You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Безмилостен град“ започва по bTV: Инфо за епизодите през януари

„Безмилостен град“ започва по bTV: Инфо за епизодите през януари

„Безмилостен град“ е необикновена любовна история, изиграна от новите звезди на турските сериали: Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин

„Безмилостен град” е новият хитов турски сериал, който ще гледат зрителите на bTv през новата година. Първият епизод на поредицата с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин ще се излъчи на 4ти януари. В началото може да си помислите, че историята с оригинално заглавие Zalim Istanbul е за сблъсъка на два свята. С всяка изминала минута обаче проектът ще ви изненадва с тайни, интриги и една наистина необикновена любов.
"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Както може би се досещате, Истанбул е този безмилостен град, в който се разиграва действието. На брега на Босфора, в красиво имение живеят семейство Карачай. Главата на Клана – Агях, е почтен мъж на средна възраст. Цял живот работи за семейството, но винаги с мисълта, че основния му дълг е да се погрижи за Недим (Беркер Гювен) – синът на покойния му брат, прикован в инвалидна количка.

Господарката на имението е Шениз (Мине Тугай). Студена, пресметлива и красива – изглежда, че обича само сина си. Тайно тормози Недим и никой не знае, че сърцето ѝ е разбито от предателство преди години.

Дженк (Озан Долунай) е завърналият се блуден син на Карачай. Изглежда вятърничав, непрокопсаник и мисли само за купони. Това се оказва маска, зад която се крие огромен срам и вина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zalim İstanbul (@zalimistdizi)


Дамла (Симай Барлаш)е типично богаташко момиче, чийто живот е в социалните мрежи. Тя обаче има добра душа и единственото, от което се нуждае е истинска любов.

В Антакия живее семейството на Сехер (Дениз Уур). Тя е бедна и почтена вдовица, която се опитва да отгледа децата си по най-добрия начин. Пари не ѝ достигат, но истинският проблем е свекърва ѝ Нериман– тя знае за нейната тайна и умело манипулира малката ѝ дъщеря. Сехер е майка на медицинската сестра Джемре (Сера Кутулбей), алчната Джерен (Бахар Шахин) и буйния Дживан ( Идрис Неби Ташкан).
Безмилостен град - медицинската сестра Джемре (Сера Кутулбей), алчната Джерен (Бахар Шахин) и буйния Дживан ( Идрис Неби Ташкан).
Добрите намерения на Агях и коварството на Нериман ще събират двете семейства под един покрив и това ще сложи началото на тайни игри, манипулации, болезнени разкрития…и красива любов.

Какво ще се случи в първите епизоди на „Безмилостен град”, които ще се излъчат през януари?

В Антакия избухва скандал. Бъдещата свекърва на Джерен разваля годежа със сина ѝ. Никой не подозира, че малката и баба ѝ са провокирали скандала, за да се избавят от бедняка. Целта на двете е да заминат в Истанбул – на лов за богат жених. Семейството е поканено на служба в имението Карачай, но майката не съгласна. Страхува се от предизвикателствата на Истанбул.

Нериман вече заговорничи с довереницата на Агях. Иска да омъжи любимата си внучка за племенника му. Шениз тайно издевателства над Недим, но никой не подозира какво се случва. Целта ѝ е да се избави от младежа, за да заграби богатството на баща му.

В сърцето на Джемре е музиката, но заради майка си е станала медицинска сестра и се съсипва от дежурства. Дживан е единственият мъж в семейството и се опитва да се наложи. Благодарение на коварството на малката си сестра, разбира че Джемре пее в бар и отива да устрои скандал. Майка им успява да се справи с конфузната ситуация.

В дома обаче ги очаква двоен проблем. Свекърва ѝ злепоставя Джемре пред съседките, а Джерен провокира пожар в дома им.

В градината на богатия си дом Агях не спира да мисли за последните мигове на брат си. Знае, че трябва да се погрижи за наследството и безопасността на племенника си. Не осъзнава, че жена му има някакво отношение към смъртта на брат му.

Госпожа Сехер и близките ѝ заминават за Истанбул. Пристигат в имението. Всички са смаяни от него, Дживан с интерес наблюдава поредното селфи на Дамла. Агях заповядва на служителката си да не издава намерението му, че ще иска едно от момичетата. Предпочита да види коя е тази, която ще се грижи добре за племенника му. Жена му приема Джерен за маникюристка, което обижда бедните момичета.

