You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Финалът на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”: Всички истини са разкрити, злодеите са наказани

Финалът на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”: Всички истини са разкрити, злодеите са наказани

Госпожа Фазилет и нейните дъщери намират щастието си извън имението, Гьокхан и Ясемин чакат бебе, а Кериме се жертва в името на Яъз

Докато Синан се опитва да възприеме факта, че и Яъз обича Хазан, брат му прави отчаян опит да научи тайната, която всички крият от него. Бившият на Ясемин се оказва познат на Фазилет и ѝ напомня за миналото, което иска да забрави. Гьокхан предупреждава шофьора си да стои далеч от нея.

Синан отново вижда влюбените заедно. Предупреждава Нил по телефона да не казва нищо на Яъз. Обещава ѝ скоро всичко да свърши.

Фазилет напада Ясемин в имението. Мисли, че червенокосата нарочно е довела Кудрет. Хазъм води жена си в отдалечено имени, където да изчака раждането на спокойствие. Там я чака служителка на семейството, която очевидно не одобрява младата жена на шефа.

Синан иска да научи къде крият Кериме. Фализет и Хазан се опитват да намерят Едже. Ясин побеснява. Кудрет води бившата си в дома на тяхната младост, където тя е живяла насилие и мизерия. Заплашва да убие Гьокхан, ако не се разведе и не се върне при него с парите и детето.

Кудрет не може да се сети откъде познава госпожа Фазилет. Синан разбира, че 40-годишнината на компанията е събитието, което е най-подходящо, за да отмъсти за измяната. Гьохкан се опитва да разбере брат си и не го съди за любовта към Хазан.

Севда случайно дочува скандала между Ясемин и Фазилет. Разбира кой е бащата на Юмрю и как са заблуждавали Гьокхан. Фазилет я убеждава да мълчи. Селин разбира къде се крие Едже до раждането и се свързва с акушерката, която я пази.

Хазан показва на Яъз видеото със смъртта на леля му. Обвинява баща си, че е крил престъпница. Иска обяснение от него и Фазилет пред братята си. Хазан, Ясемин и майка му са ужасени, че истината за Кериме и сина ѝ скоро ще излезе наяве.

В колата Хазъм и Фазилет се скарват. Тя казва истината за състоянието на Синан и плановете му да опозори Хазан, ако не се ожени за него. Предупреждава зет си, че най-малкият му син е като бомба, която ще избухне.

Селин се среща с акушерката.Дава ѝ пари, за да стигне изпълни коварния си план – да отнеме бебето на Едже. Яъз предава Кериме на полицията. Хазъм открито пита Синан какво планира срещу брат си.

Ясемин е все по-убедена, че Гьокхан е син на Кериме. Иска да бъде до мъжа си, но той я отблъсква за пореден път. На другия ден Фазилет без да иска нарича Кудрет с истинското му име. В същото време от имението излиза Гьокхан. Изпраща го Юмрю. Детето изпада в истерия, щом вижда биологичния си баща.

Миг по-късно изглежда, че небето се срива над госпожа Фазилет и нейните дъщери. Едже се страхува от акушерката, но Хазъм не може да ѝ помогне. Синан събира Хазан и Яъз, за да изиграе поредния си спектакъл – публикуват в световната мрежа видеото, в което брат му целува годеницата му!

Яъз намира сили да каже, че се е влюбил и иска прошка. Синан умело манипулира брат си, преструвайки се, че не знае какво е станало след плесницата на Хазан.

Акушерката дава на Едже хапче, от което ѝ става зле. Хазъм и Яъз са принудени да търпят нахалните въпроси от репортерите пред имението. Гьокхан е безсилен да помогне, а Синан прегръща годеницата си и тя е принудена да търпи, за да спести болката на любимия си, ако лъсне тайната за произхода му.

Едже е отведена на тайно място, където провокират раждането. Яъз се скрива в извънградския си дом. Баща му го намира, но за пореден път не му дава необходимата подкрепа. Единствен разумен в дома е Гьокхан. Говори и с Хазан, и със Синан, за да помогне. Иска да бъде добър брат за всички. Синан обаче иска да вземе страна.

