You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Годишен хороскоп: Какво ни очаква през 2017

Годишен хороскоп: Какво ни очаква през 2017

Още малко остана от 2016. Която ще изпратим с луд купон и ще посрещнем новата 2017-та. Ние се надяваме на ново начало, повече здраве, мир, пари, благополучие, любов и хармония, но ето какво казват звездите, каква ще бъде годината за всеки знак.

Овен

2017 г. ви носи големи успехи както в частен, така и в професионален план. Така че, ако започнете нови проекти, началото на новата година ще засили и увеличи успехът ви. Това е добра година за работа и върху себе си, за самопознание и насърчаване на активни дейности в работата.

Годишен хороскоп за 2017 година
Годишен хороскоп за 2017 година

Тази година ще ви се отворят множество възможности за нови познанства и контакти, защото 3 цикъла на планетата Меркурий ще бъдат в движение и ще отворят нови благоприятни възможности за вас в социален план. От 5 януари до средата на март 2017 г.

Меркурий ще бъде на линия и в полето на групова социална ангажираност (отношения с приятели, отношения със семейството, както и работа с колеги). И ще ви сближи с лица от други общности, с които биха могли да споделят същите интереси.

Между 1 май и 1 юли 2017 г. ще бъдете фокусирани върху интелектуалната сфера и доста време ще прекарате в пътуване, както и с приятели, семейство и бизнес партньори. От 27 август до ноември 2017 г., областта на вашите интереси ще се фокусира към вашите близки: партньор, приятели, но образно казано и „врагове“ и конкуренти. Ще се стигне и до изясняване на някои отношения и поставяне на нещата на мястото им!

Телец

2017 г. е обещаваща, когато става дума за любов, дом и материално богатство. През първата половина на годината до август 2017, семейния и любовния живот ще бъдат в центъра на вниманието. Възможно е да се преместите в по-голям дом или да се впуснете в голям ремонт, закупуване на нова мебел. Ще се появят и благоприятни възможности за закупуване на недвижими имоти, или всякакъв вид бизнес от този тип.

Ще имате подкрепата на семейството за всеки ваш проект и обикновено, когато става дума за семейството, ще има абсолютна хармония в отношенията — емоционална сигурност и оптимизмът ще се превърнат в ежедневие. Решението за ново дете през тази година трябва обаче да се постави под въпрос. Но, ако вече имате деца те ще бъдат най-големият източник на радост.

Вашите лични връзки ще влязат в спокойна фаза и то още в началото на годината. След две години обтегнати отношения с партньора ви, в крайна сметка ще се стигне до повторна емоционална връзка. Отношенията с приятели, колегите на работа и партньорите, ще бъде под знака на прогрес и развитие. И дори ще се създадат някои дългосрочни договори и стабилни връзки, когато става дума за кариерата.

През лятото, до септември ще се появят някои проблеми на работното място и тогава би трябвало цялото внимание да насочите към тяхното решаване. Когато става въпрос за кариерата си и въпреки положителните вибрации ще трябва да направите някои груби решения. Когато узрее времето за това, бъдете търпеливи и мъдри.

11 август 2017 г. Юпитер влиза в областта на любовта, така че следващите 12 месеца трябва да очаквате дни изпълнени с любов и страст. Когато става въпрос за здравето, стресът ще бъде най-големият проблем, а решението се крие във физическата активност. Започнете да тренирате нещо, което ще ви отпусне и изпълни с положителна енергия.

Близнаци

За лицата, родени под знака на Близнаци, 2017 г. ще бъде под знака на връзките и нови познанства. Тази година ви срещне с някои нови лица, които могат да ви станат приятели, бизнес партньори, колеги, а и любовни партньори!

Но независимо от големия брой нови познанства, които ще се появят, ще бъдете много придирчиви, когато става дума за хората, на които ще позволите да влязат в живота ви, защото искате да бъдете заобиколени от интелигентни, енергични и отворени хора. Това не е новост за избора ви на приятели, с които прекарваме времето си. Но тази ваша черта ще бъде допълнително изразена през 2017 година. Обърнете внимание на острите критики и не прекалявайте.

Сатурн ще остане в полето на вашия знак почти през цялата година, с малка пауза между юни и септември. А с оглед на това, че тази планета не повишава доверчивостта, ще бъдете много внимателни с хората, които са около вас. Също така, когато става дума за отношенията с партньора си, ще преминете през доста колебания и преразглеждания.

Опитвайте се да избягвате конфликтите, защото нещата няма винаги да се реализират във ваша полза, а факт е, че и вашите очаквания трудно се изпълняват. Социалният ви живот ще бъде активен, въпреки че целите в това поле ще бъдат драстично променени и насочени към прагматичен резултат. За вас, това няма да бъде само чисто забавление и социализиране.

