You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град”: Джерен губи бебето, Недим разбира истината за брака на Джемре

„Безмилостен град”: Джерен губи бебето, Недим разбира истината за брака на Джемре

Дженк разбира, че е изгубил сина си заради коварството на Шениз и вижда как Джемре е готова да признае чувствата си към Недим

В следващия епизод на „Безмилостен град” Джерен започва да се държи арогантно още със завръщането си. Агях се кани да вдигне скандал. Племенникът му обаче ясно показва кой е истинският господар в имението. Дженк е готов да избухне и само жена му го спира. Агях е смаян от думите на любимия си племенник. По-късно младежът се опитва да се извини, но тежките думи са казани.

Шениз се опитва да провокира снаха си, но единственото, което иска Джемре е обяснение за прошката на Недим. Дженк ги наблюдава през цялото време. Готов е да ги разкъса, но разбира, че гневът му не може да промени всичко. Джерен започва веднага да унижава майка си. Дамла и Дживан да се карат.

Джерен искрено се страхува от мъжа си, но алчността ѝ е по-силна от всичко. Недим обаче бързо я приземява. Казва ѝ, че от тук нататък ще става това, което той каже. Дженк иска да си тръгнат от имението, но Агях е готов да търпи унижението, за да спаси племенника си от коварната му жена.

На сутринта Недим отвежда жена си пред очите на всички. Агях слуша поредния скандал между Сехер и свекърва ѝ. Разбира, че бедната вдовица иска просто семейството ѝ да оцелее заедно. Бизнесменът се отказва да ѝ покаже видеото, в което дъщеря ѝ плаче за Дженк. Джерен и Недим отиват заедно на кафе. Тя го учи как да направи елементарна поръчка.

Дженк се събужда и започва да се заяжда с жена си. Недим му се обажда да ги покани при тях. Докато ги чакат, Джерен предлага на мъжа си да каже цялата истина на сестра си в замяна на много пари.

Готова е да разбие сърцето ѝ и да отърве мъжа си от принудителния брак. Недим обаче не склонен да разреши проблемите ѝ така лесно.

Когато братовчед му и Джемре пристигат, Джерен е плътно до него като вярна съпруга. Настоява всички останат заедно в имението, докато се роди детето му. Иска сестрите да се сдобрят, за да не се тревожат Агях и Сехер. Дженк обаче се чувства заплашен от прокуждане. Недим му казва, че не иска да го гони, защото не братовчед му не е сторил нищо лошо.

Джемре се опитва навън да успокои мъжа си. Дженк обаче е гневен. Казва ѝ, че се е уморил всичко да принадлежи на Недим. Шениз в това време ловко убеждава мъжа си, с помощта на адвоката, че любимият му племенник иска всичко, което му принадлежи, провокиран от жена си. Той е готов да брани наследството на брат си от златотърсачката.

Дженк се прибира преди жена си в имението. Когато Джемре го настига с такси, разбира, че той напуска дома си, за да не бъде прокуден от там. Казва на жена си, че го спира, само защото в противен случай няма да може да бъде с Недим под един покрив.

Дженк поверява жена си на Сехер. Като тръгва, вижда братовчед си. Джемре остава раздвоена между тях двамата. Думите на Сехер по-късно я карат да поиска разговор с мъжа си. Джемре не подозира, че я послушва сестра ѝ. Джемре разбира, че бракът на Дженк не е истински. По-късно Агях я вика, за да ѝ предложи пари в замяна на това да напусне Недим.

Джемре намира Дженк в отчайващо състояние. Пиян и пребит на ринга в частния си комплекс. Като добър човек тя му помага да се изправи и го води в апартамента си, без да подозира, че Недим ги наблюдава тайно и е гневен при вида им – прегърнати и заливащи се от смях.
Той не подозира, че в апартамента по-късно младоженците ще преживеят драматични мигове на откровения. Джемре признава на Дженк, че обича братовчед му, той не съумява да крие повече чувствата си. Казва ѝ, че би искал проклетото ѝ сърце да обича друг.

