You are here
Home > Lifestyle > Булка в рокля за 20 милиона: Нейната луда чеченска сватба в…Монако

Булка в рокля за 20 милиона: Нейната луда чеченска сватба в…Монако

Дъщерята на олигарха Бажаев провокира завистниците с „дискретна” сватба с избрани гости

И богатите също плачат…Особено, ако имат дъщери за женене! Олигархът Муса Бажаев, например, вдигна две сватби тази година – по всички правила на новобогаташите. За разлика от голямата му дъщеря обаче, малката й сестричка се врече на избраника си чак в Монако с позорно „малко” гости – едва стотина. За сметка на това обаче своенравната Алина Бажаева се омъжи в рокля, която като нищо ще впишат в Гинес.
svatba-2
Пресата в Русия остроумно нарече младоженката „Момиче за 20 милиона” – толкова в рубли струва вълшебната одежда на булката. Като момиче от добро семейство, тя си избра момче, което й подхожда. Избраникът на Алина Бажаева е синът на Алихан Бекхман.
svatba-5
Младите се познават едва от февруари, но само два месеца от първата им среща лондонският възпитаник поискал ръката на красавицата. Тя не мислила дълго и се съгласила. Двамата успели да организират тържество по вкус, който обаче да не провокира традиционно мислещите роднини.

В разрез с обичая, 25-годишният младоженец бил неотклонно до невестата си. Родителите на булката обаче не присъствали, както е прието. Гостите отпразнували любовта на младите в шикозния Le Louis XV в Монте Карло и за разлика от тези на другите милиардерски сватби – показаха уважение към младоженците и не споделиха любителски снимки.
svatba-3
Алина Бажаева е само на 22, студентка в Москва и вече отлично знае какво иска от живота си и как да го постигне. Дамата избра за най-романтичния ден от живота си творение на вечния Zuhair Murad. За ушиването на роклята били необходими четири дълги месеца, но резултатът е потресаващ!
svatba-4
Булката сподели само няколко снимки, но достатъчно да развълнува мечтателните момичета от двете страни на Урал. Избраникът й не е пръв красавец, но владее шест езика и когато настъпи деня, няма да разчита на зестрата й, а ще управлява собствените си империи – Dorchester Finance и Alima Cosmetics.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!