You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Черно-бяла любов” : Ферхат отлвича Аслъ, тя принудена да се омъжи за него

„Черно-бяла любов” : Ферхат отлвича Аслъ, тя принудена да се омъжи за него

Една невъзможна на пръв поглед черно-бяла любов се ражда от отчаяние, но се превръща в надежда на две самотни сърца

В Истанбул – градът с две лица, без да се срещнат толкова години, живеят Ферхат и Аслъ. Тя е отдаден лекар, а той – дясната ръка на вуйчо си и убиец с изстинало сърце. Един ден той прострелва поредната си жертва на площада, а първа помощ се опитва да даде една красива жена с букет в ръце. Това е първата, малко странна среща, която ще се превърне в „Черно-бяла любов”.

Ферхат Аслан живее сам в скъп апартамент, с малко мебели и трикракото си куче. Доктор Аслъ Чанар има само брат си – комисаря Джем. Той я изненадва със закуска по случай рождения ѝ ден. Аслъ му обещава да го срещне с избраника си – доктор Синан на партито за празника си. Джем не е очарован и обещава, че няма да я даде лесно дори на доктор.

Джунейт съобщава на Ферхат, че вуйчо Намък го очаква на важно мероприятие в болницата. Младият мъж пристига с кожените си дрехи и мотора си. Успява да изпръска Аслъ профучавайки през локва. Тя обаче се вълнува от предстоящото запознанство между брат си и Синан, който не е очарован да бъде представен на комисаря.

Намък, който е кандидат-кмет, организира благотворително събитие в полза на болницата. Аслъ много харесва благодетеля. Той тайно съобщава на Фърхат, че лаптопът с тъмните му сделки е откраднат. Младият мъж се опитва да настигне Адем, който вече е предал устройството. Ферхат го намира. Преди да получи, което му е нужно, се налага да простреля предателя.

Докато Аслъ спасява поредния живот, въпреки недоверието на колегата. Ферхат организира преместването на Адем във фермата. Намък иска да използва Ебру, която няма семейство и е станала лекар, благодарение на щедростта му. Младата жена обаче е болна и когато се получава сигнал за ранени при катастрофа, Аслъ решава да я замести.

„Черно-бяла любов” с Бирдже Алкалай и Ибархим Челиккол
Без да подозира в какъв капан попада, младата лекарка се качва в линейката. Там е Ферхат, преоблечен с униформа на парамедик. Той я впечатлява с леденото си спокойствие. Тя вижда, че е ранен, но не може да помогне. Ферхат сам зашива раната си и отказва да отговаря на настойчивите ѝ въпроси. Заради нея, си спомня за детството си, когато е бил много беден, но е имал изключително грижовен баща.
Аслъ разбира, че е попаднала в капан. Ферхат я лъже, че раненият е баща му, прострелян от дете. Младата жена не иска да оперира нелегално. Ферхат разбира, че не са отвели Ебру и че докторката има брат полицай. Въпреки че не спират да се карат, той я убеждава да оперира.

Думите на Аслъ го карат да си спомни последния щастлив ден от детството си и мига, в който е изгубил баща си. Той, без да подозира, е посочил на наемника кой е бръснарят Неждет.

В другия край на имението Йетер – майката на Ферхат, се опитва да разбера къде е синът ѝ. Тя е изумена от все по-нарастващия апетит на дъщеря си Гюлсум, която крие от всички, че е бременна. Ферхат се появява, но не показва и миг нежност. Аслъ се обажда на приятелката си, че партито по повод празника ѝ трябва да се отложи.

Синан звъни на годеницата си, но Ферхат, който се е завърнал във фермата, отхвърля обаждането му.

Йетер и Гюлсум са отведени без обяснение в главния семеен дом. Джунейт, към когото Ферхат изпитва странно недоверие, се опитва да отиде при ранения. Шуреят му Абедин обаче не разрешава. Двамата с Немият – Дилсиз, са очаровани от професионалзима и отношението на лекарката.