Имате големи шансове да се включите в някоя групова дейност или социална организация, като например неправителствените организации. Макар кариерата да е под въпрос, очаквайте напредък и успех. Ще влезете в контакт с доста хора, които могат да ви бъдат от полза. Ще се случат събития, които ще ви отворят нови врати. Здравословното ви състояние за 2017 г. ще бъде отлично, без големи проблеми!

Рак

Големите събития за вас през 2017 г. ще бъдат свързани с кариерата. Ударът, който сте имали в миналото, през тази година ще получи своето силно ехо, така че вие често ще се сещате за миналите дни. Всичко това ще повлияе на по-силната ви мотивация, за да решите проблема и да откриете нови хоризонти. Ще изпитате доста приключения и непредвидени ситуации.

Връзката между Сатурн и Уран във вашия знак, ще ви даде подкрепа на работното място до 2018 година. Ще имате мотивация да създадете нещо базирано на ваш предишен опит и знания, които сте придобили за всички тези минали години. Вашият успех ще бъде очевиден през 2017 г., но ще изисква много труд и работа. Нищо не идва даром, така че задълженията и отговорностите ще растат, а вашия работен, както и финансов успех ще бъдат далеч по-добри през първата половина на годината.

В любовен план и тук има признаци за успех. Сатурн, който досега ви спъваше, и ви правеше критични и придирчиви, сега напуска вашия знак и ви отваря нови възможности. Ежедневието ще стане доста свободно и ще се забавлявате, както никога досега. Ще имате повече свободно време, което ще прекарвате в реализиране на напълно нови и неконвенционални дейности.

Всичко на всичко, ще бъдете далеч по-отворени, положителни и ще участвате в множество социални контакти, особено през втората половина на годината. Когато става въпрос за здравето, новините не са най-добрите. Сатурн, който напусна дома на любовта, сега влиза в дома на здравето и може да доведе до множество проблеми. Това ще се запази следващите 3 години, така че внимавайте!

Негативните последици можете да предотвратите с физическа активност и здравословно хранене, но със сигурност очаквайте някои проблеми с костите и ставите, както и известни проблеми с кожата. Редовните прегледи ще ви предпазят от хронични заболявания.

Лъв

През 2017 г. ще имате голям съюзник — Юпитер, който ще се запази в знака ви до август 2017. Юпитер ще ви даде голяма доза късмет, оптимизъм и положителна енергия, така че ще ви се струва, че можете да постигнете и осъществите всичко. Положителното отношение към живота и характерния ви хумор няма да ви напуснат, а напротив — ще ви дават сила да се справите и в най-трудните моменти. Ще се отворите към хората около себе си, както и към техните иновативни идеи.

Вашата искрена и щедра природа ще бъде акцент през този период, така че и събитията, които ще последват, ще имат по-добър успех. През 2017 г. ще имате по-голямо желание за усамотяване и да се отделите от вашите близки, посвещава времето на себе си и на своите нужди. Така че повече ще пътувате до далечни и екзотични дестинации.

Ще влезете в контакт с непознати и мултинационални компании, а имате и големи шансове да осъществите дългосрочни бизнес контакти с тях. Юпитер ще увеличи вашите познавателни способности, така че през 2017 г. е добре и се възползвате за придобиване на нови знания и опит. Юпитер и Уран ще се срещнат в дома на интелекта и ще засили вашето мислене.

През първата половина на 2017 Юпитер и Сатурн ще засилят административните и организационните ви способности, което ще ви даде допълнителна подкрепа за изпълнение на поставените цели и амбиции.

Ще се насладите на баланса на стабилността през цялата 2017 година. Перфектни отношения в любовен и бизнес план, Ще се разбирате отлично и с приятелите си, като ще имате всичко, което искате. Когато става дума за децата, за вас това ще бъде много важен въпрос през 2017 година.

Дева

През 2017 г. Сатурн ще премине през четвъртия дом на Слънцето във вашия знак. С помощта на Юпитер и Уран, Сатурн ще ви даде необходимата подкрепа, когато става дума за имоти — независимо дали ще се купува или ремонтира.

Може дори да получите наследство, въпреки че ще имате и повишена отговорност и грижа. Очаква ви и конфликт с родителите ви. Ще има атмосфера на отчуждение и самота помежду ви. Атмосферата във фамилните отношения малко ще се промени, но само през август, когато Юпитер ще влезе в знака на Дева. Положителният заряд ще продължи от 11 август до 9 септември.

Юпитер от своя страна ще ви помогне отново да усетите красотата на живота. Ще бъдете щастливи, а любовния живот, както и кариерата ви ще бъдат с положителен знак. Това, което изглеждаше невъзможно през 2015 г., ще бъде напълно постижимо през 2017.

