You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град”: Дженк признава на Джемре за бебето, Джерен убива Агях

„Безмилостен град”: Дженк признава на Джемре за бебето, Джерен убива Агях

Възмездието настига Шениз в „Безмилостен град”, всички разбират, че бебето на Джерен и Дженк е живо

Докато Шениз пропада в „Безмилостен град”, в имението на Карачай има нов скандал. Джерен и майка ѝ се радват на Атлас, но Башак се завръща и ги напада. Полицията отвежда Агях за показания пред погледа на Недим. Бабата на Джерен открива ДНК-теста на Дженк, но не може да го разчете. Дава го на любимата си внучка. Джерен научава най-важната тайна в имението, но не го споделя с баба си. Денят е щастлив за нея – разбрала е за нещастието на Шениз и има в ръцете си ценен коз!

Недим, жена му и Джемре отиват да покажат подкрепа в болницата. Джнек не е доволен да види съперника си. Лекарят предупреждава децата на Шениз, че дори тя да оцелее, ще бъде в отчайващо състояние.

Дженк вдига скандал на Недим. Джемре го отвежда. Той ѝ споделя за аферата на баща си, без да подозира, че тя е наясно с изневерите. Агях поема вината за инцидента и отказва адвокат. Опитите на Недим да помогне, само ядосват Дженк. Той отпраща и него, и Джемре.
Джерен се наслаждава на нещастието на враговете си и издевателства над Дженк. Недим се опитва да подкрепя чичо си, но той твърди, че всичко е направил заради себе си. Джерен унижава Башак, за да бъде близо до бебето ѝ. Тя не ѝ остава длъжна, но случайно разбира за загубата ѝ. Джерен я гони от имението.

Недим открива видео, с което да оневини чичо си. Когато се прибира, гони Джерен от стаята си, защото е разкрила изневярата на Шениз. Оя принуждава Башак да остане в имението. Недим е в стаята си, в инвалидното кресло и се опитва да обмисли бъдещето си.

Агях е глух за молбите на Дамла, но Дживан е до нея, за да я подкрепя. Джемре отива на поредната си изява. Недим закъснява, но е на първата маса до сцената за нея. Дженк отива да види баща си в извънградската им къща. Задава въпроси, но Агях му казва да се моли майка му да оцелее. Оя се опитва да се добере до брат си, но той отхвърля опитите ѝ за сближаване. Прибира Джемре в имението.

Дженк се прибира и напада Недим. Вярва, че той е провокирал семейния скандал. Джемре се опитва да го спре и той я обижда в огорчението си. Тя го удря и Дженк се завръща в болницата. Агях посещава тайно жена си. Казва ѝ, че докато не разговарят, тя няма да отиде никъде.

Недим е на път да подпише договор, който ще коства много на семейството. Джемре отива до болницата. Дженк ѝ иска прошка, но не може да сдържи болката си, че тя не крие любовта си към Недим. Тя си тръгва, но по пътя я спира Джерен. Сестра ѝ я обвинява, че крие тайните на Карачай – измяната на Шениз, това, че Недим ги е видял. Момичетата не виждат Дамла, която е наблизо и научава случайно за позора на майка си.

Разразява се грозен скандал пред болницата. Джерен е доволна, но Дамла е още по-силна. Казва на Джемре да попита сестра си какво е вършила с Дженк. Сехер посещава Агях. Намира начин да го накара да седне на масата. Той я кани да му прави компания.

Дамла подозира Сехер, че се опитва да оплете Агях. Не иска да повярва на чутото от Джерен. Недим подписва договора, срещу който възразяват Агях и Дженк. Само Дживан е щастлив – убедил се е в любовта на Дамла.

Шениз оцелява, но е в окаяно състояние. Изписват я. Дамла не иска да наскърби Джемре и по тази причина прикрива отново аферата на Джерен и брат ѝ. Настаняват Шениз в стаята и инвалидното кресло на Недим. Решил да получи и своето наказание, Дженк разговаря с Джемре пред майка си. Казва му, че го е спасила; че ако може, не би я обичал. Най-после намира сила в себе си, за да признае, че бебето на Джерен, всъщност е било негово.

