You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Д-р Стилянова пред съдбовен избор в Откраднат живот: Любовта лекува

Д-р Стилянова пред съдбовен избор в Откраднат живот: Любовта лекува

Двама мъже се борят за сърцето на д-р Стилянова, Кая си припомня миналото и Христо

Двама мъже де борят за сърцето на д-р Стилянова в „Откраднат живот: Любовта лекува“. Половинката на доцент Захариев все повече се разкъсва между чувствата си към д-р Грънчаров и бащата на децата си. В новите епизоди на сериала ще видим, че Поли също не остава безразлична към ситуацията. Тя усеща, че нещо не е наред в отношенията със съпруга й, но дори не подозира колко е дълбока пропастта между двамата.

Очаквайте в Откраднат живот сн. Фейсбук
Очаквайте в Откраднат живот сн. Фейсбук

Петър прави пореден опит да върне Галя при себе си, но вече възстановяващият се Орлин също е готов да направи следващата стъпка и да заяви отношенията си с нея публично. Междувременно Поли се оказва в още по-объркана ситуация. Приятелските й отношения с доцента се размиват и двамата откриват, че са си все по-близки и по-близки. Дали това няма да направи отношенията им още по-сериозни?

Доцент Захариев търси помощ за личните си проблеми от Банков, но съветът, който получава само още повече го обърква. Междувременно Галя научава, че Орлин е говорил с Поли за бъдещето на брака им, но отношенията им продължават да бъдат неизяснени.

Личната драма на д-р Стаменова продължава да държи в напрежение Ина и Борис, но вече започва да излиза извън контрол. А доцент Мазов не пропуска да налее масло в огъня.

Сянката на Христо се завръща в живота на Кая, когато синът му идва отново в болницата. С него се заемат д-р Кръстева и доцент Банков, но каква е диагнозата на детето? Резултатите ще подтикнат Банков да замине за Германия, за да поговори лично с бащата на детето си. Не само колега, но и като приятел.

Какво още ще видим в „Откраднат живот“ гледайте тази вечер от 20 часа по Нова телевизия.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!