You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Черно-бяла любов” : Ферхат се влюбва в Аслъ, тя научава тайните му

„Черно-бяла любов” : Ферхат се влюбва в Аслъ, тя научава тайните му

Аслъ изражда тайно бебето на Гюлсум в „Черно – бяла любов”, тайнственият Шахин напада семейството на Намък

Поредният скандал между Ферхат и Аслъ в „Черно-бяла любов” приключва с кръвопролитие. Тя го наранява със скрития си нож, но за него това е просто поредната рана по тялото. Провокира я да го убие, но лекарят в нея надделява. Аслъ е още в шок, но думите на Ферхат, че е лесно да минеш на мрачната страна я отрезвяват. Той продължава да издевателства над нея и я поздравява, че е станала една от тях.

Комисар Джем разбира, че Ийт не е предател, а огорчен мъж, решен да накаже Намък и свитата му. Любовницата на вуйчо му решава да направи аборт, защото мисли, че не може да се състезава с Йетер. Ферхат принуждава Аслъ да живее в дома на семейството му. Единствените щастливи от появата им са Йетер и Абидин.

Човекът на Намък му съобщава, че Идил е била при гинеколог. Ферхат казва на Джунейт за намерения лаптоп и не го изпуска от поглед, защото не му вярва. Аслъ се чувства зле в стаята на мъжа си, но Йетер ѝ показва добро отношение, въпреки всичко. Възрастната жена вярва, че натрапения брак ще бъде награда за снаха ѝ. Йетер се опитва да намери любовника на дъщеря си. Отива да търси съдействие при Джунейт.

Вилдан се опитва да се отърве от съперницата си, дори с цената на това да станат приятелки. Разказва ѝ, че е била женена насила и ѝ осигурява диван, за да не спи до мъжа си. Йетер е доволна да живее с любимеца си под един покрив, но той остава леден пред грижите ѝ. Ферхан се прибира при Аслъ. Тя се грижи за раната му, макар той да не спира да я провокира с думи и поведение.

Ферхат си ляга с дрехите и пистолет под възглавницата. Аслъ става все по-напрегната, но заспива на канапето. На другата сутрин се събужда сама в стаята и изпраща съобщение на Синан. Ферхат, който е сложил проследяваща програма в телефона ѝ, е наясно какво прави. Аслъ трябва да се справи с тесногръдието и порядките на Хандан още на закуска. От болницата ѝ се обаждат, че Есра трябва да бъде спешно оперирана. Моли Ферхат за помощ, но той ѝ отказва. Малко по-късно младият мъж отива да види детето. След като се уверява, че само Аслъ може да ѝ помогне, прави компромис и води жена си да оперира.

Намък разбира, че Идил ще прави аборт. В последния момент пристига и спира интервенцията. Казва, че иска това дете. За него това е шанс да бъде истински баща и предлага брак на Идил. Йетер купува много подаръци и отива да види Йозгюр и снаха си. Хандан усеща, че има нещо гнило и тръгва след нея. Йетер глези близките си с подаръци. Подарява на Суна пръстен и е много доволна от реакцията на младата жена.

Докато Аслъ оперира момиченцето, Ферхат е пред операционната зала. Младата лекарка изтърпява дори завистливия си колега, за да направи всичко за Есра. Ферхат вижда благодарността на родителите. Напомня на жена си, че го е наръгала. Тя се ядосва от думите му, но в себе си остава впечатлен от отдадеността ѝ към пациентите.

Докато Иит и Джем се опитват да намерят доказателства срещу Намък и Ферхат, Аслъ спасява живота на детето. Лекарката и мъжът ѝ изчакват резултатите в крайбрежно заведение. Ферхат продължава да е предизвикателен, но Аслъ опитва да го опознае повече. Опитите ѝ да стигне до сърцето му успяват, макар той да не го показва.

Хандан докладва на брат си къде е ходила Йетер. Той вече няма причина да държи бившата си любовница в дома си. Хандан е доволна, че ще се отърве от Йетер, но скоро разбира, че Идил не само е бременна, но и вече се държи като господарка. Когато Йетер се прибира, ѝ съобщава новината за бебето. Двете са готови да се обединят, за да се отърват и от Идил, и от нежелания наследник.