"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Джемре е съсипана. Тя напада Шениз и Дженк. Вдига скандал на доволната Джерен. Това, което я съсипва е, че Недим е подменил тестовете на бащинство. Сехер чува всичко и припада. Джерен е съкрушена – загубила е завинаги хората, които обича най-много. До нея е само баба ѝ, която гледа на нея само като стока. Шениз доволно се усмихва в инвалидното кресло.

Когато Сехер идва на себе си, зашлевява безпътната си дъщеря и я прокужда от семейството. Дамла е разбита от всички тайни и интриги, в които вечно е замесена майка ѝ. Недим намира Джемре на брега. Двамата се изпокарват. Той разбира, че тя го е отхвърлила, за да може да се излекува окончателно.

Вечерта Джемре провежда поредния труден разговор с Дженк. Недим иска развод от Джерен. Готов е да даде всичко, за да живеят в покой. Дамла казва на Дживан за скандала в семейството. Младежът идва да поиска сметка от сестра си. Недим отива при Шениз. Доближава я до прозореца, за да наблюдава скандала. Казва ѝ, че я съжалява и това е най-голямото ѝ наказание.

Във вилата Агях е на път да разбере чии са децата, които цял живот е обичал. Разбира, че Дамла е негова, но малко преди да отвори плика на Дженк, синът му го посещава пиян. Младежът му казва, че няма къде да отиде. Двамата разговарят. Дженк казва, че Агях не е голям късметлия със син си, но той е най-големият щастливец с баща като него. Когато младежът заспива, възрастният мъж разбира, че няма нужда от тестове. Казва си, че в деня, когато не може да нарече младежа свой син, това ще е денят, в който умре.

На другата сутрин Недим получава пратка, която е очаквала Шениз. Проучването на Оя показва, че тя не само не е завършила училище, но и е лежала в психиатрията. Недим и Джерен се развеждат. Тя получава щедра издръжка, той – свободата си. По-късно Джерен изпада в криза – има много пари и нищо друго.

Дамла отива да види баща си. Казва му, че Недим е бил прав за всичко. В компанията Дженк показва на брат си, че е бил излъган от бизнес партньора си. Недим обаче е дебелоглав и продължава неблагонадеждното сътрудничество.

Джерен планира да си купи дом. Иска да получи някаква подкрепа от близките си, но не я получава. Казва, че причината за нещастието им са интригите на баба ѝ. Сехер напада старицата. Нериман е на път да разкрие тайната на снаха си.

Джерен не може да си намери място дори в имението. Дженк за първи път се опитва да бъде добър с нея. Иска ѝ прошка за това, което ѝ е причинил. Оя отвежда Башак и бебето в къща насред нищото. Недим е готов да се бори за любовта на Джемре и да я чака, доколкото трябва. Оя отвлича бебето Атлас, но Башак се бори за него. Момичето се обажда на Недим за помощ. Той отива с Джемре, за да ги спаси.

Агях унищожава ДНК-теста на Дженк, без да го види, защото нищо няма да му попречи да бъде негов баща. Дамла плаче и упреква майка си за измяната. Дженк я чува и осъзнава причината за цялото нещастие в семейството. Отива при баща си, за да намери опора. Агях му разказва всичко, което знае и му дава увереност, че ще се справят.

Оя запалва къщата, за да принуди Башак да ѝ даде бебето. Недим пристига навреме. Оя признава, че Атлас е бебето на Джерен и Дженк. Недим и Джемре спасяват и двамата. Оя е арестувана.

Помощникът на мнимата психиатърка разказва как Атлас е подменен с мъртво бебе. Вярвал е, че е спасявал детето от убийство. Докато Недим се опитва да обясни на Башак, чие е в действителност детето ѝ, Джерен разбира, че синът ѝ е жив.

Дженк признава на Агях, че е баща на бебето, което са изгубили. Разказва му за Недим и подменения тест. Поема отговорността за случилото се.