Джемре отвежда Дженк до леглото. Той би искал да върне времето назад, за да израснат с братовчед му други хора. Времето обаче не може да бъде върнато. Сега Недим иска война и той ще му я даде. Дженк не подозира, че братовчед му прекарва безсънна нощ, мислейки за него.

На сутринта Джемре оставя белешка на мъжа си. Среща се с психиатъра на Недим. Признава ѝ, че обича братовчеда на мъжа си и много ревнува от сестра си. Дженк по случайност разбира къде е жена му. На вратата Джемре и Недим се срещат. Двамата не могат да крият чувствата си един към друг, но не смеят и да ги покажат. Когато Недим я отхвърля, те се прибира при Дженк, но пътьом заблуждава мъжа си къде е била.

Опитът на Дамла и Дживан да излязат на среща също се проваля. На него не му стига вярата, че между тях може да се получи нещо. Когато не стигат парите му за сметката, Дамла я доплаща и двамата се скарват.

Когато се прибират гневни в имението, попадат на Дженк и Джемре. Дживан се скарва грозно с брата на любимата си. Дава на Дженк да се разбере, че го подозира повече от Агях в липса на морал. В същото време бизнесменът се опитва да откупи свободата на племенника си срещу неназована сума пари. Когато Дживан остава навън, Недим излиза срещу него. По-късно мъжът на Джерен е принуден да се разправя с братовчед си. Джемре обаче е разбрала, че Недим знае, че нещо свързва Дженк и сестра ѝ. Младежът излиза с достойнство от ситуацията и тя се прибира в стаята си.

Когато братовчедите остават насаме, Дженк пита Недим защо е спасил брака му. Обвинява го, че е влюбен в жена му. Вижда Джемре и продължава с провокациите. Недим обаче отсича, че в жената на Дженк е бил влюбен нещастния младеж в инвалидна количка. Казва, че не му е нужен герой, че не се нуждае вече от нея. Джемре е съкрушена.

Недим не може да заблуди само Дженк. Нарича го „Лъжец!” зад гърба му. След това е принуден да окаже няма подкрепа на разплаканата си жена, докато крие ревността си. Джерен е сигурна, че ще получи огромна сума от Агях. Шениз, която подслушва разбира за договорката им. Не спира да обвинява покойния си девер, докато гледа снимката му.

Шениз отива на гроба на бившия си любовник. Признава му, че е наказвала Недим, защото Мюмтаз е отказал да бъде баща на общия им син. Тя не подозира, че племенникът на мъжа ѝ е напуснал имението с кола, а Дженк е по петите му.

Недим стига до гробищата. Чува Шениз да обещава „Не сме приключили с теб, Мюмтаз!”. Когато Недим се изправя срещу нея, тя се опитва да го убеди, че е дошла да уважи покойния си девер. Дженк прекъсва настойчивия разпит на братовчед си.

Недим не е забравил за тайната на Шениз и баща си. Казва му, че мълчи само, за да опази гордостта на чичо си и да не го убие. На сутринта Джерен и Агях се срещат на тайна „бизнес среща”. Бабата на момичето обаче предупреждава навреме Шениз.

Дамла изглежда вятърничава, но само тя е способна да накара Недим да се усмихва искрено. Дженк и Джемре искат да говорят с нея и Дживан, но шопинг плановете им попречват на намеренията им. Недим се оказва тайния благодетел на шурея си. Наел го е за шофьор. Дженк принуждава жена си да се качи при тях, за да държи брат си далече от сестра му.

Докато Дамла прави всичко, за да превърне братовчед си в звезда, Шениз организира „акция” срещу мъжа си. Сехер е осведомена за договорката на дъщеря си. Моли зет си да я заведе до мястото, където Джерен ще подпише съглашение с Агях.

