You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям годишен хороскоп: Какво ни очаква в годината на Жълтото куче

Голям годишен хороскоп: Какво ни очаква в годината на Жълтото куче

2018 година е годината на Жълтото куче, ето какво ни очаква

През 2018 настъпва годината на Жълтото куче. Успех, реализация на отдавна планирани начинания и укрепване на семейните връзки са основните неща, които можем да очакваме. Ето какво вещаят звездите за всеки знак от зодиака:

Голям годишен хороскоп за 2018
Голям годишен хороскоп за 2018

ОВЕН

Кучето ще донесе успех на добрия и упорит Овен, особено ако се труди здраво. То ще го подкрепя през 2018, но родените под този знак, ще трябва да правят повече отстъпки. Ясни планове и увереност в успеха, ще донесат сигурност на Овена. Кучето ще помага дори и когато се движите по професионалната стълба нагоре.

Може да разчитате на помощ, дори при проблеми в личния живот – Ако вашия съпруг/а не може да приеме партньор — кариерист ще ви бъде много трудно и на двата фронта. Но можете да бъдете спокойни. Хармония ще цари за вас и то най-вече в семейните отношения през 2018 г. Само за някои от членовете на това съзвездие ще се появят малки вражди и кавги в семейството. Но с търпение и любов на второто полувреме, всичко ще бъде благополучно разрешено. В любовен план също очаквайте порядъчни успехи.

ТЕЛЕЦ

Любов, топлина и уют ще очакват Телците през годината. Домът и семейството ще са най-важни за вас през тази година. Семейните ще прекарват повече време със семейството си, ще имат възможност да заздравят семейните връзки. Свободните представители ще имат възможност да срещнат подходящи партньори и да създадат и те семейство.

Годината е подходяща за създаване на стабилни връзки. Стабилност ви очаква и в професионален и във финансов план. През втората половина внимателно преценете дали не е момент да смените работата си. Избягвайте конфликти за пари, не вземайте заеми и се старайте да пестите. Грижете се за здравето си, може да ви застигнат здравословни проблеми, заради нездравословно хранене.

БЛИЗНАЦИ

Годината обещава да е добра и стабилна за вас. Добре е обаче да бъдете пестеливи и разумно да управлявате парите си. Особено, когато става дума за заеми внимавайте, на кого се доверявате.

Тези, които оперират с чужди средства, да бъдат особено предпазливи. Същото се отнася и до онези представители от зодиака, които искат да се издигнат. Жълтото куче ще ви помогне да постигнете целта си, но се пазете от различни рискови операции.

В личен план ви очакват разочарования, но моментът е подходящ да се пуснете по течението и да оставите властелинът на годината да се погрижи за вас. Можете да бъдете спокойни – в края на периода ще имате щастлива връзка и стабилност в семеен план. Най-близките ви ще са до вас и ще ви помогнат да реализирате целите си успешно. Не се поддавайте на разочарованията си.

Грижете се за здравето си – активни разходки сред природата и грижа за здравето на тялото, ще ви помогнат да се справите с всяко предизвикателство. На всяка цена избягвайте стреса.

РАК

Бъдете изключително внимателни със здравето си тази година. То ще бъде от най-голям значение за вас. Пазете се от стресови ситуации, а за някои раци се очаква подем в кариерата. Властелинът на годината обаче съветва да не искате прекалено много, за да не ви се струпат неприятности.

За семейните Раци годината ще бъде щастлива. Кучето обича домашния уют и ще се постарае връзките у дома ви да бъдат хармонични. Радвайте се на семейството, но внимавайте с обидите. Всяка груба дума или непремерено изказване ще наранят човека до вас.

Тези от вас, които планират сватба, желателно е да го направят още преди средата на годината. Ако отлагате прекалено дълго, другият може да се откаже, изморен да чака, докато се решите на съдбоносната стъпка.

ЛЪВ

Жълтото куче ще помогне на Лъва в различни аспекти от живота. Например, от финансова гледна точка ви очакват приходи, висока доходност и дори разточителство. Но не прекалявайте с преразходите през първата половина и всичко ще бъде наред. В романтичен аспект, не се препоръчва да стоите безучастно, а трябва да вземете нещата в свои ръце.

Това се отнася особено за свободните Лъвове. Не се впускайте в случайни афери и не се опитвайте да разбиете чужди бракове. Това важи най-вече за тези, които се увличат по случайни връзки. Жълтото куче е покровител на дома и ви очакват само неприятности, ако не се пазите и не уважавате семейството.

Има и други неща, за които трябва да внимавате, но те се отнасят до здравето. Трябва да се откажете от някои вредни навици и да си обърнете внимание на външния вид. Нездравословният начин на живот, към който често и дори несъзнателно се стремите, може да попречи на всичките ви планове. Искате да сте съвършени, така че бъдете грижовни и към себе си.

ДЕВА

В годината на Кучето, най-добре е Девата да му се довери и да следва пътя, който то й е предначертало, дори и той да е труден за нея. В началото на 2018 тя ще трябва да се справи с различни трудности, но е добре да бъде решителна и упорита.

Най-важно през годината е да внимавате за здравето си – както физическо, така и психическо. Отслабеният организъм може да доведе до много проблеми. Дайте си повече почивка, погрижете се за себе си и водете здравословен живот. А след това всичко ще се реши от само себе си.

