You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям годишен хороскоп: Какво ни очаква през 2021?

Голям годишен хороскоп: Какво ни очаква през 2021?

От традиционния годишен хороскоп ще разберете дали следващата 2021ва година ще е по-добра по отношение на работата, здравето и любовта

Овен

Ще започнете новата година с възможности за романтика и любов, от които не бива да отказвате.

Венера в Козирог ще допринесе за подобряване на вашия социален живот, особено в началото на 2021 година. Ще се сдобиете с нови приятели през първите няколко месеца. Имате и възможности за романтика и любов, от които не бива да отказвате. Ще се насладите на самочувствието си, желанието да се учите и усъвършенствате.
В средата на годината се появяват много възможности да пътувате до места, които не сте посещавали преди. Ще бъдете склонни към приключения, защото ще сте със спокоен ум, добро здраве и настроение за експерименти.

Това е година, в която ще трябва да се обърнете към себе си и да се дистанцирате от хората, които не ви подкрепят. Ще знаете кой е на ваша страна и на кого можете да се доверите.

Работа

Овенът е един от знаците, за които кариерата е много важна. Искате да се състезавате, така че възникващите трудности често са предизвикателство и възможност да се покажете. Въпреки че уважавате авторитета и йерархията, вие вярвате, че никой не може да ви похвали толкова, колкото работите.

За някои Овни, напускащи работата поради лоши условия през април, много скоро ще попаднат на нова работа, където ще се чувстват оценени.Безработните Овни ще имат възможност да бъдат назначени на работа през март, август и септември.

Любов

Последните няколко години бяха трудни за Овните. Може би сте преминали през раздели или просто сте били сами. Въпреки че е възможно да имате напрегнати и трудни отношения в сферата на любовта, които се дължат най-вече на специфичния ви характер, все пак бъдете подготвени тази година да ви донесе една от най-големите любови в живота ви.

Ако имате връзка, ще бъдете готови да решавате проблемите, когато идват, и не позволявайте гордостта да повлияе. Вашата комуникация ще бъде отворена, честна и ще се придържате към най-важното, за да намерите компромис. Ще ви хареса да прекарвате време с любимия човек и да не мислите за работа, но и ще имате необходимост да се виждате с приятели.

Ако сте свободни, февруари ви носи познанство с човек, който е напълно различен от всички хора, които познавате и който е оригинален. Неговият свободен дух и откритостта му ще ви допаднат. Вашите отношения бавно ще се развият от общуване до романс.

Здраве

2021 г. ще донесе добро здраве и весело настроение за родените в този знак. Внимавайте обаче за проблемите, които ще се появят през годината и не забравяйте да посетите лекар, ако те продължават повече от 2 седмици. Не бъдете прекалено спокойни по отношение на здравето, дори когато изглеждате здрави.

Избягвайте физическо и психическо изтощение и не забравяйте за отдиха и спорта. Известно е, че работите до изтощение, но сега не е моментът да работите за отпускане и развиване на добър имунитет.

Тази година е особено важно да се погрижите за психичното си здраве. Помислете за дейности, които никога не сте опитвали досега, всички, които отговарят на вашата личност и могат да ви помогнат да намалите нивата на стрес.

Телец

Тази година планетите са във ваша полза, така че гарантирано ще водите здравословен и щастлив живот. За разлика от предишни години, ще срещнете много положителни вибрации, които ще ви помогнат да укрепите връзките си с други хора. Възможно е обаче да има промени в настроението. Те ще ви следват през цялата година и трябва да бъдете особено внимателни с това.

Това е година, която е чудесна за възстановяване на връзката с близките ви. Не се страхувайте да помолите за помощ, особено когато се чувствате самотни и потърсете тези, които по различни причини сте пренебрегнали през 2020 година.

Работа

Вие сте човек, който иска да работи бавно и старателно, без да бърза. Родени сте да търгувате и работите в международен план и често имате двойни или тайни доходи. Сатурн ще премине през знака Водолей във вашата сфера на работа и кариера, което означава, че за вас се отварят много възможности за дългосрочни и успешни проекти. Самото начало на годината ви носи интензивна динамика, но и малки разногласия с висшестоящите по отношение на идеите.

Въпреки че 2021 г. ще бъде особено трудна в областта на финансите и кариерата, за вас няма да е така. Ще срещнете много интересни възможности, но също така ще трябва да знаете къде да ги търсите.

Някои Телци най-накрая ще решат да напуснат работата си и да започнат собствен бизнес.

