You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Бунгало „за Нея” – арт идеи за дамски кът в двора

Бунгало „за Нея” – арт идеи за дамски кът в двора

Мъжете са щастливи със своя „бърлога”, но и съпругите им заслужават красиво бунгало за усамотение, където да приемат приятелки

Ако децата ви си имат страхотна стая, а мъжът – място, където да подрежда нещата, свързани с хобито си, в никакъв случай не пренебрегвайте себе си! Едно красиво бунгало в градината е чудесна алтернатива за стаята, която не може да отделите са себе си!
she-sheds-garden-man-caves-1

Създаването му няма да отнеме много пари и време на половинката ви. Той със сигурност ще разбере, че и вие имате нужда от „бърлога” като неговата. В нея вие ще можете да намерите усамотение и, между нас казано, спасение от вечното чистене, шума и поддържането на идеален дом.
she-sheds-garden-man-caves-2-5
Едно дамско бунгало ще подейства като балсам за душата на всички момичета, които нямат пари да обзаведат цялата къщата в стил, какъвто отдавна мечтаят. Нека домът ви да е практичен – вие подредете своето специално място с изящна, романтична мебел. Боядисайте го в любимия цвят. Сложете ефектно осветление и подредете любимите си саксийни цветя. Може дори да възстановите някои стари мебели от времето на баба!
she-sheds-garden-man-caves-38-
Там никой няма да се дразни на керамичните ви сувенири, декоративни възглавници, чаени свещи и дреболиите за ръкоделие. Ако обичате да рисувате, четете и винаги сте мечтали да напишете собствена книга – малко, едностайно бунгало е решението на всички проблеми.
she-sheds-garden-man-caves-37-5
Винаги може да го използвате, ако решите да каните само приятелки или ако ви дойдат гости. В крайна сметка може да събудите твореца в своята половинка! Вижте колко прекрасно би било вашето дамско бунгало, ако го решите така:
she-sheds-garden-man-caves-24-

she-sheds-garden-man-caves-18-

she-sheds-garden-man-caves-14-57

she-sheds-garden-man-caves-13-

she-sheds-garden-man-caves-11-

she-sheds-garden-man-caves-10-

she-sheds-garden-man-caves-9-

she-sheds-garden-man-caves-7-

she-sheds-garden-man-caves-5-

she-sheds-garden-man-caves-4

she-sheds-garden-man-caves-3-57

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!