз и Агях ги заварват в момента, в който Джерен държи ръката на сина им на корема си. Дженк я унижава отново. Тя излива цялата си злоба у дома – върху майка си и брат си, които се страхуват за сестра си. Дженк намира писмото на медицинската сестра, която му казва, че няма да изчисти страха си с нея. Джемре се скита, за да намери подслон и препитание.

Дамла и Дживан отиват да търсят бегълците. Джемре му се обажда и двамата отиват да я видят в хотелчето. Дживан започва да ѝ крещи, но сестра му успява да го трогне с думите си. Двамата се прегръщат. В имението Сехер намира утеха само при Недим, но още не е готова да повярва, че малката ѝ дъщеря е злодей.

Джемре си намира работа като певица в бар. Джерен е нещастна и единствената ѝ утеха е да тормози Недим. Дживан води майка си в заведението, където пее сестра му и в дома ѝ. Тя не може да направи друго, освен да се радва отдалеч на детето си.

В стремежа си да изтормози мъжа си, Джерен му казва, че Джерен живее при Дженк. Тя не подозира, че любимият ѝ е до вратата и чува как вика на братовчед му. Дженк нахлува в стаята, за да я спре. Недим разбира, че братовчед му е баща на бебето ѝ. Получава криза и братовчед му отново го спасява.

Джемре се обажда на брат си, разбрала, че майка ѝ е била в дома ѝ. Случайно разбира, че Недим е отведен с линейка. Стига в болницата и успява да го види тайно. Джерен я вижда и се разразява нов скандал. Агях гони медицинската сестра от болницата.

Дженк вижда Джемре и я проследява с колата си до хотела. Агях вдига скандал в имението и Дживан си признава, че не е могъл да се откаже от сестра си. Агях му казва, че вече не е шофьор на дъщеря ѝ и го гони от имението.

Шениз е успяла да придума мъжа си. Агях иска да отпрати сина си в Щатите. Дженк го предупреждава, че така наказва само Недим. Дамла намира начин да е с Дживан в колата.

Джерен успява да заблуди майка си. Двете отиват при Джемре. Сехер се надява сестрите да се сдобрят, но напразно. Джемре ги прокужда. Благодарение на Джерен и Шениз, медицинската сестра остава без работа. Дамла и Дживан стават все по-близки.

Джемре е на път да загуби и покрива си. Пред хотела среща Дженк, който ѝ казва, че ако има смелост да спаси Недим, има предложение за нея. Сехер случайно става свидетел как Джерен тормози мъжа си.
Докато нещастната майка се опитва да проумее колко сляпа е била относно детето си, Джемре отхвърля категорично тайнственото предложение на Дженк, което ще разклати равновесието в „Безмилостен град”.

Сехер завлича Джерен за косите в стаята си. Кара я да се покае над Корана, да се закълне, че няма да лъже. Дори Джерен не може да постъпи толкова непочтенна. Агях спасява момичето от гнева на майка ѝ.

Джемре си спомня хубавите дни с Недим и остава да спи в градския парк. Не предполага, че Дженк отново бди над съня ѝ. В имението се разразява страшен скандал, на който ням свидетел е Недим. Агях обаче продължава да живее в неведение за злините под покрива му.

Сутринта Джемре се събужда и вижда Дженк до себе си. Този път приема предложението му, въпреки съмненията си. Намеренията на Джерен и баба ѝ да станат попечители на Недим са разкрити и преустановени от Шениз.

Дживан и Сехер разбират, че Джемре е в ужасно положение. Устройват скандал в имението. Джерен иска прошка от мъжа си пред очите на Сехер, но Недим не иска да я погледне в очите. Дженк носи подарък на братовчед си, който е част от плана му да го спаси. Джемре започва работа в социален дом, благодарение на натрапчивия ѝ ухажор Вечерта двамата се срещат. Дженк ѝ казва, че е поставил скрита камера в дома на братовчед си.

В стаята на Недим Джемре лее сълзи заради бащата на бебето си. Шениз за първи път проявява разбиране. Сеща се за болката, преживяна заради брата на мъжа ѝ.

Агях е изпратил свой човек, който винаги е наясно какво вършат заговорниците. Джемре се обажда на брат си, за да е спокоен, но не иска да говори с майка си.

Джерен отново очаква Дженк в стаята му. Той я отхвърля по най-болезнения начин- казва ѝ, че много обича сестра ѝ, че съжалява за грешките си, че иска да замине, за да се спаси от срама. Джерен няма пред кого да изплаче болката си, освен пред Недим.

Агях заснема Джемре на новото ѝ работно място. Показва видеото на майка ѝ, за да бъде спокойна. Намеренията на Дженк и Джемре обаче се провалят. На записа от камерата няма нищо. Тя отново обвинява Дженк в предателство. В социалния дом обаче вижда Недим, който раздава подаръци на децата. Довела го е Шениз. Тя казва на медицинската сестра, че той е провалил плановете на братовчед си.