Настъпващата година ви предлага големи възможности за хуманитарна работа и пътувания.

Любов

Венера ще бъде планетата, която след дълго време ще ви донесе емоционална връзка и облекчение от страха, че може да бъдете наранени. Ще получите шанс коренно да промените възприятието си за любов. Това ще изненада вашите близки, които няма да знаят как да реагират. Вие ще се грижите за другите, но ще искате и другите да докажат любовта си към вас. Все още ще имате високи стандарти по отношение на партньорите, с които искате да бъдете, но сега ще спуснете стената и ще им позволите да се приближат до вас.

Ако сте самотни, това е година, в която това ще свърши. Възможно е да си намерите партньор чрез социалните мрежи и това ще бъде човек, който ще ви спечели с интелекта и съпричастността си, а след това с физическия си вид. Неблагоприятен период за това обаче е началото на годината, когато постоянно ще се срещате с хора, които са егоисти и изискват много от вас.

Някои хора от миналото ще искат да се върнат във вашия живот през март, но не би било добре да го направите. Дълбока любов и силна страст идват за много Телци през 2021 г., особено през октомври.

Здраве

Първите три месеца на 2021 г. носят стабилно здраве. Имунитетът може да спадне през април, когато имате както алергии, така и проблеми с дишането. Възможни са и вирусни инфекции, но имайте предвид, че всичко това са малки ситуации, на които трябва да обърнете внимание и да приемате достатъчно добавки.

Правете редовни упражнения и здравословна диета.

Близнаци

Това ще бъде специална година, в която ще бъдете доволни от подкрепата на планетите.

Тя ви носи големи промени, особено в социалния ви живот. Дръжте приятелите си близо до себе си и не позволявайте на малките кавги и дреболии да повлияят на начина, по който ги подхождате. Това ще бъде специална година, в която ще бъдете доволни от подкрепата на планетите. Ще се сблъскате със значително по-малко препятствия от предишните години и това ще ви донесе усещане за лекота и щастие.

Някои Близнаци ще започнат годината с нов човек в живота си. Това може да бъде приятел, но също така и романтичен партньор или дори раждането на дете. Това е година на много нови начинания.

Работа

Новата година за Близнаци започва с нови предизвикателства. Юпитер, който управлява вашата кариера и работно поле в средата на януари, прави квадрат с Уран. Той ви носи напълно различни методи на работа. Възможно е да има малки неразбирателства и проблеми с колеги, че няма да знаете откъде идват, но не се натоварвайте прекалено много, защото истината бързо ще излезе наяве.

Февруари ви носи чудесно сътрудничество с чужбина, а март предлага много възможности за професионални проекти, които ще изискват страхотна организация и договори от вас.

Безработните Близнаци през март, април, юни и септември имат благоприятни шансове за нова работа, особено в области, където се изисква креативност, находчивост и лесно решаване на проблеми.

Любов

Влиянието на Венера ви носи щастие в любовта, а през януари ви очаква интересна любовна ситуация, независимо дали сте във връзка или не. Но трябва да знаете, че въпреки че става въпрос за голяма любов, тя ще е като голяма буря, която ще най-добрите и най-лошите страни от вас.

Меркурий, вашият владетел ще бъде ретрограден три пъти през 2021 г., като се фокусирате върху себе си. Някои Близнаци ще бъдат истински завоеватели и авантюристи и ще предпочетат приключенията и физическата връзка пред романтиката. Но от май ще искате да се съсредоточите върху друг човек и трансферите от близки са възможни, ако се влюбите лудо.

Ако сте във връзка, началото на годината носи съмнения и неочаквани разногласия. Партньорът ви ще почувства, че криете нещо. Лунното затъмнение на Стрелец през май ще донесе емоционално отстъпление. Тази година може да доведе до някои скъсвания, така че ще искате да си починете от любовта.

Ако сте свободни, началото на годината ви носи внезапно запознанство с човек, който изглежда е идеалният партньор и ще се влюбите много бързо. Скоро ще видите, че може да не сте един за друг, но не бива да се разочаровате, защото тази година ви носи много възможности за любов. Най-доброто време за започване на връзка е между май и юли и има големи шансове да срещнете потенциалния си партньор чрез работа.

Някои Близнаци ще се срещнат с човек от чужбина и ще се опитат да поддържат връзка на дълги разстояния. Връзката ще напредне и ще стане сериозна в началото на есента, когато вероятно ще започнете да живеете заедно.

