You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Черно-бяла любов” : Аслъ и Ферхат споделят любовта си, тайните на Йетер са разкрити

„Черно-бяла любов” : Аслъ и Ферхат споделят любовта си, тайните на Йетер са разкрити

Коварните планове на Намък в „Черно –бяла любов” целят да ликвидират Аслъ, но пращат Ферхат отново зад решетките

В следващия епизод на „Черно-бяла любов” Ферхат и Аслъ са смутени от близостта си на семейната вечеря. Нахалници проявяват натрапчив интерес към лекарката и жената на Абидин. Ферхат, прикрит от братовчед си, ги пребива. Ебру съобщава на Аслъ за инцидента с Иит. Младоженците отиват веднага в дома на прокурора. В имението Йетер и дъщеря ѝ могат да се насладят на близостта на бебето, наречено Кямил. Младата баба си спомня с носталгия за времето, когато децата ѝ са били мънички и Ферхат се е грижил с любов за тях.

Семейството на Намък се прибира. Той съобщава на Йетер ужасната новина за сина ѝ. Ферхат не спира да мисли, че не е опазил брат си от враговете. Снаха му го обвинява за случилото се. Докато Аслъ успокоява разстроената Суна, той и Джем се опитват да заловят престъпниците. Те успяват да ранят комисаря в крака. Ферхат се грижи за безопасността на шурея си.

Аслъ води Суна в имението на Намък. Хандан не е очарована, но другите посрещат добре гостите. Йетер е щастлива да разбере, че Иит е само ранен. Прави всичко, за да настани удобно снаха си и внучето. Ферхат получава съобщение от Аслъ, от което разбира, че брат му е дошъл в съзнание. Обажда се на Аслъ, за да я вземе, без да обясни какво е станало с Джем.

По-късно тя разбира за случилото се и че трябва да обере собствената си болница, за да спаси крака на брат си. Аслъ и Ферхат не спират да се препират през цялото време. Джем обаче се убеждава, че сестра му е искрено влюбена в мъжа си. Аслъ не може да приеме спокойно подобни коментари. Ферхат я вади още повече от равновесие с твърдението, че двамата не са много различни един от друг. На другата сутрин Аслъ с изумление установява, че брат и мъжът ѝ са започнали да се разбират и да се уважават по странен, техен си начин.

Ферхат и жена му не пропускат повод да се скарат, но Намък разбира, че губи сина си заради лекарката. Младият мъж се съмнява, че той е организирал престрелката срещу Иит. Йетер още се тревожи за сина си, но е щастлива да пие кафе с двете си снахи. Ферхат не може да бъде убеден, че Шахин е виновен за бедите им. Намък му казва, че е влюбен в жена си и затова се държи по този начин. Ферхат отрича с гняв.

Малкият Йозгюр вдига температура. Аслъ слиза, за да намери термометър и вижда как Ферхат отново гневен напуска дома им. Вдига му скандал, че отново изоставя близките си. Мъжът ѝ се ядосва още повече, но отстъпва. Качва се в стаята им, за да види детето. Когато ги оставят насаме с него, двамата с Аслъ му разказват приказката за Красавицата и Звяра. Младоженците осъзнават, че историята прилича много на тяхната. Аслъ за първи път се запитва дали може да се влюби в мъжа си. Притеснен от чувствата, които провокират Йозгюр и жена му, Ферхат напуска стаята.

През това време пристига раненият Иит и вдига грозен скандал. Брат му го спира, принуждава го да го удари. Иит се разстройва и отвежда семейството си. През това време Сафие по най-глупав начин издава тайната за бебето на Идил. Джунейт се държи грубо със семейството си. Налага се дори добрякът Абидин да му се скара. Джем кани Ебру на вечеря. Показва ѝ интереса си, без да подозира, че тя има съвсем други намерения към него и сестра му.

При поредната арогантна реакция на Йетер, Идил я съветва да внимава как говори с нея, защото знае за тайната на Гюлсум и Сафие. Двете момичета се скарват грозно. Йетер разбира кой е бащата на внука ѝ и търси сметка от Джунейт, но не може да накаже злосторника. На другата сутрин Идил я ранява още по-жестоко. Казва на съперницата си, че знае за миналата им връзка и за Ферхат.

