You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Финалът на „Черно-бяла любов” : Ферхат и Аслъ заживяват щастливо с голямото си семейство

Финалът на „Черно-бяла любов” : Ферхат и Аслъ заживяват щастливо с голямото си семейство

В последните епизоди на „Черно-бяла любов” любовта и справедливостта възтържествуват – Хюля и Дилсиз се женят, Намък умира изоставен от всички

Финалът на „Черно-бяла любов” : Ферхат и Аслъ заживяват щастливо с голямото си семейство
Ферхат принуждава единствената си любов да го напусне, чувствайки се предаден от нея. Йетер напразно се опитва да го вразуми. Гюлсюм и Абидин правят опит да уличат Джунейт в престъпление, но той се измъква за пореден път. В ръцете им обаче е записът, в който той признава, че е виновен за смъртта на Джем. Ферхат не успява да получи отговор на въпросите си нито от Намък, нито от Аслъ, която си тръгва от дома му с Жулиде.

Докато лекарката опитва да се настани в новия си дом, любимият ѝ тръгва да търси Юсуф, за да научи това, което всеки се опитва да скрие от него. Намък се заблуждава, че Ферхат отново ще се завърне към задълженията си в семейния бизнес.

Абидин дава записа, който може да уличи Джунейт в престъпление. Зет му продължава да заговорничи с Жулиде, която се изпуска, че знае за аферата му с Гюлсюм.
Ферхат и Аслъ прекарват две седмици, без да се видят. Двамата копнеят един за друг, но не вярват, че отново ще бъдат заедно. Единствен истински щастлив в дома е Дилсиз, който се е преборил за любовта си и ще се жени за своята Хюля. Благодарение на Ферхат, двамата ще получат красива сватба в имението на Намък.

Аслъ е започнала работа в нова клиника. Хюля и Гюлсюм я навестяват, за да я поканят за свидетел на тържеството. Тя обаче отказва, защото не вярва, че Ферхат иска да я види. Иит също ще присъства на сватбата. Той не може да убеди брат си да се помири с Аслъ. Ферхат е категоричен, че с брака му е свършено.

Жулиде поощрява Вилдан да се бори за първата си любов. Дори решава да присъства на сватбата, за да я подкрепя. Вилдан искрено вярва на думите ѝ и смята, че тържеството на Хюля ще бъде ново начало и за нея.

Аслъ има отново болки. Когато отива на лекар, разбира, че ще има момченце. Синът на Юсуф е изгубил баща си и намира начин да нахлуе в имението, за да търси отмъщение. Гюлсюм чува разговора на Джунейт и Жулиде, на която той е подари същия парфюм като нейния.

Настъпва часът на тържеството…Младоженците и близките им са много щастливи. За Ферхат е трудно дори да диша в 21 часа. За всеобща изненада Аслъ пристига на празника и двамата стават свидетели на Дилсиз и избраницата му. Ферхат отново отхвърля опитите на жена си да разговарят. Разстройва се, когато разбира, че ще има син. Иит се опитва да го вразуми.
Аслъ разбира от Вилдан защо Ферхат е бил толкова краен с нея. Тя решава да си тръгне от празника. Не посмява да признае защо е помогнала на Юсуф и Ферхат за пореден път ѝ обръща гръб.

Младежът, който се крие с нож в ръка, излиза срещу Аслъ. Иска да я принуди да извика мъжа си. Ферхат се появява, но Аслъ иска да спре саморазправата. Младежът я ранява и успява да избяга. Иит го вижда и без да подозира какво е направил, му помага да се измъкне незабелязано.

Аслъ и бебето са спасени и я настаняват в стаята на Ферхат. Иит разбира за инцидента и го използва, за да принуди момчето да намери баба му – жената, която може да докаже, че Намък е поръчал убийството на Недждет.

Ферхат е ядосан на Аслъ, че не е била по-внимателна и е рискувала живота на сина му. Лекарката чува как Вилдан и Жулиде обсъждат, че само бебето я свързва с мъжа ѝ. Аслъ не пести горчивите си думи за съперницата си.

Намък обявява пред семейството, че дава дома на Емирхан на Йетер. Хандан е бясна от решението му. Иска да напусне имението и се налага насила да вразумява дъщеря си, която се е вкопчила в нелепата си мечта за Ферхат.