Здраве

Началото на годината ви носи слаб имунитет и склонност към възпаление на гърлото и синусите. Чувствителността ви към стрес също ще се увеличи, което също ще доведе до психосоматични проблеми. От март до юни здравето ви ще бъде променливо, а през юли може да има малки проблеми с дишането и колебания в кръвното налягане. Страхотно здраве и много енергия ви очакват от август до ноември.

Стресът и безпокойството ще бъдат малко по-изразени от обикновено, така че е добре да ходите на разходки, планини и да спортувате повече.

Рак

Тази нова година ви носи много промени и повечето от тях ще бъдат към по-добро. В самото начало на годината ще забележите напредък в някои области. Не се придържайте към някои от старите си навици на всяка цена. Вече сте направили достатъчно за другите, за да посветите тази 2021 година на вас.

Работа

Новата година ще започне динамично с големи предизвикателства. Възможни са малки закъснения по отношение на финансите, но също така и разногласия с вашите колеги. Февруари ви носи подобрена комуникация и взаимоотношения с колеги, както и възможност за нови клиенти. Пазете се обаче от оферти на съмнителни хора през април. Май носи нови методи за работа и като цяло ще имате добра интуиция, която ще ви донесе много интересни проекти и сътрудничества. Юли е труден месец по отношение на финансите.

От началото на май е възможно да започнете да мислите за собствения си бизнес и за това ще имате подкрепата на Венера в Телец.

Любов

Тази година ще се окаже интересна за любов и романтика, така че трябва да гледате на нея като на пътешествие през историята на вашия романтичен живот. В края на пътуването ще разберете къде точно искате да бъдете и с кого. Януари може да ви напомни за първата ви любов и ще върне много спомени и емоции, които ви свързват с миналото. Не бъдете доминиращи, но бъдете отворени за други хора, независимо дали сте сами или във връзка. Не позволявайте работата да се отрази на вашите отношения.

Май ви носи много интересни хора около вас и това е особено щастлив месец за всички Раци. Бракът е възможен за някои представители на този знак.

Ако имате връзка, може да имате впечатлението, че любимият ви задушава, така че ще искате повече свобода. Някои Раци могат да прекратят връзката. В периода между март и септември ще оказвате безусловна подкрепа на любимия човек и ще бъдете емоционално добре подредени. Ако връзката ви е добра, тя ще стане още по-добра през 2021 г., но в противен случай, ако се основава на недоверие и несигурност, е възможно нещата да се разпаднат бързо.

Ако сте свободни, тази година ви носи малко трудности в тази област. Ще има хора, които искат да се доближат до вас, а от друга страна някой, който притежава всички качества, които ви допадат, ще бъде напълно невидим.

Ще имате много романтични ситуации, но трябва да внимавате, ако е с някой от огнените знаци Лъв или Овен.

Здраве

В началото на годината вашата чувствителност към стрес е увеличена. Може също да изпитате физически симптоми и да се чудите откъде идват. Слънчевото затъмнение в Стрелец през декември ви носи спад в имунитета и вирусно възпаление.

Нуждаете се от диета, богата на витамини и протеини, както и естествени фибри. Отделете време, за да се посветите на готвенето на здравословна храна и някои от вашите навици, които ви просветляват и ви помагат да се отпуснете.

Лъв

Лъвовете навлизат в 2021 г. в печеливш стил с помощта на Венера в Стрелец, което ви предоставя прекрасни възможности. Инстинктите ви се активират и вие непрекъснато ще търсите напредък. Важно е обаче да започнете годината с акцент върху здравето и да го направите приоритет, преди да се съсредоточите върху други неща.

Това е година, в която Лъвовете ще подобрят отношенията си с много хора около тях и са възможни нови връзки и приятелства.

Благоприятните възможности ще дойдат, без да ги търсите, просто трябва да се опитате да се възползвате от тях.

Работа

Новата година за вас започва с някои малки предизвикателства, така че ще трябва да положите големи усилия, ако искате да стартирате нови проекти. Началниците ви ще настояват за някои неща, а вие ще се сблъскате с удари от всички страни. За щастие този период няма да продължи дълго, но може да ви изтощи.

Връзката на Марс с Уран във вашата сфера на работа ще ви донесе нови позиции или промени, които не сте очаквали. Февруари идва с успех в областта на администрацията, споразуменията и партньорствата, които ще ви донесат добри печалби в бъдеще. През март и април ще имате възможност да подобрите финансите си и да постигнете кариера. Август и септември не ви носят нищо ново, а са начало на страхотен празничен сезон.