В имението Джерен се опитва да измъкне сина си от Башак, но тя не е готова да го даде. Дживан умолява майка си да благослови връзката им с Дамла. Принуждава Сехер да приеме избора му.

Башак успява да избяга. Недим и Джемре търсят помощ от Агях, за да я намерят. Джерен намира Дженк и му казва, че синът им е жив. Агях намира внука си и след като ДНК-теста доказва, че е Карачай, майка му най-после може да го прегърне. Сехер е готова да отведе децата и внука си и да си тръгне. Агях е моли да почака.

Всички харесват Атлас. Джерен не пропуска да издевателства над Шениз. Дженк не намира сили да се прибере. Джемре го намира и му казва, че бебето има право да живее с баща си. Когато се прибира в имението, тя му казва, че може да бъде баща. Той взима на ръце бебето си и го прегръща. Дженк поема отговорност за сина си, но напомня на Джерен, че тя за него е никоя. Тя обаче не се отказва от намерението си да бъде част от живота му.

Късната поява на бизнеспартньора на Недим в имението провокира ревността на Дживан. Дамла е изумена от реакцията му и връзката им приключва за пореден път. Джерен непрекъснато притиска Дженк с бебето. Той търси морална подкрепа от баща си и както винаги я получава. Дженк е готов да отстъпи на майката на детето си половината акции. Агях има малко по-различен план.

Вечерта двете семейства от „Безмилостен град” се събират. Дори Шениз е доведена до масата. Агях съобщава на Нуртен, че ще се върне в имението, защото е най-невинна в цялата драма около бебето. Сехер научава, че дъщеря ѝ е получила чекове от Недим за развода и от Шениз за бебето, а сега ламти и за акции. Агях обаче не иска да даде нищо на Джерен. Показва, че е подписала отказ от родителски права. Отнема ѝ бебето, което вече се казва Умут. Гони Джерен. от дома на семейството.

Шениз е доволна, че е победила Джерен. Момичето си тръгва с любимата баба. След скандал с Дживан, Дженк напуска имението. В колата не спира да мисли за Джемре и бебето. Получава тежка криза.
Недим се опитва да си върне Джемре, но тя не е готова да прости.

Приятелката ѝ се опитва да им помогне и да ги сдобри. Дженк се прибира пиян в имението и не вижда жената, която обикаля коридорите му – собствената му майка, която уверено стъпва на краката си. Тя е готова да отмъсти на всички за преживяното унижение.

Бабата на Джерен изпълнява отлично нареждането на внучка си да вземе документа, с който може да нарани най-много Агях. Джемре я вижда, разбира какво е изгубила и тръгва след нея.

Дженк се събужда и се чувства зле, но помни как е изхвърлил всичките си лекарства. Бебето започва да плаче и той го взима в ръце, за да го успокои. Джемре стига до сестра си, за да получи ДНК-теста на Дженк, но Джерен не иска да ѝ го даде. За да спре поредното голямо нещастие, медицинската сестра е принудена да използва влиянието си. Среща се с Дженк и настоява да се ожени за сестра ѝ, за да расте Умут и с майка си.

Младежът отстъпва. Джемре се обажда на сестра си. Тримата се събират, а Недим ги наблюдава тайно отстрани. Дженк за последен път унижава майката на сина си. Казва ѝ, че все още обича Джемре, а нея съжалява, защото ще умре в самота. След това Джерен е готова дори да изпепели имението.

Недим и Дженк се скарват жестоко. Двамата са готови за нова война за Джемре. Дженк получава тежка криза и припада. Башак е в имението като гледачка на Шениз. Двете имат общо по между си – мразят Джерен.

Вечерта в имението има светско събитие. Джерен е готова да разкрие тайната за произхода на Дженк. Джемре съобщава на Шениз и отчаяно се опитва да спре това. Готова е да даде дори Умут на сестра си. Твърде късно. Джерен е изпратила по един червен плик на гостите в имението. Агях и Дженк също получават такъв. Всички едновременно ги отварят. В него е копие от ДНК-теста, от който се разбира, че Дженк не е син на баща си. Агях получава удар и умира пред очите на жена си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close