Ще се освободите от страховете и забраните, които сами си налагате и ще почувствате по-добрата страна на живота. Ще искате да пътувате, да придобивате нови преживявания и да разпространявате своите знания и образование. 2017 г. ще бъде под знака на големи промени и инициативи във всички области. Това, което обаче няма да бъде в прогрес е вашето здраве. Юпитер ви носи проблеми с теглото, черния дроб, високото кръвно налягане, холестерола и кръвната захар!

Везни

2017 г. ще е като дълго чакане празник след трудната 2016. Докато миналата година Сатурн и Юпитер бяха напълно маловажни за вас и хората около вас, 2017 ще бъде решаваща за вас. Тази година ще почувствате силното влияние и енергията, която те ви изпращат.

2017 г. ще бъде под знака на създаването на връзки, както с партньора, така и с приятели, бизнес партньори и колеги. Уран ще засегне вашите желания за нови неща, свобода и оригиналност.

Най-голямо влияние от тази планета ще се усети при взаимното разбирателство и зачитане на чуждата свобода. Аспекти като некомформизъм, екзотични интереси и новости, ще донесат положителни вибрации във всеки тип отношения, независимо дали са любовни или бизнес отношения.

Уран ще изрази своето влияние в дома на щастието, така че ви очакват драстични успехи във всички области, и по-специално в тези, които се отнасят до групови сдружавания и дейности като дружбите с приятели или работата в неправителствени агенции. Ще ви се отворят много възможности за качествено прекарано време с близките ви приятели.

През 2017 г. позицията на Сатурн във вашия знак ще повлияе върху увеличаване на методичността, фокуса, обективното мислене, способност за вземане на решения, но и за обучение, придобиване на нови знания и опит, както и създаване на ефективен план за по-нататъшното развитие на кариерата.

2017 ще бъде добра година за нови знания и емоционални връзки. Старайте се да бъдете отворени за нови и непредвидими неща, събития и хора, а вашите фантастични преживявания споделяйте с други хора.

Скорпион

Сега най-накрая можете да се отпуснете. Сатурн напуска вашия знак и ще получите усещане за свобода и духовен напредък, докато физическата енергия ще има значителен ръст. Животът ви ще ви изглежда по-хубав, а вие ще останете с впечатлението, че вашите намерения по-лесно се осъществяват.

2017 г. ще бъде страхотна година за кариерата ви. Юпитер ще се запази в знака на Скорпион до август, а с това се радвате на престиж и значително влияние върху успеха. Неговата позиция ще ви даде реална възможност и шанс за напредък и прогрес.

През август Сатурн ще влезе в къщата на парите и ще се запази до декември 2018, а това е годината, в която ще ви се отворят възможности за печеливши инвестиции и финансова печалба. Добре да сте организирани и да планирате внимателно какво ще правите. Съсредоточете се изцяло върху управлението на финансите, което ще ви донесе и по-добър бюджет.

Има възможност внезапно да намерите решение за здравословен проблем, който дълго време ви измъчва, което ще доведе до основна промяна към по-добро в начина ви на живот. През 2017 ще се отпуснете още повече, че ще подобрите и собственото мнение за себе си.

Когато става дума за семейство, атмосферата ще бъде и повече от идилична, а ако имате деца, те ще бъдат основен източник на удоволствието, гордост и щастие. Когато става въпрос любовните отношения, ще бъдете объркани, но и развълнувани, повече, отколкото през 2016 година.

Стрелец

Завръщането на Сатурн ще бъде най-голямото събитие за хората, родени под знака на Стрелец. Известен като „злочест“ Сатурн може да доведе до редица проблеми като песимизъм, ниско самочувствие и вяра в себе си, спад на физическата енергия, ограничена свобода на движението, болести, различни препятствия, отлагане на големи планове.

Така че, тези 2 години (2016-2018), през които Сатурн ще се запази в този знак, могат да се определят като години на фрустрация и ограничаване. Но, от друга страна Сатурн се свързва и с мъдрост, перфекционизъм, стабилност, издръжливост и търпение. Със Сатурн във вашия знак, се откриват възможности за изграждане на стабилни неща, за постигане на по-високо ниво на мъдрост и самопознание, по-добро разбиране на собствените си нужди и възможности за постигане на заложени цели.

Така че получавате възможност за създаване на положителни мисли за по-нататъшния ход на живота си. По отношение на личния живот, връзката с Юпитер, Сатурн и Уран ще ви направи непобедими в борбата за постигане на поставените цели.

Първата половина на годината ще бъде под знака на пътувания, културни забавления, проучвания и връзки от разстояние (любовни, приятелски), а през втората половина ще бележите успех в кариерата и в работен план, самореклама и развитие.