Дженк се завръща от чужбина – красив и безразсъден. Вместо в бащиния дом, предпочита да се забавлява с леки жени и алкохол.
Водят Джерен при Недим. Агях разказва за здравословните му проблеми. Тя веднага разбира, че са му дали антипсихотични лекарства, които само са му навредили. В същото време Дженк прави така, че да го арестуват с трите проститутки. По телевизията съобщават поредното му приключение.

Дамла решава, че Дживан е поредното шофьорче на баща ѝ и го принуждава да я отведе на парти. Там тя вдига скандал на гаджето си. Той се опитва да я удари, но Дживан я спасява. Тя блъска с колата си джипа на бившия.

Агях прибира сина си от управлението, но не му казва и дума. Двамата се прибират в отделни коли. Джемре се грижи добре за Недим. Успява да предотврати поредното извращение на Шениз. Разбира, че болният се страхува от жената на чичо си.

Дженк се държи нахално пред баща си и той го удря. Джерен се вмъква тайно в имението, за да поиска сметка от „годеника” си. Дженк все още пиян вижда Джемре и я целува. Тогава получава втората си плесница за нощта.

Сехер вижда как свекърва ѝ брои парите, които е взела от Агях. Научава за плановете ѝ. Хвърля парите в краката на богаташа. Дъщерите ѝ стават свидетели на позорната сцена. Джерен отказва да си тръгне. Казва на Агях, че е готова да му стане снаха. Сехер обаче си тръгва с всички.

Недим успява да подскаже на чичо си, че иска Джемре. Джерен получава нервна криза в автобуса за дома. Там полицаите арестуват Дживан за потрошената кола.

Агях разбира каква е истината за инцидента. Изнудва Сехер да се прибере с момичетата в имението, за да спаси сина си от затвора. Тя отказва да продаде дъщеря си, но приема предложението му.

Шениз принуждава Дженк да се прибере у дома. Дживан насочва оръжие срещу господаря на имението. Агях го респектира с поведението си и до инцидент не се стига. Оказва се, че той е поискал Джемре за мед сестра на племенника си. При разговора със Сехер богаташът разбира, че тя не е знаела нищо за брачната договорка и болния Недим. Цялото семейство на вдовицата е принудено да прислужва на Карачай. Дженк разбира как се казва красивото момиче, което го е отблъснало.

Шениз успява да се прикрие, че е тровила Недим, но Джемре вече държи под контрол лекарствата му. Тя принуждава Карачай да приемат болния на масата си. Агях е щастлив, но Дженк се чувства много зле при вида на братовчед си.

Младежът отказва да поздрави болния. Напуска разстроен къщата. Разбира се, че той има участие в инцидента . Дженк за поредна вечер се напива в клуб. Джемре се държи дръзко с Агях, но той я харесва именно такава. Наблюдава тайно с видеокамера как се грижи за племенника му.

Джерен посреща пияния Дженк и го води до стаята му. Хубавицата му съобщава, че е неговата бъдеща жена. Той я принуждава да правят секс. Тя си прибира у дома разстроена, но казва на никого за станалото. Самовнушава си, че това е начина да стане Джерен Карачай.

Нито Дамла, нито Дживан искат да се търпят, но са принудени от главата на семейството. Дженк има очи само за Джемре. Дори не забелязва момичето, което е обезчестил. Джерен разбира, че Агях иска сестра ѝ за снаха, без да знае, че става въпрос за племенника му. За отмъщение момичето му изпраща видео, в което Джемре пее в клуб.

Бившият на Дамла и хората му нападат колата, която шофира Дживан. Джерен отново се набутва в леглото на Дженк, но този път Шениз успява да ги хване. Момичето е доволно, но скоро разбира, че никой не планира да я жени за красавеца.

Агях и Секер се скарват заради видеото на Джемре. Дамла се прибира окървавена. Хората на бившия ѝ са пребили Дживан и тя го довела у дома. Преди Агях да се разправи с насилника, Дженк успява да го накаже.

У дома Шениз показва на Джерен за кого са я поискали да я женят. Момичето е ужасено от състоянието на Недим. Шениз, а след това и Дженк я унижават с думите си. Тя изпада в нервна криза. Обещава им да не я забравят.