Планът на Иит успява. Бабата на младежа свидетелства срещу Намък. Ферхат разбира, че брат му крие младежа, нападнал жена му. Готов е за отмъщение, но Иит намира начин да го спре: Казва му цялата истина за смъртта на баща им.

Намък е арестуван и отведен пред очите на семейството. Полицейската кола обаче катастрофира и той успява да избяга.
В живота на всички се появява още един прокурор – Оуз. Той се опитва да накара Аслъ да шпионира Ферхат, казвайки ѝ, че знае как се е омъжила. Тя отрича всичко и отказва да си сътрудничи с него. Докато той разпитва останалите, Аслъ отива да прибере мъжа си от полицията. Ферхат се среща с останалите подземни босове, за да съобщи, че не работи с вуйчо си и да ги предупреди да не го крият. У дома го чака нов проблем. Гюлсюм вече не е покорно момиченце. Бясна му е, че ги е държал години наред до Намък, без да прозре що за човек е той.

Един от подземните босове – Тарък, посещава Ферхат и му обещава в замяна на много пари, че ще му помогне. Аслъ се страхува за мъжа си и моли Йетер да ѝ помогне като признае всичко за миналото си. Гюлсюм отива с бебето при Иит. Намйк се обажда на Йетер – казва ѝ, че иска да се сбогува с нея преди да изчезне завинаги.

Аслъ разговаря тайно с прокурор Оуз. Ферхат взима телефона от ръцете ѝ и чува думите му. Намесва се в разговора им и му забранява да общува със семейството. Тарък се среща с Намък и му обещава помощ, за да избяга.

Аслъ се опитва да убеди мъжа си, че трябва да ѝ има доверие. Той е гневен на всички. Обвинява Йетер, че е знаела истината за смъртта на баща му, но нарочно е мълчала. Оуз открива Аслъ в болницата и продължава да настоява за помощта ѝ. Тя случайно е научила откъде ще се опита да избяга Намък, но не признава нищо. Той ѝ дава сигурен телефон, по който могат да разговарят.

Йетер като че ли се приготвя за пътуване. Ферхат не може да устои на настойчивостта на Аслъ и отново я отвежда в самотната вила до морето. Двамата са много щастливи и мечтаят за живота си с детето. По-късно обаче той я заключва и отива да се саморазправи с Намък. Аслъ съобщава навреме на прокурора, който изпраща полицията. Ферхат е бесен на жена си и я обвинява в поредно предателство. Тя не пести горчивите си думи и той прави пореден жест за нея – събира цялото им семейство в имението. Намък ги наблюдава отдалече. Йетер води тайнствен разговор. Дъщеря ѝ разбира за какво става въпрос и много се разстройва. Хубавата семейна среща е прекъсната. Намък изпраща съобщение на Ферхат. Двамата се срещат в гората. Ферхат има възможност да излее цялата си омраза. Намък обаче го съсипва. Казва му това, което всички крият от него – че е негов баща.

Проехтява изстрел. Ферхат се прибира съкрушен. Иска обяснение от Аслъ и Иит. Йетер поема вината за всичко и той я отхвърля за пореден път. Ферхат напуска имението, без да разговаря с никого. Йетер има тумор, за който знае само Гюлсюм.
Прокурор Оуз се появява в имението. Предполага, че Идил е убита. Жулиде се държи като гузна. Старата ѝ вражда с Хуля отново пламва и се налага Аслъ да се намеси. Реакцията на леля ѝ събужда отново желанието за мъст в Жулиде. Гюлсюм споделя с мъжа си истината за болестта на Йетер. Ферхат търси утеха на гроба на Неждет.

Жулиде е изпратена в новия дом на Аслъ. Там я открива Джунейт. Намък му се обажда, за да търси помощ. Жулиде успява да измъкне много пари от имението.

Аслъ намира мъжа си. Опитва се да го накара да се прибере при семейството. Той не вярва, че има шанс да бъде щастлив. Аслъ намира начин да провокира героя в него. Принуждава го да помогне на двама влюбени, които искат да се спасят от семействата си. Двамата се справят дори с брата на момичето, което се отказва да стане убиец, изслушвайки Ферхат.

Хандан се прибира в имението решена да се бори за наследството на Намък. Йетер се опитва да се разбере с нея.
Гюлсюм е научила всички подробности за болестта на майка си. Казва на Иит всичко, защото Йетер се отказва от лечението. Жулиде признава на Джунейт, че тя е истинската виновница за смъртта на Джем.

