You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град”: Недим оздравява и започва да си отмъщава

„Безмилостен град”: Недим оздравява и започва да си отмъщава

Дамла и Дживан вече не крият чувствата си един от друг в „Безмилостен град” и това е проблем за Дженк и Джемре

Без да подозира за драмата, която се случва в семейството, Джемре се опитва да осъзнае чувствата си към Недим. Думите на мъжа ѝ са я пробудили. В същото време взимат кръв за ДНК-тест на Дженк, но дали ще лъсне най-голямата тайна в „Безмилостен град”?

 

Докато Сехер и Агях се карат, макар и двамата да подозират лъжата , младежът се измъква. Шениз и Нериман са в паника. Агях настига сина си и му казва, че е станал свидетел на истериите на Джерен. Това го е провокирало да мисли, че тя и Дженк са имали афера. Младежът се съгласява да даде кръв за анализ. На Агях това му стига. Казва му, че ще се върнат в болницата, ако тестът покаже, че не Недим е баща на бебето на Джерен.

Страданията на Джемре карат и Дживан да се замисли. Шениз пресреща сина си, доволна, че не е дал кръв. Дженк обаче преживява, че заради падението му ще страдат и баща му, и Джемре. Думите му карат Шениз най-после да осъзнае колко влюбен е синът ѝ в жена си.

Сехер не иска да вярва, че малката ѝ дъщеря е способна на такива неща в името на парите. Джемре се опитва да разбере от свекър си къде е Недим, но той ѝ дава да разбере, че не вярва в истинността на брака ѝ. Сехер се прибира, разстроена от подозренията си и действията на Агях. Той я убеждава, че е максимално дискретен.

Шениз и Дженк се прибират в имението. Всеки крие мислите и подозренията си от другите. Докато в имението кипят страсти, Дживан все по-открито се възхищава от Дамла. Остава смаян пред дрехите ѝ за пилатес.

Сехер разпитва Джемре за брака ѝ. Дженк ги наблюдава от прозореца си. Джемре убеждава майка си, че е щастлива с мъжа си. Агях тайно наблюдава за реабилитацията на племенника си. Опитите на Шениз да му измъкне подробности за изследването срещат категоричния му отпор. Нутрен изненадва господарката си с новината, че Недим е заминал.

Агях събира семейството на масата. Съобщава, че племенникът му е заминал. Джемре толкова силно негодува, че Дженк се налага да я изведе. Провокира я с думите си, че напразно се е омъжила за него. Казва ѝ, че няма как Недим да е в Лондон.

Дженк води жена си на дискотека. Тя си мисли, че той празнува заминаването на братовчед си. Той ѝ казва, че отпразнуват финала на брака си. Двамата си пийват текила, говорят си с приятелите му.

Джерен се обажда на Дженк, но телефона вдига жена му. Без да подозира, че сестра ѝ е от другата страна, малката напомня, че двамата скоро ще живеят заедно с бебето. Заради шума, Джемре не чува нищо, но това, че сестра ѝ звъни на Дженк дава повод за нещо като спор от ревност по между им. Журналистите ги виждат и ги снимат.

Репортажът провокира истеричен смях в Джерен. Не пропуска момента да пише на Дженк, който е приготвил документите си за развод и чака жена си да отвори очи. Джемре не е така очарована от бързината му, но се поддава на провокациите и подписва документа. Дженк я моли да не бърза да съобщава новината. Знае, че ще избухне скандал с бебето на Джерен и иска да я предпази от укорите на майка ѝ.

Младежът звъни на бившата си, за да се приготви и да я отведе далеч. Агях отива да види племенника си. Недим гледа безмълвно изгасения екран на телевизията, където е видял репортажът за младоженците.

Лекарят на младежа намира начина да установи, че в центъра на малката вселена на пациента ѝ е Джемре и е готова да използва това, за да го излекува. Думите на Дамла карат снаха ѝ да заподозре Джерен отново, че е била с Дженк. В същото време сестричката ѝ триумфира. Вярва, че ще получи не само Дженк, но и имението. Младежът я предупреждава, че само детето ѝ ще има баща, но няма да имат нито пари, нито семейство.

Джерен не може да се откаже лесно от имението, но и няма кураж да се обади на Агях с истината за бебето. Двамата се изпокарват. Дживан ги вижда заедно, но малката хитруша отново се измъква.

