You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Какво ни очаква през февруари

Голям месечен хороскоп: Какво ни очаква през февруари

Овен

Работа

По отношение на работата е важно да се съсредоточите върху едно нещо, вместо върху няколко едновременно, защото многофункционалността ви ще бъде намалена. Производителността няма да бъде на най-високото ви ниво, но имате нужда от подкрепата на колеги и началници, за да прокарате някои важни проекти напред. Дайте всичко от себе си и ако възникнат грешки, бъдете готови да признаете отговорността и да предприемете действия.

Любов

Овенът е изправен пред много предизвикателства в областта на любовта. Струва ви се, че ситуацията се е усложнила и че не можете да разберете човека, когото обичате. Нямате много търпение, така че могат да възникнат проблеми и конфликти, които да нарушат хармонията. Страстите могат да отшумят в края на месеца, но само ако проявите воля за това.

За свободния Овен влизането на Венера във Водолей може да доведе до интересно запознанство с човек, който е различен от вас. Ще се опознаете чрез социални дейности или свързани с работата събития. Просто не бързайте. Някои Овни ще почувстват силно влечение към човек, с когото са общували или са се познавали повърхностно в миналото. Спонтанно ще влезете в интимна връзка.

Здраве

Проблеми със здравето нямате особени. Трябва само да почивате.

Телец

Работа

Нови начинания ви очакват от първия ден на февруари, когато Венера влиза в знака Водолей и вашето поле на работа и кариера. Ще се чувствате уверени и ще трябва да имате повече свобода при вземането на решения, които могат да доведат до конфликти или поне до недоразумения с колегите. Ще поемете отговорностите на работата както обикновено с огромна степен на отговорност, но значително повече напрежение.

Безработните бикове ще получат възможности за заетост в областта на управлението, инженерството и в ИТ сектора.

Любов

Ако сте във връзка, първата половина на месеца ви дава възможност да постигнете общите си цели и ще бъдете насърчение и подкрепа един на друг. Втората част на месеца носи малки проблеми и недоразумения, но нищо голямо, което може да остави следа във връзката ви.

Любовта ще бъде интересна този месец. Ако сте във връзка, първата половина на месеца ви дава възможност да постигнете общите си цели и ще бъдете насърчение и подкрепа един на друг. Втората част на месеца носи малки проблеми и недоразумения, но нищо голямо, което може да остави следа във връзката ви.

Свободните Телци ще се сблъскат с липса на инициатива, която ще направи любовния им живот малко скучен. Средата на месеца ви дава възможност да срещнете човек със силен оптимизъм и позитивна нагласа, който вероятно ще ви спечели веднага. В началото ще имате малки недоразумения, особено по отношение на личните характери, защото сте малко песимисти, но бавно нещата ще си дойдат и е възможно да започнете красива, дълготрайна връзка. Някои Телци ще преминат през променливи фази спрямо човека, когото понякога виждат. Не сте сигурни как се чувствате, но трябва да вземете решение, защото не сте коректни към другата страна.

Здраве

За да сте здрави, най-важни са профилактичните прегледи. Възможни са леки и преходни настинки. Яжте повече ябълки и портокали.

Близнаци

Работа

В самото начало на месеца ви се дава възможност за интересно сътрудничество с чужбина. Ще получите финансова и професионална подкрепа от сътрудниците, с които работите дълго време, и ще имате най-голяма подкрепа за дългосрочните проекти, които ще започнат на 6 февруари. Някои от вашите началници няма да бъдат доволни от привилегиите, които ще получите от човек на по-висока позиция. Просто се опитайте да останете скромни и да покажете, че сте ценни. Избягвайте ситуации, които могат да ви поставят в компрометираща позиция.

За безработните Близнаци има възможност за заетост в сферата на образованието, транспорта и ИТ сектора.

Любов

ако сте във връзка, ще се сблъскате с много инициативи и идеи как да подобрите отношенията с любимия човек. Ще предложите идеи, на които другата страна ще се възхити. Освен това ще обсъдите теми, които отдавна сте забавили. Бихте искали да отидете на съвместно пътуване един от почивните дни през февруари.

Ако сте неженени, февруари ви дава възможност да се запознаете с човек, който ще ви привлече със своя външен вид, лични качества и общи интереси. Може да започне връзка, но запознанствата могат да бъдат доста бавни. Потърпете обаче. Някои Близнаци може най-накрая да започнат сериозна връзка с човек, когото са виждали от време на време и досега не са смятали за сериозен кандидат.

Здраве

Здравето е добро през този месец, но трябва да се движите повече и да се храните по-добре, защото имунитетът ви е отслабен. Яжте много манго, сушени смокини и портокали, целина и домати.