След като Есра отваря очи, Аслъ иска да види единствено любимия си доктор. Разбрала от приятелка, че е опериран, намира начин да го види. В същото време Ебру разговаря с Джем и му съобщава подозренията си, че Аслъ се е омъжила насила. Ферхат тайно наблюдава жена си. Тя е открила стаята на бившия си. С очите си се убеждава, че той, всъщност, е женен и има дете. Аслъ е съсипана от разкритието. Единствената ѝ подкрепа в този миг е Ферхат. Той не е изненадан от нищо. В действителност много добре е проучил доктора и е организирал така нещата, че Аслъ да се убеди сама що за човек е любимият ѝ мъж. По-късно Ферхат отвежда жена си до Дениз. Дава ѝ два часа, за да изповяда мъката си.

Огорчена от измяната на любимия, Аслъ се напива. Иит и Джем откриват, благодарение на поредното предателство на Джунейт, трупа на убития от Ферхат. Патоанатомът им казва, че е бил опериран. Това дава яснота и за участието на Аслъ в станалото. Ферхат обаче е умен. Успява навреме да транспортира трупа от моргата, за да не открият доказателство срещу него.

Намък прокужда бившата си любовница, но Йетер го заплашва, че ще разкрие тайната му. В същото време Гюлсум получава контракции. Тя до последно се надява Джунейт да я спаси от участта да роди далеч и да даде детето си. Йетер обаче го вижда и той не може да помогне.
Ферхат прибира доволно пияната си жена. Тя е потънала в самосъжаление. Той малко се забавлява с реакцията ѝ, но ѝ помага и я прибира на ръце в стаята им. Въпреки отчайващото си състояние, Аслъ кара Ферхат да се вълнува. Той я целува и в първия миг тя не се съпротивлява. След това обаче Аслъ се разгневява. Обвинява го, че се възползва от нея, разкрива, че той е организирал всичко, за да разбере сама истината за любовника си. Нарича го „животно”. Той се засяга, извинява ѝ се и напуска стаята. По-късно не спира да мисли над думите ѝ.

Йетер отвежда дъщеря си в подземния етаж на имението. Надява се там да не се чуят болезнените викове на родилката. Хандан моли брат си да прости на Йетер. Той я подозира в задни мисли и е прав. Сестра му обаче го убеждава, че иска да бъде милосърдна.

Ебру се вижда с Джем и Иит. Обещава да им помогне в опитите им да затворят Намък. Докато сестра му ражда в подземията, Ферхат си спомня думите на Аслъ и мъдрите съвети на баща си за момичетата. Йетер търси помощ от снаха ѝ. Тя вече е отрезняла и помага на Гюлсум. Прислужницата Хюля също става съучастница, но и тя е готова да пази тайната на момичето.

Йетер се опитва да заплашва Аслъ. Снаха ѝ не остава длъжна, но е решена да мълчи в името на Гюлсум и бебето ѝ. Провокирана от Джем и Иит, Ебру отива в имението. Никой не я пуска и се налага Аслъ да потърси Ферхат за разрешение. Той е при татуистката. Опитва се да накара жена си да ревнува, но дава разрешение Ебру да влезе в дома му.

Ферхат признава на Ямур, че е женен. Не иска да остане при нея, дори пил. Аслъ случайно вижда, че приятелката ѝ е в контакт с брат ѝ и разбира причината за късното гостуване. Измисля правдоподобна причина за нещастния си вид.

Гюлсюум умолява майка си да не ѝ отнема детето. Сещайки се за горчивата си младост, Йетер се страхува за дъщеря си. След това обаче измисля начин, по който може да спаси и нея, и да задържи внука си в имението.

От снимка в стаята на свекърва си Аслъ разбира, че прокурор Иит е брат на мъжа ѝ. Страхува се за Джем. Ферхат я вижда със снимката. Отказва да разговаря с нея, но вече ѝ вярва дотолкова, че заспива с гръб към нея.

На другата сутрин тя само иска да знае дали може да отиде до болницата. Ферхат се ядосва, защото не е провокирал ревността ѝ, но я пуска да се погрижи за Есра. В дома на Намък пристига бивша слугиня. Сафие е била любовница на Абидин. Тя носи новородено и обявява, че е бебето му. Всъщност това е детето на Гюлсум, която страда тайно в стаята си. Аслъ е възмутена от машинациите на свекърва си.

„Черно-бяла любов” с Бирдже Алкалай и Ибархим Челиккол
Ферхат изпраща жена си с предупреждение Абидин да не се отделя от нея. Джунейт обещава на Гюлсюм да избягат скоро и искрено вярва, че ще се случи това. Аслъ успява да избяга от Дилсиз, за да се види тайно с Иит. Той я убеждава в чистите си намерения да накаже Ферхат и Намък. Тя се съгласява да помогне.