По нареждане на Агях Джемре е отведена в къщата, където е Недим. Бизнесменът обяснява на момичето, че за да оздравее племенникът му, трябва да я откъсне от сърцето си. Джемре е принудена да се преструва, че е щастлива да бъде с Дженк и господарка в имението. Недим се разгневява и това е началото на оздравяването му.

Дженк си събира багажа. Прощава се с жена си, сестра си и майка си.Оставя на Джемре писмо. Шениз се е погрижила синът ѝ да се измъкне безнаказано от скандала с Джерен, но той унищожава позорното видео от хотелската стая с нея. Единственият, с когото не се прощава е Агях, но баща му го настига. И двамата знаят, че е настъпил денят на истината.

Джерен застава в последния момент пред колата на любовника си. Джемре взима в ръце писмото от Дженк, а Агях – резултатите от теста. Джерен разбира, че отново ще живее в бедност. Унищожава документите на Дженк, за да не може да избяга.

Всички се събират в имението. Дживан казва на Дамла и сестра си, че Дженк е бащата на бебето на Джерен. Младежът вади пистолет срещу зет си. Агях спира кръвопролитието. Показва документа, според който Недим е бащата на детето.

Джерен е разстроена. Мисли това за поредната машинация на Шениз. Всъщност Недим е измамил всички. С хитрост е дал за анализ чашата, от която братовчед му е пил и така резултатите потвърждават бащинството му. Гневът му към Джемре го изправя на крака.

В имението Дженк търси писмото, което е оставил на жена си, но то е изчезнало. Шениз си събира куфарите, за да накаже Агях за недоверието към нея. Бизнесменът продължава да разказва на Недим колко са щастливи синът му и снаха му. Убеждава се, че това е правилната стратегия, когато го вижда на крака.

Изгубеното писмо е в Дамла. Тя е разбрала голямата тайна на брат си. Поведението ѝ кара Дживан да се притеснява. Агях получава молба за развод от жена си. Дженк пристига и му намеква, че баща му не е искал да има син като него. Агях се разсмива – за него Дженк е също като родния му брат. Младежът разбира, че майка му иска развод, но и че е получил подкрепата на баща си.

Джерен и баба ѝ пристигат в холдинга. Докато старицата моли Агях да приеме внучката ѝ, Дженк предупреждава момичето да се държи прилично до раждането. Агях показва на бабата видеото, което има. Гони и двете от компанията.

Единствена Дамла разбира, че Дживан иска да се прибере в родното си село. Успява да му даде една причина да не го направи като го целува. Дживан влиза в пристройката, за да дойде на себе си. Дженк става свидетел на станалото. Иска обяснение от сестра си, а тя му разказва за писмото, което е намерила.

В уречения за развод ден, Дженк и Джемре отиват в съда. Сехер разбира за случващото се. За изненада на Дженк, жена му отказва да се разведе. Джемре го прави с мисъл, че помага на Дженк. Мъжът ѝ обаче иска действителен брак.

Агях разпорежда да организират сватбено парти за Дженк и Джемре. Снаха му не е очарована, но синът му се забавлява много за сметка на жена си. Недим чува чичо си, каквато е и целта, става все по-гневен.

Действието в „Безмилостен град” продължава седмица по-късно…
Джерен умира от завист – сестра ѝ получава истинска сватба с мъжа, когото иска. Сехер умолява Агях да приеме малката ѝ дъщеря на празника, но той е неумолим. Бизнесменът връчва на жена си подписаното от него съгласие за развод.
"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин

Дженк е смаян от красотата на своята невеста. Двамата слизат при гостите ръка за ръка. Всички обаче се изненадани не от младоженците! В имението пристига Недим Карачай – здрав, красив и елегантен!

Младежът е щастлив да прегърне чичо си и да поздрави Сехер. Шениз обаче изтръпва от ужас. Недим прегръща братовчедка си. Поздравява младоженците и подарява на Дженк ръкавелите си. Тръгва си преди да получи нова криза.

Агях настига племенника си. Не подозира, че жена му и сина му се страхуват от бъдещето. Дженк намира сили да отиде при жена си. Джемре е с разбито сърце и не подозира колко страда Недим.

Дженк си мисли, че жена му е останала с него, за да дочака братовчед му. Вярва, че тя ще хване Недим за ръка и заедно ще ги унищожи с майка му. Джерен разбира, че мъжът ѝ е оздравял.

