You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град”: Дженк изповядва тайната си пред Джемре, Джерен се жени за Недим

„Безмилостен град”: Дженк изповядва тайната си пред Джемре, Джерен се жени за Недим

Мечтите на Джерен в „Безмилостен град” се превръщат в пепел и тя, без да разбере, повтаря съдбата на Шениз

Следващият месец двама от главните герои в „Безмилостен град” ще се оженят, благодарение на интригите на Шениз. Дженк и Джерен ще намерят смелост да признаят тайните си, но това няма да ги спаси от вътрешните им демони.

Разкритията на медицинската сестра в предишния епизод не помагат на Недим. Шениз предварително се е погрижила да оневини постъпките си и да оправдае поведението си пред Агях. Недим получава криза, докато крещи, че Джемре казва истината. Дамла го обвинява в неблагодарност, а Шениз обвинява медицинската сестра за случилото се.

Единствен, който разбира и вярва на Джемре е Дженк, но той предупреждава момичето, че не е добре да бъде враг на майка му. Шениз обещава на мъжа си, че ще спечели отново племенника му, но на другата сутрин успява да уплаши младежа. Накъсва снимките на родителите му в албума и го заплашва, че ще нарани гледачката му.

Агях не може да спи от притеснение за племенника си, а Шениз използва слабостта му. Бизнесменът и Сехер се скарват за пореден път. Всеки от тях обвинява чуждото дете в липса на морал. Агях настоява икономката да държи Джемре далече от младежите в дома му. Сехер обвинява сина му в нисък морал.

Джерен за малко не се сблъсква с Шениз, докато се опитва да съобщи за бременността си на Дженк. Криейки се в шкафа, тя разбира, че сестра ѝ е омагьосала и него. Дженк потвърждава пред баща си, че е целунал Джемре. Джерен съобщава на брат си за станалото, защото е сигурна, че Дживан ще се разгневи. Джемре реагира с достойнство при поредния семеен скандал. Дженк успява да озапти Дживан и дори казва, че е получил шамар.

Сехер дава на богаташкия син да се разбере, но и предупреждава сина си за поведението му. Джерен се опитва да поиска сметка на Дженк за целувката му със сестра ѝ. Той я отблъсква по унизителен начин.
Нериман разбира от кого е бременна любимката ѝ. Бабата е засрамена от нея, но все пак вярва, че бебето ще им е от полза. Джерен бяга отчаяно след колата на Дженк, за да му каже за бебето. Нериман я успокоява и я съветва да пази тайната си за по-добър случай.

Предупреждава я за гнева на брат ѝ и лошото отношение на Агях.
Сехер се опитва да говори искрено с Джемре. Дъщеря ѝ я прегръща. Недим не иска да се храни, ако за него не се грижи медицинската му сестра.

Думите на Сехер карат Дживан да се замисли. Дамла го ревнува и от приятелките си, и от другите момичета.Двамата не спират да се дразнят, но той се грижи добре за нея.

Джерен се опитва да нахрани Недим. Вижда как Дженк се опитва да флиртува със сестра ѝ, която търси усамотение в градината. Джерен се разстройва. Провокира ревността и в Недим. Дженк е все по-дързък с медицинската сестра. Недим го напада, но братовчед му не се отбранява. Иска да бъде пребит.

Джерен съобщава на семейството и Сехер. Пристигат Дживан и Дамла. Джемре плаче, защото Дженк иска да бъде смазан. Шениз се затваря в апартамента си и плаче.

Дженк избягва с колата и припада на магистралата след поредната си нервна криза. Агях се опитва да разбере станалото. Недим му дава да разбере защо е удрял братовчед си. Казва на чичо си, че Джемре е негова.Агях обвинява медсестрата пред Нуртен. Шениз отново подслушва. Съпрузите се скарват заради намерението на Агях да направи Джемре своя снаха. Момичето се появява и иска прошка от Шениз, за да може да се грижи за Недим.

Времето минава и Сехер води внучка си на ехограф. В същото време Джемре разбира, че Недим просто е искал да я спаси от Дженк, излъган от сестра ѝ.Агях вижда на записите, че племенникът му се възстановява. Шениз обаче крои поредния си удар.

Джерен съобщава на баба си, че само след седмица имението ще е нейна собственост. Джемре напада сестра си. Самозабравилата се Джерен заплашва роднините си, че скоро всички ще ѝ се подчиняват.
Шениз разменя лекарствата на племенника си. Джен прекарва дните и нощите си в безкрайни купони. Агях го заплашва, че ще му отнеме всичко. Младежът се съгласява да работи в компанията.

Недим отново се връща в предишното си състояние. Дженк осъзнава кой е виновен за това. Шениз ловко го манипулира. Казва му, че докато Недим е жив, наказанието за греховете им е да си спомнят за онази ужасна нощ и това, което е причинил на братовчед си.

"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Джерен подслушва разговора им, но преди да разбере какво е станало, Сехер я залавя „на местопрестъплението”. Момичето за пореден път обвинява майка си, че обича повече сестра ѝ. Пред баба си казва, че е била в леглото на Дженк много пъти. Джемре е наблизо и вижда как Сехер удря сестра ѝ.

Отчаян, че състоянието на Недим се усложнява, Агях моли икономката да му даде Джемре за снаха. В същото време Шениз намира снимката от ехографа и разбира че Джерен е бременна.

Дженк не може да забрави думите на майка си. Взима пистолета от семейния сейф и го насочва срещу братовчед си, който за кратко е останал сам. Джемре го чува да повтаря думите на Шениз за това, че нищо няма да свърши, докато един от тях е жив. Момичето успява да го изтръгне от ръцете му, защото вярва, че иска да се самоубие. Оказва се, че пистолетът е празен.

