You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнеп и Мехди се развеждат

„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнеп и Мехди се развеждат

Мюжгян пропуска възможността си да бъде щастлива, но в „Домът, в който си роден, е твоята съдба” се ражда нова любов

В следващия епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба” Зейнеп получава паническа атака, научавайки за ареста на Мехди. Баръш ѝ помага да излезе от кризата. Когато отива в полицията, разбира, че старата любов на Мюжгян е причината за скандала.
Султан подкрепя дъщеря си, която изживява трудни времена. Зейнеп трябва да се погрижи и за Мехди, и за разстроената Кибрит. Баръш тайно проучва мъжа ѝ. Мюжгян се сблъсква с гнева на семейството си, което я обвинява за ситуацията.

Зейнеп отива да види Бурхан в болницата. Той я предупреждава, че трябва да привикне към този начин на живот. Думите му я карат да се замисли. Споделя със Султан, че се страхува да не бъде като майка си – вечна страдалка. Симпатичната бакалка се замислила да продаде бизнеса си, за да замине с дъщеря си, която се смущава в квартала.
Мюжгян изгаря спомените от Бурхан, за да измоли от Господ помощ за Мехди. В крайна сметка брат ѝ наистина е пуснат от полицията.

Зейнеп посреща мъжа си, но не се държи като мила съпруга. Ядосва се, че той никога не мисли за последствията от импулсивността си. Кибрит прави всичко, за да ги сдобри.

Всичко изглежда, че се нарежда, но в стремежа си да помогне на осиновената си дъщеря, Зейнеп допуска грешка. Казва на мъжа си, че ще получава определена сума от стажа си. Мехди отказва да приема парите ѝ. Сакине тайно я предупреждава, че допуска грешка, защото така унижава мъжа си.

Мехди я води до офиса. Иска да ѝ купи кола на кредит. Зейнеп настоява тя да го изплаща. Моли мъжа си да ѝ обещае никога да не се бие. Двамата отново не могат да се разберат.

Зейнеп нахлува в офиса на Баръш и го вижда да се преоблича. Шефът ѝ я предупреждава, че арестите на Мехди могат да навредят на реномето на фирмата и професионалното ѝ бъдеще. Зейнеп трябва да защити мястото си в компанията с работа до късно в интересно дело.

Бурхан вижда Мехди на улицата и го провокира. Казва му, че жена му го е посещавала в болницата. Мехди озверява, но в последния момент се отказва да го пребие. Бурхан няма нужда да вика полиция – постигнал е целта си.

Когато се прибира у дома, Мехди вдига скандал на жена си пред всички. Руши и я предупреждава да се държи като негова съпруга. Зейнеп не среща дори подкрепа от майка си, която я упреква, че е ядосала мъжа си. Тя е решена да бъде независима и отива в офиса, за да се справи с презентацията.

Мехди отива при Нух за утеха. Приятелят му го вразумява. Мехди се напива и споделя тайния си страх, че жена му в действителност не го обича. Зейнеп отива в офиса, където са Баръш и колегите ѝ. По-късно той я отвежда.

Мехди се прибира у дома. Мюжгян го очаква и излива цялата си обида.В яда си тя казва, че Зейнеп се е прибрала сутринта, доведена от чужд мъж. Мехди и жена му се скарват за пореден път. Зейнеп отказва да му се подчинява и излиза от къщата. Сакине отива да се оплаче на приятелката си Султан. Местната сватовница ѝ обяснява, че дъщерите им трябва да бъдат самостоятелни и независими. За да помогне на Емине, дори продава всичко свое.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Какво ще видите в първите епизоди?
Мехди чака жена си пред офис сградата. Докато Зейнеп впечатлява шефа си с идеите си, мъжът ѝ изгаря от ревност, разбирайки, че двамата са отново заедно. Баръш официално ѝ предлага работата по делото. Казва ѝ, че се е впечатлил от речта ѝ на дипломирането.Тя отрича да му е пращала видео.

Зейнеп е щастлива, но триумфът ѝ е помрачен. Вижда Мехди пред сградата, а той не е настроен за помирение. Иска от нея да се откаже от работата си. Зейнеп и не помисля да се съобразява с желанията му. За радост на Мюжгян, Мехди заключва портите на дома си, за да не може жена му да излезе.