Безработните лъвове ще имат най-голям успех при намирането на нова работа в областта на финансите, администрацията, комуникациите и т.н.

Любов

Това е година, в която ще трябва да проявите търпение и да оставите някои неща да се развият сами. През 2021 г. е възможно началото на брака или съжителството. Ако е така, най-добрите месеци за това са всички месеци между април и септември. Вярвайте в любовта, бъдете нежни и оптимистични.

Ако сте във връзка, началото на годината носи разногласия, които ще ви дойдат неочаквано и ще ви донесат големи вълнения във връзката. От март ще бъде по-лесно да се преговаря и да се правят компромиси. През този период страстта чука на вратата ви, така че ще бъдете фокусирани само върху човека, когото обичате, и никой друг.

Втората половина на годината ще се сблъскате с ината на партньора ви. За някои Лъвове, които имат връзка, основана на здрави стълбове, това ще освежи любовта по начин, който не сте очаквали.

Ако сте свободни, началото на годината носи малко разочарование и недоволство. Хората, които ще ви привлекат с външния си вид, ще бъдат доста трудни и подозрителни, така че лесно ще се откажете от всички опити да се докажете с тях. През есента нещата вече истинската любов идва при вас.

Здраве

Възможни са болки в ставите и болки в гърлото. От март до май ви очаква стабилно здраве. Почивайте си повече през тези месеци. Особено внимателно трябва да бъдат тези лъвове, които имат проблем с диабета, както и тези, които са под постоянен стрес.

Нивата на вашата енергия и жизненост ще се повишават с напредването на годината, така че ще е важно да се съсредоточите върху редовната физическа активност и здравословното хранене.

Дева

Планетите са добре разположени, за да ви донесат изобилие от красиви ситуации.

Това е важна година за преодоляване на някои от неуспехите от миналото и вие ще постигнете това с упорит труд и постоянство.

Понякога ще ви се иска да се дистанцирате от другите хора и такива чувства силно ще се проявят в края на годината. Вашият интелект ще бъде ключът към вашия успех през 2021 година. Ще бъдете отворени за другите и постоянни както винаги.

Възможно е да се посветите на благотворителна дейност и духовност, което ще ви донесе добро чувство в живота. Ще се чувствате чудесно – психически и физически.

Това обаче е година, в която ще трябва да приемете нещата такива, каквито са. Годината ви носи щастие, но и много промени.

Планетите са добре разположени, за да ви донесат изобилие от красиви ситуации. Лесно ще се разбирате с другите и ще ги разбирате, а също така ще искате да разширите своя приятелски кръг.

Работа

Началото на годината е благоприятно за онези Деви, които се занимават с услуги, но са възможни проблеми за тези, които работят в чужбина, образование и транспорт. Ще трябва да се научите да разпределяте работата и да не поемате твърде много отговорности, тъй като това може да ви донесе много стрес. Най-големите успехи за вас идват през лятото, когато получавате подкрепата на шефовете си и сте възнаградени за труда си.

Безработните Деви ще имат късмет през януари, април, май, август и октомври.

Любов

През 2021 г. ще се държите младо и ще се справяте с много интензивна любов и страстни ситуации. Някои Деви ще бъдат съблазнени от интересен човек и ще се чувстват така, сякаш са намерили своята сродна душа. Тази година Нептун има голямо влияние върху връзките ви, което ще накара близките ви да разчитат до голяма степен на вас. Трябва да обърнете повече внимание на романтиката и чувствеността и да се опитате да видите другите хора в правилната светлина, без постоянно да търсите съвършенство в тях, защото то не съществува.

Ако имате връзка, първата половина ви дава възможност да подобрите отношенията си и да предложите любов на любимия човек по начин, който никога досега не сте правили. Венера преминава през вашето любовно поле през март и ви носи топлина и подкрепа, а подобна ситуация ви очаква през юли, когато Юпитер ще бъде в знака Риби.

Ако не сте във връзка, през февруари ви очаква съдбовна среща с човек, който е много близо до това, което искате от партньора си в живота. Взаимното привличане ще допринесе за бърза връзка, но и за съвместни планове.

Здраве

Марс ще бъде в Козирог и Водолей през цялата година и това ще ви помогне да подобрите физическото и психическото си здраве.

Влиянието на Козирога ще допринесе за прекарването на много време сред природата. Имунитетът ви ще бъде на завидно ниво, така че ще почувствате много сила и енергия, които ще ви водят напред.