Момичето се разстройва, но все пак приема условията на бизнесмена. Сехер обаче пристига навреме, за да скъса договора. Джерен обаче е готова на всичко за пари и тайно заплашва Дженк. Агях е опитен бизнесмен, но се засрамва от думите на Сехер.

Дамла е в стихията си, но всички останали се чувстват неловко в бутика. Момичето, без да иска, поставя в неудобна близост Недим и Джемре. Видеото с момента става обществено достояние, което разстройва Дженк и той отива да прибере жена си от бутика.

Вечерта Агях разказва за трудния си ден на Недим, а той не спира да мисли за Джемре. Той обаче не иска да се откаже от жена си. Агях побеснява, но Недим се оказва по-твърдоглав от него.

На поредната семейна вечеря Шениз се опитва да накара племенника си да се чувства сам. Той обаче изумява всички с желанието си да работи в компанията. Това провокира Дженк за първи път да брани възможността да участва в семейния бизнес.

Дживан изповядва пред сестрата си всичките си съмнения и страхове от връзката си с Дамла. Джерен обаче го подкрепя. Казва му да приеме любовта, дори тя да боли. Шениз използва видеото с Недим и снаха си, за да ги злепостави в медиите. Репортерите притесняват Дженк. Той се среща със съперника си на крайбрежна улица. Казва му, че и двамата са преминали границите. Той – с отношението си в компанията, Недим – в бутика с жена му. Щом си тръгва, братовчед му казва тихо, че Дженк е преминал границите, когато е бил на осем.
Сехер и Шениз изпращат децата си на меден месец след скандала.

Джемре и Дженк обаче получават сюрприз в самолета. Пристигат Недим и Джерен, за да прекарат заедно с тях романтична ваканция.
Джемре е притеснена, но Дженк реагира хладнокръвно на провокацията на майка си. Никой от четиримата не знае, че Шениз е подменила таблетките на Джерен, които ще поставят в риск бременността ѝ. Алчното момиче има нова мисия. Тя трябва да докаже, че бракът на сестра ѝ е фалшив и ще получи всичко, което иска от Шениз.

Двойният меден месец обещава да се превърне в изпитание за всички. Джерен открива книгата, която сестра ѝ е чела на Недим. След това пък двойките са смутени от романтичния декор на стаите си.

"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Нищо не е спокойно и в Истанбул. При поредните обвинения на Сехер, Агях изпуска нервите си и ѝ показва видеото, в което Джерен плаче за Дженк. В същото време безпътната дъщеря на Сехер поставя камера в стаята на сестра си.

Шениз заблуждава майката на снахите си, че е организирала двоен меден месец, за да спаси браковете им. Твърди, че Джерен е безответно влюбена в Дженк и само щастието на сестра ь ще я накара да обърне внимание на мъжа си.

Неловките ситуации са неизменен спътник на младоженците. Джерен се опитва да манипулира всички с бременността си. Дженк дава възможност на жена си да пее в заведение, спомняйки си как я е провокирал в началото на запознанството си. Песента на Джемре трогва дълбоко и двамата, които са влюбени в нея. Когато Недим си тръгва от заведението, Дженк разбира, че изпълнението е било посветено на братовчед му. Ръкопляска на жена си с гневни сълзи.
Неуспешната среща на Дамла и Дживан провокира момичето към крайности. Дръзко облечена и възраженията на баща си, заминава на парти с неин приятел.

Шениз си спомня как любовника ѝ се е опитвал да я принуди да абортира Дженк и как я е прокудил от живота си. Малко след ужасния им разговор тя се е запознала с Агях, който я е спасил.

Джерен наблюдава тайно как Дженк се е прибрал пиян при жена си, припявайки си песента, която го е разстроила. Момичето се убеждава, че бракът на сестра ѝ е на хартия. Джемре си мисли, че гордостта на Дженк е наранена. Обещава му да се контролира. Тя бяга от апартамента си, без да подозира, че оставя мъжа си съсипан от болка и ревност.

