You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Черно-бяла любов” : Ферхат казва на Аслъ, че я обича, разбира истината за Гюлсюм

„Черно-бяла любов” : Ферхат казва на Аслъ, че я обича, разбира истината за Гюлсюм

Йетер прострелва Намък в „Черно-бяла любов“, Абидин защитава Гюлсюм от всички и ѝ предлага брак

Джем е много разочарован от зет си. Аслъ обаче не може да бъде убедена, че Ферхат е искал да я убие. Готова е да се бори за своята черна-бяла любов. Ферхат не иска нищо друго, освен да защити жена си. Поверява я на Иит. Това е достатъчно прокурорът да вярва в невинността му.

Докато Джем заплашва зет си, Йетер и Аслъ се опитват да помогнат на Ферхат. Намък има собствен план да помогне на сина си. Ебру обаче планира да убие мъжа на приятелката си. Заповядва да го ликвидират в ареста.

Иит и Аслъ се опитват да открият дъщерята на Шахин Джигал, защото мислят, че той е виновен за ареста на Ферхат. Намък е крачка пред тях и вече е открил човека, който ще спаси сина му и ще натопи Ебру.

Семейството се събира да подкрепи Ферхат, който е отведен в затвор. Той остава леден дори пред жена си. Аслъ дава на Намък да разбере, че се съмнява в него. Представят Ферхат на най-влиятелния затворник – Азад. Тайнствена жена се появява в затвора.

Йетер напразно се опитва да се помири с малкия си син, а Аслъ е в леговището на врага- търси утеха при Ебру. Абидин осъзнава, че между Немия и Хюлия има чувства, а в затвора се случва драма– наемникът на Ебру напада Ферхат. Благодарение на Азад и хората му, мъжът на Аслъ се спасява. Ферхат и новия му покровител разговарят.

По едно и също време той и жена му осъзнават, че Ебру е дъщерята на Шахин Джигал. Ферхат се опитва да се свърже с охраната, но го пребиват и го хвърлят в карцера. Аслъ съобщава на девера си, но Ебру подслушва разговора ѝ. Надеждата за спасение е в ръцете на Джем, който научава, че младежът, който се опитал да убие сестра му е нает от Ебру.

Аслъ попада в клопката на приятелката си. Иит убива Ебру, за да спаси снаха си. Хандан вижда Абидин и Гюлсюм прегърнати, което е повод за напрежение в дома. На другата сутрин всички, дори Ферхат разбират, че врагът е сразен и Аслъ е спасена. Ферхат е освободен от затвора. Азад изпраща писмо с тайно съдържание по него.

Иит е задържан и преживява тежко мисълта, че е отнел човешки живот. Ферхат притиска Намък, за да му помогнат. Аслъ е огорчена от леденото отношение на мъжа си и се опитва да получи адекватен отговор на въпросите си. Той не спира да мисли за станалото между тях, но не може да си позволи да признае чувствата си.

Ферхат открива Айхан – вместо мъж, това се оказва дъщерята на Азад . Носи ѝ писмото, в което пише да бъде убит. Това е тест за почтеност. Ферхат се оказва единственият, който преминал през него.

Джем дълбоко преживява и загубата, и лъжите на Ебру. Благодарен е на Иит, че е спасил сестра му. Прокурорът е нямал избор, но го изгаря чувство за вина. Ферхат намира в дома на Айхан Азад. Старецът, оказва се, разполага с възможността да влиза и излиза от затвора, когато поиска. Мъдростта му впечатлява Ферхат. Азад го взима под крилото си.

Джем и Иит стигат до извода, че Ебру не е истинската дъщеря на Шахин Джигал. Преди да направят нещо обаче, полицай арестува прокурора за убийство. Главният лекар предупреждава Аслъ, че ще я отстрани от работа заради честите отсъствия.

Азад официално представя дъщеря си- красавицата Айхан всъщност е блестящ адвокат. Ферхат научава, че винаги може да разчита на тях. Аслъ отива да види свекъра си. Обвинява го, че иска да ѝ отнеме професията.

Намък е доволен, че е чист в очите на Ферхат и че се е отървал от Ебру. Готов е да даде всичко на Идил – дори скромната, изискана сватба, която иска. Ферхат отива да види Аслъ в болницата. Разбира от Немия за проблемите ѝ и заплашва главния доктор, че ще срути болницата, ако продължи да заплашва жена му.

Близостта на Абидин и Гюлсюм тревожи Хандан. Настоява Йетер да ожени по-скоро дъщеря си. Идил се опитва да се отърве от съперницата си. Иска Намък да настани бившата си и дъщеря ѝ в отделен апартамент. В същото време Гюлсюм храни бебето си в колата.

Човек на Хандан ги следи и докладва, че Абидин спира на пътя.
Ферхат разбира за ареста на Иит. Отива да го види, но брат му е твърде гневен. Ферхат се засяга от думите му и търси помощта на Айхан, за да го освободи. Хандан е огорчена от измяната на мъжа си.