Есента носи малък период, когато се чувствате уморени, така че тогава е най-доброто време да оставите всички неща настрана и да си починете добре. Ще ви трябва спокойствие.

Везни

Ще имате весело настроение и лесно и без усилия ще се свържете с хората около вас.

Ще започнете тази година с позитивизъм, който ще ви насърчи да излезете и да изследвате. Това е период на силна енергия, който ще ви държи мотивирани и стабилни. Ще имате весело настроение и лесно и без усилия ще се свържете с хората около вас. Везните не искат да бъдат сами, те постоянно търсят компания, така че тази година ще бъде много по-добра в тази област. Това е чудесно време да подновите стари приятелства, както и стари хобита.

Тази година може да се окаже една от най-успешните за вас- ще се подобри благосъстоянието на живота ви, както и вашето здраве и жизненост. Може да преживеете промени в семейния живот. Не се изненадвайте, ако се наложи да се притеснявате повече за някои от членовете на вашето семейство.

Работа

Новата година започва с навлизането на Марс в знака Телец, който ви предупреждава да бъдете внимателни с разходите си и да избягвате заемането.

През март ще имате добро чувство за партньорство и сътрудничество, а специален успех ви очаква в областта на връзките с обществеността и комуникациите, администрацията и услугите. Това е и период, когато платежните операции се подобряват и печалбите се увеличават.

Безработните Везни очакват успех през март, април и май, но също така и през септември и октомври.

Любов

Тази година ви учи да не се поддавате на фалшиви илюзии, да живеете живота си и да бъдете отдадени на това, което искате. За някои Везни пристига нещо неочаквано, което ще им донесе щастливо и весело настроение. Но потенциалният партньор може да е в друга връзка, така че бъдете внимателни в това отношение.

Любовните ви чувства ще бъдат най-интензивни през януари, така че ще ви бъде лесно да изразите чувствата си.

Ако имате връзка, тази година ви носи повече напрежение в отношенията. Трябва да си зададете въпроса кое е добро в тази връзка и какво ви държи близо до този човек. По-спокоен период идва от март до юни, когато ще имате разбиране за любимия човек и когато ще прекарвате повече време в приятни разговори. Краят на юни носи малки проблеми, заради възражения от близък човек.

Звездите ви съветват да следвате чувствата на партньора си, за да знаете какво е правилно, в онези ситуации, когато не знаете кое е най-доброто. Не участвайте в излишни дискусии, които могат да нарушат любовната ви връзка или брака ви.

Ако сте свободни, началото на годината носи разочарования, защото човек, в когото сте влюбени, може да е влюбен в някой друг. Ще търсите някой, който ви разбира и ще ви подкрепя, и ще поставите външния си вид на второ място, което е добре. Летните приключения ще ви донесат силна страст и сексуална магия, но едва през октомври идва възможността за по-сериозна връзка.

Здраве

Началото на годината носи проблеми с кръвообращението и повишен стрес. От февруари здравето вече се подобрява и ще имате силен имунитет, особено в периода от май до юли. От август до октомври ще имате нужда от повече релакс и почивка, а краят на годината носи чувствително гърло, бели дробове и стави.

През годината вероятно ще се почувствате амбициозни и пълни с енергия. Ще постигнете здраве, към каквото се стремите, но не се напрягайте.

Скорпион

Юпитер през 2021 г. ще бъде във вашия знак, така че може да се каже, че това е вашата година. Скорпионите са мистериозни хора, които никога не са лесни за опознаване. Това, което трябва да направите е да бъдете малко по-внимателни с другите хора и да ги допуснете до себе си. Тази година ще трябва да обърнете внимание на здравето и финансовото си състояние. Това е и чудесно време да се свържете с някои забравени приятели.

Плутон в Козирог ще повлияе положително на вашия социален живот и ще можете да подобрите комуникативните си умения, особено в писмената комуникация. Ще се забавлявате във всички сфери на живота и ще разсмивате другите около вас. Януари ще бъде чудесен месец за общуване с вас.

Бъдете внимателни, когато става въпрос за емоции, оставете сърцето си да говори, бъдете честни и не пазете тайни от другите.

Работа

Новата година започва с навлизането на Марс в знака Телец, което носи малко трудности по отношение на публичността и сътрудничеството с клиенти и колеги. Някои проекти ще бъдат забавени, особено ако се занимавате със строителство или производство. Тази година може да бъде от решаващо значение за окончателното решение да се решите да работите това, което ви прави щастливи.

В миналото сте работили докрай, но тази година ще научите предимствата на работата в екип и ще се сприятелявате с колегите си.

