You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Февруари 2024

Голям месечен хороскоп: Февруари 2024

Овен

Способността ви да съчувствате на другите започва да се развива във вас, което създава силни приятелства с много интересни хора. Обменяте опит, който ще ви е от полза в живота и по отношение на работата ще се превърне е съвместен проект. През този период ще сте по-податливи на здравословни проблеми, така че не бива да преувеличавате интереса си към новите неща. Намалете темпото, поне ще имате време да обмислите всичко и да не действате импулсивно.

Енергията, която захранва Овена, бавно ще отслабва в началото на годината, а Луната и нейните фази ще оказват най-голямо влияние. Погрижете се за здравето си между новолунието и пълнолунието. Не изтощавайте тялото си. През февруари способността ви да изслушвате и разбирате другите ще бъде много по-силна. От друга страна, може да ви накара да се замислите за вашата цел и как върви животът ви. Въпреки че срамежливостта не е типична за вас, този месец ще ви е приятно да прекарвате време сами.

Телец

Февруари ще бъде изпълнен с работа месец. Мотивацията ви за работа ще се удвои, а работата ще стане основното ви занимание през този период. Благодарение на голяма доза решителност за работа ще постигнете високи финансови приходи, които ще ви харесат и ще продължите напред без проблем. Внимавайте обаче да не прекалявате; може да имате здравословен проблем. Хранете се здравословно и не забравяйте да релаксирате. Вашите приятели ще искат да прекарват време с вас този месец, така че не ги отказвайте.

През февруари телците ще бъдат неспокойни. Марс ще има много положително влияние върху работата ви. Постоянно ще ви хрумват нови идеи, ще искате да ходите на работа и няма да можете да спрете да мислите за работа дори у дома. Тази инициатива може да подобри отношенията ви с вашия ръководител.

Може да има и повишена физическа активност, независимо дали е спортна или интимна. Може да имате негативно възприемане на правилата и взаимоотношенията, така че помислете по-добре за това, в което се забърквате и за последствията от вашите действия.

Голям месечен хороскоп

Близнаци

Февруари ще бъде мрачен период за близнаците. Ще работите много, а след това няма да имате време за вашите хобита и приятели. Това може да повлияе на психичното ви здраве и ще искате да се откъснете от другите хора. Това не означава непременно нещо лошо; моментите, прекарани сами, ще ви дадат възможност да изясните чувствата си, но не позволявайте на негативното отношение към живота да ви завладее; може да пропуснете нещо важно. Вашето здраве ще бъде от полза от прекарването на време сред природата, така че го практикувайте.

Близнаците през февруари ще бъдат склонни към депресия. Искате да прекарате време с приятели, но не можете да се посветите на работа. Това лошо настроение може да повлияе и на други аспекти от живота ви, така че опитайте да отделите малко време, за да се погрижите за психическото си благополучие. Ще бъдете силно повлияни от Слънцето. Благодарение на него ще се прояви способността ви да отглеждате деца и да ги разбирате и следователно ще можете да решавате проблеми, с които може би не сте успели да се справите преди.

Рак

Февруари ще донесе известна увереност на Рака, особено в работата. Вече няма да се страхувате да казвате какво харесвате и какво не, така че началниците ще започнат да ви възприемат като равен. През този период ще бъдете изненадани от своята креативност и свежи идеи в работата и в личния си живот. Затова се възползвайте от това и не се страхувайте да експериментирате с мебелите или дори стила си на обличане или прическа. Внесете нова искра във връзката си; и вашият партньор ще оцени креативността.

Февруари ще означава успех за Раците, най-вече благодарение на силното влияние на Юпитер. Ще изпъкнете на работното място, а началниците ви ще бъдат възхитени от идеите, които ще представите. Успехът ви обаче ще носи и повече отговорност. Не се страхувайте да го приемете.