Вдига му скандал, а той ѝ дава да разбере, че е наясно с чувствата ѝ към Ферхат. Тя иска развод, но той не е готов да напусне имението. Заплашва я с видеото, което уличава Ферхат в убийство.

Хандан не проявява разбиране към проблемите на дъщеря си. Иска да я остави насила женена за мъж, когото дори не харесва. Вилдан отново посяга към чашката. Ферхат се опитва да помогне на семейството на брат си. Иска от жена си да бъде до Суна, а сам се разправя с Намък, когото подозира, че стои зад ареста на брат му.

Ферхат и Аслъ посещават семейството на Иит. Съобщават на Суна за ареста на мъжа ѝ. Тя се ядосва и напада девера си с обвинения. Аслъ по-късно успокоява мъжа си, но той като че ли отново се дистанцира от връзката им. Суна по-късно се обажда, за да им се извини.
Гюлсюм и Йетер отиват да видят Йозгюр и да подкрепят снаха си. Азад открива Ферхат в кръчмата и отново го успокоява с мъдрите си думи. Младият мъж се замисля върху отношенията си с любимата. Айхан се обажда на Аслъ да разговарят. Адвокатката търси начин да помогне на Иит.

Идил и Намък съобщават, че ще се женят на другия ден. Бъдещата невеста съобщава на Йетер, че ѝ е намерила жилище. Майката на Ферхат обаче вдига скандал – не може да бъде изгонена лесно от имението. Късно вечерта Аслъ се прибира у дома. Ляга в леглото на мъжа си. Той се прибира след нея. Копнее да я докосне, но решава да спи в салона.

И пияният Джунейт се прибира при Вилдан. Тя се възползва от момента, в който е сама, намира телефона и изтрива видеото с Ферхат. След това отива при Намък, за да сподели какво е направил мъжа ѝ. Той прокужда изнудвача от имението. Джунейт си тръгва, но не пропуска да заплаши жена си. Пияната Вилдан отива при Ферхат, но той я отхвърля за пореден път.

По-късно Аслъ отива да види мъжа си и го завива. На сутринта Айдан им се обажда. Тя прави нужното и Иит е освободен от ареста. Той още е гневен и забранява на жена си да общува със семейството му.

Вечерта всички се подготвят за сватбата на Намък. Джунейт зарежда пистолета си в хотелската стая. Абидин е очарован от красотата на Гюлсюм. Ферхат принуждава жена си да напусне кабинета си, за да се приготви за събитието. Остава студен, но е развълнуван, когато я вижда във вечерна рокля. Азат настоява пред дъщеря си, че иска да отиде на сватбата.

Всички се събират в хотела. Йетер не спира да пие, а Вилдан не изпуска от поглед Ферхат. Хандан се убеждава, че Абидин има интерес към братовчедка си. Ферхат представя жена си на Азад. Старецът е много любезен с младата жена, но истинският му интерес е към все по-пияната Йетер, която познава отдавна. Когато тя става от масата, той тръгва след нея.

Джем и Иит се опитват да разкрият схемите на Намък. Джунейт пристига неканен на сватбата. Йетер отива да види бъдещата булка, която се държи много арогантно с нея. Приятелка се обажда на Аслъ и тя напуска масата. Ферхат я проследява. Когато приключва разговора с приятелката си, Аслъ иска най-после да чуе искрен отговор на въпроса си какво е в живота на мъжа си. Ферхат не се стърпява и ѝ казва, че я обича преди да я целуне. Часовниците по стената сочат 21 часа. Щастието им не продължава дълго, докато гърмят фойерверки, прострелват Намък.
„Черно-бяла любов” с Бирдже Алкалай и Ибархим Челиккол

Виновницата за нападението се оказва Йетер. Тя обвинява Намък за погубената си младост и заради това, че е изгубила любовта на синовете си. Тя се опитва да се самоубие, но Азад е там, за да помогне и да я спаси.

Всички научават за инцидента. Аслъ установява, че Намък все още диша. Айхан я отвежда при свекърва ѝ. Йетер ѝ признава вината си. Азад казва на Аслъ как може да спаси свекърва си. Айхан иска да разбере какво общо има баща ѝ със семейството на Ферхат, но той не е готов да говори за миналото.

Идил обвинявай Йетер за нападението, докато чакат пред операционната. Гюлсюм разбира и търси помощ от брат си Иит. Аслъ спира скандала като казва на Идил, че Намък няма да умре, но няма да прости предателството ѝ.

Иит се появява в болницата. Йетер получава криза. Би искала поне някой от синовете ѝ да я нарече „майко”. Джем я отвежда. Когато Иит я разпитва, тя запазва правото си да мълчи. Джем се опитва да накара Аслъ да напусне семейството. Тя обаче не иска да го слуша. Ферхат е съгласен с шурея си, но жена му е избрала вече с кого да остане.

