You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Чудото на Ягодовата луна: 5 неща, които да направите, за да получите желаното

Чудото на Ягодовата луна: 5 неща, които да направите, за да получите желаното

Пълна ягодова луна 22 юни ще ви донесе цялото изобилие, което искате от Вселената

Към края на юни всички ще преживеят най- романтичното пълнолуние за годината. Индианците са го наричали Ягодова луна. Обикновено се случва по веднъж, но тази година ще сме късметлии- ще се случат две аномални пълнолуния, заради две лунации в Козирог (22.06 и 24.07.)

На езика на астролозите това означава, че на 22 юни приключва етап, чийто урожай трябва да съберете. Повечето хора ще се чувстват така сякаш са изправени на важен кръстопът.

Розовото пълнолуние ще вдигне „пелената” върху колебанията и ще провокира да се взмат всякакви трудни решения като напускане на работата, развод, покупка или продажба на дом, преместване в друг град или държава.

Трябва да се вземе предвид, че предмет на пълнолунието в Козирог е свързано с постигане на цели, получаване на титли, позиции, кариера и дори – гражданско състояние (сватби и разводи). Това е момент да се подходи с честност, за да се направи логичен преход към следващия етап от живота.

5 начина да извлечете максимума от магията на Ягодово пълнолуние

1. Тъй като Пълнолунието идва след Слънцестоенето, мощта на енергията е толкова силна, че и да не искате, ще сте принудени да вземете някои решения. Посрещнете периода с яснота кое е най-важно за вас сега? Какво искате от живота? Към какво се стремите и как планирате да стигнете до там? Най-добре е да направите списък с цели, които да постигнете през следващите шест месеца.

2. Козирогът е свързан с дисциплина, затова не се ограничавайте с планирането, но действайте в посока и на отговорността. Бъдете честни със себе си и си признайте къде сте се препънали по пътя към целта.

3. Козирогът се свързва и с авторитети и по-възрастни роднини, което означава да отделите време за семейството си и особено за възрастните роднини. Сега е моментът да разпитвате и да обсъждате онези неща, които ви тревожат.

4.Ягодовото пълнолуние се грижи и за материалните основи. Какво по-подходящо време да си поставите финансова цел? Възможно е по време на Пълнолуние да получите възможност за печалба или да вземете решение, свързано с финансова инвестиция.

5. Чудото на ягодовата луна не може да мине без вашата категоричност, следване на професионални цели и труд. Бъдете наясно със себе си и желанието си за развитие. Говорете с шефа си- няма как да получите, без да поискате- повишение или перспективи.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!