Рак

Работа

Дава ви се възможност да рефинансирате част от дълговете си, особено ако сте ангажирани в частен бизнес. Ще имате успех по отношение на доходите и оборота на финансовите ресурси, които ще ви носят повече надежда през останалата част от годината. Важно е да сте дипломатични с колегите си и да внимавате как се позиционирате, за да не загубите подкрепата, която винаги е важна за вас, особено през този месец.

На 11 февруари ще получите голяма подкрепа от чужбина. Особен успех ви очаква в областта на дистрибуцията на напитки, химическата промишленост, енергийните ресурси и суровините за производство. Избягвайте да дължите след 17 февруари. Безработните раци може да имат успех в обществените дейности, правото, услугите и финансите.

Любов

За тези, които са във връзка, Венера прави съвпад със Сатурн в началото на февруари, което ви носи хармонизация на отношенията с любимия човек. Също така ще прекарвате повече време със семейството и по-възрастните членове на дома. Ще поемете повече отговорности за облекчаване на любимия човек и ще искате да се научите как да помогнете повече.

През втората част на месеца ще искате да добавите нещо ново към връзката, а уикенд извън града е може би най-добрият вариант за това. Но е възможно да се охладят отношенията, защото партньорът ви ще изглежда отдалечен и студен. Това не е нещо лошо или опасно за връзката, а просто кратък период, в който ще трябва да проявите разбиране.

Свободните Раци ще срещнат човек със стабилен и силен характер. Може да е любов от пръв поглед, но не бързайте, защото въпреки че може да харесвате този човек, той вероятно реагира по-бавно от вас. Ще започнете връзка в края на февруари и вероятно ще почувствате, че това е, което ви трябва в живота. Избягвайте да вземате прибързани решения този месец.

Здраве

Вашата чувствителност към стрес и студ ще се увеличи през този месец. Затова избягвайте да прекарвате времето си на ветровито и студено място. Възможни са настинки и треска, но нищо по-сериозно този месец.

Лъв

Работа

Ще имате разногласия с началниците и бизнес партньорите. Това е свързано с вашата повишена нужда да доминирате постоянно, което може да притесни другите около вас.

Някои лъвове могат да се сблъскат с проблеми, особено ако работят в областта на творчеството, правосъдието, медиите и обществеността. Последната седмица на месеца ви носи проблеми и разногласия с жени, които са на високо място.

Безработните лъвове ще получат възможности за заетост в сферата на търговията, услугите, недвижимите имоти, рекламните агенции и медиите.

Любов

Любовта през февруари носи много различни ситуации, повечето от които ще бъдат положителни. Тези Лъвове, които имат връзка, ще работят по общи цели и ще бъдат мотивирани да предлагат подкрепа на любимия човек. Ще подобрите взаимната комуникация и ще получите възможност за темите, които сте избягвали досега. Интимността ще се увеличи – идеално за този любовен месец.

Свободните лъвове ще имат много възможности да влязат във връзка, но ще бъдат придирчиви да искат най-доброто за себе си. Но в средата на месеца ще се появи човек, който напълно ще ви спечели със своя оптимизъм, весел дух и широка усмивка. Възможно е бившата любов да се върне в живота ви, но все пак ще сте фокусирани върху новото и непознатото, което ще гъделичка емоциите ви. Някои Лъвове обаче ще водят честен разговор с човек от миналото, с когото ще искат да изчистят недоразуменията. Ще можете да намерите причината за края на връзката и двамата ще бъдете щастливи, независимо от по-нататъшния резултат.

Здраве

Здравето носи нужда от почивка и релаксация. Няма да се сблъскате с големи проблеми, освен леки главоболия и умора.
Голям месечен хороскоп за октомври 2020

Дева

Работа

Този месец ще ви липсва подкрепа от началниците и са възможни разногласия с колегите. Венера влиза в знака Водолей в началото на месеца, което ви дава възможност да стартирате нови проекти, особено в областта на индустрията, строителството, недвижимите имоти, търговията и образованието. На 6 февруари е възможно да започнете проект, който ще ви бъде много изгоден.

Безработните Деви ще имат възможност да бъдат наети в сферата на услугите, работата с клиенти, салоните за красота, трафика и търговията.

Любов

Ако сте във връзка, има дейности, които ще ви помогнат да се отпуснете и които ще включват най-близките ви приятели. Ще искате да прекарате време с любимия човек, да говорите, но също така да сте близо до онези, които са важни за вас. По някакъв начин ще поставите работата на второ място, което е странно за вас. Човекът, когото обичате, ще ви предложи подкрепа и силни чувства и ще ви помогне да се чувствате сигурни и обичани. Ще можете да постигнете общи цели, които отлагате дълго време.