Гьокхан се свързва с Яъз и разбира къде е. Открива Хазан и ѝ казва къде на намери любимия си. „Мерт” съобщава всичко на Синан. Той решава да изхвърли Яъз от общата им компания.
„Госпожа Фазилет и нейните дъщери” се завръща по Нова!
Хазъм иска да види Едже. Ляле заплашва момичето с оръжие и тя е принудена да го отпрати. Хазан отива в дома на Яъз. Двамата се прегръщат. Не знаят, че някой ги снима и изпраща снимките на Синан. Щом Хазан се прибира у дома, годеникът ѝ я принуждава да подпише документи, с които отнемат компанията от Яъз. Фазилет открива адреса на младежа.

Едже ражда сина си с помощта на акушерката. Фазилет носи диск на Яъз, от който става ясно, че Синан отдавна е знаел за забранената му любов и подменил резултатите от болницата.

Селин взима бебето на Едже и нарежда да убият майка му. Хазъм търси жена си с полиция. Фазилет разказва на Яъз за игрите на Синан.
Гьокхан случайно дочува, че Ясемин иска да изнудва с нещо баща му. Тя се страхува, че ще разбие сърцето му, но разбира, че Гьокхан все пак е биологичен син на свекъра ѝ.

Синан и Яъз се сблъскват открито пред Хазан. Хазъм се намесва. За първи път застава на страната на Яъз.

Акушерката Ляле спасява живота на Едже. Приета е в болница, но бебето го няма. Хазъм и Фазилет отиват да я видят.

Яъз разбира, че Хазан е била наясно с преструвките на Синан. Тя му обещава да каже защо е мълчала, но моли за още малко време. Разбират за случилото се с бебето.

Полицията разпитва Селин. В имението се събират всички Егемен, госпожа Фазилет и нейните дъщери. Ясин се появява и иска да знае къде е синът му. Всички разбират най-после чие е бебето на Едже.

Гьокхан се оттегля омерзен от тайните и интригите в дома си. Ясемин иска да му каже всичко за ДНК-теста. Той обаче не иска да знае нищо повече. Казва ѝ, че с баща си имат нещо общо – приемат децата на жените, които обичат.

Едже не иска Ясин да бъде баща на детето ѝ. Той си тръгва гневен и намира бебето пред имението. Фазилет вижда Селин и започва да я души. Хазъм спасява дъщеря си. Ясин проявява милост. Дава детето в ръцете на Едже.

Хазан и Синан нямат представа какво става в дома. Двамата се карат на улицата. Тя казва, че ще каже всичко на Яъз, за да свали пръстена му. Той я моли да мълчи заради семейството му.

Гьокхан започва да подозира Мерт в нечисти намерения и плаща, за да открият кой е той. Синан е помогнал на Кериме да избяга. Пред баща си обещава да спре с игрите, за да укрепи отново семейство Егемен. След това Синан отива при Яъз, за да му подаде ръка и да възстановят отношенията си. Двамата се прегръщат пред смаяния поглед на Хазан. По-късно казва на Яъз, че ще му каже всичко след приема за годишнината на компанията.

Вечерта на партито Синан раздава черни пликове по местата. Яъз се появява и той зарежда тайнствен диск. Двамата се прегръщат пред репортерите. Гьокхан е притеснен, но до него са сестра му и Ясемин. Госпожа Фазилет принуждава Едже да отиде на партито, защото е открила доказателство срещу Селн.

Хазан получава видеото от диска. Опитва да говори с Яъз, но Синан е взел телефона му и ѝ се подиграва. Момичето тръгва към партито в отчаян опит да спре позора, но е късно. Прожектират видео, наречено „Кой е Мехмет Йълдъз?”. Хазан пристига и вижда с очите си как тайната се разкрива…

Синан моли по микрофона всички да открият черните пликове. Вътре е копието на ДНК на Яъз и всички чуват как Хазъм го е купил. Кериме пристига в официална рокля. Разбира каква грешка е допуснала и припада.