Март е подходящ месец за нови проекти, както и за креативност и визуализация на вашите идеи. Април дава възможност за ползотворни партньорства, както и споразумения, които ще ви донесат печалба. През септември ще трябва да бъдете особено внимателни при боравенето с финанси.

Безработните Скорпиони ще имат възможност за нова работа през март, април, май и септември, особено в областта на администрацията, образованието, маркетинга и дизайна.

Любов

Въпреки че последните години ви донесоха турбуленция и стресови ситуации в сферата на любовта, тази 2021 година ви носи добри новини. Ако не сте във връзка, има голяма вероятност да сте влюбени до края на годината.

Страхотна възможност за вас се появява в началото на 2021 г., така че почти едновременно да се появят двама души, които ще искат да ви опознаят добре. Дори да не сте ориентирани към любов и романтика, това приятелство ще ви донесе интересни ситуации. Вие ще искате да експериментирате във всички аспекти на живота, особено в еротичния смисъл. Най-накрая ще можете да се дистанцирате от човек от миналото и това ще дойде като огромна свежест в живота ви.

В началото на ноември ви очаква много интересна любовна ситуация с човек, когото веднага ще разпознаете като нещо уникално в живота си.

Средата на годината носи раздяла за някои Скорпиони.

Ако сте самотни, първата половина на годината ви носи възможност да сбъднете мечтата си за среща със сериозен кандидат за дълга връзка. Ако го откриете през февруари, през април вече ще сте заедно.

Здраве

Началото на новата година ви носи слаб имунитет и ще бъдете склонни към възпаления в гърлото и урологични проблеми. От март до юни ще се чувствате чудесно. Втората половина на годината ви носи стабилно здраве.

Опитайте се да се съсредоточите върху подобряването на физическото и психическото си състояние. Поради тези причини ще трябва да намерите дейности, които да ви помогнат да се отпуснете, но също така да ви донесат адреналин.

Стрелец

2021 е година, която носи много изненади за вас, които ще ви донесат чувство за удовлетворение и щастие.

Това ще бъде страхотна година, която да посветите на четенето, ученето и изследванията и ако възможностите за пътуване позволяват, ще имате дълго пътуване до дестинация, за която никога не сте си представяли, че можете да отидете. Пътуването ще ви помогне да се свържете с нови хора и да повлияете положително на съществуващите ви отношения.

2021 е година, която носи много изненади за вас, които ще ви донесат чувство за удовлетворение и щастие. Стрелците ще могат да се надяват на изобилие от романтика и да получат милион възможности да влязат в стабилна връзка. Поддържайте стандартите си високи, но и дръжте очите си отворени, защото един човек може да ви избяга, защото често летите в облаците.

Работа

За вас новата година в тази област започва с напрежение. Това ще затрудни преговорите, както и реализацията на някои от вашите дългосрочни проекти. Възможно е да има закъснения, за които не трябва да се притеснявате прекалено много, защото те няма да зависят от вас. През февруари ще имате възможност да изтласкате нещата напред. Ще се чувствате страхотно във финансово отношение.

През този период ще можете лесно да печелите и е подходящ момент за инвестиции.

Може да не се чувствате по този начин, но ще имате огромна сила и ще бъдете истински лидер без титла. Тази година 2021 е период, в който ще трябва да се научите да насочвате енергията към практическите задачи и да осъзнаете силата, която дори не сте знаели, че притежавате.

Безработните Стрелци ще имат късмета да си намерят работа през април, май, септември и октомври в областите, свързани с обществеността, индустрията, търговията и ИТ сектора.

Любов

За вас тази година носи възможност да си спомните всички форми на любов и да осъзнаете колко е важно да се свържете с други хора.
През 2021 г. ще се почувствате стимулирани и импулсивни, но внимавайте да не изпаднете в тежки изкушения. Януари не е особено романтичен месец за вас, но този път не е така. Може да не срещнете човека на мечтите си, но ще бъдете заобиколени от внимание и любов.

Ако имате връзка, февруари, юни и октомври ви носят малки недоразумения с човека, когото обичате. Това, което не сте решили навреме – неизречени думи, неизпълнени планове и неразрешени ситуации ще трябва да бъдат поставени на масата и обсъдени с човека, когото обичате. Най-важното е да се опитате да отговорите на нуждите на вашия партньор.

Най-добрите месеци за любов са май, август и декември, когато ще успеете да постигнете общи цели, а някои Стрелци ще започнат да живеят заедно.