Успехът в кариерата ще се отрази и на личния ви живот и нещата ще вървят гладко. Възползвайте се от този проспериращ период и заведете партньора си някъде на пътешествие или просто си починете и отделете време един за друг. И двамата го заслужавате.

Лъв

През февруари лъвът ще бъде много креативен, но в същото време и по-интровертен. Ще имате страхотни идеи в главата си, които ще искате да осъществите. Трябва обаче да имате предвид, че нещо ще трябва да бъде пожертвано. Така че този месец помислете за плюсовете и минусите, преди да се ангажирате с нещо. През този период ще наблегнете основно на себе си и ще ви е трудно да създавате приятелства.

Ако последният месец не е протекъл според очакванията на лъвовете, те ще са склонни да поемат рискове. Досега рискът често се изплаща, но не забравяйте, че може да има катастрофални последици за вас, така че трябва да помислите дали си струва да поемете.

Няма да се чувствате себе си през февруари. Отделянето от другите може да помогне. Въпреки че ще бъде трудно, опитайте се да прекарате възможно най-много време сами и подредете мислите си, преди да се намесите в живота на други хора.

Дева

Февруари ще събуди нуждата да печелят публичност у Девата. Ако някой ви се противопостави през този период, може да влезете в безсмислени конфликти. Убеждаването ще бъде вашата силна страна, особено в работата; но не прекалявайте, това може да има отрицателно въздействие върху работните ви взаимоотношения. Ще се разбирате добре с приятелите си, но този месец може да имате малки проблеми. Потребността ви да се чувствате свободни ще бъде по-силна, така че дайте си пространство и го използвайте за самообучение и релаксация.

Февруари ще бъде идеално време за Девите да подновят контактите с приятелите си. Пътувайте с тях или ги поканете у дома. Ще бъдете много авторитетни за семейството си и ще се опитвате да организирате живота им. Ще бъде неудобно за вашите деца, така че колкото повече се опитвате, толкова повече те ще протестират. Не забравяйте, че понякога по-малкото е повече.

Везни

През февруари везните ще бъдат претоварени от служебни задължения. Ще получите много задачи от началника си, които няма да можете да изпълните, което ще ви натовари. Може да се появи и безсъние и главоболие, което определено не бива да подценявате. Това е знак, че трябва да намалите темпото и да компенсирате работата с някаква релаксираща дейност. През този период ще ви липсва емпатия, а сарказмът ще е силната ви страна. Но е по-добре да избягвате да се подигравате с някого, защото това може да има обратен ефект.

Може да се сблъскате с някои проблеми в работата. Вашият шеф е в доста властно настроение от известно време и няма да е по-различно през следващите дни. Ще имате проблеми да се спрете да правите неуместни коментари; обаче трябва да изчакате по-добра възможност. Ако решите да се изправите срещу шефа, това може да има фатални последици за вас.

Прочистването на организма често се свързва с пълнолунието, което ще настъпи в средата на февруари. Опитайте периодично гладуване. Останете хидратирани и положителните резултати скоро ще последват.

Скорпион

През февруари комуникацията и преговорите ще бъдат силата на всички Скорпиони. Ще го използвате предимно в работата, където ще постигнете значителни успехи. Ще е свързано с добро финансово състояние, а може би дори с повишение в работата. Но не позволявайте на успеха ви да се озове; може да даде възможност на вашите колеги и дори да ги направи ваши врагове. Този месец е идеален за задълбочаване на връзката ви с партньора. Може би е време да започнете да мислите за преместване или създаване на семейство; звездите ще бъдат на ваша страна в това.

Скорпионите през февруари ще бъдат много успешни в кариерно отношение. Вашият началник ще оцени работата ви и вашите колеги ще се радват да работят с вас. Определено трябва да се опитате да извлечете най-доброто от това взаимно разбиране. Сатурн ще ви защити.
Пътуването ще бъде страхотно дори когато става въпрос за партньора. Най-вече ще се съгласите един с друг и двамата ще бъдете голяма опора. Така че може би е добра идея да пътувате някъде и в същото време да отпразнувате успеха си в работата.

