You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнип и Мехди остават женени, Бенал е бременна

„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнип и Мехди остават женени, Бенал е бременна

Зейнеп и Мехди осъзнават взаимната си любов в следващите епизоди на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”, Бенал обаче е решена да ги раздели

В следващия епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”Зейнеп връща пръстена на Фарук на летището. Обяснява му, че цял живот е била послушна и е живяла според волята на други, но това не ги е направило щастливи. Изоставя го с пожелание да намери жена, която го обича.

„Децата“ на майстор Мехди се опитват да го оправдаят в полицията и страдат за него. И той се тревожи за тях – Кибрит е изпратена в детски дом, а пълнолетният Йълдъз е пуснат и е приютен от приятеля му.

Нух съобщава на семейството на Мехди за ареста, а той страда, че жена му не се е заинтересувала от него.

Зейнеп споделя със семейството си за решението, което е взела. Те се опитват да я манипулират, но тя за първи път е категорична – вече няма да чака някой да я спаси, а сама ще работи, за да издържа себе си и родителите си.

Мюжгян нахлува в стаята им. Обвинява снаха си за случилото се с брат ѝ. Байрам за първи път се застъпва за детето си. Джемиле моли снаха си да се погрижи за Мехди. Момичето звъни на Нермин и пита дали вторият ѝ баща има общо със случилото се.

Зейнеп отива в участъка, но няма смелост да говори с Мехди. Опитва се да говори с Кибрит, но от детския дом ѝ отказват. Полицаите казват на Мехди, че жена му е идвала, но той си мисли, че това е Бенал. В същото време бившата му любовница се обажда, че не може да отиде на работа, защото ѝ призлява.

Зейнеп търси начин да помогне и на Кибрит, и на мъжа си. Иска да се откаже от изпита заради тях, но адвокатът я убеждава да тръгне. Мехди е освободен. Зейнеп отива да види Кибрит, която е получила нервна криза. Докато се опитва да я успокои, майсторът се появява в сиропиталището. По-късно Мехди казва на Зейнеп, че винаги ще има място за нея в дома му. Тя съобщава на приятелката си, че иска да се разведе.

Мехди се завръща в квартала. Зейнеп се сприятелява с Бенал, на която ѝ призлява дори на улицата. Бившата на Мехди умело прикрива спомените от него и кани съперницата си на кафе. Майсторът разбира от адвоката си, че Зейнеп се е опитвала да му помогне през цялото време. Бенал умело разпитва доверчивата студентка, за да научи подробности за брака ѝ. Зейнеп ѝ завижда за независимостта. Надеждата на Бенал да спечели Мехди възкръсва отново.

Зейнеп си стяга багажа. Взима сватбената си снимка дори. Бенал си купува тест за бременност. Мехди се прибира навреме, за да успокои майка си, която току-що е научила за ареста на сина си.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Какво ще видите в първите епизоди?

Зейнеп и мъжът ѝ се виждат насаме. Той се надява да чуе, че вече е нещо важно за нея, но тя отхвърля и грижата, и парите му. Показва му, че за нея е като всички останали в квартала. Нух неумело се опитва да ухажва Емине. Той я моли да сдобрят Мехди и Зейнеп. Убеждава я да излязат с приятелите им. Мехди вижда втория баща на жена си с друга. Успява да изведе компанията преди и Зейнеп да ги забележи.

По пътя той и жена му спасяват и нахранват малтретирано дете. Зейнеп казва на Мехди, че ще бъде много добър баща. Двамата се чувстват много близки. Той ѝ разказва как е открил Кибрит и я е взел под крилото си. Тя му предлага да се възползват от брака си, за да осиновят момичето. Той не се съгласява, защото ще излъже надеждите на Кибрит. Малко по-късно тя разбира, че Мехди знае за възможността да замине за Лондон. Разбира, че заради това я е отпращал толкова настойчиво.

