You are here
Home > Здраве и красота > Фитнес – упражненията ви омръзват?! (9 начина да сте винаги мотивирани)

Фитнес – упражненията ви омръзват?! (9 начина да сте винаги мотивирани)

За да имате фитнес – режим като по часовник е нужно само да изпитвате удоволствие от него

Фитнес и подходяща диета – това са двата основни стълба на идеалната форма и самочувствието. Лошото е, че изискват желязна дисциплина и лишения, а изкушенията са твърде много.

За да сме устойчиви и упорити като във всички останали сфери на живота, woman-onthe-top. net ви предлага няколко прости трика, които да „преметнат” отношението ви. Щом постигнете първите успехи, оттам-нататък ще става все по-лесно и дори необходимо да правите системните си упражнения.

Участвайте в групови мероприятия и състезания

Никой не иска от вас да станете професионалист, но независимо от това дали става въпрос за фитнес или зумба, ще се чувствате по-добре в организация. Там ще срещнете достатъчно хора във вашето положение – ще гледате, учите и сравнявате. Ще спазвате график и няма да можете да се отклоните от упражненията. Общото настроение след края на серията ще ви донесе положителни емоции и нови приятелства

Правете го с компания

Приятелката, която също се нуждае от стягане, разнообразие или отслабване, е безценна. Заради нея ще ставате и в почивен ден, за да отидете на фитнес. Ще тренирате заедно и ще вдъхновявате една друга. Ще забравите бързо леността и нежеланието, когато имате отговорност към другарчето си по фитнес – упражнения.

Редувайте упражненията

Монотонността убива дори такива велики чувства като страстта и любовта. Не е за чудене, че дългите серии карат човек да полудее от скука. Затова редувайте кратките серии и няма да имате време да си помислите: „Писна миии”

Ако искате да сте от тези момичета от фитнес - залата....
Ако искате да сте от тези момичета от фитнес – залата….

Без радио не мога

Независимо дали ще слушате радио, айпод или ще гледате музикалния канал, не оставяйте без подходящо оформление. Музиката задава темпото и повишава настроението!

Ценете постиженията си

Няма по-голямо удоволствие от изумените погледи на приятелките, комплиментите на съпруга или дрехите, които вече ви стоят свободно. Видите ли резултат от потенето и усилията, сами ще чакате да дойде часът за фитнес.

„Убийте” лошото във фитнеса

Тежката работа, непослушните деца, мърморещата свекърва, своенравния съпруг или колегата – идиот – всичко това не спира да ни тормози и да ни кара да посягаме към шоколада за утеха. Така както мъжете са цепели дърва преди, за да укротят гнева си, така и вие „поблъскайте” в залата. Влейте яростта в нещо градивно – по-сложни упражнения, по-тежки серии. Ще излезете от там спокойни и с по-ведро настроение, а за резултатите – няма да говорим.

Съмишленици по света

За да се чувствате като пред ново приключение, опознайте групи, форуми или фейсбук – групи, където има много интересни хора. Обогатявайки социалния си кръг, ще научите много нови неща, а и вие също може да помогнете на някой.

Търсете вдъхновението

Елегантния ви мъж, старият чифт прилепнали панталони, сватбата на приятелка след месеци – всичко, което може да ви стимулира ще ви помогне да не спрете. Вярваме, че ще постигнете целите си, ако ги „облечете” като красива фантазия!

Не се напъвайте!

Сериозно! „Бързай бавно!” е съвет за фитнес-начинаещи. Поставете си дребни, малки цели. Не искайте плосък корем на девойче за четири тренировки или бедра като на модел за месец. Постижимите цели се покоряват по-лесно и мотивират със сигурност. Като постигнете точка А, лесно ще си поставите за цел – точка Б от плана за фитнес.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!