Аслъ успява да се пребори за любовта си. Ферхат се настанява в новия ѝ дом, решен да започне нов живот. Прокурор Оуз ги посещава. Ферхат му казва, че вече са на една страна. Намък получава парите си от Джунейт. Той го предупреждава да не вярва на Жулиде.

Хандан открива, че барите на брат ѝ липсват. Аслъ, която е сама с племенницата си, случайно прочита съобщение от Джунейт в телефона ѝ. Пише на Ферахат, но не може да се свърже с него. Той е в дома на Иит. Брат му е организирал среща, за да ги сдобри с Йетер. Ферхат отказва да прояви разбиране към майка си и си тръгва.

Жулиде опитва да убие Аслъ. Заключва я и пуска газта. Докато леля ѝ моли за помощ, момичето разказва за страданията на майка си. Благодарение на Ферхат, Джунейт е арестуван. Малко преди да го отведат, той предупреждава врага си за намеренията на Жулиде.

В имението се разразява грозен скандал за парите. За да накара Хандан да млъкне, Йетер признава, че Ферхат е син на Намък. Абидин е смаян от информацията. Обещава на тъща си да не казва нищо на Гюлсюм.

Ферхат пристига навреме, за да отведе жена си в болницата. Семейството е отново до него.Аслъ сънува, че има син, който се нарича Мерт и с Ферхат са много щастливи.

Джунейт се съгласява да си сътрудничи с прокуратурата. Свързва се с Намък и му казва, че Йетер е тежко болна. Жулиде се обажда на Вилдан и признава какво е направила.

Аслъ и бебето са спасени.Вилдан отива болницата. От Ферхат научава колко опасна е всъщност Жулиде. Вилдан се вижда с нея и двете се скарват. Жулиде не ѝ спестява обидните думи.
Бебето на Ферхат и Аслъ започва да се движи. Баща му отказва да се занимава с близките си. Йетер моли Аслъ да върне Ферхат в имението, за да създадат истински дом.

Намък открива Жулиде. Тя потвърждава, че Йетер е тежко болна.
Ферхат и Аслъ се връщат у дома. Лекарката получава най-романтичната изненада от мъжа си. Той ѝ предлага брак и нов годежен пръстен. Ферхат вече има планове за собствено заведение и мечтае за спокоен живот като глава на семейство. За да имат красиви спомени, предлага на Аслъ да си направят истинска сватба.

Намък открива Йетер в дома на Иит. Моли я да избяга с него, за да прекарат последните дни от живота си заедно. Иит и Суна искат да са до Йетер и я канят да остане в дома им завинаги. Когато отиват да ѝ вземат багажа, Ферхат отказва да разговаря с тях. Йетер припада и истината за състоянието ѝ не може да бъде скрито.

Намък иска да замине, но не може да се примири, че е изгубил завинаги Ферхат. Готви последния си удар. Жулиде за първи път искрено иска да помогне на леля си. Намък обаче я спира навреме и я убива.

На пръв поглед Йетер изглежда готова да замине с бившия си любовник. Ферхат я посещава в дома на Иит. Убеждава я, че се нуждаят от нея и иска тя да се лекува. Аслъ обещава да намери хирург, който може да премахне тумора.

Денят на повторната сватба настъпва. Ферхат и Аслъ са много щастливи. Той иска прошка от сестра си, която държи семейството им заедно. Иит е щастлив да бъде с тях. Йетер отново говори тайно с Намък и отказва да замине с него.
Голямото семейство на Ферхат и Аслъ празнува. Йетер, синовете ѝ и прокурор Оуз обаче имат и друг план. Тя се среща за последен път с Намък, за да го принуди да признае всичките си престъпления. Бившият ѝ любим се опитва да ги изгори в скривалището. Ферхат се появява навреме, за да спаси майка си.

Намък се опитва да задържи насила сина си, за да чуе поне веднъж думата „татко” от устата му. Ферхат успява да го отблъсне и Намък изгаря сам в пламъците.

След няколко месеца всички се събират отново. Йетер е много по-добре. Абидин и Гюлсюм ще имат още едно бебе. Вилдан пристига с детето си. Прокурор Оуз показва интерес към нея. Всички очакват най-новия член на семейство Аслан. Ферхат и Аслъ пристигат с бебето Мерт-Баръш. Приказката на Красавицата и Звяра в „Черно-бяла любов” приключва щастливо…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close