Недим го е направил от ревност. Шениз обаче ѝ вменява, че той го е направил, защото не вярва на геройството ѝ.

Благодарение на оригиналния запис, майката на Дженк има добро доказателство срещу Джерен. Шениз устройва поредния си спектакъл и пред Дженк. Заплашва го, че ще се самоубие, ако продължи да помага на Джемре. Дженк се разстройва дълбоко. Шениз си тръгва доволна от поредната победа, без да види Джемре в хотела.

Медицинската сестра иска прошка за недоверието си. Моли го да спаси не само Недим, но и себе си. Дженк е още под влиянието на майка си и я гони. На другата сутрин Джерен вдига скандал в работата на сестра си. Джерен е принудена да си тръгне и от там. Това, което я изважда от отчаянието е гласът на Недим. Той ѝ се обажда от телефона на Сехер и казва, че ѝ вярва.

Джерен отново отива да види Дженк. Готова е да приеме предложението му.Вечерта в имението има парти. Недим успява да провали плановете на Шениз да го упои. Докато тя подменя бижутата си, Сехер успява да се добере до касата, където е флашката със записа на дъщеря ѝ.
На партито по повод заминаването му Дженк се появява, хванал за ръка Джемре. Тя носи бяла рокля…и брачно свидетелство в ръката си.

"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Прощалният купон се превръща в кошмар и за двете семейства в „Безмилостен град”. Джерен е съкрушена, а Шениз е в ступор. Дженк представя жена си пред всички гости. Шениз изпада в истерия, а всички снимат цирка.

Бабата на Джерен я отвежда в стаята ѝ. Дживан иска обяснение от сестра си. Булката съжалява само за него. Тя не пести горчиви думи и за майка си. Дженк наблюдава с ирония отчаяните усилия на майка му да го вразуми. Агях пристига. Вижда свидетелството за брак на сина си и го удря. Глух за молбите на жена си, Агях се отказва от Дженк. Младоженците си тръгват от имението, хванати за ръка.

Двамата остават в апартамента му , но вместо да бъдат в съгласие за пореден път се карат. Той подхожда с ирония към ситуацията, но тя не му дава мира, докато не му казва, че се е оженил за нея само, за да нарани баща си. В имението всички са разстроени. Дори Джерен търси опора в Недим. Дженк обаче е доволен. В живота му е Джерен Карачай.

На другата сутрин след първата брачна нощ младоженците са изхвърлени на улицата. Дживан разпитва баба си за истериите на Джерен на пратито. Шениз унижава Сехер пред Агях. Казва ѝ, че няма да даде сина си на дъщерите ѝ, защото той не е Недим. Дживан за малко не разбира тайната на майка си.

Когато Недим отваря очи, Джерен му казва за сватбата на сестра си и братовчед му. Младоженците отново нахлуват в имението. Агях не иска да ги види, но Дамла защитава брат си. Джерен води мъжа си при гостите и продължава да се подиграва с него. Младежът получава нова криза. Дори Агях отстъпва и разрешава Джерен да се погрижи за племенника му.

Дживан намира флашката, която е паднала от майка му. Сехер вижда как Джерен, вместо да бъде до мъжа си, удря Дженк. Той се подиграва с момичето, но тя го предупреждава, че сестра ѝ един ден ще разбере за кого се е омъжила. Сехер осъзнава, че малката ѝ дъщеря е влюбена в мъжа на сестра си.

Недим отваря очи, но не иска да чуе какво има да му каже Джемре. Младите си тръгват, за да не му вредят повече. Дживан успява да накара майка си да не си тръгне от имението. Сехер разбира, че е изгубила флашката и започва да я търси. Шениз страда и казва на мъжа си, че няма да се откаже от Дженк.

Агях намира утеха отново при племенника си. Разбира, че той е влюбен в медицинската сестра. Говори му да се откаже от чувствата си. Дженк и Джемре остават да нощуват в яхтата му. Шениз пристига и им дава да разбере, че не вярва, че бракът им е истински.

Дженк е горд от позицията на жена си.Шениз заплашва снаха си. Казва на Дженк, че жена му е с него само заради Недим. Джемре ѝ казва, че ще заминат на далече. Шениз си тръгва разстроена, но снаха ѝ очаква ответния ѝ удар.

Сехер отново губи възможност да се сближи с Джерен. Дъщеря ѝ е до Шениз, решена да развали брака на сестра си. Джерен отива да види Джемре. Отново изпада в криза и я блъска по стълбите. Мисли си, че я е убила и си тръгва ужасена. Дженк обаче се появява навреме.

Дживан иска лаптопа на Дамла, за да разгледа флашката. Джерен отива при мъжа си и му казва, че е станала убийца. Всички се опитват да разберат какво е станало. Дженк нахлува в имението, за да търси нападателя на жена си. Джемре обаче е добре и дори не издава сестра си.