Разбира се, няма да ви навреди активна почивка, туризъм и разходки до СПА – центрове. Внимавайте обаче с парите. Според астролозите, не е добре да харчите спестяванията си, или да ги инвестирате в недвижими имоти. Не залагайте на по-високи приходи, а се опитайте да запазите стабилността си.

В личен план ви очакват спокойствие и комфорт.

ВЕЗНИ

Жълтото Куче обича Везните и винаги е готово да им помогне. Но често е необходимо да проявите постоянство и упоритост, за да постигнете целите си успешно. Доверете се на по-възрастните, те ще ви помогнат и ще ви насочват. Научете се на дисциплина и търпение, и успехите няма да закъснеят.

Звездите препоръчват, през 2018 година да бъдете по-решителни, особено що се отнася до работата ви. Това се отнася до всичко – любов, работа, финанси… Нерешителността е ваш враг, а в любовен план може да повлияе негативно на връзката и отношенията с противоположния пол.

Особено внимание обърнете на здравето си. Този знак се радва на сравнително добро здраве през годината, но е по-добре да се грижите за себе си. Бъдете решителни, смели и готови да защитавате интересите си. Не забравяйте, че животът ви всъщност е във вашите ръце

СКОРПИОН

В годината на Жълтото куче успех и благополучие очакват Скорпиона. Всички представители на тази зодия ще бъдат готови да променят живота си, а то ще ги подкрепи. Но имайте предвид, че то не може да ви предпази от грешки или от трудни изпитания, а само да дава съвети.

Астролозите съветват тази година да стоите далеч от скандали и да посветите вниманието си на спорта. Повече фитнес, разходки сред природата, упражнения, ще ви помогнат да проясните съзнанието си и да вземете правилни решения. През 2018 година не ви очаква голяма любов или пламенно запознанство. Но пък има предпоставки за сериозна връзка с дългосрочен партньор.

Финансовото положение на Скорпионите се очаква да бъде стабилно. Предстоят ви нови предизвикателства, както и промени в положително отношение. Способността ви да предвиждате бъдещето и този път няма да ви подведе или провали. Внимавайте обаче с новите сделки и големите бизнес планове.

СТРЕЛЕЦ

Жълтото куче често пъти не е доволно от бурния и непокорен дух на Стрелеца, но няма причина да не го подкрепя през 2018 година. Особено, ако действията му са насочени към семейството и развиване на кариерата. Успехи ви очакват през първата половина главно в професионален план. Все пак не проявявайте хазартната си страст, а бъдете разумни и предпазливи в бизнес начинанията си. Гледайте на работата си сериозно, а не като на игра и само ще спечелите от това.

Втората половина посветете на романтичния си живот. Предстои ви изграждане на сериозна романтична връзка и тя ще се нуждае от много усилия и време от ваша страна, за да укрепне и да се превърне в нещо по-сериозно от мимолетен флирт.

Бъдете внимателни с хазартните игри и пазете здравето си. Възползвайте се от шансовете, които ви поднася съдбата и ще получите всичко, което искате.

КОЗИРОГ

Козирозите тази година трябва да спрат да бъдат толкова упорито и да проявят повече такт. Няма да ви заболи, ако бъдете по-гъвкави или по-тактични. Тези от вас, които искат да се издигнат в кариерата, трябва да бъдат по-сдържани в емоциите си. Нужни са ви съюзници, а не врагове.

В любовен план трябва да знаете едно нещо – това е годината, в която трябва да се справите с различни ситуации. Нерешителните хора трябва да са готови да разрешат всички лични въпроси и да стабилизират позицията си, до края на годината. Любовта и семейството са важни за вас, но не забравяйте да се погрижите и за здравето си.

Това е година на промени и уроци. Важно е да се научите да отстъпвате и да бъдете част от колектива.

ВОДОЛЕЙ

В годината на Жълтото куче, астролозите предвиждат големи успехи за водолеите. Отдайте се на творческа работа и се посветете на личния си живот. Годината обещава да е стабилна за вас. Очакват ви много романтични срещи и забавни мигове с приятели. Възможни са и няколко трудни ситуации в кариерен план, но накрая всичко ще приключи благополучно.

Не харчете пари наляво – надясно, дори и да са за добри каузи. Проявете спестовност и обърнете внимание на финансите си. Срещи със стари приятели може да ви донесат нови възможности за печалба. По отношение на любовта ви очакват промени – отношенията ви с противоположния пол се развиват динамично, стабилно и да продължите напред. Въпреки всички трудности.

Погрижете се за здравето си и се откажете от лошите навици. Годината е подходяща за повече спорт и разходки сред природата. Не прекалявайте с екстремните преживявания в студеното време.

РИБИ

Препоръките към този противоречив знак от зодиака, са да общува по-често с другите и повече да се появява на публични места. Затворените места, включително и самоналожената изолация са вредни, както за физическото, така и за психическото здраве. Освен това, тази година ще имате поводи за множество успешни запознанства, които не са незначителни. Но проявете търпение и толерантност към хората срещу вас, а не се опитвайте да ги коригирате или поучавате.

Рибите са работохолици. Жълтото куче обича това, затова и в кариерен план ще ви върви и то много. Не забравяйте обаче личния си живот, нито здравето си. Проявете повече отговорност към себе си – спете повече, почивайте активно сред природата и излизайте повече навън.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close