Намък отваря очи. Казва на полицията и Ферхат, че го е прострелял маскиран тип. Напълно оневинява Йетер. Азад ѝ се обажда. Казва ѝ, че я познава от много години. Съветва я да не прави грешки.
Човекът на Хандан се убеждава, че Гюлсюм кърми бебето на Абидин и съобщава на шефката си. Тя напада момичето и сина си. Абидин я обвинява, че е лоша майка. Заявява, че е по-добър родител от нея. За да оневини напълно Йетер, Азад изпраща специална пратка на Намък. Айхан и Аслъ стават близки и обсъждат семействата си.

Гюлсюм е убедена, че брат ѝ ще я убие и иска да се отрови с хапчета. Хандан я вижда, но не прави нищо, за да я спре. Абидин отново е до момичето, за да ѝ помогне. Когато Ферхат и Аслъ се прибират у дома, се разразява страшен скандал. Хандан не пропуска да каже истината за бебето. Ферхат иска да убие сестра си, но Абидин и Аслъ успяват да го спрат. Той е бесен, обвинява всички за семейния позор, но все пак Гюлсюм остава недокосната от гнева му.

Йетер взима дъщеря си и бебето и напускат имението. Абидин се опитва да ги спре, но тримата отиват у Иит. Йетер се унижава пред малкия си син, но той ги пуска в дома си. Суна се опитва да смекчи сърцето му. Аслъ и Ферхат отиват до дома на прокурора. Само докторката влиза да види бебето. Иит излиза, за да разговаря с брат си. Двамата не пестят горчиви думи един за друг.

Джем се обажда на Ферхат. Моли го да остави сестра му, за да бъде в безопасност. Ферхат си спомня за гневните думи на брат си от ареста и взима решение. Обажда се на Айхан, за да заведе дело за развод. Адвокатката тайно съобщава на Аслъ. Докторката се чувства съсипана.
Когато Ферхат се връща у дома, Аслъ се опитва да го провокира, за да ѝ каже за намеренията си. Той не намира смелост, а тя прави всичко, за да прекарат поне малко време само двамата.

Абидин отива до дома на прокурора и отдалеч наблюдава Гюлсюм, която с помощта на Суна укротява бебето. Иит най-после показва внимание към семейството си. Не може да постигне съгласие с майка си, но не устоява пред думите на сестра си.

Намък, който е принуден да поддържа версията за мафиотска война, получава обаждане от Джунейт. Мъжът на племенницата му вярва, че може отново да спечели доверието на Емирхан. Абидин тайно разговаря с Гюлсюм. Разчита и на Аслъ, за да ги спре да не отпътуват.

Йетер се разубеждава. Аслъ настанява бебето и Гюлсюм в бащиния си дом. Йетер обаче се връща в имението и първата, която поставя на място е Идил. Целта ѝ е да спре Намък, който може да реши съдбата на дъщеря ѝ. Абидин посещава Гюлсюм и ѝ предлага закрилата и името си. Първоначално момичето отхвърля предложението му за брак. Той ѝ обещава отношения само на хартия и да получи благословия от Ферхат.
В същото време мъжът на Аслъ е в дома на новия си приятел. Азад му разказва как е натрупал състояние и как е изгубил жена си. Станал е жертва на конкурент, а изпълнителят на убийството е Намък. Азад обаче не казва цялата истина на Ферхат.

Гюлсюм съобщава на майка си, че ще се жени. Йетер е сразена и побеснява. Абидин съобщава на Ферхат за предстоящата сватба. Изтърпява целия му гняв, за да изпълни обещанието си пред Гюлсюм. Ферхат отива да бащиния дом на жена си. Там намира и майка си. Вдига голям скандал, но Аслъ за пореден път е там, за да помогне на близките му и го отвежда.

Абидин най-после получава разрешение от Йетер да се ожени за дъщеря ѝ. Когато младите отиват в дома на Намък, всички са срещу тях. Абидин обаче не може да бъде разколебан. Без благословията на семейството, отива да поиска ръката на Гюлсюм от Иит.

Идил, която смята, че е по-силна от Йетер симулира падане от стълбите. Целта ѝ е да обвини съперницата си за това, че е изгубила наследника на Намък. В действителност тя е направила аборт дни по-рано.

Айдан получава тайнствено писмо, в което ѝ обещават да научи цялата истина за смъртта на майка си. Под влияние на Суна, Иит окончателно приема Гюлсюм в живота си. Дава благословията си на Абидин.
Ферхат и Аслъ отново намират пристан в самотната къща край морето. Главните герои в „Черно-бяла любов” отново не могат да разрешат проблемите си. Карат се заради близките си и евентуалния си развод. Ферхат иска, но не може да пусне жена си. Двамата прекарват страстна нощ заедно. Когато Ферхат отваря очи, вижда пръстена на жена си и прощално писмо. Разбрал, че може да я изгуби завинаги, тръгва да я търси.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!