You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Детска стая, вдъхновена от Рапунцел: Как приказката стана реалност за едно момиченце

Детска стая, вдъхновена от Рапунцел: Как приказката стана реалност за едно момиченце

Една талантлива майка превърна детската стая на дъщеря си в сбъдната приказка

Кой родител не иска да даде най-доброто на детето си? Всеки според възможностите си прави куп неща, за да види щастливата усмивка на най-скъпото си същество. Една майка обаче даде далеч по-ценно от пари, за да подари на дъщеря си прекрасна детска стая. Дженифър Трийс просто рисува в продължение на 60 студени часа в началото на тази година, за да даде на момиченцето си най-вдъхновяващата компания – Рапунцел, която смело преследва мечтата си.

Ден първи - вълшебството се ражда
Ден първи – вълшебството се ражда

39-годишната художничка споделя има осемгодишна дъщеря. Детето е артист като нея, но и има типична за възрастта си слабост: „Ние обичаме всички на Дисни принцеси, особено Рапунцел. Нейният смел, авантюристичен дух и начина, по който тя следва мечтата си са вдъхновяващи за дъщеря ми и мен.”
tangled-2
Дженифър рисувала стенописа си в дома им в Мичиган. Нужни й били януари и февруари, за да превърне обикновеното помещение в истински спектакъл от бои. През цялото време си пускала филмчето за вдъхновение и знаела всяка реплика от него!
tangled-3
Резултатът обаче си струвал. Тежката зима й изглеждала топла. Благодарение на Рапунцел и вълшебната и златна коса!

Всичко това е специален подарък за…
tangled-detska-staya-rapuntzel

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!