You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Бизнес идеи за амбициозни майки: Как да печелите пари от дома?

Бизнес идеи за амбициозни майки: Как да печелите пари от дома?

Тези бизнес идеи са за всички майки, които искат да попълнят семейния бюджет

В днешно време всяка майка се опитва да балансира между работата и семейството. И ако помощите за деца са крайно недостатъчни за семейния бюджет, а заплатата не стига дори само за памперсите на децата, ето няколко бизнес идеи, които ще помогнат на младите майки да попълнят семейната каса, без в същото време да се откъсват от децата. И въпреки че да печелите пари от дома, не изглежда особено доходно занимание, със сигурност си заслужава да опитате, особено, ако не искате да се отделяте от малчуганите си, за да се върнете на работа.

Бизнес идеи за пари от дома
Бизнес идеи за пари от дома

1. Попълване на анкети

Много компании се нуждаят от сътрудници, които да провеждат анкети онлайн, или по телефона. Или пък навън и плащат за това. Можете да се запишете за подобна работа от дома и докато разхождате бебето в парка, спокойно да си свършите и другите задачи, с малко съдействие от останалите майки и баби на детската площадка.

2. Професия таен клиент

Със сигурност сте чували за тази длъжност, при която подставени лица посещават търговски обекти, за да проверят качеството и обслужването в тях. А знаем, че всяка млада майка иска най-доброто за детето си. Защо да не се включите и вие? По този начин, не само ще помогнете за по-добро обслужване и по-високо качество на стоките и услугите, но и ще ви платят за това.

3. Създайте собствен блог

Блоговете в САЩ са винаги на мода, а у нас също не са за подценяване. Можете да създадете собствен блог, в който да споделите впечатленията си от пътуванията си, да дадете здравословни съвети, или да помогнете на други млади майки да се справят с проблемите за отглеждане на децата. След време може да го продадете и да спечелите куп пари от това. Неотдавна фитнес блог бе продаден за над 1 000 000 долара в САЩ, тъй като бе невероятно популярен.

4. Онлайн проучвания по интернет

Можете да се включите като анкетиран в различни онлайн проучвания по интернет. Много компании плащат за това, да попълвате анкетите им. Други пък, като GFK България, са се насочили към проучване и изследване на домакинството, като в замяна на това ви дават точки, които после може да размените за стоки от каталога им. Изследванията траят с години, но пък за всяка попълнена коректно таблица, получавате точки всяка седмица. А има и томболи с награди, така че можете да си спечелите и някоя екзотична почивка. Напълно безплатно при това.

5. Изработване на ръчни украшения

Ако сте творческа натура и обичате да се занимавате с ръчен труд, със сигурност можете да спечелите доста добре от това. Декоративни играчки, украси на саксии, или изработване на бижута – това са само част от възможностите, как може да превърнете хобито си в бизнес и успешно да печелите пари от дома. Що се отнася до продажбата – Базар.бг и olx.bg за какво са?

6. Писане на статии

Английския пазар е залят от обяви за копирайтъри, а и у нас се появяват от време на време подобни предложения. Можете да работите по няколко часа на ден от дома и в същото време да спечелите допълнителни средства. Бизнес идеи, които си струва да обмислите, нали?

7. Виртуален асистент

Някои фирми или клиенти се нуждаят от виртуални асистенти, които да отделят по няколко часа от времето си, за да им оказват съдействие в административната дейност. И нищо не ви пречи между две хранения, да сътрудничите на клиент онлайн, а в края на месеца да получите възнаграждение за труда си.

8. Преводач

Ако сте на „ти“ с чуждите езици, това може да се окаже доста полезно. Можете да се занимавате с преводи от дома си, като в същото време печелите доста добри приходи. И няма да е необходимо да се отделяте и за миг от детето си.

9. Графичен дизайнер

Още една дейност, която можете да извършвате от дома. Ако работата с Photoshop не ви изглежда като урок по китайски за начинаещи, спокойно можете да поемете заявки за реклама, или за графично оформление на различни проекти. Да печелите от дома може да се окаже доста доходоносен бизнес, при това, без да се тревожите, че трябва да оставите децата си на друг.

И накрая, но не и на последно място, ако търсите свежи бизнес идеи за работа от дома, не пропускайте да проверявате обявите за дистанционна работа в jobs.bg. Понякога се оказва, че работата мечта е само на един клик разстояние и ви очаква.

Пожелаваме ви успех във всяко начинание, с което решите да се заемете.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!