You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Гадаене: Серийните номера на банкнотите предсказват бъдещето

Гадаене: Серийните номера на банкнотите предсказват бъдещето

Гадаене с банкнота е прост начин да откриете отговора на въпрос, който ви вълнува

Гадаене с обикновени предмети от бита е традиционен начин да надникнете в бъдещето. Стара кабалистична игра и обикновена банкнота може да даде отговор на въпрос, който не ви дава мира, смятат от woman-onthe-top.net.

Вземете първата, която ви попадне в портмонето. Концентрирайте се върху въпроса и съберете цифрите от серийния й номер. За пример ви даваме: 8638399. Сборът 8+6+3+8+3+9+9=46. Редуцирате до едноцифрно число – 10-1+0=1

Гадаене с банкнота дава отговор на ясно зададен, конкретен въпрос
Гадаене с банкнота дава отговор на ясно зададен, конкретен въпрос

Ето ключът към гадаене с банкнота:

1. Късметът е на ваша страна. Ще спечелите и конфликтите ще се решат във ваша полза. Не се колебайте в работата си и не му мислете толкова. Благоприятна промяна ви чака на ъгъла. Търсете подкрепата на влиятелна персона.

2. Изпълнени сте с огромна енергия. Това ще ви донесе разбирателство с околните и нови приятели. Не се тревожете за нещата в работата. Просто потърсете съвет от опитен професионалист.

3.Сега е моментът да се въоръжите с търпение и да изчакате. Покажете колко сте израснали и вече сте улегнали. Зарадвайте с нещо красиво хората, които обичате. Ако имате тревоги в работата, изчакайте и не предприемайте нищо на този етап.

4. Държите се странно, под влиянието на агресивни роднини. Бъдете хладнокръвни, за да се защитите. На работа ви очакват добри възможности. Ще докажете на какво сте способни. Моментално преустановете отношения, които вечно водят до дрязги.

5.Спрете да му мислите толкова и да планирате всеки детайл. Просто започнете да действате! Не е най-лекият период за вас, но не се отказвайте! Бъдете твърди в работата си и не отстъпвайте пред тези, които ви създават неприятности! Скоро ще получите невероятна възможност да покажете възможности!

6. Разчитайте на собствените си сили и не се предоверявайте на човек, когото смятате за близък. Не се оставяте да ви заблуждават. Старите ви замисли в работата най-после ще се реализират. Очакват ви нови предизвикателства!

7. Това е знак, че ви чака благоприятна промяна. Тя ще ви връхлети мълниеносно. Харчите повече, отколкото получавате. Бъдете по-пестеливи.

8. Очаква ви стабилност без изненадващи обрати. Обвързаните ще се радват на приятни събития. Ако получите повишение, ще е чиста случайност. Отложете важните решения, ако не сте сигурни в резултата. Ще получите атрактивно предложение от стар приятел.

9. Възползвайте се от всяка покана – очакват ви приятни и полезни запознанства. Бюрократични спънки ще попречат на работата ви. Може да ви разочарова отговор, който очаквате отдавна.

Ако резултатът от гадаене с банкнота ви разочарова, не се тревожете – мислете позитивно и щастливият случай няма да ви отмине!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!