Емине попарва надеждите на Нух за нещо между тях. Тя не иска да остане в квартала, а да живее в богатство и сигурност. По-късно тя се среща с Фарук, който ѝ споделя тревогите си за Зейнеп.

Екрем се опитва да измъкне пари от законната си съпруга, но Нермин не вярва в проектите му. Той отива в дома на любовницата и детето им. Бенал разбира, че е бременна и е много щастлива.

Зейнеп вижда Кибрит в отчайващо състояние. Среща се с Мехди. Тя разбира защо в действителност я е отхвърлил. Мехди я моли да остане до него, за да бъдат родители на Кибрит. Двамата се прегръщат силно и момичето ги вижда. Всички са щастливи.

Емине е очарована от колата и възможностите на Фарук. Той се опитва да я спечели на своя страна. Бенал иска да съобщи на Мехди за бебето. Той обаче е зает. Води жена си у дома. Съобщават, че са се помирили и че искат да осиновят Кибрит. Само Мюжгян и племенницата му не са доволни. Бенал продължава да бъде настойчива. Отива в дома на бившия си. Там обаче научава от майка му, че Зейнеп и Мехди се превръщат в истинско семейство. Мюжгян обнадеждава Бенал, че бракът на брат ѝ няма да продължи дълго.

Зейнеп и Мехди остават отново насаме. Той ѝ обещава абсолютното си доверие, а тя – че няма да го предаде. По-късно семейството на Мехди одумва Бенал. Майка му предупреждава Мюжгян да внимава как се държи и как говори. Казва,че ще накаже всеки, който се опитва да попречи на щастието на сина и снаха ѝ. Докато Зейнеп е в банята, Мехди отива да види бившата си. Не е настроен доброжелателно и ѝ дава да разбере, че е семеен мъж и не може да има нищо общо с нея.

Зейнеп ги вижда от стаята си и се смущава. Бенал се ядосва и не казва нищо на Мехди за бебето. Отхвърля го и като приятел, и като съсед. По-късно той намира благовидно оправдание за късното си посещение у съседката. Фарук предлага на Емине работа и я обсипва с комплименти за нейната честност и непринуденост.

Екрем се кани да избяга с тайното си семейство в Америка, но са му нужни парите на Нермин. Зейнеп и Мехди за първи път лягат в едно легло. Тя е много щастлива, а в съседната къща Бенал оплаква съдбата си. На другата сутрин тя сияе. Щастието ѝ наранява Бенал. По-късно тя вижда бебето си за първи път на видеозон.

Мехди също е щастлив и се кани да посреща социалните. Адвокатът му съобщава, че Екрем е създал неприятностите му със закона. Той обаче не иска да казва истината на Зейнеп. Нермин се тревожи за дъщеря си и крайните решения, които взема. Това не се харесва на мъжа ѝ.

Зейнеп приготвя закуска за цялото семейство. Емине е убедена, че приятелката ѝ вече се е влюбила в мъжа си. Всички са очаровани от модерната закуска на снахата. Дори Мюжгян се забавлява. В големия дом пристигат Нермин и Екрем. Вторият баща на Зейнеп се държи толкова арогантно с дъщеря си, че се налага Мехди да се намеси.

Майсторът показва стаята, която е обзавел за Кибрит. Зейнеп очарована. Баща ѝ отново намира пари и се напива. Социалната служителка е очарована от младото семейство, но Байрам разваля доброто впечатление. Всички са разстроени, а Кибрит се чувства изгубена отново. Мехди оказва изненадваща подкрепа на огорчената си съпруга. Тя е очарована от сигурността, която дава на детето. Майката на Мехди прокужда Байрам – никой не предполага, че жена му е обмислила да го задуши с възглавница.

Зейнеп вижда от прозореца Бенал да плаче и я посещава. Случайно разбира, че съседката ѝ е бременна. Признава ѝ, че знае истината за състоянието ѝ. Бенал разказва, че се е разделила с бащата на бебето и той не знае за него. Тя си спомня, че той никога не я е обичал и затова я е напуснал. Зейнеп я поощрява да говори с бащата и да задържи бебето.

