You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Финалът на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнеп се омъжва за Баръш

Финалът на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнеп се омъжва за Баръш

Всички близки на Зейнеп намират своето щастие в последните епизоди на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”

Тайната на Тарък и Несрин в „Домът, в който си роден, е твоята съдба” остава скрита. Успяват да заблудят Баръш. Вечерята обаче продължава неловко. Тарък разпитва Зейнеп за двете ѝ майки, дали има брат или сестра. Всеки неин отговор смущава Несрин. На излизане от ресторанта папарак настоява да ги снима. Несрин успява да се скрие, но звъни на Мелтем, за да не публикуват кадрите. По-късно Баръш издава пред Зейнеп, че „братът и сестрата” провокират съмнения в него.

Оказва се, че Тарък вълнува самотното сърце на Нермин. На другата сутрин Сакине разпитва за семейството на новата приятелка на дъщеря. Зейнеп започва новата си работа. Фотографиите с годеника ѝ са в пресата. Несрин се чувства зле. Споделя с Мелтем, че Нермин е искала първо нея. Заради Сакине обаче не е пораснала богата и успешна, а е била принудена да бяга от дома си.

Нух страда за Джемиле, но отново се сближава с Емине. Саваш не ги изпуска от поглед. Баръш не е доволен от Тарък, който твърде бързо печели доверието на годеницата му. Несрин успява да заблуди Зейнеп отново и вече е назначена в компанията ѝ.

Баръш не е вчерашен и разбира, че Тарък какво има да крие. Подготовката на ресторанта на Султан е в разгара си. Всички се включват с ентусиазъм. Само Саваш е бесен – Емине прекарва твърде много време с Нух.

Докато Тарък умело заблуждава Нермин, Баръш моли брат си да проучи новия служител на годеницата му. Адвокатът разбира, че Саваш преживява кавгата си с Емине. Вечерта ги събира под покрива си. Двамата се сдобряват. Нермин е очарована от ресторанта. Тарък също пристига и оглежда заведението. Предложенията му дразнят Али Ръза. Нух страда за Джемиле.

Несрин отива у Баръш. Емине не е очарована от новата приятелка на Зейнеп. Коригира я при всяка възможност. Несрин предлага да играят на бутилка. Емине е принудена от Саваш да признае кой е разбил сърцето ѝ първо. Несрин използва момента да танцува с Баръш. Останалите се чувстват неудобно, но Зейнеп успява да поправи нещата. Сестра ѝ страда като я вижда щастлива и обичана.

На сутринта Али Ръза разказва на племенниците си, че не харесва Тарък. Султан пък иска да сватоса Нермин. Майката на Зейнеп без да иска разбира, че сватовницата ѝ е получила предложение от Али Ръза. Султан я умолява да пази тайната. Емине пристига и разказва на майка си, че не е харесала новата приятелка на Зейнеп.

Саваш разкрива една от лъжите на Тарък. През това време измамникът умело оплита в мрежите си Нермин. Зейнеп споделя със сестра си, че има колебания да се омъжи отново. Баръш дочува разговора им и е съкрушен. Сакине преодолява срама си и отива да посети дъщеря си в компанията ѝ. Несрин отново е на път да бъде разкрита.

Сакине не подозира, че голямата ѝ дъщеря е тук. Тя просто е щастлива, че Зейнеп вече не се срамува от нея. Несрин е съсипана и търси утеха при Тарък, който все още не е разбрал всичко за миналото ѝ. Тя е решена на всичко, за да отнеме всичко на сестра си.

Баръш се скита немил-недраг, преживявайки и думите на Зейнеп, и споменът за това как винаги е бил на второ място в сърцето на майка си. Намира утеха в разговор с Нух. Двамата разбират, че преживяват едни и същи неща.

Тарък посещава Нермин тайно от любовницата си. Иска извинение за това, че е прекрачил границата по между им. Баръш най-после се вижда със Зейнеп. Двамата се скарват. Тя защитава любовта си към него и му казва, че е готова да бъде негова съпруга. Показва му дома, който е избрала само за тях двамата. Той е очарован и двамата се сдобряват.
Финалът на „Домът, в който си роден, е твоята съдба”: Зейнеп се омъжва за Баръш
Али Ръза настоява племенникът му да поиска Зейнеп, спазвайки всички традиции. Султан и той по едно и също време се опитват да съобщят на близките си, че ще се женят. След дълго въведение успяват. И братята, и Емине са много щастливи за тях.

Али Ръза съобщава, че ще посетят дома на Нермин, за да поискат Зейнеп. Сакине няма търпение да организира сватбата на дъщеря си. Султан се смущава от приказките ѝ, че тържествата са за млади момичета.

Несрин и Емине отиват със Зейнеп в булчинския салон. Възрастните шумно обсъждат сватбата. Сакине случайно подслушва разговора на дъщерите си. Разбира, че Зейнеп иска да живее само с мъжа си и че някой ден Несрин може да поиска да напусне дома им.

В нощта на официалния годеж цари суматоха. Али Ръза се тревожи за детайлите, Сакине устройва поредната сцена пред дъщеря си. Несрин разказва какво я е принудило да избяга: Била нападната от богаташкия син, за когото работила Сакине. За да се защити, е била принудена да отвърне. Майката на младежа се е оплакала на Сакине.

