You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Децата индиго – Нова раса или мит за родители, които са „вдигнали” ръце

Децата индиго – Нова раса или мит за родители, които са „вдигнали” ръце

Наричат днешните деца „индиго”, защото били носители на новото време, опитните педагози обаче смятат термина за приумица, която успокоява безхаберни родители

Днешните деца са различни от нас – разболяват се по различен начин, чувстват и се забавляват не както сме го правили ние навремето. Те са по-умни, по-експресивни и толкова непокорни! Наричаме ги „индиго” заради различния цвят на аурата. Опитните педагози обаче воюват с т.нар. ню ейдж -мислене. За тях подобна терминология обърквала и оневинявала родителите, които просто не знаят как да възпитат децата си добре. Където и да е истината обаче, сигурно е едно – децата на XXIвек са деца от наистина различно хилядолетие.
Първо родителите забелязват странно поведение в децата си и се плашат. После учителите забелязват в учениците си свръхестествени способности и дойде ред на авангардната наука да ги изследва като явление.

Съществуването им се тълкува като раждането на нова, шеста раса, която постепенно ще замести човека, т.е. децата „Индиго” са началото на този процес или следващата стъпка в човешката еволюция. Може да си го представите лесно: Знаете ли, че използваме много малка част от мозъка си? При децата „Индиго“ този процент е много по-висок.

Защо ги наричаме така?

През 1982 година с помощта на научни методи психологът Нанси Антъп се опитва да изясни мистерията и заключава, че аурата на тези деца е тъмно синя. Всички останали хора на планетата са със златисто-жълта аура. Индиго деца започват да се раждат след 1975 г.Те са по-напреднали не само сред връстниците си, но и от родители им.

В Съединените щати, Канада и Англия вече съществуват специални центрове, насочени към идентифициране на надарени деца и създаване на специални училища и условия за техните нужди.
Индиго деца какви са и защо са при нас
Например:

Дете, наречено „Марсианецът“, изненадва родителите си с нестандартен начин на мислене. Името му е Борис и е роден в Русия. На три години Борис започнал да разказва на родителите си за вселената, планетите на Слънчевата система, за галактиките и т.н. Родителите не знаели абсолютно нищо за тези теми, така че я проверили информацията, която чули от Борис в енциклопедии и се оказало, че дума по дума е вярно. На въпроса защо хората боледуват, Борис отговоря: „Защото не знаят как да живеят и не могат да бъдат щастливи“.

В началото на 90-те години друго дете – едно чудо се превърна в истинска сензация. Детето е заченато от родители носители на вируса на ХИВ и самото то е заразено.

След като навършва шест години обаче, лекарите установяват, че няма следа от вируса. Кръвните клетки на детето са анализирани и изложени на различни патогенни вируси и бактерии, но нито едно от тях няма влияние върху имунната система на детето.

Следващата фаза е анализът на ДНК кода на детето. Доказват, че кодът не е типичен за човешката раса. Човешката ДНК се състои от 64 кодона, от които 20 са активни. В това дете те са активни 24.
Това не е единственият случай. След него се появиха още много случаи на деца с абсолютен имунитет.

Дори формата на ириса при децата от индиго е различна – всичко е с кръгла форма и прилича на звездичка.

Двете мозъчни полукълба работят еднакво и с три пъти повече капацитет от обикновено. Това се приема само за част от еволюцията. Първият знак за трансформацията на хората е появата Новият човек – децата Индиго.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!