В същото време младият мъж получава обаждане от Шахин. Той отива с Джунейт в имението на врага. Ебру се скрива, но вижда как Ферхат убива баща ѝ. Шахин не е успял да го убеди, че злодеят в историята му се нарича Намък. Джунейт тайно записва екзекуцията.

Докато се случва това, Аслъ се измъква от заключената си стая. Научава, без да иска тайната за произхода на мъжа си. Вдига на крак полицията и прокурора. Сложила е проследяваща програма в телефона на мъжа си, но не подозира, че той е наясно с плановете ѝ. Ферхат, който успява да напусне невредим с Джунейт имението на Шахин, е устроил закуска-изненада на жена си и братята им. Тримата намират Ферхат в кухнята да им готви. За първи път Аслъ закусва с Джем, мъжа си и Иит. Ферхат намира начин да каже, че е отървал семейството си от Шахин, но така че никой да не може да го арестува. Ебру сама погребва баща си.

Сдобил се с доказателство срещу Ферхат, Джунейт си позволява да бъде нагъл и с тъща си, и с Йетер. Показва на Гюлсюм и майка ѝ видеото с убийството на Шахин и се чувства недосегаем. Знае, че ще пазят тайната за позора му, за да спасят Ферхат.

Комисарят и прокурорът си тръгват гневни, но безсилни пред ума на съперника си. Ферхат се забавлява с опитите на Аслъ да го разбере. Тя обаче бърка дълбоко в раната му, разпитвайки го за убития му баща.

Намък е принуден от партията си да се оттегли от изборите. Разказва на Идил, че са се отървали от Шахин. Предлага ѝ да се оженят. Абидин се грижи за бебето и майка му недоволства. Джунейт най-после има възможност да прегърне детето си и да го успокои.

Ферхат и Аслъ продължават да се заяждат един с друг, но той вече е сигурен в нея. Дилсиз се забавлява с острите реплики, които си разменят. Аслъ му дава да разбере, че знае за тайната му любов – Хюля, която той нарича „Гласът ми”.

Съвсем случайно, Абидин дочува разговорът между Йетер и Гюлсюм. От него му става ясно, че бебето, което вече е обикнал, не е негово, нито на Сафие, а на Джунейт. Той запазва хладнокръвие и не издава, че е чул нищо. Вилдан вярва на намеренията на мъжа си да укрепят брака си. Двамата решават да отидат на почивка.

Ферхат намира най-добрата изненада за жена си. Без да го изразява със сложни думи ѝ връща най-ценното – възможността да работи. Води я в болницата, за да лекува хората, които се нуждаят от нея. Предупреждава я да не вярва на Ебру, а малко по-късно спасява живота ѝ от психопат, който иска да убие пациентката ѝ.

Абидин страда мълчаливо и не може да сподели дори на Ферхат за мъката си. Братовчед му не издържа поредните въпроси на вуйчо си за Аслъ. Взима жена си от болницата и я отвежда в усамотена къщичка на брега на морето.

Абидин се връща в спомените си и се убеждава, че дочутото е самата истина. Щом Джунейт се прибира със семейството си, го вика в градината. Там насочва оръжие към главата му и го принуждава да застане на колене. Казва му, че знае всичко, но ще мълчи заради сестра си, племенницата и Гюлсюм. Нарежда му никога да не се доближава до сестрата на Ферхат, ако иска да остане жив.

След това Абидин буди Сафие, казва ѝ, че знае всичко и я принуждава да остави прощална бележка. Отвежда я от имението, но не я убива. Убеждава се, че тя е искала само парите му. Дава ѝ много банкноти и я изоставя на автогарата.
„Черно-бяла любов” с Бирдже Алкалай и Ибархим Челиккол
През това време замръзнали и мокри Ферхат и Аслъ се опитват да се стоплят от огъня в камината им. Не спират да се дразнят, но и се вълнуват при мисълта, че са полуголи, близо един до друг и най-после сами.

