You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Черно-бяла любов” : Аслъ напуска Ферхат, двамата ще имат бебе

„Черно-бяла любов” : Аслъ напуска Ферхат, двамата ще имат бебе

Появява се племенницата на Аслъ – Жулиде, която се оказва новия злодей в „Черно –бяла любов”

Аслъ успява само да рани Джунейт. Той намира начин да избяга. Докато Абидин се опитва да хване предателя, тя казва на Ферхат кой е виновникът за нещастията ѝ. Лекарката изпада в криза и мъжът ѝ се опитва да помогне. Джунейт принуждава Гюлсюм да го прикрие. Тя се страхува Абидин и Ферхат да не научат истината за връзката им. Дава му паспорта и пистолета, с който е стрелял по Джем.

Идил се опитва да настрои Хандан и Вилдан срещу Йетер. По същото време тя е на кафе с Азад. Вилдан не вярва много на Идил. Йетер успява да се скрие от любопитния поглед на Хандан, която идва да поздрави Азад.

Гюлсюм продължава да крие Джунейт, докато Ферхат споделя с Иит всичко, което е разбрал от жена си. Престъпникът е свободен да се измъкне, но дъщеря му го вижда в къщата. Намък за пореден път се опитва да се оневини пред сина си. Ферхат обаче не може лесно да бъде заловен. Той усеща, че вуйчо му има отношение към отвличането на Аслъ и Йозгюр.

Намък се среща тайно с Джунейт, но е принуден да го пусне. На сутринта Аслъ се опитва да изостави Ферхат, но той я намира до бащиния ѝ дом. Лекарката е решена да го напусне и да забави любовта си. Обвинява и себе си, и чувствата си, че са станали повод за убийството на брат ѝ. Ферхат е безсилен да я спре и тя си отива.

Аслъ се връща в болницата. Там разбира, че главният лекар е изпълнил заплахата си и я е уволнил. Намък организира безпроблемното бягство на Джунейт. Йетер показва на Идил какво доказателство има срещу нея. Съперницата ѝ намира начин да я спре – подсказва на Хандан, че има нещо подозрително в поведението на сестра ѝ. Йетер наистина е при мъж, както намеква Идил. При Азад е, за да сподели за изчезването на снаха си. Идил вижда с очите си как Гюлсюм помага на Джунейт, но не е щастлива от това. Състудентка на Аслъ я открива разстроена и я кани във вила извън града.

Джунейт не може да бъде уличен. Пистолетът, който Ферхат е дал на прокурора не е този, с който е убит комисаря. Идил очаква Гюлсюм да изтрие издайническия запис, за да пази тайната ѝ. Момичето се доверява на майка си. Йетер има план как да накаже Идил.

Ферхат се опитва да приеме раздялата с Аслъ и да се върне към стария си начин на живот. Абидин иска да го разубеди. Братовчед му обаче има план и не иска да чуе никого. Ферхат е готов да се върне към миналото, но навременно обаждане на Суна променя всичко. Тя знае как да му помогне да намери Аслъ.

Ферхат наема стаята до тази на жена си. Чува как братът на приятелката ѝ я ухажва и пребива младежа. На другата сутрин Аслъ вижда лицето на новия си познат и разбира, че мъжът ѝ е наблизо. Хората на Азад залавят Джунейт. Идил проследява Йетер, която отново отива в дома на ухажора си.

Ферхат принуждава Аслъ да разговарят, но и двамата разбират, че е време да се разделят. Тя тръгва с друга кола и по пътя катастрофира. Получава видение на малко момиченце. Ферхат успява да се появи навреме, за да я спаси и отведе в болницата.

Идил предава ценната си информация на Хандан. Азад разпитва Джунейт за Намък, който е готов да предаде бившия си благодетел за пари.
Аслъ има сравнително леки наранявания. Двамата с мъжа си научават от лекаря, че е бременна. Ферхат си спомня за думите на баща си, че един ден сам ще има син. Съкрушава Аслъ с коментар, че може би не е късно за аборт. Тя реагира още по-хладнокръвно от него и се съгласява с предложението му. Малко по-късно започват да се карат.