Джерен се държи нагло с Шениз. Потвърждава, че е бременна и е готова да го докаже с тест. В същото време Дженк се опитва да избяга от настойчивите въпроси на Джемре. Сестрата обаче се качва в колата му. Шениз и Джерен ги виждат заедно.

Сехер е възмутена от предложението на Агях. Той и дава да разбере, че го прави от отчаяние. След като не успява да изплаши Джемре, карайки колата си с бясна скорост, Дженк ѝ казва, че е чудовище, което със собствените си ръце е блъснал братовчед си.

Недим получава халюцинации. Вижда как Дженк е отново малко момченце, което го заплашва с оръжие. Джемре разбира отчаянието на младежа. Оправдава го, но и настоява да признае грешката пред баща си.

Виждайки пистолета в стаята на Недим, Агях преглежда записите на камерите. Вдига скандал на Шениз, която пък се опитва да спре Джерен да не каже за бебето. Дори и ужасена, коварната му жена се измъква от ситуацията. Когато Дженк и Джемре се прибират в имението, Агях насочва оръжие към главата на сина си. Медицинската сестра успява да оправдае Дженк, но Джерен припада.

Шениз си тръгва, обидена от факта, че Агях предпочита Недим пред сина им. Дженк се запива, но вечерта намира пристан само при майка си. Шениз притиска сина си с въпроси, но той отрича, че е казал на Джемре за станалото. Той иска да признае вината си и успява да уплаши Шениз, напомняйки как го е накарала да мълчи.

Агях идва да прибере жена си, но успява да се помири и със сина си. Трогва Дженк с желанието си да бъде по-добър баща. Шениз иска да изпрати сина си на лечение заради алкохолната му зависимост. Прибира се у дома като кралица. Преструва се на загрижена за Недим, а Агях прави всичко, за да покаже на Джемре, че мястото ѝ е до племенника му.

Шениз осигурява нощен тест за бащинство на Джерен. Бабата придружава момичето. По време на прегледа си мислят, че докторът ще предизвика аборт. Викат полиция, но се разбира, че това е обичайната процедура. Джерен е все по-дръзка и нагла с Шениз.
Дженк се прибира в имението. Първата му работа е да види Джемре, която е отново при Недим. Провокира я за пореден път, но тя само се разстройва. Агях дочува разговор по между им. Дженк казва на Джемре, че неговата тъмното вече е в нея.

Сехер се опитва да разбере дъщерите си, но и двете не ѝ доверяват тайните си. Шениз разбира, че ще стане баба и по телефона съобщава на някога, че минават на План Б. Среща се с Агях и казва, че е разочарована от сина им.

В същото време Дженк не изпуска от поглед Джемре, която продължава да се грижи за Недим. Моли я да разговарят. Тя се съгласява, но не иска да говорят пред момчето в инвалидната количка.

Докато Шениз устройва поредна клопка за Джерен, Агях си мисли, че ще спаси сина си от порока като го отведе в насила от имението. Дженк и Джемре се виждат в градския му апартамент, без да подозират, че Сехер е по петите им, защото е подслушала разговор на дъщеря си.

Икономката и Агях си мислят, че децата им са любовници. В същото време Дженк разказва как се е стигнало до инцидента. Джемре осъзнава, че Шениз е отровила сърцето на сина си и го е подтикнала към престъпление, защото ненавижда Недим. Тя се опитва да го окуражи, за да бъде честен и да признае вината си. На път е дори да му признае тайната си.

Сехер и Агях обаче са на вратата. Когато им отварят, Дженк ги провокира. Казва им, че са влюбени. Сехер отвежда бясна дъщеря си. Агях заплашва Дженк. Казва му, че каквото и да има между тях, то това не е любов.

В следващия епизод на „Безмилостен град” докторът на Шениз упоява Джерен. Шениз я връща в имението в безпомощно състояние. На сутринта Джерен си мисли, че са убили бебето ѝ. Шениз взима личната карта на момичето и започва да действа по плана си.
Дженк отново флиртува с Джемре. Тя се разгневява и го принуждава да признае вината си пред Недим. Джен остава в краката на братовчед си.

По-късно Шениз се опитва да бие на Недим инжекция с нови упояващи лекарства. Той започва да си спомня случилото се през онази ужасна нощ. Успява да намери сили и да започне да я души. Дженк ги вижда и от ужас се вкаменява. Дамла става също свидетел на станалото и само благодарение на нея, Шениз е спасена.

Джемре намира инжекцията с лекарствата. На другия ден Шениз казва на Дженк, че му прощава слабостта. Той обаче не иска да ѝ прости, че е хвърлила сърцето му в такава тъмнина. Двамата разбират, че Джемре е взела инжекцията. Дженк отива да я прибере. Медицинската сестра обаче е успяла да я даде за анализ.

В същото време Джерен успява да убеди майка си, че колието, което намира в стаята им, е на сестра ѝ. Сехер все повече започва да вярва, че Джемре и Дженк са любовници. Среща се с дори с Шениз. От отчаяние се съгласява да даде голямата си дъщеря на Недим.

Докато Сехер, без да подозира, пречи на Джемре да помогне на Недим, Шениз осъществява коварния си план. Мъжът ѝ се опитва да отведе Дженк далече, а тя осигурява мечтаната сватба на Джерен.

За ужас на момичето, женихът ѝ е не друг, а Недим. Джерен не може да се спаси. Шениз ѝ показва видео, в което непознат мъж спи с нея, докато тя е дрогирана. Тя трябва да избере – или позор и бедност, или да стане Джерен Карачай и съпруга на инвалид. Момичето е смазано, но приема сделката. Шениз триумфира – бракът е сключен.

Източник: Kanal D

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close