You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Бенал и Мехди се женят, Баръш целува Зейнеп

„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Бенал и Мехди се женят, Баръш целува Зейнеп

В „Домът, в който си роден, е твоята съдба”предстои да видите как Баръш и брат му спасяват Зейнеп и стават твърде близки със семейството му

Полицията напразно се опитва да настигне Мехди в следващия епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”. Баръш съобщава на Зейнеп за станалото. Той ѝ обещава закрилата си. Близките на двамата бивши съпрузи са потресени от новината. Баръш отвежда Зейнеп в заведение на брега на морето. Мехди нахлува в кантората, но не намира жена си.

Баръш получава притеснително обаждане от дома си. Налага се да тръгне и Зейнеп го придружава. Мехди отива в новия дом на жена си. Султан се опитва тактично да го отпрати, но се налага Нермин да се намеси.

Зейнеп вижда, че Баръш има прекрасна, скъпо обзаведена къща, но и тежък проблем. Брат му е в инвалидна количка и създава грижи на гледачката си. Двамата с Баръш заминават неизвестно къде. Двете майки на Зейнеп се изпокарват за пореден път. Нермин упреква Сакине, защото благодарение на нейната подкрепа Мехди се чувства силен.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Мехди отвлича Зейнеп, жени се за Бенал

Баръш разказва на Зейнеп за Саваш, който е преживял инцидент преди десет години. На него му идва в повече цялата отговорност. Намира утеха в прегръдките на Зейнеп. Двамата си разказват истории от детството. Бенал намира новия дом на Мехди, където го чакат Нух и Джемиле. Тя има нужда от подкрепа, защото последният триместър трябва да прекара на легло, за да бъде бебето ѝ добре. Споделя, че ще го нарече Мюжгян.

Зейнеп убеждава Баръш да я запознае с брат си. Мехди отива в дома на Назлъ. Тя го съветва да забрави за Зейнеп, защото има много жени, които биха искали да са с него. Той не иска да я слуша и си тръгва.

Зейнеп успява да спечели доверието на Саваш. Тя му разказва за проблемите си. Кара го да се чувства значим, споделя му за Мехди и майките си. Баръш ги подслушва и се разплаква. Саваш я съветва да замине в чужбина, за да избяга от мъжа си.

Сакине вижда с очите си записа с нападението на Мехди. Ужасена е да види агресията, която проявява. Зейнеп изненадва Баръш като убеждава Саваш да се присъедини към вечерята. Прави така, че младият мъж да повярва, че е независим от никого.

Сакине чупи стъклото в дома на Мехди. Вдига скандал на близките му.Готова е да се изправи срещу бившия си зет. Когато Джемиле и Нух се прибират, виждат Мехди в дома им.Не могат да го убедят да се откаже от жена си. Нух намеква на жена си, че агресията на Мехди е като на Бурхан. Когато се опитват отново да разговарят с него, разбират, че е избягал.

Саваш приема хапчето си за сън доброволно. Зейнеп му обещава да се видят отново. Баръш я предупреждава, че ще бди над нея, докато Мехди не бъде арестуван. Сакине и Байрам разговарят в парка. Тя за първи път го обвинява смело за злините му. Видяла е в очите на Мехди неговата безпощадност.По-късно се разкайва пред Нермин за грешките си. Двете се сдобряват, а Султан предприема офанзива, за да омъжи дъщеря си.

Мехди се вмъква тайно в дома на Баръш, без полицията да го забележи. Успява да отвлече Зейнеп и да я упои. Саваш предупреждава брат си, че няма много време, защото животът ѝ е в опасност.Докато адвокатът опитва да я намери, инвалидът прави всичко, за да му помогне онлайн.

Близките на Зейнеп и Мехди се изпокарват отново. Тя отваря очи в колата. Той я води при майка си, за да реши проблемите си.Благодарение на острия ум на Саваш, Баръш намира важна следа, с която да помогне на Зейнеп. Бенал отива в полицията, за да защити бащата на детето си.

Благодарение онлайн кампанията на Саваш, полицаите се доближават до похитителя и жертвата му. Бенал получава родилни болки. Отива в дома на Зейнеп, където Султан е готова да акушира.

Полицаите препречват пътя на Мехди. Той е готов да прегази Баръш, който върви смело срещу автомобила му. Адвокатът проявява смелост и Мехди е принуден да спре. Полицията го отвежда, а Зейнеп е в прегръдките на спасителя си. Бебето на Бенал се ражда живо и здраво.

Зейнеп се завръща у дома. Казва на Сакине, че най-после е разбрала какво е преживяла, търпейки тормоза на мъжа си. Тя обаче има на кого да се опре – двете си майки, които не спират да я подкрепят. Зейнеп взима на ръце бебето на бившия си мъж. Мехди разбира в полицията, че е станал баща. Бенал води бебето там, но той е задържан до делото срещу него.

Саваш напуска дома си след три години, за да отиде в къщата на Зейнеп. Опитва се да я изкара от стаята ѝ, където се е затворила. Джемиле опитва да убеди Бенал да се омъжи за брат ѝ, независимо, че е в затвора. Зейнеп разказва на Саваш за мъжа си. Той я убеждава, че не носи отговорност за съдбата на Мехди. Зейнеп слиза при близките си. Там я очаква Баръш. Султан е очарована от Саваш, за когото видимо има сватовнически планове.