Казва му, че не иска дете от такъв като него и че ще се разведе. Думите му го вбесяват и той я води в полицейски участък, за да го предаде на полицията. Тя, естествено, не го предава и той я принуждава да живее в дома му, докато се разведат.

Идил се подиграва с Йетер и закъснялата ѝ любов. Тя не ѝ остава длъжна, но двете не казват нищо на Намък, който прекъсва скандала им. Единствените щастливи в имението са Хюля и Дилсиз, които стават по-открити в демонстрацията на чувствата си.

Аслъ и Ферхат се разделят карайки се и всеки от тях не спира да мисли за детето, което биха имали. Тя държи в ръце малкия Недждет и се обажда на приятелка да ѝ помогне с аборта. Той търси къде да излее агресията си, но пред очите му е все неродения му син. Единственият човек, когото иска да види е Иит. Казва на брат си за развода. Иит му се ядосва, че не се бори за брака и любовта си. Кани ги с Аслъ на рождения ден на Йозгюр.

Идил и Намък се женят тайно от всички. Йетер им поднася впечатляващ подарък – пуска на младоженеца запис с признанията на докторката. Намък реагира хладнокръвно. Когато остава насаме с Идил обаче, я заплашва с убийство.

Ферхат и Аслъ преживяват дълбоко мисълта, че ще изгубят бебето си. Той не вярва, че може от него да се получи баща и търси навсякъде потвърждение на съмненията си. Съвестта му обаче не го оставя намира. Сънува как баща му е ядосан и го кара да пали жаравата, в която се кани да изгори. На другия ден води цялото си семейство на празника на Йозгюр.

Оказва се, че Ферхат може да бъде разубеден. Племенникът му събужда неподозирани чувства в него и той се разколебава. Суна се опитва да спре Аслъ от мисълта за развод. Лекарката обаче решава да бъде крайна и отива да махне детето. Ферхат разбира къде е отишла жена му и се опитва да я спре.

Непозната жена, наречена Жулиде се появява в имението. Това е племенница на Аслъ, но изглежда че си има причини да я мрази. Изнудена от Джунейт, Гюлсюм върши поредната глупост и го вкарва в багажника на мъжа си. Така той може да влезе отново в дома на Намък.

Ферхат закъснява. Аслъ излиза от болницата и твърди, че вече е направила аборт. Тя остава в бащиния си дом, въпреки опитите му да я отведе. Аслъ, всъщност, не е запазила детето.

Племенницата Жулиде е настанена в имението. Тя е изгубила майка си, която цял живот е била сама. Джем не е допуснал да се върне в семейството и дори да общува с Аслъ. Комисарят плаща цената за избора си. Жулиде е клоунът, който го убива с инжекция в системата. Тя се държи дръзко и фамилиарно с Ферхат. Той използва появата ѝ. Води я в дома на Аслъ, която е щастлива, че има поне племенницата си.

Гюлсюм се чувства ужасно за това, че е пуснала Джунейт в дома си. Той обаче намира друг съюзник. Идил му помага да отвори сейфа на Намък. Тя все повече се страхува от мъжа си и Джунейт може да ѝ помогне да се отърве от него. Благодарение на Идил, предателят напуска спокойно имението с ценна информация.

Намък готви голям удар и е щастлив, че Ферхат се е отървал от Аслъ. Той не подозира, че дясната му ръка вече работи с него само, за да помогне на брат си. В същото време Аслъ споделя плановете си с Жулиде – да се разведе, да работи и да бъде самотна майка.

„Черно-бяла любов” с Бирдже Алкалай и Ибархим Челиккол
Гюлсюм получава тежка нервна криза, чувствайки се виновна от премълчаните тайни. Отново Абидин е този, който ѝ помага и я успокоява. Той не само знае най-срамната и тайна, но я разбира и ѝ казва, че я обича.

Акцията на Иит срещу Намък не успява. Прокурорът разбира, че ако уличи вуйчо си, ще пострада и Ферхат . Аслъ за първи път чува как бие сърцето на бебето ѝ. Това не ѝ пречи да уговори среща с адвокат за развода. Ферхат се съгласява с разтрогването на брака им, но и дава да разбере, че няма да мине така безпроблемно.