Джемре и Недим се виждат на брега на морето. Джерен си мисли, че сега е моментът да довърши брака на сестра си. Недим обвинява Джемре, че си играе с чувствата му. Принуждава я да каже, че много обича Дженк. Джемре се прибира у дома и дори не пита какво търси сестра ѝ в нейната стая по това време. На сутринта Джерен получава силни контракции.

Джемре се опитва да напусне курорта. Дженк я спира и я прегръща. Недим става свидетел на нежността им. Меденият месец приключва и за двете семейства. Когато се прибират в имението, състоянието на Джерен се влошава.

Тя получава нервна криза. Близките ѝ я водят в болницата. Дженк разбира, че Шениз е отговорна за случващото се с бебето. Недим ги вижда заедно и по-късно пита братовчед си дали иска да му каже нещо.

Лекарката казва на всички, че Джерен е изгубила бебето. Недим не приема съболезнованията на Шениз. Изказва ѝ своите. По-късно младежът казва на братовчед си, че той- Дженк, току-що е изгубил сина си.

Тримата напускат болницата. Дженк настига братовчед си. Шениз разбира, че Недим е извършил подмяната на теста. Младежът признава, че е планирал всичко, но не и такъв край. Пита Дженк защо е синът му не се е родил.

Шениз изгаря от угризения. Дженк едва не намира смъртта си, опитвайки да обмисли станалото. Агях настига близките си, но те за пореден път скриват истината от него.

На другия ден погребват бебето. Джерен се събужда в болницата с мисълта, че Шениз е убийца. Дженк иска да чуе признанията на майка си над гроба на бебето. Тя плаче и пада на колене. Синът ѝ я обвинява в убийство. Когато и Дженк я оставя, тя обвинява Мюмтаз за греховете си.

Братята – братовчеди Карачай най-после са откровени един с друг, докато говорят за мъртвото бебе. Джерен напуска болницата тайно. Връща се в имението и напада заспалата Шениз. Недим успява в последния момент да спре жена си.

Дженк отива да види Джерен. Недим, който за първи път показва грижа към Джерен, отива да говори с Шениз. Казва ѝ, че никога няма да забравят бебето. Обещава ѝ да се разплатят за преживяното скоро.
Дженк не може да утеши Джерен. Тя също е решила да накаже враговете си – и Шениз, и бащата на бебето ѝ. Недим отхвърля опитите на Джемре да го утеши. Изпраща я да плаче пред мъжа си.

Дамла и Дживан живеят в собствен свят на влюбени, без да подозират за драмите в имението. Съсипана, но несломена Джерен е готова за нова битка. Предлага да даде свободата на Недим и възможността да бъде с Джемре, ако в замяна получи това, което иска.

Дженк се запива в дискотека и си тръгва с жена. Вместо да изневери на съпругата си, принуждава непознатата до го доведе в имението. Там Джемре го очаква на стълбите. Забавното завръщане се превръща в горчив разговор. Дженк напомня на жена си, че скоро в имението ще има два развода и влюбените ще се съберат. Думите му много огорчават Джемре, която за първи път го оставя да спи в семейното легло.

Недим организира събрание в компанията си. Агях за първи път излива гнева си върху племенника си и оказва подкрепа на сина си. Недим изисква от него да му върне правата върху собствеността си.
Джерен принуждава Дамла и Джемре да обикалят магазините. Сестрата на Дженк е готова на всичко, за да превърне снаха си в елегантна дама.

Благодарение на вярната си икономка, Недим получава записа от камерите, с които го изнудва Джерен. Разбира, че бракът на Дженк и Джемре е недействителен. Разбира, че любимата му се е омъжила само, за да му помогне. През няколко стаи братовчед му не сдържа гнева си. Кара се на жена си, защото тя не може да скрие чувствата си към братовчед му. Джемре не издържа на провокациите. Готова е да признае чувствата си на Недим, който вече е тръгнал към нея. Дженк е безсилен да я спре и вижда как няма надежда за любовта му.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!