You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Гадание на мадам Ленорман с обикновени игрални карти

Гадание на мадам Ленорман с обикновени игрални карти

Всяка карта има своето магическо значение, разбулено и запазено от вековете от мадам Ленорман

Не е задължително да разполагате със специални карти на мадам Ленорман, за да гадаете бъдещето си. Интуицията ще ви помогне да разтълкувате символите, изобразени върху игралните карти, които също имат своето магическо значение. Свещените знания са запазени през вековете и днес достигат до всеки, който проявява интерес към окултното и гледането на карти по Ленорман. Някои комбинации са стандартни подсказки, а други се пречупват през призмата на гадателя и неговия усет за развръзката на събитията.
lenorman
Съответствия на обикновените карти с тези на мадам Ленорман:
Асо Купа – Мъж
Поп Купа – Дом
Дама Купа – Щъркел
Вале Купа – Сърце
Десетка Купа – Куче
Деветка Купа – Куриер
Осмица Купа – Луна
Седмица Купа – Дърво
Шестица Купа – Звезди

Асо Пика – Танцьорка
Поп Пика – Лилия
Дама Пика – Букет
Вале Пика – Дете
Десетка Пика – Кораб
Деветка Пика – Котва
Осмица Пика – Градина
Седмица Пика – Писмо
Шестица Пика – Кула

Асо Каре – Слънце
Поп Каре – Риби
Дама Каре – Кръстопът
Вале Каре – Коса
Десетка Каре – Книга
Деветка Каре – Гроб
Осмица Каре – Ключ
Седмица Каре – Сова
Шестица Каре – Детелина

Асо Спатия – Пръстен
Поп Спатия – Надвиснали облаци
Дама Спатия – Змия
Вале Спатия – Метла
Десетка Спатия – Мечка
Деветка Спатия – Лисица
Осмица Спатия – Гора
Седмица Спатия – Плъх
Шестица Спатия – Кръст

Значения на картите Шестица

Шестица Купа – Звезди

Неутрална карта, чието тълкуване зависи от съседно разположените карти. Ако има комбинация от добри карти, тя е предвестник на добър късмет. Ако те са лоши, предстоят поредица от неуспехи. Ако тя е разположена далеч от картата на питащия, неговите бизнес планове ще се осъществят.

Шестица Каро – Детелина

Символизира края на нещастията и началото на един прекрасен период. Тя носи радост и оптимизъм. Гарантирано ви са семейно спокойствие и лежерен живот. Ако е обърната и е заобиколена от негативни карти, описва състояние на безсилие и загуби, разочарования.

Шестица Спатия – Кръст

Тя напомня, че всеки носи своя кръст. Появява се в момент, когато се налага човек да осъзнае настоящия си урок. Ако се намира в центъра на подредбата, може да се тълкува че проблемите отшумяват, но въпреки това е нужно да се запази самообладание и да се стремим към мъдрост.

Шестица Пика – Кула

Дали е за добро или за лошо, зависи от картите около нея. Обикновено бележи край на някаква ситуация, но зависи от останалите. Може да се касае за връзка, за струпали се неприятности, обръща се нова страница и се разрушава миналото. Ако се намира в близост до положителни карти, предвещава финансова стабилност и придобивки.

Значения на картите Седмица

Седмица Купа – Дърво

Свидетелства за здравето и жизнеността на човека, за когото се пита. Ако е далеч от основната карта, благосъстоянието е гарантирано. Но ако е до лоши карти, може да показва рязко влошаване на болестно състояние.

Седмица Каре – Сова

Противоречива карта. Символизира мрака, скритото от човешките очи, но и е признак за това, че човек носи с достойнство мъката си и преминава през трудностите с гордо вдигната глава. Подобрението ще настъпи скоро в живота, тя описва мъдростта. Трябва ви друг поглед към проблемите, за да се осъзнаят грешките и да се издигне духът.

Седмица Спатия – Плъх

Възможна е загуба, но ако се намира в близост до картата на питащия, тя посочва, че загубеното ще се върне при вас.

Седмица Пика – Писмо

Добри новини, чийто характер може да уточнят съседните карти.

Значения на картите Осмица

Осмица Купа – Луна

Питащият трябва да се подложи на медитация и да се концентрира, защото това е променлива и особено загадъчна карта, каквото всъщност е човешкото подсъзнание. Трябва да погледнем вътре в себе си, да отворим очи за нашето минало, да преодолеем страховете си и пороците си. Ако около нея има благоприятни карти, тя подсказва за награди и отличия, но ако е обратното – стрес и депресия.

Осмица Каре – Гроб

Това е негативна карта, символизираща смърт, боледуване, но зависи и от останалите карти до нея.

Осмица Спатия – Гора

Явява се, когато са налице пречки от страна на обстоятелства и хора, спъващи идеите на питащия. Тя предупреждава за трудностите, които се очакват и съветът е да се изчака, преди да се пристъпи към действие

Осмица Пика – Градина

Предстоят празници и веселие. Тази карта описва един красив и изпълнен с радост живот. Отношенията в семейството са отлични, бизнесът върви нагоре. Може да е знак и за издигане в кариерата. Тя обаче би могла да предупреди и за скрити капани, самозаблуди, за които ще са нужни известни усилия. Когато е разположена до лоши карти, трябва да се внимава при контакти с другите и нови запознанства, заради които да се стигне до слухове и клюки.

Значения на картите Деветка

Деветка Купа – Куриер

Новини, важно съобщение или гост ще ви навести. Резултатът от тях ще зависи от картите, които се намират в близост. Ако тя се намира далеч от основната карта, новините могат да са отдалеч, от чужбина, а пратеникът да пристигне с оферта за бизнес с хора от друга държава.