Яъз разбира какво е крила Хазан от него и си тръгва след поредните жлъчни думи на Синан. Хазан се отказва от най-малкия си син. Гони Синан от живота си.Фазилет пристига с Едже и патрулките. Опитва да успокои Хазан и Селин успява да избяга.

Гьокхан е съкрушен – единият му брат е свалил маската си, купеният си е тръгнал, а сестра му е издирвана от полицията.

Ясин отхвърля за пореден път Ясин, който се е върнал в гетото. Кудрет води Хазан в дома на Яъз. Той обаче е в имението, за да иска обяснение. Хазъм му казва цялата истина за станалото преди години. Кериме също е там. Изгаря от чувство за вина и срам, че е искала да убие детето си.

Яъз си тръгва и захвърля всичко, което има. По пътя го вижда Хазан, която се опитва да го подкрепи. Двамата остават на пейка на брега на морето. На сутринта Яъз я завива със сакото си и отива на гроба на жената, която го е отгледала. Там го намира Синан, който също не намира покой.

Ясин, който най-после е прочел писмото на майка си, иска нов шанс да бъде с Едже и бебето. Тя обаче иска само да бъде достойна за детето си. В същото време Фазилет се завръща в стария си дом. Там пристига Кудрет, който се оказва роднина на покойния ѝ мъж. Обвинява я, че е убила брат му.

Фазилет си спомня, че е била изнасилена от бащата на децата си и принудена да се ожени за него. Хазан идва и чува цялата истина за произхода си. Разбира, благодарение на Бинназ, че бащата, който е боготворила цял живот, е бил насилник.

Яъз отива в затвора, където говори с Кериме. Тя поема вината за убийството на мъжа си, за да даде единственото, което може на Яъз – баща на свобода.

Синан отива в компанията. Там Гьокхан прави отчаяни опити да спаси от банкрут. Синан разбира, че е изгубил и този брак, и престижа на фамилията, и компанията.

Яъз разбира, че Кериме се е самоубила. Събира си багажа, за да си отиде завинаги. На вратата обаче е Фазилет. Търси помощта му, за да помогне на Хазан. Момичето е на гроба на баща си и изпада в нервна криза. Яъз за пореден път ѝ е до нея в тежкия момент. Казва ѝ, че е готов да вярва в тях двамата.

Синан отива и при Нил. Тя за първи път го отхвърля – не иска мъж, за когото е последен шанс.Кудрет очаква Ясемин с детето и парите. Тя обаче му хвърля чантата и отказва да отиде с него. Появява се Гьокхан, който вече знае истинското име на шофьора си.

Кудрет му казва истината за Ясемин и че е баща на Юмрю. Гьокхан няма сили и да се ядоса. Кудрет опитва да го простреля, но Ясемин защитава с тялото си любимия. Гьокхан умолява жена си да не умира. Плаче с глас, казва ѝ, че не я обича, а тя му поверява детето.

Селин за пореден път нахлува в бащиния си дом. Иска да убие бебето, но когато разбира, че всеки, дори баща ѝ е срещу нея, се застрелва.
След година Гьокхан вдъхнал нов живот на семейната компания. Ясемин е оцеляла. Води Юмрю в кабинета му. Много са щастливи и чакат новото бебе в семейството. Във вестника Гьокхан вижда новина за смъртта на Кудрет в затвора.

Хазъм е настанен в хоспис, където се възстановява от удар. Едже го посещава редовно със сина си. Той е щастлив детето да е до него. Едже учи прави и се опитва да управлява живота си сама. Вън я чака Ясин, който редовно вижда детето си. Кани любимата си на семеен обед. Тя не отказва предложението му.

Синан е беден и бездомен. Нощува в рибарска лодка, където се натъква на вестник с новина за годежа на Нил. На кея пристига Яъз – все същият успешен млад мъж. И двамата помнят тежките думи, които са си казали за последен път. Яъз обаче подава ръка на брат си и двамата се помиряват.

Хазан пристига в малката спретната къща на майка си, но Фазилет я няма. До нея е мъжът ѝ – Яъз, с когото са били в Америка. Не могат да изненадат Фазилет. Тя отново е във ферибота и отдалече гледа имението, в което само преди година управляваше живота на клана Егемен.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close