You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Числото на любовта: Проверете съвместимостта си с партньора, според датата ви на раждане

Числото на любовта: Проверете съвместимостта си с партньора, според датата ви на раждане

Дали ви е „писано” съвместно щастие не зависи само от доброто ви желание да изградите връзка

Ненапразно хората обръщат такова внимание не само на рождената дата, но и на часа и секундите, в които всеки поема дъх. Всяка една от тези цифри оказва влияние върху съдбата– връзка, изследвана още от времето на Питагор. По-късно изучаването на въздействието на числата се превръща, ако не в наука, то поне в изкуство. Нумерологията предсказва както конкретни събития, така и начина, по който ще се развият взаимоотношенията между хората.

Затова, преди да се решите на официални отношения с някого, специалистите по числата съветват да направите изчисления, които ще установят дали ще имате хармонична връзка, кармична ли е тя, как и дали да я запазите, какви уроци трябва да усвоите заедно.

Сн: pixabay.com

Как да изчислите дали сте съвместими с партньора си?

Ако сте във връзка или поне влюбени, лесно може да изчислите съвместимостта си като използвате рождените своите и на партньора си рождени дати.

Вземете за пример двойката, в която мъжът и жената са родени съответно на: 30.08.1996 г. и 09.10.1990 г.

Първо съберете последователно всяка цифра:

30.08.1996 г. се редуцира по следния начин: 3 + 0 + 0 + 8 + 1 + 9 + 9+ 6 = 36. Резултатът е голям, затова трябва да го доведем до една цифра: 3 + 6 = 9.

Записваме – 9.

По същия начин действаме с 09.10.1990 г. Получаваме 29, което се редуцира до 2 + 9 = 11. Това обаче не ни върши работа, затова намаляме до една цифра: 1 + 1 = 2.

Записваме резултат -2.

Накрая събираме двете получени числа: 9 + 2 = 11. Вижда се, че 11 е голямао число, което иска да се намали като: 1 + 1 = 2.

Резултатът от съвместимостта на тези хора е цифрата 2.

Съвместимостта, която имате, според цифрите

1

„Едно“ е лидерско число. Означава авторитет и водачество. Свързвайки живота си с този човек, ще сте пример подражание, самите вие ще се издигнете в очите на другите. Когато трябва да взимате важно съвместно решение, ще се нуждаете от изключителна сила на духа и единство. От подобна комбинация се получават зрели връзки, но преди това трябва да минат през дълги разногласия и кавги. Основният проблем и за двамата е личната амбиция и гордостта на партньорите. Основната задача на всеки във връзката е да уважава интересите на другата половина.

2

Семейният живот на тези двамата ще доста труден – чести спорове, разногласия и разправии. Ще ви води обща цел, но двамата ще вървите към нея по съвсем различен начин. Няма да се разминете без взаимни лъжи и дори- предателство. В същото време цифрата предполага активни действия- печеливша съвместна работа и успешен общ бизнес. Основният проблем е доказване на собственото превъзходство пред партньора. Затова задачата на всеки във връзката е да не причинявате страдание на любимия човек и дори – да го предпазвате от разочарование.

3

Двойката, останала под въздействие на цифрата 3 има неспокоен и нестабилен съвместенп живот. Това не означава нещо лошо непременно, а развитие във всички посоки, които до където и да ви доведат все ще е за по-добро. Основните проблеми на двамата е разделението, липсата на близък контакт . Основната задача е да си обръщате повече внимание, да не се обиждате, а да търсите всеки подходящ начин за комуникация.

4

Всичко, което ще коментирате като двойка са нещата, които ви издигат в кариерата, трупането на богатство, но и укрепването на семейството. Заради тези три неща ще се борите и търпите. Целта и на двама ви е да се насладите напълно на постигнатото. Някои ще ви възприемат като скучна двойка, отдадена на собственото си развитие, но вие ще се гордеете със семейство, в което всичко е ясно, почтено и достойно. Основният проблем, с който може да се сблъскате по между си е липсата на вяра в партньора, затова е необходимо да бъдете особено внимателни един към друг и да се научите да се доверявате.

5

Числото „5“ праща семейството ви в живот-карнавал, пълен с други хора, от най-противоположните социални групи. Важното е, че в свободното си време обаче ще сте отдадени един на друг. Ще делите всичко – дори домакинските си задължения. Вие ще сте късметлии, защото ще оцените партньора си като личност, ще се гордеете и със своите, и с неговите постиженията. Единственият проблем между вас ще е импулсивността в поведението и емоционалната нестабилност в началото. Работете и върху собствените си поведение и емоционални прояви.

6

Благословена е връзката под знака на Шестицата- влюбените в нея ще усещат емпатия и пълно единство. За вашата двойка са най-важни семейните ценности, общите интереси и споделеното бъдеще. Писано ви е да имате деца, внуци, домашни любимци. На стари години ще сте възможно най-добрите приятели, въпреки че един от двамата ще бъде тайният лидер. Основният проблем и задача на двойката ви е да се убедите един друг, че давате еднакво от себе си във взаимоотношенията си.

7

Като двойка под влияние на Седмицата ще следвате сърцата си и ще се доверите напълно един на друг. Ще търсите повече време в уединение и спокойствие, ще се чувствате щастливи заедно, дори да мълчите. Ще се подкрепяте в стремежа си към съвършенство. Ще си помагате и ще решавате всякакви проблеми, защото само заедно сте осъдени на успех. Основните проблеми на двойката ви са прекомерната изолация и самовглъбяване. Няма да имате широк кръг от приятели, затова задачата ви е да общувате повече с други, роднини и приятели.

8

Двойката „Осмица” ще се посвети на материалния растеж, успеха в кариерата и новите възможности. У дома ще говорите предимно за пари, но когато натрупате богатство, напрежението ще стихне. Заедно ви чакат слава, признание и значителни придобивки. Тези неща са прекрасни, но рискувате да се сблъскате с предателство, изневяра, бездуховност, алчност, агресия. Затова задачата ви е да търсите развиване не само на материалната страна в живота ви като двойка.

9

„Девет“ означава, че сте попаднали във връзка, в която цари толерантност към недостатъците и ще се радвате на съюз в пряк и преносен смисъл. Дори да сте коренно различни, ще живеете като най-хармоничната двойка. Ще работите заедно в името на интересите на семейството, ще се грижите за сродната си душа и няма да ви е нужно нищо в замяна. Лесно ще си прощавате един на друг грешките си и дори да сте скарани, няма да ви държи дълго време. Въпреки това, не сте застраховани от грешки. Пазете се от опасната омая на алкохол, дрога, изневяра.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!