В дома на Намък цари празнична суетня, а Аслъ се бори в необичайни условия за живота на поредния пациент. Хандан е очарована от Идил – асистентката на брат си. С радост ѝ разказва за доведената ѝ сестра Йетер, чието семейство са приютили по милост.

Намък чака с нетърпение вести от племенника си. Ферхат му разказва за недоразумението, но не трепва пред гнева на вуйчо си. Йетер не е очарована да вижда в дома си Идил.

В другия край на града комисар Джем се представя на новия прокурор. Това е Иит – амбициозен млад мъж, който накуцва и изглежда, че е решен на всяка цена да унищожи Намък. Прокурорът, чиято фамилия е Аслан, си спомня денят, в който е бил ранен. Прибирал се е от лекции, а брат Ферхат е бил нападнат от неизвестни. Иит оцелява и моли най-близкия си човек да се откаже от опасния си начин на живот. Ферхат смята, че няма избор, защото така може да подсигури и семейството, и блестящото бъдеще на брат си, който учи право. Иит напуска Намък и обкръжението му в деня, в който получава диплома. В сърцето си обаче обещава да накаже този, който им е отнел бедното, но почтено и щастливо детство.

Ферхат, който тайно е взел телефона на Аслъ, разглежда записите в него. Опитва се да опознае пленницата си, която се оказва много интересна жена. Тя помага на бедни деца, обича романтични филми и има любим – факт, който не му допада много.

В дома на Намък има тайна женска война. Хандан се опитва по всякакъв начин да унижи Йетер. Когато излиза от стаята ѝ, Намък се опитва да вразуми майката на любимия си племенник. Йетер не му е сестра, а в действителност – бивша любовница, която още има чувства към него. Тя обожава Ферхат, заради когото е приела дори да се ожени за бедния бръснар. Има още две деца, които също обича много, но не толкова, колкото първородния си син. Тя не спира да се надява, че Намък ще се върне в живота ѝ. Той ѝ дава ясно да разбере, че всичко между тях е свършило.

Ферхат се връща в покрайнините. Тайно наблюдава Аслъ, която му се струва все по-вълнуваща. На нея не ѝ харесва да бъде шпионирана и определено не е склонна на търпи резките му думи. Аслъ се опитва да го опознае, но научава само това, което Абидин ѝ казва за братовчед си на импровизираната им вечеря.

Абидин не е сляп за напрежението по между им и се шегува с тях, намеквайки, че са като в легендите за Керем и Аслъ, Ферхат и Ширин.
Докторката е спасила пациента си, но се нуждае от още кръв. Ферхат е склонен да даде и така без да иска, разкрива, че няма роднинска връзка с ранения. Аслъ се опитва да избяга, но напразно. Похитителят ѝ я връща и заключва в конюшнята.

Заради всичко станало, Ферхат си припомня горчивите дни, в който Намък ги е отвел и е бил принуден да убие този, който е отнел живота на баща му. Той знае, че Аслъ има рожден ден. Дава ѝ таблет, за да гледа любимите си романтични филми. Двамата не пестят остри думи един за друг. Абидин обаче разбира, че това е само скрита страст, която Ферхат отива да потуши при татуистката си.
Наемникът получава нова рисунка по тялото си – поредната точка за поредния човешки живот. На партито по случай кандидатурата си за кмет Намък разбира, че Ебру не е заминала за фермата му, а Аслъ е тази, която е попаднала в плен.

След бързо изконсумирана страст Ферхат бърза да се върне във фермата. Аслъ се преструва на заспала, а той научава от Немия, че брат му се е прибрал в Истанбул. На другата сутрин комисар Джем нахлува там, без да подозира, че сестра му е в плен. Ферхат се появява навреме, за да го отведе. Двамата се разделят с уверението, че ще се видят отново.

Ферхат дава на Аслъ дрехи за преобличане и цвете. Тя побеснява, че е пипал вещите ѝ, без да подозира, че той е бил като омагьосан в дома ѝ. Той я отвежда и заплашвайки ветеринаря я принуждава да събуди пациента си.