Деветка Каре – Ключ

Съвсем ясно е, че ключът отваря врати и показва изход от заплетена ситуация. Той символизира намирането на решение при проблеми.

Деветка Спатия – Лисица

Може да бъдете измамени, тя предупреждава също за опасност от изневяра.

Деветка Пика – Котва

Надежда и откриване на безопасно пристанище в пряк и преносен смисъл. Може да се изпълнят желанията ви, но ако е далеч от основната карта на питащия, той няма да е напълно удовлетворен.

Значения на картите Десетка

Десетка Купа – Куче

Приятелство, вярност, успешно приключени дейности – това е символиката на тази карта. Когато тя е близо до добри карти, ще имате късмет в бизнеса и партньорството, но ако е обратното, то може да е признак за неискрени приятели.

Десетка Каре – Книга
Достъп до тайно знание или потенциални трудности в зависимост от картите, разположени в близост. Законите на Вселената трябва да бъдат приложени в живота и да бъдат напълно разбрани.

Десетка Спатия – Мечка

Тази карта е символ на сила и мощ. Тя подсказва за власт, но ако е далеч от основната, е предвестник на предателство.

Десетка Пика – Кораб

Започва нов период в живота на човек, който обикновено е успешен. Със сигурност е знак за промени. Ако скоро питащият планира пътуване до ще е лошо, ако картата е близко до други негативни.

Значения на картите Вале

Вале Купа – Сърце

Благоприятна карта, която е символ на хармония и любов. Подобряване на отношенията с близките, може да подсказва и за нова връзка. Ако се намира до лоши карти, човек трябва да обърне внимание на своята арогантност и егоизъм.

Вале Каре – Коса

Не особено добра карта, която описва косенето, време е за събиране на реколтата в преносен смисъл, затваряне на един цикъл. Ражда се новото, след като смъртта отнеме старото. Възможни са опасности от различно естество – от злополука до раздяла. Ако е заобиколена от добри карти, съдбата все пак ще помогне на питащия да избегне рисковете с помощта на разумно и предпазливо поведение.

Вале Спатия – Метла

Касае се за кавги и конфликти, но и за изчистване на ненужните хора и ситуации. Болест може да подсказва, ако се намира до карта Дърво.

Вале Пика – Дете

Много благоприятна карта, може да е признак за появата на нов член в семейството, за хармония и доверие. Ако се падне на жена, ясно насочва към бременност и раждане.

Значения на картите Дама

Дама Купа – Щъркел

Може да подсказва за раждане на дете. Може и да бъдат новини, които да дойдат от пътуване или от далечен пратеник.

Дама Каре – Кръстопът

Ако е до лоши карти, не трябва да се бърза с решението.

Дама Спатия – Змия

Не предвещава благоприятни събития. Подсказва за врагове, за липса на хора, на които може да се довериш.
lenorman1
Дама Пика – Букет

За жените е добър знак, защото предвещава страст и подарък от любим човек. Също така символизира устойчивост и стабилност.

Значения на картите Поп

Поп Купа – Дом

Мощна и добра карта, която е признак за дом, семейство, работа, хобита – все важни неща в живота на един човек. Прогнозира успехи и в личните, и в бизнес делата. Намалява ефекта на лошите карти в близост.

Поп Каре – Риби

Добра карта, обещава изпълнение на съкровени мечти и желания. Прогнозира се светло бъдеще и придобивки, особено ако е близо до други положителни карти. Може да донесе разочарования в бизнеса и любовта, ако се намира до лоши карти.

Поп Спатия – Надвиснали облаци

Предстоящи вълнения и лошо настроение, но зависи и какво се намира до нея.

Поп Пика – Лилия

Знак за покровител и сила е. Ако е до лоши карти, може да подсказва сблъсък с авторитети.

Значения на картите Асо

Асо Купа – Мъж

Ако мъж пита, това е той, но ако въпросите задава жена, се отнася до нейния съпруг, брат, приятел, а може и син. Може да се касае за промени при тях.

Асо Пика – Танцьорка (Жена)

В най-общия смисъл символизира жена, която е в преходен период от живота си. Ако е далеч от Асо Купа, може да е признак за охлаждане на отношенията между съпрузи или любовници.

Ако Каре – Слънце

Мощна и добра карта, която е знак за покровителство над човека, който пита. Гарантира благосъстояние.

Асо Спатия – Пръстен

Символизира брака. Ако е до лоши карти, може да подсказва и развод.

lenorman

Подредба от четири реда

За гледане по Ленорман за определен период, се прави подредба от 4 реда. Използвайте всички 36 карти и ги наредете на 4 реда по 9 броя.
Изберете картата, която описва питащия. За мъжете изберете Асо Купа, за жените Асо Пика, а за дете – Вале Пика.

След като ги подредите, всичко отляво ще описва миналото, отдясно – бъдещето. Редът, на който се е оказала картата на питащия, дава информация за настоящето. Може да бъдат разгледани и двата диагонала от нея, както и цялата линия, на която се намира тя, за анализ на големи събития в живота.

Картите над основната линия свидетелстват за обстоятелствата, които влияят на човека, а под нея, е потенциалът, който трябва да бъде използван, за да се осъществят желанията. Всичко, което се намира в особена близост до картата на питащия, е от голямо значение за неговата съдба. Периодът за гадаене по Ленорман може да бъде всякакъв, какъвто е зададен предварително – независимо дали се отнася до един ден, месец или година.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!