Зейнеп разбива вратата и излиза. Отива в работилницата на мъжа си и вдига скандал. Обявява, че иска развод и оставя пръстена си преди да излезе. Мюжгян е доволна от стеклите се обстоятелства и веднага осведомява Бенал.

Зейнеп намира апартамент. Сакине за първи път ѝ оказва майчина подкрепа, провокирана от думите на Емине и Султан. Зейнеп получава аванс за работата си, а Баръш все повече се впечатлява от нея. Джемиле се прибира след като е посетила дъщеря си, която е студентка. Споделя радостите си с Нух, който я посреща. Тя е готова да обяви връзката си пред Мехди. Нух я предупреждава, че сега брат ѝ изживява тежки времена.

Мюжгян настоятелно убеждава Бенал да се върне в дома им. Кара я да вярва, че с брат ѝ отново ще бъдат заедно. Човек на Бурхан вижда Нух да целува Джемиле. Мюжгян настоява Сакине да остави дори златото от сватбата в дома им.

Мехди отива при Зейнеп на работа. Двамата се опитват да разговарят. Моли я да му даде време и да се върне в дома им. Тя не е готова на никакви отстъпки и иска само да си събере багажа. Зейнеп говори с Кибрит. Детето застава на нейна страна.

Зейнеп си събира багажа. Мюжгян триумфира, но думите на снаха ѝ я съкрушават. Бенал пристига с багажа си в момента, когато съперницата ѝ си тръгва. Принудена е да преглъща горчивите думи на Султан, Емине и Сакине. Мехди също не е очарован да види гостенката.

Мюжгян отива да види Бурхан. Благодари му, че не подал жалба срещу брат ѝ. Той ѝ дава дневниците си, в които е описал всичко, което е правил без нея двадесет години. Мехди не може да понесе болката от раздялата. Умолява я за време. Пада на колене, за да получи прошката ѝ.

Сакине е щастлива от развоя на събитията, но Зейнеп е категорична в решението си за развод. Получава подкрепата и съветите, от които се нуждае от Нермин.

Мехди е готов да продаде работилницата на баща си. Бурхан злорадства и само намесата на Нух преустановява сериозния конфликт. Зейнеп има затруднения да наеме дом без съпруга си. Безценната Султан намира решение. Всички заедно ще наемат красива къща.

Баръш разказва на Зейнеп за собствения си труден развод. Впечатлява се от грижите ѝ за Кибрит. Обещава да помогне дори с тежкия развод на госпожа Нермин. Мехди ги вижда заедно вечерта и ги проследява с такси.

Бурхан устройва романтична вечер за Мюжгян. Тя му признава чувствата си, но не може да си позволи да изгуби Мехди. На другия ден, на поредната им тайна среща Нух предлага брак на Джемиле.
Опитите на Мехди и приятелят му да имат общ бизнес не успяват от първия път, но идеите им намират подкрепа в лицето на госпожа Назлъ. Провокирана от Нермин и Емине решава, че с майка си могат да създадат кетъринг – фирма.

Виждайки жена си за пореден път с Баръш, Мехди заявява желанието си да се разведе в съда. Зейнеп отказва издръжка и двамата получават развод с лекота. Назлъ спазва обещанието си да помогне на Мехди и Нух. С помощта на поставено лице Бурхан купува работилницата на врага си.

Джемиле иска да използва своята част от продажбата, за да участва в новия бизнес на Султан. Мюжгян ѝ вдига скандал, но Мехди я подкрепя. Младият мъж дава на Бенал да разбере, че все още обича Зейнеп. На поредната си тайна среща с Бурхан Мюжгян разбира за връзката на Джемиле и Нух.

Бурхан има добри новини за Нермин – открил е следите на Екрем и любовницата му. Зейнеп отива на кафе с Емине и вижда Мехди с Назлъ. Двамата бивши съпрузи се поздравяват. Мюжгян рови във вещите на сестра си и открива заявлението ѝ за брак. Разразява се скандал и Кибрит се обажда на Зейнеп за помощ. Адвокатката прибира и дъщеря си, и бившата си зълва в новия си дом.

На сутринта Баръш пристига с Джерен на закуска у Зейнеп. Тя ги запознава с всичките си близки. По същото време Мехди се прибира. Намира в дома си само Бенал, която е принудена да му каже истината скандала. Мехди отива до дома на бившата си и от прозореца я вижда, седнала до Баръш.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!