Намък, чиято кариера виси на косъм, разказва на Идил как се е добрал до властта. Убил е дори Неджет бръснаря, защото не е искал да върне сина му. Бедният човечец е прекалено привързан към Ферхат и не е искал да се занимава с престъпления.

Приятелката на Аслъ кара брат ѝ да подозира, че е отвлечена. Тя се опитва да се измъкне, но така, без да иска, успява да види това, което не бива. Намък убива човека, за чийто живот се е борила. Хората на Ферхат я залавят. Тя моли за пощада, но Намък е категоричен – изпраща племенника си да я убие.

Аслъ ридае, предупреждава, че брат ѝ ще отмъсти за нея, моли Ферхат да прояви човечност. Той отстъпва, но ѝ прави предложение, което не може да откаже – трябва да се омъжи за него. Ужасена за живота си, тя приема. Когато се завръщат във фермата, Абидин е много щастлив.
Полицията вече е по дирите на докторката, но Ферхат има хора и в управлението. Той води избраницата си в имението, затваря я в стаята си и обявява намеренията си пред семейството. Намък не е очарован, но Йетер изненадващо подкрепя сина си. Тя вижда в принудителния брак на любимеца си възможност да го върне в семейството.

Дъщерята на Хандан е съкрушена от новината за сватбата. Брат ѝ обаче развълнуван от решението на братовчед си. Аслъ е разтроена, отказва се от женитбата. Налага се Ферхат да я вразумява. Той ѝ обещава, че само имената им ще са заедно, но те двамата – никога.
Аслъ не се предава и се опитва да избяга. Йетер и Гюлсюм отиват да ѝ се представят. Бъдещата снаха не се държи особено почтително. Майката на Ферхат обаче е доволна от избора на сина си и е готова да му организира цяла сватба. Бъдещият младоженец не мисли за избраницата си. Тайно наблюдава брат си, който е щастлив с жена си и синчето си.

Йетер случайно вижда, че дъщеря ѝ не е напълняла, а е бременна. Ужасена е от станалото и се страхува от скандала. Готова е на всичко, за да прикрие позора, дори да отнеме бебето на дъщеря си. Гюлсюм казва, че се е влюбила, но не казва кой е бащата на бебето ѝ. Ферхат за малко не разбира какво се е случило. Принуждава Аслъ да отиде с майка му на пазар за булчинска рокля.

Джунейт, който се оказва предателят в семейството, напразно се опитва да намери лаптопа на вуйчото. Аслъ ясно показва недоволството си на Йетер, което много допада на Ферхат. При поредната проба младата булка успява да се измъкне.

Докато в имението организират сватбения прием, Гюлсюм се среща с любимия си. Това се оказва Джюнет – коварният предател и съпруг на Вилдан. Бягството на Аслъ приключва безславно. Оказва се, че е била манипулирана от Ферхат, който заплашва живота на брат ѝ в случай, че не се върне при него.

Бъдещият ѝ мъж, който тайно наблюдава семейството на брат си, заплашва Намък. Вуйчото се опитва да подслушва Иит . Аслъ се връща разплакана при Ферхат, който остава леден пред обидните ѝ думи.
Йетер се опитва да успокои снаха си и неглижира отношението ѝ. Джем разбира къде е сестра му и с помощта на Иит тръгва с полицаите да я прибере. Аслъ разкъсва сватбената си рокля, но това не може да спре Ферхат. Братята им нахлуват в имението на Намък в момента, в който младоженците сядат на сватбената маса. Аслъ не може да се насили да каже „Да”.

Джем се опитва да отведе сестра си, но тя и пред него, и пред Иит заявява, че е при Ферхат по собствена воля. Появата на прокурора разтърсва близките му. Майка му и сестра му са много развълнувани, но не смеят да кажат нищо пред Намък. Ферхат прикрива вълнението си с ледена ирония. Двамата братя се изпокарват насаме. Разстроени са заради тежките думи, които са принудени да си кажат.

