You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Феноменално! Този метод привлича парите като магнит

Феноменално! Този метод привлича парите като магнит

Феноменално — уникален метод привлича парите като магнит!

Експерти твърдят, че богатството и напредъка са толкова близо до нас, колкото е близо и нашия нос Ако се научите да притискате правилните точки на носа, експертите ви гарантират успех и богатство.

Специални акупунктурни точки на носа имат невероятната способност да привличат парите като магнит. Австралийският лекар и специалист по акупунктура д-р Карлтън Смит твърди, че в основата на неговото изследване е невероятната връзка между точките на носа и богатството.

„С натискане на точното място на носа, променяте електрическите потоци на нервната система в откритото пространство. По този начин ще се увеличи богатството ви“, казва доктор Смит, който стана известен благодарение на техниките на акупунктурата в областта на ухото.

Точки на носа привличат усреха
Точки на носа привличат усреха

Това му донесе признание в целия свят. „Парите идват тогава, когато се научите да ги приемате. Парите ще бъда привлечени от вашата аура. Тази нова техника я нарекох техника на налягането. Тя е много проста и невероятно успешна“, твърди експертът.

 

За целта той създава изследователски проект, в който включил 347 доброволци. Всички готови да изпробват новата техника.

И се случило наистина чудо; При 91% от анкетираните след 18 седмици са се случили фундаментални промени във финансовото състояние. Промяна към по-добро.

nos 2

А как трябва да се използва този метод? Доктор Карлтън Смит препоръчва следното: „Отделете време за себе си, всяка сутрин и всяка вечер. Опитайте се да бъдете сами в стаята и се отпуснете. След това натиснете маркираните места на носа с пръсти.

nos

Повтаряйте процеса всяка сутрин и всяка вечер, през седмицата, а в същото време мислете за пари и за увеличаване на богатството. Процесът на натискане продължава до десетина секунди.

Това означава, че ще натиснете и задържите пръста си върху определена точка, при което ще мислите за това, което искате да постигнете в живота.“

Втората седмица изберете друга точка. Отново се повтаря същото. Постоянно повтаряйте процеса, до седма точка. Тогава започнете от самото начало, докато не почувствате как идват към вас много пари.

nos5

Таблица: Доктор Смит направил тази таблица, която показва възможните финансови постижения.

Установени са седем точки, които можете да забележите на снимките.

1. Напредване в работата

Представете си една нова роля в компанията, разбира се с по-добра заплата.

2. Наследство

Представете си как искате семейството и приятелите ви да бъдат възнаградени.

3. Възстановяване на данък

Представете си,че сте добър и съвестен работник, който работи усилено и който заслужава възстановяване поне на част от парите, които всеки месец плаща на държавата.

4. Печалба от лотария

Купете билет или попълнете лотарийни билети и мислете за щастливите числа, с които играете.

5. Финансов подарък

Представете си,че сте заслужили награда,мислете за щастието от наградата и смело играйте

6. Увеличаване на заплатата

Помислете за увеличението на заплатата, която сте заслужили. Повтаря се цялата процедура, докато около вас няма достатъчно пари. А когато се появят парите, тогава повече не натискайте. Парите ще станат част от вас.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!