You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Домът на Лео Меси прилича на топка, но всъщност е „10”-ка (Снимки)

Домът на Лео Меси прилича на топка, но всъщност е „10”-ка (Снимки)

В сърцето си Лео Меси принадлежи на две места – Росарио, Аржентина и Барселона

За милионите си сънародници Лео Меси ще остане едно добро момче от Росарио и футболистът наистина е такъв. Там го чака родния дом, в който ще бъде и когато реши да играе в последния си отбор – този, в който е започнала кариерата му. Лео Меси обаче е и човек на сантимента. В сърцето му има специално място и за Барселона. Там е и неговия втори дом, който впечатлява с невероятна архитектура и замисъл.
Домът на Лео Меси прилича на топка, но всъщност е „10”-ка (Снимки)
Да, къщата му в Испания има много необичаен дизайн, но едва ли ще изненада някого. Лионел Меси просто си построи дом във формата на футболна топка и по този начин реши да покаже на всички любовта си към спорта, който промени изцяло живота му и го превърна в жива легенда.
Домът на Лео Меси

Домът на Лео Меси
Вдъхновен от дизайна на футболна топка, архитект Луис де Гаридо проектира за него фантастична еко-вила, наречена One-Zero Eco-House., разказват от www.sportskeeda.com.

Структурата на самата къща е кръгла, останалите парцели приличат на футболно игрище, разделено на две части. В комбинация с постройката пред основната сграда, отгоре тази къща изглежда като числото 10 – номера на фланелката на Меси.

Замисълът наистина е великолепен и едва ли ще се сетим за знаменитост, който има по-впечатляващ дом. Футболистът играе във френската столица, но обича да прекарва времето си тук със съпругата и децата си.

Успоредно с това Лео Меси не пилее богатството си. Той дарява голяма част от парите си за хуманитарни цели. За да подсигури семейството и старините си, той влага най-много пари в строителството на къщи и апартаменти.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!