Зейнеп празнува рождения си ден. Всички забелязват, че Баръш има специално отношение към нея, особено когато виждат подаръка за нея. Мехди разкъсва снимките на жена си в ареста. Сакине обгрижва Саваш като роден син. Зейнеп разбира, че дължи спасението си на него. Тревожи се, че цялата държава знае за това, което е преживяла. На сбогуване Саваш кани всички на гости и държи да види отново мама Сакине.

В дома на братята обаче възцарява напрежение. Саваш настоява брат му да не флиртува със Зейнеп, за да не загуби единствената приятелка, която има. Джемиле се отказва от мечтите си за кетъринг бизнес. Иска парите си от Султан, за да поддържа бизнеса на мъжа си.

Бенал споделя със Зейнеп плановете на Джемиле да я омъжи. Адвокатката я предупреждава, че рискува да преживее същото като нея. Джемиле и Нух отиват на свиждане. Мехди тъгува за бебето. Джемиле прави всичко, за да убеди брат си да се ожени за майката на детето си.

Баръш води Зейнеп на работа. Тя получава паник атака в колата, но бързо е възстановява. В офиса празнуват рождения ѝ ден. Баща ѝ пристига в офиса в не много адекватно състояние. Вдига скандал, защото дъщеря му се срамува от него. Баръш тайно дава пари на Байрам и го предупреждава, че не иска да го види повече.

Зейнеп иска шефът ѝ да я уволни, за да спре баща ѝ да идва в офиса. Емине се опитва да я намери и се обажда на Баръш. Той ѝ разказва за баща ѝ и ги кани на гости. Зейнеп има нов неочакван гост. Джемиле пристига, носейки пакет от Мехди. Зейнеп го отваря и вижда в него дом, направен от кибритени клечки. Прочита писмото, в което той се прощава с нея.Тя обаче връща къщичката по адвоката на Мехди. Той ѝ разказва, че Зейнеп е много уплашена и не иска да види нищо, свързано с него.

Мехди се обажда на сестра си, за да каже, че иска да се ожени за Бенал. Бившата му любовница отказва церемонията. По-късно обаче казва на Джемиле, че иска да опита, заради детето си. На сутринта Султан съобщава на Зейнеп за сватбата. Тя иска от семейството на бившия си единствения спомен от покойния ѝ брат – стъклените му топчета. По-късно ги показва на Саваш.

Бенал води бебето при Мехди. Той е очарован от дъщеря си. Зейнеп и Емине са на гости на Баръш и брат му. Саваш е готов да помогне на дъщерята на Султан да влезе в подходящ университет. Четиримата играят на думи, която показва колко увлечен е Баръш по Зейнеп. По-късно двамата танцуват в притеснителна близост. Бенал и Мехди се женят.

Емине, без да иска чупи вещ на майката на Саваш и той се разстройва. Гледачката му получава лоша вест, която я принуждава да напусне дома. Затворниците поздравяват Мехди. В килията го чака Осман, който е заел леглото му.

Баръш не спира да мисли за Зейнеп и ѝ изпраща съобщения, на които тя не смее да отговори. Осман предупреждава Мехди, че го познава и не го харесва. Кибрит се завръща у дома, сърдита, че не са ѝ казали за случващото се.Джемиле я моли да говори със Зейнеп, за да оттегли жалбата си.

Вуйчото на Баръш и Саваш пристига в дома им. Близките на Зейнеп имат затруднения с наема и сметките. Кибрит се опитва да измоли от майка си да оттегли жалбата си срещу Мехди. Зейнеб обаче е категорично против. Баръш се държи хладно с нея в офиса.

Султан и Емине отиват да видят Саваш. Вуйчото Али Ръза ги посреща не много добре. Султан не му остава длъжна, което забавлява младите. Двамата по-късно се отдават на готвене.Не спират да се карат, но бързо се сприятеляват. Струва им се, че Емине и Саваш изглеждат добре заедно.

Семейството на Мехди разбира, че той се е сбил с Осман. Отиват при Зейнеп, за да молят за прошката ѝ. Тя реагира гневно на молбата им. Баръш се връща болен в дома си. Емине успява да накара Зейнеп да дойде, макар това да не се харесва на Саваш. Баръш е наистина зле. Зейнеп се грижи за него, а той я целува. Саваш ги вижда през отворената врата.Отчаян е от безсилието си и това, че е прикован в инвалидна количка.

Осман наръгва Мехди по поръчение на врага му. Зейнеп отива да види шефа си. Баръш е в отлична форма и готов да отиде на работа. Той твърди, че не помни нищо от вечерта. Султан посещава Саваш и за пореден път се скарва с Али Реза. Той иска да ѝ плати за помощта, а тя се обижда. Мечтите на Емине обаче я карат да размисли.

Баръш потъва в работата си, а красива дама в офиса му кара Зейнеп да ревнува. Когато се прибира у дома, се сблъсква с гневната Джемиле. Сестрата на Мехди я обвинява за случилото се с брат ѝ. Зейнеп отива да види бившия си мъж. Там я намира Кибрит, която също ѝ вдига скандал. През това време сърцето на Мехди спира.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!