Недим се прибира. Психиатърът му съветва роднините да му помогнат. Образованието му трябва да се завърши. Дамла ще му помогне с неща като смартфона, а желанието на Джемре да продължат с музиката кара всички да се смущават.

Джерен и баба ѝ се опитват безуспешно да влязат в имението. Недим сяда на семейната маса. Само Агях и Дамла изглеждат щастливи от това. Недим не може да се справи с ножа. Дженк се опитва да му помогне, но това само разстройва всички. Недим става от масата и се прибира в стаята си. Дженк се развиква на жена си. Джемре обаче го разбира. Намира го и го утешава.

Дженк отива да види братовчед си. Недим му казва, че постепенно ще вземе това, което му е нужно. Вечерта Джемре тъгува в леглото си. Недим също страда по нея.

На другия ден дъщерите на Сехер се сблъскват пред кабинета на психиатъра. Джемре разбира, че майка ѝ знае и за отказа ѝ от развод. Казва на сестра си, че няма да си мръдне пръста си, за да помогне да я върнат в имението.

Агях разпитва сина си за развода му. Не получава отговор, който търси, но обещава на сина си да му помогне да укрепи брака си.
Дживан е неузнаваем след целувката на Дамла. Това не го спира обаче да я дразни. Шениз е готова на всичко, за да спре развода си. Използва дори дъщеря си за целта. Дамла изпада в криза и вдига скандал на майка си и баща си.

Агях организира романтична вечеря за сина и снаха си. Дженк не спира да провокира Джемре. Иска да я накара да признае на глас чувствата си към Недим. От ревност дори вече не се въздържа, но и поне пред себе си признава, че за да бъде с нея, търпи дори любовта ѝ към другия.

Докато Недим се учи как се ползват прибори, Сехер му носи храна и се опитва да го накара да помисли за Джерен. На другата сутрин той става с мисълта за отмъщение. Помахва на братовчед си и отива да види жена си, която в началото дори не го познава.

Дженк демонстрира нежност към Джемре, защото знае, че Сехер ги гледа. Недим ужасява Джерен. Прошепва ѝ нещо, което я кара да се заключи в стаята си. Дамла не иска да говори с никого, освен с Дживан. Изчезнала е от имението, без никой да знае.

Недим предлага на Дженк да се разходят. С поведението си го нервира. Дава му да разбере, че всичко помни. Дживан се среща с Дамла тайно. Докато Агях се опитва да намери дъщеря си, двамата остават да нощуват на брега на морето. Само на Недим му хрумва, че братовчедка му е с приятел. Дженк изпраща хората на баща си да търсят Дживан.

Джемре научава от мъжа си, че брат ѝ е с Дамла. Двамата отиват да ги търсят. Дамла заспива на рибарска лодка. Благодарение на находчивостта на Джемре, бегълката и съучастникът ѝ се прибират в имението.

Агях връща пръстена на жена си. Вечерта Недим свири, а Джемре го слуша в захлас. Дженк вижда жена си. На сутринта пред близките си Агях дава на своя лъв първото мъжко портмоне с кредитни карти и лични документи. Шениз и Дженк не са забравили как Агях е дал същото на сина си преди да замине за Щатите.

Недим моли братовчед си да го заведе на една място. Джерен и баба ѝ отиват на контролен преглед. Появяват се Сехер и Джемре. След това – Дженк и Недим. Всички заедно разбират, че бебето ще е момче. Недим се заявява като баща и тайно казва на жена си, че така той е поискал.

Агях се опитва да убеди племенника си да прокуди Джерен. Той има други планове за нея. Оя иска да разбере какво планира Недим. Той ѝ обещава да види с очите си. Агях иска да се отърве от Джерен, но Сехер защитава дъщеря си.

Дживан се опитва да събере смелост да говори с Дамла. Дженк изпраща жена си да го отпрати. Недим обаче се появява и Джемре тръгва след него. Тя се опитва да убеди пациента си да забрави за помирението с жена си. Недим ѝ казва, че си спомня всичко. Дамла прекъсва техния разговор.

Дженк и Дживан се скарват и сбиват. Сехер ги вижда, но и двамата не казват какъв е целият проблем.Тя отива да търси помощ от Агях, който решава да събере двете семейства на специална вечеря. Шениз не спира да унижава Сехер, но Джемре успява да се погрижи за майка си. Изненадата на вечерта обаче поднася Недим. Той довежда прокудената си жена и баба ѝ в имението!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close