Абидин се радва тайно на „сина си”. Йетер го убеждава да защити любимата и бебето си и да се наложи над волята на майка си. Сафие е готова на всичко, за да бъде снаха на Намък – дори да отгледа чуждо дете като свое. Ферхат прокужда хората на вуйчо си, които искат дома на Иит да се подслушва. Тайно влиза в дома на брат си и вижда скъпи спомни от детството им. Когато разбира, че жена му е изчезнала, отива в болницата. Аслъ се прибира навреме, за да извини по подходящ начин отсъствието си.

Докато е с Ферхат, Иит ѝ се обажда. Тайно ѝ казва как и къде да постави подслушвателното устройство от Ебру. В дома на Намък Йетер е доволна от случващото се – настоява пред съсипаната си дъщеря да остави детето при Абидин, подиграва се с Хандан. Ферхат води Аслъ при брат и за да си вземе багажа. Джем предупреждава зет си, че взима най-скъпото му същество. Разказва му за нея и се надява при Ферхат тя да намери любовта, която е изгубила след смъртта на родителите им.

Абидин още се опитва да осъзнае бащинството. Ферхат се опитва да му намекне, че той може би не е бащата на бебето. Джунейт обаче ловко поддържа измамата. Ферхат и Аслъ се чудят къде е канапето. Йетер е заповядала да го изнесат, за да сближи младоженците. Ферхат е готов да отстъпи леглото си, но Аслъ предпочита да спи на земята. След това кани Ебру на сватбата на Абидин, докато той е в банята.

На другата сутрин Ферхат се убеждава, че Сафие лъже, че е родила бебе, но предпочита да запази информацията за себе си. Аслъ се събужда в леглото на мъжа си. Той се подиграва, че сама се е вмъкнала под завивките му. В действителност той я е пренесъл тайно в леглото си. Докато мъжът ѝ е в банята, тя успява да му вземе ключа за кабинета на Намък. Ферхат за малко не я хваща, но тя успява за пореден път да се измъкне с хитрост.

Гюлсум се убеждава, че не може да разчита на Джюнейт, който твърди, че събира пари, но иска да остави бебето им на Абидин. По време на сватбената церемония Ебру влиза в отключения кабинет, за да се погрижи за подслушвателното устройство. Ферхат се осъзнава и намира предлог да напусне салона. Ебру успява да сложи устройството, а Аслъ – да я предупреди навреме да излезе. Ферхат усеща натрапчивия парфюм на гостенката и бързо разбира какъв капан му готвят.

Токът в имението спира, разнасят се изстрели. Непознат тип стои в кола до имението и се кани да нападне Намък. Решил е първо да му отнеме всичко. Планира да започне с младата му снаха.

Ебру и Аслъ се прибират навреме в салона. Ферхат пристига невъзмутим и спокойно маха клонка от храст от косите на жена си. След сватбата на Абидин с измама я връща на „местопрестъплението”. Без да иска, Аслъ сама се издава, че е била близо до кабинета му. Когато я притиска за обяснение, тя казва, че е готова на всичко, за да го вкара в затвора и да го забрави завинаги. Той приема всичко с усмивка, но при мисълта, че иска да го заличи като кошмар, побеснява.

Опитите на Суна да сближи Иит със семейството му приключват печално. Прокурорът се ядосва на жена си. Гюлсюм най-после може да вземе бебето си на ръце. Сафие станала официално снаха на Намък, започва да ѝ се подиграва. Йетер обаче не ѝ остава длъжна.

На другата сутрин Ферхат отвежда жена си. Вуйчо му иска да се отърве от Аслъ, но наследникът му и дума не дава да се изрече. Заплашва го, че ще му обърне гръб, ако жена му пострада. По пътя неизвестни атакуват колата на Ферхат и Аслъ. Двамата успяват да се скрият, а Дилсиз устройва клопка на нападателя им.

Аслъ и Ферхат намират убежище при негов стар познат. Лекарката научава интересни неща за мъжа си. На другата сутрин преследвачите отново ги намират. Вместо да се спаси, Ферхат помага на жена си и е прострелян. Сафие започва да тормози мъжа си с капризи и да го изнудва да получи повече от радостите за богаташи.

Аслъ и приятелят на Ферхат успяват да го качат в кола. Лекарката не се отделя от мъжа си. Семейството научава за престрелката. Джем се присъединява към тях в болницата. Иит тайно страда за брат си. Аслъ се бори с часове за живота на Ферхат. Намък и Йетер се страхуват за живота на сина си. Талантът на Аслъ все пак успява да помогне. Ферхат е в тежко състояние, но все пак оцелява.

Болният намира сили и принуждава жена си да го прибере у дома. Настоява вуйчо му да се погрижи за Аслъ. Намък все по-силно усеща, че снахата отдалечава сина му от него.