Мехди отива във фирмата на Екрем. Предупреждава го да стои далече от семейството му, в противен случай ще каже това, което знае за него. Когато Екрем го изхвърля с помощта на охраната, той и Нух го проследяват. Виждат го с любовницата му и разбират, че има дете.
Без да подозира, Зейнеп спасява бебето на мъжа си. Тя придружава Бенал при докторката за аборт. В последния миг нахлува в залата и я разубеждава да направи грешка.

Пияният Байрам ляга на релсите, без да види приближаващия се влак.
Бенал разказва истината на Зейнеп, без да каже, че бащата на детето ѝ е Мехди. Момичето настоятелно я убеждава да запази бебето. Дори разказва за фиктивния си брак, което дава кураж на Бенал.

Мехди е научил всичко. В последния момент забелязва жена си в същата болница и прикрива Екрем. Зейнеп иска да скрие тайната на Бенал и убеждава мъжа си, че по-добре е да не споделя нищо.

Байрам не е загинал на релсите. Зейнеп и Мехди късно научават, че е бил прокуден от дома им. Зелиха се оправдава. Сакине застава на нейна страна. Тя казва, че повече няма да му прости. Зейнеп се разстройва и отново намира утеха в прегръдките на Мехди.

Бенал казва на съперницата си, че ще задържи бебето си и бащата ще ги приеме. Нермин събира багажа на осиновената си дъщеря, което радва мъжа ѝ. Тя го носи до новия дом на дъщеря ѝ. Мехди се опитва да я разубеди, тя го упреква, че заради него Зейнеп изоставя образованието си. Момичето страда от категоричността на Нермин.Мехди се опитва да я утеши. Бенал ги вижда и решава, че няма време за губене. Звъни на Джемиле и я принуждава да се видят.

Емине разказва на Фарук как Сакине изнудва емоционално Зейнеп. Двамата прекарват приятно времето си заедно. Емине е все по-очарована от него и начина му на живот. Мехди води жена си в университета. Сам убеждава наставника ѝ да дадат възможност на Зейнеп да се яви отново на изпитите. Приятелките ѝ научават, че се е омъжила за обикновен майстор. Тя гордо защитава мъжа си. Мехди я чува и е много щастлив. Казва ѝ, че напълно ще я подкрепа, за да завърши.

Бенал казва на Джемиле, че е бременна. Притиска я да съобщи на жените на около Мехди, за да ги оженят. Сестрата на майстора търси съвет при Султан. Сватовницата е решена да защити брака, който сама е свързала. Вдига скандал на Бенал и я убеждава, че Мехди никога не я е обичал.

Фарук вижда Зейнеп в университета. Опитва се да провокира ревността на Мехди, но младоженците си тръгват ръка за ръка. Байрам изпада все повече, докато дъщеря му се опитва да го открие.

Мелтем – любовницата на Екрем, получава подписа на Нермин. Зейнеп се завръща при втората си майка. Успява да получи прошката ѝ и дори ѝ говори да помогне на изоставената Бенал. Екрем се опитва да подкупи Мехди да пази тайната му. Той гордо отказва парите, но го предупреждава да стои далече от семейството му. Веднага след това проблемите на майстора с гаража се решават и социалните дават Кибрит на Мехди и Зейнеп.

Емине вижда Фарук с най-големия враг на майстора. Отказва вече да общува с него. Налага се да го скрие, за да не го види Зейнеп и той я целува.

Джемиле се разкъсва от вина, защото не знае как да постъпи с Бенал и бебето ѝ. Мехди ѝ казва, че се е влюбил в жена си. Той не предполага, че Кибрит и Зейнеп го чуват. Жена му е ужасена. Причината е проста – и тя се е влюбила в него.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!