You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Убиват Мехди, появява се сестрата на Зейнеп

„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Убиват Мехди, появява се сестрата на Зейнеп

Екрем и любовницата му се завръщат в „Домът, в който си роден, е твоята съдба”, за да опитат да откраднат отново всичко от Нермин

Всички са в ступор след като Мехди отвежда бебето си. Единствено Зейнеп не губи присъствие. Решава да намери Бенал, за да може Мюжгян да расте с майка си. Баръш ѝ показва абсолютната си подкрепа.

Джемиле, както обичайно, оправдава брат си, но Нух успява да я вразуми. Мехди с помощта на помощника си опитва да се грижи за бебето си. Не подозира, че обкръжението му иска да го детронира.
Докато Зейнеп и Баръш търсят Бенал, Нермин и Сакине за първи път признават какво ценят една в друга като родители. Али Ръза и Султан продължават странния си флирт, а Саваш и Емине са все по-близки. Бенал е намерила пристан при своя бивша колежка.

Нух подкрепя жена си, но отказва да живее с Мехди под един покрив. Моли Джемиле да построят семейството си в собствен дом. Мехди ги подслушва. Казва на сестра си, че е готов да се откаже от опасния си начин на живот.Вярва, че по честен начин може да се разплати с Дженгиз.

Мехди не предполага, че неговият благодетел е наясно какво става с бизнеса му и че Мето е готов да ликвидира семейството му. Али Ръза събира смелост и моли Султан да сподели остатъка от живота си с него.

Мехди и Джемиле за първи път не могат да се разберат. Тя е изумена от промяната в него. Не разбира отношението му към Бенал, която той отказва да приеме отново. Той я съветва да се погрижи за семейството си.

Баръш и Зейнеп откриват къде се крие Бенал. Тя се опитва да се скрие. Зейнеп не се предава, но Бенал не е готова да се върне при детето си. Вечерта годениците остават в хотел. На сутринта успяват да се срещнат с Бенал. Разказват ѝ, че бебето е с Мехди. Баръш и Зейнеп обещават, че ще са до младата майка, ако реши да се бори за детето си.

Султан провокира съмненията на близките си със странното си поведение.Дженгиз се среща с Мехди в затвора. Младият мъж вижда истинското лице на благодетеля си. Дженгиз му иска огромна сума пари, за да го освободи от ангажимента му. Дава на Мехди да разбере, че животът на близките му е в опасност.

Бенал се завръща със Зейнеп. Семейството на адвокатката я приема с широко сърце.Мехди напуска разкошното имение на Дженгиз. Наема скромна къща, с което прави много щастливи близките си. Мето обаче се появява с хора, за да иска парите на шефа си. След като Мехди го удря, нарежда ответния удар – Хората на Дженгиз обстрелват домовете на Зейнеп и Баръш. Накрая им подхвърлят тухли с надпис „От Мехди, с любов”.

Баръш убеждава Зейнеп, че бившият ѝ съпруг е невинен. Наясно е, че някой се опитва да обвини Мехди, за да го вкарат отново в затвора. Бившият на Зейнеп разбира за станалото и отива в дома ѝ. Сакине го напада с обвинения. Мехди им обещава да реши проблема. Когато отива в затвора да говори с Дженгиз, разбира че има само 24 часа да върне парите.

Мехди отказва да приеме Бенал. Моли близките си да отидат при майка му, за да ги спаси. Джемиле отказва да го изостави. Мехди тайно разказва на Нух за случилото се с техните близки. Поверява му сестра си и бебето.

Семействата на Зейнеп и Баръш започват дори да се забавляват със ситуацията. Али Ръза тайно говори със свой близък, за да защити любимите си хора. Нарежда на жените да приготвят специална вечеря. Пристига Сади, който може да реши проблемите им с престъпниците.
Зейнеп и Али Ръза водят странника в дома на Мехди. Разказват, че Сади може да помогне на всички. Джемиле за първи път разбира за нападението над бившата снаха. Мехди настоява семейството му да намери закрила в дома на Зейнеп. Нух решава да остане до него.

Сади разказва на Мехди и зет му за детството си. Печели доверието им. Мехди му разказва как се е забъркал с Дженгиз. Мето и хората му нападат колата със Зейнеп. Отвеждат я с бебето. Мето се обажда на Мехди, който разбира посланието и решава да действа бързо.
Зейнеп успява да избяга с бебето. В същото време пристигат Нух и Мехди. Хората на Мето прострелват майстора. Последното, което вижда преди да издъхне е образа на любимата жена.