Аслъ е много нещастна, че е наскърбила брат си. Излива цялата си болка в упреци към бъдещия си мъж. Ферхат преглъща с усмивка гнева ѝ. Вилдан, която ги подслушва тайно, първа осъзнава, че той е увлечен по непознатата.

Сватбата все пак се състои. Йетер и Абидин са единствените видимо щастливи. Хандан тайно уведомява пресата за събитието. Ферхат изоставя разстроената си невеста да плаче в стаята им. Дава ѝ възможност да се преоблече. Намък, който вижда в брака на наследника си възможност за добър ПР, обещава на снаха си всичко, ако бъде послушна.

Полицаите спират колата на младоженците. Отведени са за разпит по нареждане на Джем. Комисарят не знае, че Ферхат е предвидил всичко и с Аслъ предварително са се разбрали каква любовна история ще разказват на всички, за да са убедителни.

Йетер благоволее пред бившия си любим, но не смята да изпълни заповедта му да не се среща с Иит. Моли Абидин за помощ. Иска да види как живее сина ѝ и да опознае семейството му. Абидин, който е с меко сърце, не устоява на молбите ѝ.

Ферхат и Аслъ убеждават Джем, че са истински влюбени и са изживели тайна любов преди няколко години, срещнали са се отново и са решили да останат завинаги свързани. Той е принуден да ги освободи. Аслъ е разстроена, защото лъже и предава човека, който ѝ е най-скъп на света. Иит, който тайно наблюдава разпита на брат си, разказва за него на комисаря, без да споменава роднинската им връзка.

Ферхат води жена си в ергенския си апартамент, където е и кучето Устура . И тя, и брат ѝ са разстроени от принудителната им раздяла. Не е щастлив и прокурора. Иит търси утеха при жена си, която добре разбира какво го тревожи. Йетер тъгува за него, но още не знае как да открие дома му.

Аслъ скрива кухненски нож под възглавницата си. Ферхат я наблюдава тайно как се къпе и това става повод за поредната им кавга. Информацията предадена от Хандан превръща сватбата в медиен скандал. Идил решава да ги събере на семейна вечеря, за да обори журналистите.

Ферхат принуждава Аслъ да се приготви за събитието, но тя иска само да получи разрешение да оперира. Малката Есра се нуждае от намесата ѝ, за да може да живее. Ферхат не е склонен да ѝ даде свобода.
В момента, в който той слага халка на жена си, Вилдан прави всичко, за да открие нещо скандално за съперницата си. Открива доктор Синан и си насрочва среща. Благодарение на Абидин, Йетер намира дома на Иит. Запознава се с Йозгюр – внука си и майка му.

По нареждане на Ферхат Аслъ е принудена да не вдига телефона на Синан. Тя се страхува да живота на любимия си и се налага да търпи нетактичните шеги на мъжа си. Джем, провокиран от коментар на зет си, се опитва да намери информация за новодошлия прокурор.
Аслъ изтърпява нарежданията на Намък, помага на Гюлсюм, която се опитва да я убеди, че не е бременна, но успява с измама да си осигури завръщане в болницата. Журналистите я снимат с мъжа ѝ, а тя заявява, че такова в прекрасно семейство няма проблем жените да работят.

Намък осъзнава, че губи контрол на Ферхат, който започва да се променя под въздействието на жена си. Вилдан съобщава на доктор Синан, че любимата му се е оженила за братовчед ѝ.

Джем разбира, че Иит е брат на зет му, а Намък споделя с Идил това, което знаят само той и Йетер – че Ферхат му е роден син. Асистентката, която има важна новина за шефа си, си тръгва разстроена.

Джунейт се опитва да се сдобие с ново доказателство, което да съсипе семейството на жена му. Йетер е готова да отведе дъщеря си далеч, докато роди тайно.

Синан пристига в кооперацията на Аслъ. Тя се съгласява да разговарят, но Немия съобщава на шефа си за срещата им. Ферхат се прибира и пребива съперника си. Побеснял от ревност вдига скандал на жена си. Тя е толкова уплашена, че го наръгва с ножа, който е скрила под възглавницата.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close