Жулиде инсценира нападение над нея. Аслъ и Ферхат я настаняват в имението. Той тръгва на опасна мисия, която ще коства или свободата, или живота му. Иит се опитва да го спре, но напразно. Абидин е много пиян, но успява да предаде думите на Ферхат на Аслъ. Тя осъзнава, че животът на мъжа ѝ е в опасност.

Иит се решава на отчаяна крачка. Прострелва Ферхат по крака, за да го спре. Брат му настоява да си свърши работата, за да защити цялото си семейство. Ферхат обаче може да бъде спрян. Аслъ се обажда на девера си и тя пристига, за да прибере мъжа си.

Ферхат е твърдоглав и тя е принудена да каже, че е запазила детето им. Той е огорчен от нея. Вярва, че тя е искала да скрие бебето му от него. За да го спре, тя насочва пистолет към главата си. Ферхат взима оръжието на Абидин. Двамата продължават да се карат, но в крайна сметка Аслъ побеждава в спора. Ферхат не отива на уречената среща и плановете на вуйчо му се провалят. Намък се прибира гневен у дома. Не вижда Жулиде, която помни, че го е обслужвала в хотел.

На сутринта Иит се обажда на брат си, че операцията му е протекла успешно. Ферхат и Аслъ са прекарали нощта в колата на крайбрежната улица. Дилсиз издава тайната им на Хюлия, без да иска. Йетер е възмутена, когато хваща Абидин и дъщеря ѝ прегърнати в леглото ѝ.
Намък вдига скандал на Ферхат, защото е провалил важната сделка и това заплашва живота на цялото им семейство. За да спаси кожата си, насочва вниманието на съучастниците си към прокурора.

Ферхат и Аслъ се скарват отново. Жулиде с наслада ги подслушва. Той иска да преустановят делото за развод. Аслъ обаче не е настроена към помиряване. Жулиде напомня на Намък за познанството им.

Предупреждава го, че ще мълчи пред жена му за аферите му. След това подслушвайки Йетер и Гюлсюм, разбира кой е бащата на Недждет.
Ферхат се среща с брат си. Иска да го предпази от отмъщението на мафията. Разказва му, че Аслъ не е махнала бебето им. Иит е толкова щастлив, че обявява на цялото заведение, че ще става чичо и черпи присъстващите. Разказва на Суна и споделя с Ферхат всичките вълнения, които преживява един бъдещ баща. Съветва го да присъства на прегледите на жена си, за да чуе биенето на сърцето на бебето. Суна казва на Йетер, че и Аслъ ще я направи баба.

Жулиде се сближава с Вилдан. Опитва се да флиртува с Ферхат, но той е обсебен от мисълта за бебето. Гюлсюм още е объркана от признанията на Абидин, но е готова да му даде шанс да станат истинско семейство. Аслъ разбира, че всички около нея са научили за бебето. Ферхат я принуждава да отидат на преглед. Той е очарован от звука на биенето на бебешкото сърце. Вярва, че с Аслъ ще имат син.

Хандан не е очарована от новината за още едно пеленаче в дома си. Йетер съобщава на Азад, който споделя радостта ѝ. Хандан я подиграва за увлечението ѝ. Ферхат води Аслъ на вечеря, за да я принуди да яде здравословни храни. Двамата не спират да спорят, но по свой начин обсъждат бъдещето си на родители.

Идил се среща тайно с Джунейт, за да му предаде още информация. Тя разбира, че Азад е тайнственият враг на мъжа ѝ. Идил помни срамната тайна на мъжа ѝ – убийството на Албина. Връщайки се у дома, тя вижда Намък да се целува с Жулиде. Огорчена, тя се обажда на Джунейт, за да го предаде на Азад.

Ферхат и Аслъ прекарват вечерта в едно легло, прегърнати, въпреки намеренията ѝ да се разведе. Азад кани Намък в дома си и насочва оръжие към него. Наемници прострелват Иит пред очите на семейството му.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close