Аслъ дни наред се грижи за мъжа си. Опитва всичко, за да го изправи на крак и бди над съня му. Ферхат се чувства все по-развълнуван от нейното присъствие. Иит пристига в имението на вуйчо си, за да разпита брат си. Всички се чувстват напрегнати, но продължават да играят ролите си.

След инцидента с мъжа, когото обича, Вилдан решава да промени напълно живота си – да спре алкохола, да се сближи с мъжа си. Хандан не приема сериозно плановете ѝ. Йетер чувства все по-близка снаха си. Дължи ѝ живота на две от децата си и само пред нея може да бъде откровена.

Гюлсюм отхвърля новите опити на Джунейт да се сближат. Вилдан за малко не хваща мъжа си в стаята на братовчедка си. Дунейт се измъква навреме, но Сафие го вижда как прескача от прозореца. Врагът на Намък – Шахин, се оказва в инвалидна количка, но е всесилен. Нарежда да отвлекат сестрата на Ферхат.

Сафие, която изнудва Гюлсюм, върши най-голямата глупост. Нарича сина ѝ с обидни думи. Гюлсюм започва да я души и тя припада. Мислейки, че е извършила убийство, младата жена бяга от дома си и попада в плен. Ферхат е в отчайващо състояние, но получил предупредително обаждане, тръгва да търси сестра си. Аслъ не се отделя от него. Слугинята на Хандан вече е убедена, че са влюбени.

Ферхат се добира до сестра си. С хитрост и малко помощ от Аслъ двамата успяват да спасят момичето и дори да се отърват от полицията. Напрежението обаче се отразява зле на докторката и тя вдига скандал на мъжа си по средата на пътуването. Думите ѝ нараняват Ферхат- особено твърденията, че убива тези, които обича.
Когато се прибират, Аслъ изведнъж решава, че това е моментът, в който да предаде мъжа си на прокурора. Ферхат отлично я разбира за къде тръгва, но не я спира. Вярва, че тя няма да има сили да го издаде. Праща Дилсиз да я защити, не да ѝ попречи.

Аслъ си представя как предава Ферхат, но наистина не може. Иит я кани на кафе, където ѝ разкрива цялата истина за мъжа ѝ – тежкото им, но щастливо детство, убийството на баща им, вуйчо Намък, гибелта на приятелите му от казармата, затвора…Тя се убеждава, че Ферхат не е злодей, а нещастна жертва на обстоятелствата.

Лекарката прекарва дълго време на кея, мислейки върху думите на Иит. Мъжът ѝ идва да я прибере. Подиграва ѝ се, а тя му казва, че все пак ще го предаде. И двамата знаят, че няма да го направи. По същото време в имението опитват да вечерят. Йетер вдига скандал, провокирана от присъствието на Идил. Иска да знае защо страдат децата ѝ. Джунейт е окончателно отхвърлен от Гюлсюм, а останалите късно научават за отвличането.

Намък е намерил начин да се отърве от комисар Джем. Отстранили са го заради неправомерен арест. Аслъ вдига скандал на мъжа си, който не иска да се оправдава пред нея. Дилсиз тайно защитава шефа си. Ферхат спасява шурея си, който започва да изпитва симпатия към него, но още се кани да го арестува при пръв удобен случай.
Когато се прибира у дома, отново заварва Ебру при жена си. Щом тя си тръгва, Ферхат казва на Аслъ да не ѝ се доверява, но тя отказва да го слуша. Лекарката научава от Джем, че са го възстановили на работа. Наясно е кой е решил проблема на брат ѝ.

За да покаже могъществото на семейството си, Намък извежда всички на вечеря. Гюлсюм се превръща в бавачка на собствения си син. В същия ден Иит има рожден ден. Прослушвайки записите от кабинета на Намък, разбира че брат му отново го е изиграл. Ферхат му пожелава „Честит рожден ден” и му изпраща специален подарък, който му напомня за щастливото детство.

Подозрението на Ферхат се оказва вярно. На Ебру не може да се вярва. Тя се оказва изгубената дъщеря на Шахин, но врагът на Намък вече я е намерил. Тя съвсем умишлено е изпратила Аслъ в линейката с Ферхат ( от първия епизод на „Черно-бяла любов”).

Намък чака с нетърпение наследника си и жена му. Двамата пристигат със закъснение. Аслъ се притеснява от общественото внимание, но веднага получава подкрепа от мъжа си. Двамата за първи път се хващат доброволно за ръка.

Докато се наслаждава на подаръка на брат си, Иит е атакуван от непознат, който преминава с автомобил до дома му.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close