Абидин се връща при бебето, което е обикнал много. Оставя измамницата сама, а тя обсебена от парите, не разбира, че животът ѝ виси на косъм. В тоалетната на автогарата я наръгват и ѝ взимат всичко. В същото време Абидин връща бебето на Гюлсюм.
Аслъ не спира да разпитва Ферхат. Той не се чувства добре от интереса му. Тя му разказва за тъжното си детство и майката, която ги е напуснала.

Абидин казва на Гюлсюм, че Сафие е изоставила бебето си. Пита я дали ще може да гледа бебето като майка, защото няма на кого друг да го повери.

На другата сутрин Ферхат и Аслъ се прибират. Посреща ги новината за избягалата Сафие и върнатата кола от инцидента с Шахин. В нея са два пистолета и бележка, че няма да го предадат на полицията, защото имат други планове за него. Намък не спира да тормози Ферхат. Страхува се от влиянието на Аслъ върху племенника му.

Докторката иска обяснение от свекърва си за преживяното от Ферхат. Изумена е, че Йетер с години премълчава истината за сина си. Възрастната жена разказва историята си, без да премълчава нищо. Аслъ не я разбира, но Йетер успява да я убеди да мълчи. Лекарката не може да отнеме на мъжа си спомена за добрия му баща – бръснаря.
Намък успява да накара Ферхат да избере между семейството и жена си. Аслъ го моли да я заведе до гроба на баща си. Намък крои как да заличи снаха си от живота им. Йетер му казва, че е разбрала за връзката им. Това го убеждава да бъде краен в решенията си. Ще се отърве от Аслъ, но така че Ферхат да не се усъмни в семейството.

Абидин отвежда Гюлсюм и бебето на разходка. Извън имението ѝ казва, че знае всичко и затова е изгонил Сафие. Обещава ѝ да пази тайната и да отгледа бебето като собствен син с нейна помощ. В замяна иска само никой да не узнава за договорката им. Гюлсюм обещава да мълчи дори пред майка си.

Ферхат е трогнат от мъката на жена си по баща ѝ. Двамата посещават родния ѝ дом. Раздават сладко в памет на баща ѝ. Тя през цялото време премисля думите на свекърва си, че казвайки истината, ще лиши Ферхат от мисълта, че Недждет, Иит и Гюлсюм са му семейство.

Джем се опитва да открие дъщерята на Шахин. След това отива да види Ебру, която се преструва на нападната, уплашена и провокира защитника в него. Аслъ отива тайно в дома на Суна, за да успокои душата си. В същото време в имението пристига полиция, за да съобщи за убийството на Сафие.

Разбрал, че жена му е била при етърва си, Ферхат се разгневява и отново я заключва в стаята им. Вечерта се напива с Дилсиз и Абидин, който оплаква и Сафие и тъжната си съдба. Ебру се възползва от мекото сърце на Джем. Провокира го да ѝ направи предложение. Гюлсюм отива при снаха си, но трябва да си тръгне, заради Ебру. Аслъ научава за годежа на брат си и не е очарована. Дори Ебру подозира, че приятелката ѝ вече се е влюбила в мъжа си.

Устура е доведена в имението. Йетер напомня на Аслъ да си мълчи с не най-благия тон. Иит открива брат си в кръчмата. Двамата се скарват отново. Пияният Ферхат му казва, че е убил Шахин, но по начин, който не може да се уличи в престъпление. Двамата се разбират да държат жените си далече една от друга. Разделят се скарани, но Иит прерязва гумите на брат си, за да не шофира пиян.

Ферхат се прибра в отчайващо състояние. Не може да контролира чувствата си и вдига скандал на жена си. Пияният Абидин също не пести горчивите думи срещу майка си. Ферхат продължава да крещи на жена си, докато не заспива. Тя го завива и се разплаква. На другата сутрин ѝ дава да разбере, че не може да се надява на любов от него. Съобщава на вуйчо си, че е избрал семейството пред нея.

Единственото му условие е тя да остане невредима. Без да каже нищо на Аслъ, я оставя на аерогарата. Там ѝ казва, че ѝ връща свободата. И за двамата раздялата е много тежка. Никой не забелязва странния младеж, който наблюдава Аслъ отдалеч. Това е наетият от Джунейт човек, който трябва да ги избави от лекарката.