Ако сте свободни, периодът между януари и средата на април не е най-подходящото време за започване на връзка. Ще ви привлече човек, който е изпълнен с идеи и оптимизъм, но с когото няма да се разбирате добре. Май ви носи красиво, но кратко приключение. През юни е възможно да се срещнете с партньор от миналото, а август е най-добрият месец за влизане в любовна връзка. В живота ви ще влезе някой, който ще ви обича искрено и ще ви прави щастливи.

Здраве

Здравето ще бъде стабилно през по-голямата част от годината, с изключение на малки проблеми, свързани с настинки и хормонални нарушения. Трябва да се опитате да поддържате физическа форма с упражнения и редовна почивка. Юни ви носи малки проблеми с дишането и храносмилателната система, затова се опитайте да прекарвате повече време сред природата и на чист въздух, но и да се храните здравословно. Краят на годината носи мигрена.

Тази година ви носи и добро настроение. През последните години сте имали някои лоши навици и през 2021 г. всичко ще се промени с вашата воля. Ще обърнете внимание на алкохола, калориите, които консумирате и ще избягвате тлъстите храни.

Козирог

Това е година, в която Козирозите ще видят нова перспектива в живота си. Има много ситуации, които ще повлияят на това как живеете, но и на това как мислите. 2021 е година на възходи и падения, така че ще трябва бързо да се адаптирате към различни ситуации.

Ако сте в трудна ситуация, ще намерите сили да я преодолеете, както и да се отървете от лошите си навици и пороци. Като цяло 2021 е година, в която трябва да се усъвършенствате и с помощта на Уран няма да е проблем.

Това е година, която ще бъде много солидна в областта на любовта и отношенията. Ще се отървете от вашата суета и его, които са присъствали в миналото и ще бъде по-лесно да общувате с другите.

Работа

Тази година звездите ви носят късмет в областта на финансите и богатството, но трябва да бъдете предпазливи.

Новата година започва с предупреждение за вас да избягвате рискови инвестиции и да не правите необмислени ходове, особено що се отнася до финансите. Не е препоръчително да стартирате големи проекти. Февруари ви носи повече щастие и повече доходи. Инвестициите в информационни технологии, електрическа индустрия и комуникации ще се изплатят най-много.

Ако имате възможност за допълнителна работа, използвайте я, защото ще имате енергия за нея. Може да се изкушите да се откажете, но не го правете. Като се има предвид, че ще бъдете харизматични и по-уверени, тази година често ще бъдете в ролята на лидер, независимо дали ви харесва или не. Възможно е поради тази причина много Козирози да имат увеличение на заплатата.

Безработните Козирози ще получат възможност да бъдат наети в сферата на услугите, здравеопазването, правото и ИТ сектора. Благоприятни месеци за това са март, май, август и октомври.

Любов

Венера ви дава голяма подкрепа през 2021 г., така че въпреки че не всички срещи ще бъдат съдбоносни, те ще имат силна форма на любов и голямо значение за вас. Докато Венера е във вашия знак, вие ще се чувствате привлекателни и харизматични и тези две неща ще ви помогнат да намерите любовта тази година. Началото на годината може да бъде от решаващо значение за това, вероятно чрез събитие или Интернет. Това е година, в която ще се свързвате с хората, независимо дали ви харесва или не.

Ключовите месеци за започване на страстна любовна връзка обаче са юни и юли. Ако не сте във връзка и търсите някой специален, това е годината, която човек може да ви доведе. Някои Козирози ще привлекат хора от работното им място и въпреки че първоначално ще скриете чувствата си, лесно ще се поддадете на любовта. 2021 е годината, в която ще преоткриете това, което искате от човека до вас.

Ако имате връзка, началото на годината носи разногласия относно съвместните разходи. Ще бъдете упорити и няма да искате да се поддадете лесно.

Ако сте свободни, началото на годината ви носи среща с човек, който ще ви хареса от пръв поглед и който ще събуди у вас силна страст, но връзката ще бъде относително кратка и няма да надхвърля това.

Здраве

Вашето здраве ще бъде крехко през месеците февруари, юни и октомври. Препоръчително е да си почивате и да практикувате здравословна диета. Силна енергия ви очаква през август и септември.

Опитайте се да се съсредоточите върху психичното си здраве през тази 2021 година. Ще имате периоди, когато се чувствате много объркани и стресирани и когато това се случи, отделете време за себе си, за да се успокоите и отпуснете. Важно е да запомните, че вашето психично здраве е също толкова важно, колкото и вашето физическо здраве.