Вместо да получи подкрепа, е била третирана като глупачка, която е искала да прелъсти богаташ. Забранили са ѝ да ходи на училище, казали са ѝ, че ще я омъжат, щом стане на 18. Тя е избягала, но вече няма да го прави. Решава да застане очи в очи с майка си.

Сакине си слага черни, скромни дрехи на годежа на дъщеря си. Всичко минава почти безукорно. Сакине в последния момент устройва сцена и отново потъва в самосъжаление. Зейнеп ѝ се скарва и майка ѝ напуска дома. Баръш получава спешно обаждане. Подозренията му се потвърждават. Емре, когото е наел, е установил, че Тарък е измамник. Всъщност се нарича Текин и използва фалшиви документи.

Зейнеп тръгва след майка си. Една, кола едва не прегазва Сакине. В нея са Несрин/Гюлбин и любовникът ѝ. Сакине страда, че ще изгуби и Зейнеп. Гюлбин чува, че майка ѝ не може да преодолее загубата ѝ. Баръш пристига. Сакине признава, че е чула разговора на дъщеря си. Зейнеп се извинява, а Баръш успява да утеши бъдещата си тъща.

Годежът приключва успешно. Гюлбин връща всичко взето от Мелтем и не иска да види повече Тарък. Сакине споделя със семейството си за голямата си дъщеря и за страховете си. Нермин я подкрепя за пореден път. Арестуват Тарък и Мелтем. Всички си мислят, че Гюлбин лети за Германия, а тя се е завърнала в бащиния дом.

Емине разговаря с Али Ръза и му показва, че благославя връзката им. Той пък ѝ показва, че тя за него вече е като дъщеря. Баръш крие от близките си истината за Тарък. Чичо му подготвя вечер за годеницата си, на която да ѝ поднесе пръстен. В дома на Зейнеп предстоят празнични дни. Тя води майка си в бутик, за да избере дрехи. Докато е в пробната, Гюлбин намира сестра си. Зейнеп „запознава” Сакине с приятелката ѝ. Срещата им е вълнуваща.

Сакине споделя, че новодошлата прилича на голямата ѝ дъщеря. Зейнеп си мисли, че това е само съвпадение. Най-голямата изненада обаче поднася Емине. Тя води в ресторанта Джемиле. Сестрата на Мехди най-после е готова да се посвети на мъжа си.

На специалната вечеря на Али Ръза пристигат всички. В момента, в който Баръш разбира, че сестрата на Тарък е всъщност негова любовница, Зейнеп и Сакине пристигат с Гюлбин. Заради чичо си, адвокатът премълчава наученото. Султан се появява с красива бяла рокля. Али Ръза вади пръстен в кутийка, а развълнуваната Емине за първи път хваща Саваш за ръка.

Годежът се превръща в брак. Сакине и Джемиле стават свидетели на младоженците. Капитан ги жени. Докато всички се забавляват, Баръш се съветва със Саваш. Решава да каже на Зейнеп истината за Тарък и Несрин. Гюлбин получава съобщение, което я напряга. Сакине забелязва жестовете ѝ, които са точно като на дъщеря ѝ. Гюлбин понечва да си тръгне, но майка ѝ я спира.

Младата жена най-после има възможност да изкрещи обидата си на Сакине и Зейнеп. Баръш разказва за коварните планове на Мелтем и Екрем. Голямото семейство отваря дома и сърцето си за Гюлбин. Тя има възможност да им сподели всичко. Единствената, която изглежда изолирана е Нермин. Споделя с Емине за флирта си с Тарък и унижението, което е преживяла.

На сутринта Гюлбин се измъква тайно, за да избяга отново. Зейнеп ѝ изпраща съобщение, за да я помоли да остане. С помощта на Баръш я настига по пътя за летището. Адвокатът ѝ обещава защита и я връщат у дома.

Саваш използва суматохата, за да отведе Емине. Само Баръш не се оставя да бъде заблуден от брат си. Семейството на Зейнеп са готови на всичко, за да спасят Гюлбин от преследване. Саваш отвежда Емине на брега на морето. Тя му споделя колко е важен за нея. Дребен инцидент му попречва да ѝ признае чувствата си.

Минават дни, в които Гюлбин възстановява връзката със семейството си. Баръш и Зейнеп най-после се женят. Сватбата им е прекрасна – модерна, както искат младите, с традиционна музика – по вкуса на Али Ръза.

Месец по-късно Джемиле си прави тест за бременност. Оказва се положителен и Нух ще сбъдне мечтата си за пълноценно семейство. Султан умело управлява дома на Али Ръза. Емине се появява и укорява Саваш, че не отговаря на съобщенията ѝ. Вълнението между тях продължава да е силно.

Нермин иска да разговаря със Сакине. Настоява да ѝ препише своята част от ресторанта, за да подсигури бъдещето ѝ. Бенал се завръща с порасналата Мюжгян. Нух съобщава пред всички за бебето.

Емине предлага на Саваш да заживеят заедно като съквартиранти. Ясно е, че между тях може да се случи и нещо друго. Саваш решава да обмисли предложението, но се вижда, че няма как да му устои.
Зейнеп открива фондацията си за подкрепа на жени и момичета, които имат тежък старт в живота. Благодарение на нея, те ще постигнат мечтите си и за тях няма да важи поговорката „Домът, в който си роден, е твоята съдба”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!