Ферхат си тръгва разтроен. След него Аслъ се отказва да лети и търси подслон при Ебру. Мотористът не спира да я следи, но още не предприема нищо срещу нея. На Ебру ѝ става ясно, че приятелката ѝ обича мъжа си. Аслъ тайно пише съобщение до Ферхат. Споделя му колко я е променил. Чувства се длъжна да му каже истината, че бръснарят Недждет не му е баща. Моли го да пита Намък. През това време Ферхат слага отново черните си очила и отказва на близките си да говори за Аслъ. Вижда съобщението от нея, но отказва да го прочете.

Намък най-после се е решил а се ожени за Идил. Тя вече има самочувствие на господарка, но Йетер не се предава лесно. Джем забелязва странния младеж до дома на Ебру. Аслъ се страхува от реакцията на мъжа си, щом научи истината. През това време Ферхат се старае да действа както обичайно в полза на вуйчо си. След това бърза да се затвори в стаята си. Започва да чете съобщението от Аслъ. Думите ѝ ме причиняват болка, но преди да стигне до най-важните, телефонът му изгасва. Търси утеха, докосвайки вещите ѝ, миришейки парфюма ѝ…

Единствено Хандан не съжалява за изчезването на Аслъ. Джем съобщава новината за раздялата на Ферхат и сестра му на Иит. Прокурорът си мисли, че брат му нарочно отхвърля хората, които го обичат.

Йетер се обажда на снаха си и научава за непрочетеното още съобщение. Намира начин а го изтрие от телефона на сина си, преди той да е разбрал тайната за произхода си. Джем открива Ферхат и иска по свой начин да спаси брака му. Казва му, че е разбрал, че наистина се обичат с Аслъ. Щом разбира, че жена му е при Ебру, Ферхат веднага използва повода, за да говори с нея.

Йетер си мисли, че синът ѝ завинаги е изтрил Аслъ от живота си. Снаха ѝ също си мисли така. Ферхат обаче тропа на вратата ѝ, за да получи обяснение.Без да иска, научава кода от алармата на Ебру, който не е никак случаен. Двамата се разделят скарани.

Проблемите на Ферхат с Аслъ са повод да се сближи отново с брат си в „Черно-бяла любов”. Иит го открива в кръчмата. Иска да разбере защо са се разделили с Аслъ. Ферхат се възползва отново от правото си да мълчи. Часът е 21 – точно времето, в което Звярът посещава своята Красавица. След това излиза за малко. По-късно Иит му оставя пари, защото миналия път му е спукал гумата „случайно”. Когато прокурорът си тръгва, вижда банкнота на чистачките си. И неговата гума е прерязана, за да не кара пил. Дава парите на пиколото, за да се погрижат брат му да се прибере безопасно.

Всички в имението са в мрачно настроение. Само Хюля не вярва раздялата на Ферхат и Аслъ да продължи дълго. Дилзис ѝ намеква, че който обича не говори много.

На другия ден младежът с мотора успява да отвлече Аслъ. Той е син на умрял на операционната ѝ маса. Казва ѝ, че иска да я накаже за станалото. Докато Иит и Джем се опитват да я открият, Ферхат ги настига и успява да спаси жена си. Аслъ го умолява да не стреля по момчето и той отстъпва пред молбите ѝ.

Иит и Джем научават, че всичко вече е наред и се стремят да заловят похитителя на лекарката. Ферхат води Аслъ в дома си. Затваря я в стаята им, но тя вече не му се сърди. Младежът съобщава в ареста, че Ферхат го е наел да убие жена му. Иит го напада. Лъжливите показания са дадени по заповед на Джунейт. Намък пребива мъжа на племенницата си, когато разбира това.

Ферхат и Аслъ са в щастливо невидение за случващото се. Тя се опитва да изкопчи признание от него. Той я целува и ѝ дава да разбере, че е влюбен в нея. Двамата вече не се преструват на безразлични и за първи път консумират брака си. Това обърква Ферхат, който не е свикнал да споделя чувствата си. Щастието им е кратко. Джем е принуден да арестува зет си. Прави го пред погледа на сестра си и не е щастлив.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close