Когато става дума за сантименталната сфера има оазиси на ентусиазъм, които ще отворят възможност за уникални преживявания. Цялата година като цяло ще бъде под знака на размишления, грижи и лека апатия, но ще запазите доверието в себе си и своята сила при вземането на решенията.

Козирог

2017 ще бъде далеч по-успешна година за лицата, родени под знака на Козирог, отколкото миналата 2016 година. Състоянието на спокойствие е точно това, което ви е необходимо да си съберете мислите и да засади семената на положителна енергия, която за по-малко от две години ще даде своите резултати.

Но това не означава, че през 2017 г. ще ви липсват действие и енергия. Плутон, който доминира в знака на Козирога, ще засегне укрепването на амбициите и целите, но преди всичко по отношение на създаването на ефективни стратегии за постигане на успех. Емоциите остават интензивни, а отношението е положително през цялата година.

Можете да минавате през период на колебание, когато става дума за семейството или семейния имот. Цялото напрежение, която чувствате, е свързано с нарастващото желание за промяна и ще направите всичко, за да намерите пътя, който ще ви отведе до желания успех, дори и ако пътят е труден и предизвиква съмнения и страх.

Но трябва да сте наясно, че ще успеете едва след края на 2016 — една от най-стресиращите и най-трудните години в живота ви. 2017 г. ще бъде година на напредък и развитие. През тази година ще мобилизирате силите си, за да промените всичко, което трябва да се промени, както и да съберете енергия за нови възможности, които ви се отварят.

Първата половина на годината до август, ще бъде много щедра за вас във финансов смисъл, а другата половина ще бъде под знака на стимули, свързани с психологическото развитие. Обърнете внимание на здравето, тъй като някои стари болести могат отново да се върнат през 2017 година.

Водолей

След дълъг период на статичност, Сатурн ще напусне дома на кариерата ви, почти без предизвестие. Неговото присъствие влияеше върху усещането за неудовлетвореност, невъзможност за борба с големите очаквания и задължения, които ви „висят“ на шията.

Въпреки всичко добрата страна от присъствието на Сатурн е в това, че ви тласкаше към развитие, така че когато той излезе от дома на кариерата ви, ще се почувствате като притиснати в задънена улица. Някои от проблемите сами ще се решат, а за някои ситуации, е необходимо време и търпение, за да видите резултатите.

През лятото, влиянието на Сатурн ще се върне на първо място и в следващите три години неговото присъствие ще оказва усилено натиск върху вашите приятелства, партньори. Той ще влияе на колегиалните отношения, организационните ви способности, социалния ангажимент, дори и върху известна политическа дейност. През 2017 г. в областта на кариерата ще действате като истински професионалист и нищо няма да ви бъде в тежест. Опитът, който ще придобиете, ще бъде реален урок за вас. Ще бъдете възнаградени с успех в дългосрочен план и постигане на заложени цели.

Юпитер ще ви донесе успех на любовен план, но и във всички отношения — приятелски, партньорски, колегиални. 2017 г. е благоприятна година за личния си живот, но и за придобиване на нови приятелства и бизнес контакти. Втората половина на 2017 г. ще бъде по-изгодна за вашите финанси. Стойте настрана от непочтени лица, както и от всичко, което е неморално и незаконно.

Риби

Преобладаващо присъствие на Сатурн във вашия знак, значително ще повлияе върху вашия професионален живот, като ви даде голяма вяра в себе си и допълнителна доза увереност в знанията ви. Ще имате чувството, че пред вашите пътища не съществуват препятствия. Връзката на Сатурн и Уран ще подчертае вашата решителност и упоритост и ще ви даде сила да устоявате в усилията си за успех. След хаотичния период, най-накрая ще намерите баланс и хармония, и ще създадете здрава почва за развитие на кариерата си.

Юпитер, който се намира в областта на кариерата до август 2016 г., ще работи ефективно за вас. С успех ще приключвате задачите, така че наистина ще се насладите на това, което ще работите. Ще получите реален шанс да работите на развитие, когато става дума за работа и ще получите награда за труда си.

Цялата 2017 г. е под егидата на триото Юпитер, Сатурн и Уран. И ще бъде със знак върху вашия професионален напредък и успех, както и изключителна финансова стабилност и просперитет.

До август, вашето здраве, както и любовта на живота ви ще ви бъдат на преден план и може да станат ключови точки във вашия живот. Вие ще бъдете в състояние да намерите ефективно решение за своя здравословен проблем, но и ще подобрите цялостното психофизическото си състояние. Ще имате нужда от драстична промяна на външния вид. Втората половина на 2017 ще ви донесе изключително благоприятни новини, когато става дума любовния ви живот.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!