You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Драматичен финал на „Безмилостен град”: Дженк умира, Джемре и Недим остават заедно

Драматичен финал на „Безмилостен град”: Дженк умира, Джемре и Недим остават заедно

С последни сили Шениз наказва Джерен за злодеянията, които извърши в „Безмилостен град” – и двете умират

В последните епизоди на „Безмилостен град” има твърде много страдание. Смъртта на Агях съсипва всички в имението. Дори Джерен се чувства ужасно след станалото. На погребението не смее да приближи семейството и наблюдава от далече. Шениз страда за мъжа си тайно в имението. Собственият ѝ син я наказва най-жестоко. Когато Дженк се завръща от имението, иска да я изхвърли. Само намесата на Дамла спира това. Дженк отстъпва, но се отказва от майка си.

Подкрепена от баба си, Джерен забравя за вината си. Готова е да се завърне като победителка в имението. Преди да напусне дома си обаче се сблъсква с Джемре. Сестра ѝ я удря. След поредния им скандал Джемре си тръгва като ѝ казва, че не иска да я види до смъртта си.

Дженк не може да намери покой. Получава нова криза на ръба на една скала. Джемре казва на майка си кой е виновен за инцидента с Агях. Дамла пристига при тях, защото се чувства сама. Дживан я води на разходка.

През нощта Дженк отива на гроба на Агях. Недим също пристига. Докато Дживан се опитва да утеши любимата си, Джерен пристига с куфар в имението. Двамата не успяват да я прогонят. Джерен взима бебето си и не чува Сехер, която обявява, че вече е мъртва за нея.

Лекарят на Джен му се обажда, за да говорят за състоянието му. Джерен посещава Шениз, за да продължи да я тормози. Само на нея признава вината си.Има минимален шанс Дженк да се излекува след тежка операция, но младежът отказва. Изживява нова криза и мисли за Агях и сина си.

"Безмилостен град" -Инфо за епизодите с Озан Долунай, Беркер Гювен, Сера Кутлубей и Бахар Шахин
Недим успява да намери думи, с които да разстрои бившата си жена. Вечерта Шениз се опитва да задуши Джерен, но тя се събужда и започва да пищи. Никой обаче не вярва на момичето си.

Дамла намира Дженк в кабинета на Агях. Двамата се прегръщат и Недим разбира, че няма място при тях. Джерен отива при Шениз и започва да я малтретира, за да провокира реакция. Башак обаче спасява жената.

По-късно Джерен намира доказателство за думите си. Показва и на Дженк видеото, в което се вижда, че Шениз не е инвалид. Той обаче се отказва да вдига скандал. Нарежда на Джерен да не съобщава на никого за видяното. По-късно Дженк казва на Недим, че всъщност никога не е обичал Джемре и я е преследвал, заради съперничеството си с него. Това, разбира се, не е вярно. Джемре чува разговора им. Дженк лъже, за да освободи Недим от чувството за вина и за да им даде шанс да бъдат заедно.

Джемре намира Недим на брега на морето. Той обаче я отхвърля. За него е твърде късно за любов. Джемре е съсипана. Тя обаче не знае това, което знае Недим – докторът на Дженк му е звъннал, за да каже за болестта му.

Дживан си мисли, че е изгубил завинаги Дамла. Сехер обаче е до него, за да му даде сила, дори когато е отчаян и пиян. Дженк събира остатъците от семейството си, Джерен и Джемре. Обявява, че ще се ожени за майката на сина си. Дамла не е съгласна, но той иска синът му да не расте като него, а да знае кой е баща му.

Башак казва на Шениз за сватбата на другия ден. Тя взима тайно ножа до чинията ѝ. Джерен е много щастлива – звъни на баба си, разглежда сватбени рокли. Дженк прекъсна ентусиазма ѝ. Казва ѝ, че се жени за нея, за да накаже майка си. Не иска истински брак за нея.

Сватбеният ден на Джерен започва ужасно. Дженк е на гроба на баща си, а семейството ѝ си тръгва завинаги. Дженк е съсипана от думите на майка си. Слага си булчинската рокля от сватбата с Недим. Появява се триумфално в стаята на Шениз.

Джерен е щастлива, че ще бъде Карачай. Шениз обаче я напада с нож, защото няма да позволи да съсипе сина ѝ. Двете се сборичкват и пропадат от прозореца, от който доскоро наблюдаваше света Недим. С последни сили Джерен иска прошка от майка си и поверява Умут на Джемре.

На другия ден погребват и двете. Сехер обвинява свекърва си за грешките на дъщеря си. Старицата излива цялата си злоба и провокира жената да каже кой е истинският баща на Джемре. Момичето си тръгва от имението и дори не иска да разговаря с Недим. Сехер изхвърля свекърва си.

Дженк се грижи за сестричката си, която е изживяла тежка криза след поредната загуба в живота си. Провокиран от думите на Нуртен, той най-после става истински баща за сина си и успокоява бебето, което не спира да плаче.

Джемре се прибира у дома и иска да научи цялата истина за баща си. Сехер ѝ разказва за несполучливата си младежка любов. Много е обичала баща ѝ, който я е лъгал, че ще се оженят. Не е искал бебето и я малтретирал. Накрая е избягал с богаташка дъщеря.В тежкия момент ѝ помогнал мъжът, който се е оженил за нея – бащата на Джерен и Дживан.