Минават дни…Дживан се възстановява бавно, но сигурно. Джемре копнее за пеенето, но се грижи предано за Недим. Джерен непрекъснато спи с Дженк, отбелязва си дните в календара, а той я забравя в момента, в който напуска леглото му.

Шениз иска да се отърве с пари от натрапницата, но Сехер не приема чека ѝ. Дживан се връща на работа. Не казва нищо на полицията и шефът му опрощава дълга наполовина. След това обаче чува как Шениз се подиграва на майка му с парите си. Сехер излиза с чест от ситуацията.

Детектив разкрива цялата истина за видеото на Агях. Той разбира, че Джемре е добро и почтено момиче, наклеветено от сестра си.

Джерен показва видеото от бара и на Дженк. Той обаче остава очарован. В същото време до басейна идва Недим с медсестрата. Болният младеж иска да поздрави братовчед си, но той бяга ужасен, спомняйки си инцидента с него. Джемре го настига и вдига скандал. Той напуска имението по халат.

Агях се извинява на Сехер за обидите си. Джерен се подиграва на Недим. Джемре я чува и я удря. След това медсестрата научава официалната версия за това как се е случил инцидента с него.

Джен се прибира отново пиян. Подиграва се на Джемре за песните, но после се сблъсква с баща си. Дженк се разстройва и отива в стаята на братовчед си. Казва му, че той го е блъснал от прозореца. Шениз идва и се опитва да го накара да мълчи.

Джемре отива да си вземе телефона, но не успява да чуе думите му. На другата сутрин Дженк се сдобрява с баща си. След това отхвърля Джерен.

Джемре получава тайнствено предложение да пее и тя приема с удоволствие. Не знае, че това е предизвикателство, измислено от Дженк. Тя пее красиво облечена и с вързани очи, а публиката е само от един.

В същото време Дживан е станал жертва на клопка, устроена от враговете на Карачай – същите хора, които го пребиха. Полицаите пристигат в имението, за да арестуват Агях.

Сехер намира малката си дъщеря в стаята на сина на шефа. Преди да стане голям скандал, разбират за проблемите на Дживан.

Шениз тормози Недим, но не успява да му даде грешните лекарства. В бара Дженк се подиграва на Джемре, провокира я, иска да я целуне, но тя разбива бутилка в главата му. След това разбират за ареста на брат ѝ и баща му. Папараците ги снимат заедно.

Шениз изхвърля семейството на Сехер на улицата през нощта. Джерен се обажда на Дженк, за да ги спаси. Той им изпраща кола и ги настанява в хотел. Джемре се обажда на бавачката в имението, за да се грижи за Недим.

Дженк случайно разбира как да помогне на баща си. Вижда в едно от селфитата на сестра си човекът, който е подхвърлил дрогата в колата на семейството. Недим опитва да каже на чичо си, че Шениз го е бутнала. Дженк показва снимката на баща си и успява да спаси и него, и Дживан от затвора. Виновните са арестувани, а Дамла получава своята сензация за Инстаграм.

На Джерен започва да ѝ прилошава сутринта. Никой не предполага, че планът ѝ е сработил. Агях приютява отново Сехер и семейството си у дома. Преди това принуждава Шениз да им се извини.

Вечерта Дживан и Дамла се карат в градината.Същата вечер Джемре разказва пред Карачай за номера на Дженк в бара. Настоява да напишат опровержение на новината, че двамата имат връзка.

Джерен си прави тест за бременност. Оказва се положителен. Агях забранява на Дженк да доближава до Джемре. Той му казва, че вече я е целунал. Преди да се разрази още по-грозен скандал, Джемре води Недим. Показва на всички видео, записано на телефона, в което Шениз малтретира болния.

Източник: Kanal D

loading...

One thought on “„Безмилостен град“ започва по bTV: Инфо за епизодите през януари

  1. Здравейте! Вие по-тъп сериал не можахте ли да купите? Вярно – „Сега и завинаги“ никой не може да го бие по тъпота, но и този е на ниво! Животните в джунглата се държат по-интелигентно помежду си, сценарият е изсмукан от пръстите, драматичните моменти са така пресолени (включително музикално), че са направо гротескно-комични, ситуациите в голямата си част нямат грам логика – пришити са с бели конци… Тъпотия до шия! Отказвам да си губя времето и живота с това безумие! И съм все по-разочарована от решенията на вашия програмен директор по отношение на избора на сериали. Жалко!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close