You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Домашен офис в 1 кв.м.: Страхотни идеи за апартамент, в който вечно няма място

Домашен офис в 1 кв.м.: Страхотни идеи за апартамент, в който вечно няма място

Мечтата за собствено кътче никога няма да напусне една майка, която се налага да си носи работа и у дома

Ако живеете в апартамент дори и голям, трудно може да си позволите собствена стая, ако имате деца. Много по-важно ви е да им осигурите помещение, в което да учат и да се забавляват на спокойствие.

Когато работите обаче и се налага да си взимате „домашно” за вкъщи, болезнено се нуждаете от лично пространство. Трудно се организира кабинет в сгради – модерно строителство, но има начин да се радвате на собствен, домашен офис.
domashen-ofis_
За да подредите компютъра, архива и необходимите материали се нуждаете само от 1 кв. м. Пространство. Звучи безумно, но истината е такава – Ето няколко отлични идеи къде да го организирате:

В килера

Точно така! Основното предимство – наличието на вратата, зад която можете да скриете всички, което се отнася до работата. Може да се организира в хола и спалнята, в коридора и кухнята. Във всеки случай вратата ще служи като отлично покритие, а вътре всичко ще бъде разположено така, както ви харесва.

За да се чувствате достатъчно комфортно да вашият килер трябва да е дълъг най-малко 90-100 см и 50-70 см дълбок. Колкото повече пространство предлага, толкова по-добре. Между другото, можете да използвате ъглите, защото те често не се оползотворяват разумно.
domashen-ofis-kiler

domashen-ofis-kiler-2

domashen-ofis-kiler-3

domashen-ofis-kiler-4

domashen-ofis-kiler-5

Домашен офис в шкаф

Може да се почувствате като Плюшкин, но само какво работно място става от стария ви шкаф! Ще го декорирате по вкус, ще използвате рафтовете за всичко, което ви трябва, а когато се изморите – затваряте вратите и се превръща в обикновена домашна мебел.

domashen-ofis-shkaf

domashen-ofis-shkaf-2

domashen-ofis-shkaf-3

domashen-ofis-shkaf-4

„Кътче” за работа

Със сигурност вече сте виждали такова, ако имате приятелка с хоби. Под стълбите, в ниша, „на подиум”, зад завеси в спалнята или буквално – сврян в някой ъгъл – ако използвате разумно неусвоеното място у дома ще се радвате на великолепен домашен офис, без да нарушавате комфорта на семейството си.

domashen-ofis-kat

domashen-ofis-kat-2

domashen-ofis-kat-3

domashen-ofis-kat-4

domashen-ofis-kat-5

domashen-ofis-kat-6

domashen-ofis-kat-7

domashen-ofis-kat-8

domashen-ofis-kat-9

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!