Стрелец

Февруари ще донесе много вътрешна сила и баланс на Стрелците, от които ще имат нужда през този месец. Това е така, защото ще стигнете до ситуация, в която близък човек ще ви разочарова и ще трябва да се справите с него, въпреки че ще ви нарани. От друга страна, ще придобиете увереност в себе си и ще разберете, че трябва да простите на човека; в противен случай ще останете в тъга. През това време ще се чувствате много близо до животните и природата, така че опитайте да напуснете града за известно време и планирайте пътуване сред природата, за да възстановите малко енергия.

През февруари стрелците трябва да се пазят от завист. Колегите или съседите ще обърнат голямо внимание на всичко, което купувате или получавате. Това дори може да доведе до влошаване на репутацията ви, без дори да сте замесени. Ще разберете обаче и кой е истински приятел. Въпреки че това откритие вероятно ще ви нарани в началото, то ще ви даде пространство да се съсредоточите върху хората, които наистина ги е грижа за вас.

Козирог

През февруари Козирозите ще покажат невероятни комуникативни умения и емпатия. През това време много от вашите приятели ще ви почувстват близки и ще потърсят вашия съвет, така че ще станете популярна личност сред приятелите си. Въпреки това, не позволявайте оплакванията и проблемите на другите да ви изтощават. Определено помагайте на приятелите и близките си, но помислете за себе си и си починете. Най-добрият начин да се отпуснете ще бъде посещението на сауна и четенето на книги с духовна тематика.

През февруари Козирозите ще изпитат нужда да си починат от ежедневната суматоха. Някои ще имат нужда от почивен ден, а някои дори ще обмислят пътуване в чужбина. Всъщност ще се почувствате по-добре, докато си почивате и това ще ви помогне да се подготвите за пролетта. През първата половина на месеца ще имате болки в гърба и ставите, така че не трябва да планирате тежки дейности.

Водолей

Февруари ще бъде месец на любовта за Водолеите. Чувствата ви ще бъдат по-силни, така че ще изживеете всеки момент от живота си по-интензивно. Така че можете да се възползвате от това и да посветите малко време и енергия на партньора си. Отидете заедно на дълъг уикенд или на почивка, или просто пътувайте до уелнес курорт, където ще се почувствате като в рая и ще се насладите напълно на интимните моменти заедно. Ако нямате достатъчно финансови средства за това, тогава се насладете на романтично време у дома на свещи.

През февруари Водолеите ще бъдат грижовни благодарение на влиянието на Венера. Въпреки това, това може да бъде проблем в някои ситуации. Обърнете повече внимание на партньора си, вместо да флиртувате с другите. Ако е конфликт, може да рискувате да го загубите поради поведението си. През този месец няма да сте много пестеливи и ще се поглезите с купуване на нови неща. Опитайте се да намерите самоконтрол, защото прекомерното харчене може да ви доведе до сериозни финансови проблеми.

Риби

Февруари ще бъде спокоен месец за рибите. Трябва да се грижите за здравето си, тъй като ще бъдете предразположени към респираторни проблеми. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да пропуснете някои забавни вечери с приятелите си и да подобрите навиците си за сън и хранене. Трябва да използвате този период от време, за да подредите приоритетите си и да си починете. Социалните умения няма да са вашата силна страна този месец, така че трябва да прекарате известно време сами и може би да прочетете книга или да научите нов език.

През февруари рибите ще бъдат доста напрегнати. Следователно е възможно тези, които познавате, да ви избягват, за да избегнат конфликти, и вие трябва да направите същото, ако сте тревожни. Ако не направите нищо, не можете да понесете никакви щети. Освен това можете да използвате времето за саморазвитие или релаксация. Този месец също ще бъде чудесна възможност да се съсредоточите върху здравето си. Състоянието ви не беше най-доброто през зимата и затова трябва да се опитате да промените начина си на живот.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close