Водолей

Новата година ви носи вълнуващи изненади, но и важен човек в живота ви.

Новата година ви носи вълнуващи изненади, но и важен човек в живота ви. Планетите благоприятстват щастието и богатството във вашата професионална област, но също така и здравословните навици, които ще ви донесат жизненост.

Бъдете общителни и се свързвайте с различни хора тази година. 2021 ви носи много повече преживявания, които ще ви радват през по-голямата част от годината.

През цялата година ще бъдете фокусирани върху любовта, но и върху интелектуалното развитие. Марс през 2021 г. ви носи подновена енергия и това ще бъде особено успешна година за Водолеите, посветени на образованието.

Работа

Може да звучи странно, но е много вероятно 2021 г. да ви донесе перфектна работа. Ще имате шансове за успех, но и за подобряване на отношенията с колегите. Важно е да намерите начин да се щадите и да се справите с конкуренцията.

Безработните Водолеи получават възможност да бъдат назначени в областта на здравеопазването, строителството, ИТ сектора и правосъдието, а най-добрите месеци за това са април, юни, септември и ноември.

Любов

Що се отнася до любовта, 2021 г. ще бъде доста странна, защото е възможно да се намери любов на някои неочаквани места. Бъдете нащрек – от всеки ъгъл дебнат романтични изненади. Венера ще премине през любовния ви сектор тази година, така че Водолеите, които искат да започнат нова връзка, ще имат голям шанс да го направят. В същото време тази година ще се чувствате готови не само за флирт, но и за печалба. Ще имате огромно желание да се впуснете в сантиментални приключения и да привлечете повече хора от обикновено – от чужбина, академичните среди и хора с различни убеждения и манталитет.

Ако сте свободни, през февруари ще срещнете човек, който ще изрази открито чувствата си. Ще трябва да го опознаете добре и е възможно бързо да се влюбите. За някои Водолеи това ще е човек от друга държава. Ще поддържате романтика от разстояние, така че взаимните емоции ще се развият бързо. Септември вече ще сложи началото на истинската ви сериозна връзка.

Здраве

Ще бъдете жизнени и със силна умствена енергия.
Тази година ще ви трябват повече движения, физически упражнения и психофизическа релаксация, за да подобрите здравето си. Намален имунитет е възможен и април, юли и октомври крият рискове от вирусни инфекции. Ще се оплаквате от чувствително гърло, сърдечно-съдова система и урологични проблеми.

Риби

През последните няколко години нещата не бяха най-добрите за родените под този знак, но сега всичко се променя.

Това е година, която носи големи благословии на Рибите. Ще се насладите на 2021 с цялото си сърце и душа и ще познаете красотата на живота в момента. Ще бъдете благодарни на Бог, но и на скъпите хора около вас.

Има голям шанс едно желание да се сбъдне с огромните усилия, които сте положили. Това ще ви даде много увереност. Дори когато нямате опит с някаква дейност или се страхувате, не избягвайте да поискате помощ от близките си.

Работа

Началото на годината ви носи увеличение на доходите, но трябва да се съсредоточите върху спестяванията. Този процес ще продължи до април. Пролетта ви носи и възможността да започнете собствен бизнес.

Това е година, която ще изисква да споделяте с други хора и да работите като екип. Опитайте се да запазите спокойствие и да избягвате конфликти, когато някой ви провокира.

Цялата 2021 г. ви предлага фантастични финансови възможности, които ще ви дойдат някак естествено. Може би ще получите професионална възможност, която никой няма да може да види освен вас. Ще научите нови неща и ще придобиете нови знания, които ще се окажат много полезни през втората половина на годината. Бъдете спонтанни и приемете промените и компромисите, които идват пред вас.

Любов

Рибите винаги са имали проблем с изразяването на любов, но тази година ви носи различни преживявания. Ще имате възможност да се запознаете с интересни хора на различни места, но и на работа. Рибите, които са във връзка и са изпаднали в еднообразие, ще могат да преодолеят рутината и да възстановят страстта.

Здраве

През 2021 г. е добре да се съсредоточите върху физическото си здраве, защото има някои предизвикателства, които ще свършат. Упражнявайте се и се храните здравословно. Въпреки всичко, това е година, която обещава да имате силен имунитет.

Началото на годината ви носи стрес, който можете да преодолеете с масажи и редовни разходки. Средата на годината носи малки проблеми с дишането и храносмилането. Здравословната диета ще бъде ключът към доброто здраве през 2021 година.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close