Погребват Мехди.Всички страдат, единствена Сакине отказва да забрави за преживяното. Непозната жена наблюдава траурната церемония в гробищата.Зейнеп е съкрушена и изпитва вина за станалото. Баръш не знае как да я утеши. Годеницата му го кара да се чувства нежелан.

Нермин изпитва от известно време големи болки, но не разказва на никого за тях. Майките на Зейнеп не могат да я утешат. Единствена Емине успява да я накара да се замисли за чувствата на Баръш.
Докато младите отиват на работа, Нермин събира Сакине, Али Ръза и Султан. Съобщава, че иска да даде компанията си на Зейнеп. Вярва, че това ще я спаси от състоянието, в което е изпаднала. Нермин има идея да възобнови кетъринг компанията и да включи Бенал и Джемиле в нея.

Зейнеп води тежък с Баръш. Той ревнува от спомена за Мехди. Отказва да се съревновава с него. Поставя под въпрос връзката им. Зейнеп си тръгва гневна. Баръш споделя със Саваш, че наистина е уморен от ситуацията.

Зейнеп за малко не причинява катастрофа от разсеяност. Непознатата от гробищата се появява и я защитава от разгневените шофьори. Зейнеп още е разстроена, но бързо се сприятелява с младата жена, пресякла пътя ѝ. Двете отиват да пият кафе на място, което тя свързва с Мехди. Зейнеп забравя телефона в колата си и близките ѝ се тревожат за нея. Тя харесва Несрин толкова, че иска отново да я види. Не забелязва странните ѝ фрази за сестринството.

Зейнеп най-после се свързва с близките си. Всички са щастливи, че е добре. Баръш отива с брат си в дома на любимата си. Със Зейнеп се скарват отново. Нермин е поканила и семейството на Джемиле. Съобщава на всички, че иска да предаде компанията си в ръцете на дъщеря си. Разказва за новия си проект. Всички изглеждат трогнати и щастливи.

Никой не предполага, че Екрем – бившият на Нермин, подготвя отмъщението си. С помощта на своята любовница е открил Гюлбин – избягалата дъщеря на Сакине. Това, всъщност, е новата приятелка на Зейнеп. Решили са да отнемат всичко на Нермин и дъщеря ѝ. „Несрин” иска и Сакине, и сестра ѝ да си платят за всичко, което е преживяла.

Зейнеп иска да говори с Баръш, за да обсъди предложението на майка си.Нермин моли Али Ръза да смекчи сърцето на племенника си. Баръш е готов да предаде делата на годеницата си на своята асистентка.Зейнеп разбира за намеренията му, вдига скандал и си тръгва разгневена.

Несрин посещава сестра си в дома ѝ. Зейнеп разказва не само за сложния избор, пред който е изправена, но и за предателството на Екрем. Несрин ѝ предлага брат си, който може да ѝ бъде в помощ в новото начинание.

Бенал получава предложение за работа, заради което трябва да напусне града. Джемиле се ядосва, защото ще изгуби и Мюжгян. Бенал я кани да дойде с нея. В същото време Нух работи по реализирането на бизнеса с храна.

Зейнеп запознава Нермин и Несрин. На срещата се появява и Тарък – „братът”, който може да помогне на адвокатката. Той ги впечатлява с компетентност и присъствие. Зейнеп разказва на Баръш за ползотворната среща, която е имала. Той е готов да я подкрепя в новата работа, но не е склонен да вярва на непознати.Гюлбин и Тарък празнуват първата си успешна стъпка.

Джемиле се опитва да убеди Нух да се преместят с Бенал. Още преди да ѝ даде съгласие тя започва да стяга багажа им. Това е повод за поредна кавга между двамата. Джемиле е готова да се раздели с него, за да бъде с бебето Мюжгян. Баръш се среща с Тарък и Несрин. Двамата бързо разбират, че лесно няма да го заблудят.

Джемиле напуска мъжа си, за да отпътува с Бенал и бебето. Нух се разстройва. Може да сподели само с Емине, която отлага излизането си със Саваш, за да го изслуша. Баръш придружава любимата си и майка ѝ на вечеря с Тарък и Несрин. Двамата заговорници всъщност имат връзка и Баръш е на крачка да ги разкрие.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!