Недим най-после разговаря с брат си нормално до момента, в който не става въпрос за болестта на Дженк. Младежът му вдига скандал. Недим му казва, че не жертва любовта си – изтръгнал я е от сърцето си. Иска просто да бъдат братя. Дженк му казва, че иска да прекара остатъка от дните си само с Умут.

Дженк оставя прощални писма, за да замине с бебето. Джемре разказва на Недим тайната си преди да се сбогува с него. Вижда баба си, но остава глуха за молбата да ѝ помогне. Дживан съобщава на Дамла, че заминава в казармата. Благодари ѝ, че заради нея е повярвал в хубавите неща в живота. Недим се опитва да намери бащата на Джемре и да намери начин да излекува брат си.

Благодарение на Джемре, Дженк успява да убеди Сехер, че може да се грижи за детето си. Юсуф намира ценни сведения за бащата на Джемре. Младежът по-късно предлага пръстен на Дамла, но тя му казва, че сърцето ѝ принадлежи на Дживан. Сехер ги чува. Казва на Дамла, че от днес тя е нейната майка.

Джемре открива биологичния си баща. Кадир живее в разкош, но сърцето му остава ледено за страдащите и бедните. Двамата разговарят. Твърди, че си спомня майка ѝ, но нищо повече от това. Мисли, че Джемре е бедна роднина, която иска пари. Тя му казва, че има баща, а той не струва дори земята, в която той лежи. След това Джемре изпраща изпадналата жена при Недим за помощ.

Двамата братя Карачай стоят заедно на крайбрежната алея. Говорят си откровено за нещата, които не могли да направят в живота си. Сехер разговаря с Дживан. Убеждава го, че Дамла го обича и му дава благословията си. Джемре се връща при майка си и иска прошка. Тримата решават да се върнат в Антакия.

Дженк се обажда на Джемре, за да разговарят в градината. Благодари ѝ за всичко и я моли да му прости. Двамата се сбогуват като най-близки хора. На сутринта Дженк разрешава на Башак да се сбогува със сина му. След това той и бебето заминават на пътешествие с кемпера.
Сехер и децата ѝ напускат имението. Влюбените страдат, но никой не намира сили да спре човека, когото обича.

Дженк е щастлив. Пътуват с бебето и прави записи, които да останат за спомен на сина му. Малко преди да се върнат в имението отиват на море. Недим се обажда, за да ги види по видеовръзка. Дженк му разказва, но получава криза и припада. Отвеждат го в болницата, но Недим не казва на никого за състоянието му.

Дамла работи за семейния бизнес. Джемре и майка ѝ са в Антакия, но всеки ден чакат да чуят новини за бебето Умут. Медицинската сестра обаче има лошо предчувствие. Недим получава тежки новини – казват му да се прости с брат си. Двамата с Дженк решават да кажат само на Дамла. Младият баща разказва, че не е могъл да направи само едно нещо за Умут от списъка, който е имал. Заръчва Недим да го направи и да му показва видеата, за да помни баща си.

Сехер храни свекърва си, защото е обещала на Дживан, но не я пуска в новия си дом. Старицата я проклина и пада по стълбите. Дженк пита Недим за Джемре. Моли го да осигури на Умут това, което никога не са имали – истинско семейство. Иска Недим и Джемре да се оженят и казва, че си отива спокоен – детето му е истински късметлия.

Двамата се сбогуват като братя. На следващата сутрин Недим пристига в Антакия с бебето. Съобщава на Джемре и Сехер, че брат му е заминал при Агях.

Останките от двете семейства се събират в имението. Заедно гледат видео, което Дженк е снимал за тях като завещание. Благодари на Нуртен за всичко и ѝ пожелава да прегърне собствен внук. Казва на Сехер, че е единствената истинска майка, която е познавал. По свой начин дава благословия на Дамла да бъде с човека, когото обича и ѝ желае щастие. Казва на Недим и Джемре, че им е провървяло, че не е там, защото нямаше да се събират така лесно. Доверява им детето си, защото на тях вярва най-много на света.

Действието в „Безмилостен град” се пренася след шест години…

Умут е пораснал и живее със семейството си в голям провинциален дом. Компания в игрите прави братовчед му Булут . Дамла е бизнес дама и щастливо омъжена за Дживан. Двамата почитат паметта на Дженк и Агях.

Свекървата на Сехер е оцеляла – на инвалидна количка и непоправима интригантка. Старицата провокира момичето, което ѝ носи храна, да върви по стъпките на Джерен. Съветва я да преспи с господарския син в дома, където работи майка ѝ.

Умут празнува рожден с цялото си семейство – Джемре, Недим, синът им, баба му, Дамла и Дживан. Сехер прекъсва съветите на Нериман. Вдига скандал на старицата и съветва момичето да не я слуша.
Недим пуска на Умут ново видео с Дженк. Баща му честити рождения ден. Казва му, че с майка му го обичат много и го гледат от небето. Изпращал му подарък, за да завършат приключението си. Умут получава хвърчило, което баща му е направил за него. Детето го пуска със семейството си. Иска хвърчилото да литне нависоко, за да може баща му да го види.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close