Съсипан от мъка, Недим намира опора в гнева си и започва да се възстановява все по-бързо. Без да иска, Сехер получава ценната флашка от Дамла. Тя влиза в кабинета на Агях и вижда с очите си как дъщеря ѝ малтретира Недим. В същото време господарят на имението влиза в стаята. Агях се доближава и вижда потресаващите кадри.

На другата сутрин нещата в имението стават различни. Агях вика блудния си син и жена му. Дава да му целунат ръка, с което приема брака им. Бизнесменът и Сехер са постигнали съгласие и започват да действат по план.

Нуртен събира багажа на Джерен и баба ѝ. Младоженците не разбират какво всъщност се случва. Докато се карат за пореден път, разбират, че бабата и любимата ѝ внучка са нежелани в имението. Дживан гледа безмълвен падението им.

Джемре отива да види Недим, но него го няма. Той подлежи на пълен преглед и до него е само Дамла. Жена му и баба ѝ са настанени в апартамент. В него ги очакват Агях, Шениз и Сехер. Показват им видеото с ужасните сцени с Недим.

Агях обещава на Джемре, че докато роди няма да ѝ липсва нищо. Сехер си тръгва под клетвите на свекърва си. Агях не иска да говори с Шениз. Ясно е, че тя също ще бъде прокудена от живота на децата си.
Агях разбира, че Недим не може да проговори и да проходи, заради психологически проблем. Той води племенника си и дъщеря си на морето. Дамла е щастлива, че братовчед ѝ ще се оправи. Агях я моли да пази в тайна това, което знае. Дженк е нещастен да види жена си толкова щастлива, само при вида на Недим.

Джемре страда, че нейното момче не я поглежда в очите. Агях съобщава на фамилията за промените, но не обяснява защо са необходими. Единствено Сехер си позволява да го притиска с въпроси. Агях обяснява поведението си това, че иска да разбере кой до каква степен е замесен в тормоза над племенника му.

По-късно Шениз се опитва да се измъкне с изкусни лъжи. Джемре се опитва да види Недим, но господарят на имението е забранил. Оказва се, че не Агях, а племенникът му не иска да види спасителката си.
Изгарящ от ревност, Дженк се опитва да убеди жена си да не преследва Недим. Тя си обяснява с детински каприз поведението му.

Сехер се опитва да разбере какво се крие в сърцето и мислите на Джемре, но дъщеря ѝ отказва да споделя.

Ред е на Джерен да прави опити да влезе в имението. Охраната обаче не я пуска. В имението не спят. Младоженците са в една стая, но Дженк прекарва нощта, гледайки с копнеж жена си. Агях разпорежда на сутринта Дженк да го придружи с Недим. Бизнесменът показва на племенника си империята, която притежава.

Шениз отива да види Джерен в новия ѝ дом. Момичето я заплашва, че ще каже истината за бебето. Шениз се разминава на прага със Сехер. Тя успява да организира срещата на дъщерите ѝ. Шениз научава от секретарката на Агях, че Недим е встъпил във владение на холдинга си.

Дженк трудно издържа да бъде като слуга около братовчед си. Когато остават насаме обаче му признава, че това, което е смятал за свое, всъщност е негово. Спомня си как в детството си винаги е бил в сянката на Недим.

Дженк напуска сградата. Недим чупи снимката на баща си. Джерен не смее да признае цялата истина на сестра си, която иска да разбере поведението ѝ. Момичето я праща да пита Дженк за това. Джемре очаква мъжа си, който се запива, неспособен да се справи с преживяното.

Шениз преживява дълбоко, че любимият ѝ син отново ще загуби заради Недим. Агях вижда Дженк да се прибира в отчайващо състояние. На другата сутрин разбира, че снаха му дори не го е завила, но за сметка на това се е погрижила за братовчед му.

Шениз се сеща, че има дъщеря и решава да се сближи с нея, за да научи за плановете на мъжа си. Агях притеснява снаха си с коментар, че предпочита да се грижи за Недим. Дженк се събужда. Чува съобщенията от Джемре и Джерен. Малката изнудва бившия си да я посети.

Агях поема самостоятелно опеката над племенника си и лишава жена си от правото да взима решения. Младоженците се скарват отново. Дженк пита директно жена си какво изпитва към Недим.

На вечерята в имението става ясно, че Сехер ще остане при малката си дъщеря. Интересът на Дамла към шофьора не остава скрит. Агях показва уважение към майката на снахите си, което не се нрави на Шениз. Дженк започва да се страхува, че Недим ще оздравее напълно. Шениз не спира да натяква на сина си какво ще изгуби.

Джемре тайно наблюдава Недим. Агях вижда и нея, и сина си. Дженк и Джемре се карат отново. Той я обвинява, че се е влюбила в Недим. Тя отрича, защото това е бащата на бебето на сестра ѝ. Докато взаимно се обвиняват, Агях нанася поредния си удар. Бързо организира повторен ДНК-тест за бебето на Джерен.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close