You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ебру Шахин се омъжи в Македония

Ебру Шахин се омъжи в Македония

Ебру Шахин и Джеди Осман споделиха с тридесетина души приятели и цял Охрид щастието си

Ебру Шахин и Джеди Осман се ожениха! Звездите избраха за първото си „Да” родината на младоженеца – Македония, а за празненството – лодка на Охридското езеро.

Ебру Шахин, която няколко пъти стана булка във „Вятърничав”, се омъжи и в живота. Актрисата стана съпруга на НБА-играча Джеди Осман. Влюбените са от две години заедно и въпреки, че ги дели Океан разстояние, изградиха щастлива връзка.

Ебру Шахин се омъжи в Македония
Младоженците споделиха щастието си с избрани приятели и…цял Охрид. Двамата избраха да си кажат „Да” в родината на младоженеца. Джеди е роден в Македония, но по-късно се преселва със семейството си в Турция. Въпреки че животът му продължава и на друг континент в сърцето му винаги остава Охридското езеро.
Ебру Шахин се омъжи в Македония
В духа на своята плажна сватба Ебру избра интересна бяла рокля и подходяща шапка. Булката сложи и бели сандали на платформа от модната марка „Версаче“, които са и най-големият моден хит за този сезон. Баскетболистът на Кливланд Кавалиърс комбинира своя бежов костюм с бели маратонки.
Ебру Шахин се омъжи в Македония
Свидетели им станаха мениджърът на актрисата – Абдулах Булут и техен приятел. На купона присъстваха само най-близките, но сред тях бяха и познати лица от „Вятърничав”.
Ебру Шахин се омъжи в Македония
Ебру Шахин и Джеди Осман ще вдигнат и традиционна тежка сватба. Празникът ще е след седмица в Чешме. Тогава със сигурност ще видим още познати лица и звезди от „Вятърничав”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!