На свободните Деви февруари носи възможност да срещнете човек, който в началото няма да ви хареса, но който ще ви завладее с интелекта и начина си на изразяване. Те ще бъдат емоционални, отворени и топли и ще почувствате, че това е, което ви трябва през този период. Възможно е да започнете връзка до края на месеца. Някои Деви ще срещнат човек, който живее в чужбина, с когото първо ще започнат ежедневна комуникация, а след това и връзка. Има шанс за успех, но и много предизвикателства.

Здраве

Възможни са стрес и намален имунитет. Нуждаете се от ежедневна психофизическа релаксация. Отдайте се на разходки и на диетата, която включва маслини, елда, мед и кисело мляко.

Везни

Работа

Бъдете внимателни в началото на месеца, особено по отношение на рискови дейности, както и ненужни инвестиции. Възможно е да се сблъскате със загуби, но и с проблеми с началниците. На 1 февруари Венера влиза в знака Водолей, което ще ви донесе възможност да работите с хора, които могат да ви помогнат много този месец, но и в дългосрочен план. Възможно е да започнете голям проект, особено ако работите в областта на медиите, ИТ сектора и недвижимите имоти.

Безработните Везни ще имат възможност да работят в областите, свързани с дизайна, развлеченията, ИТ сектора и образованието.

Любов

Ако сте във връзка, ще можете да въведете нещо съвсем ново в любовната връзка и това ще ви даде стимул да се обичате повече. Ще можете да изпълните голямо желание на любимия човек, което ще промени динамиката във връзката ви. Ще можете да се разбирате по-добре. Страстите ще бъдат по-силни през втората половина на месеца, когато ще имате възможност за повече съвместни дейности.

Ако сте неженени, февруари ви дава шанс да срещнете човек, който ще ви донесе нови любовни преживявания. Това ще бъде някой, с когото ще се чувствате комфортно и спокойно, ще се разбирате добре и ще имате страхотна подкрепа от самото начало. Някои Везни ще срещнат човек, който ще ги спечели със своя чар и харизма, но много повече с това колко много обич ще получат от нея.

Здраве

То е стабилно през февруари. В диетата си трябва да включите фурми, стафиди, смокини, портокали и киви.

Скорпион

Работа

В началото на февруари очаквайте конфликти с началници, определени клиенти и професионални партньори. Ще се опитате да се надхитрите, но това само ще подкопае конфликта, така че ще трябва да изчислите колко печелите и колко губите в тази ситуация. Възможно е през февруари да се опитате да наложите възгледите и методите си на работа на другите, но това е срещнато с недоволство от тяхна страна и също има отрицателно въздействие върху вашата позиция.

Като се има предвид, че Венера влиза в Водолей в началото на месеца, успехът е възможен за онези Скорпиони, които се занимават със строителство, публични институции.

Безработните Скорпиони ще имат късмета да си намерят работа в следните области: индустрия, публичен сектор и администрация, инженерство и право.

Любов

Ще преживеете разногласия с любим човек заради много маловажни неща. Ще се чудите защо се карате и защо толкова много шум, но ситуацията е такава, каквато е. Изчакайте бурята да отмине и след това покажете на любимия си колко много означава за вас. Възможни са и трудности и разногласия с членовете на семейството.

Ако сте свободни, ви очаква познанство с човек, който ще ви хареса от пръв поглед и който първоначално ще покаже, че иска сериозна връзка с вас, а не приключение. Някои Скорпиони ще бъдат разкъсани между човек от миналото и някой, когото току-що са срещнали.

Здраве

Здравето ви ще бъде чувствително през февруари, така че внимавайте за стреса, почивката и диетата. Повишете имунитета си с туризъм, риба, пиле и много плодове и зеленчуци.

Стрелец

Работа

В началото на февруари може да имате разногласия с началниците по отношение на организацията на работа и някои дейности, свързани с по-големи проекти. Няма да можете да постигнете лесно съгласие и комуникацията ще бъде доста интензивна, така че звездите ви съветват да се отдръпнете и да изчакате по-добри времена за решаване на важни проблеми.

Безработните Стрелци ще успеят да си намерят работа в следните области: търговия, трафик, комуникации, публичен сектор и образование.

Любов

Ако имате връзка през първото десетилетие на февруари ще разрешите разногласията, които сте имали в миналото с любимия човек. Ще можете лесно да разберете и разрешите проблемите, които отдавна са се натрупали и сте пренебрегнали. С малко усилия и толерантност ще можете да намерите взаимно приемливо решение и да постигнете общи цели.

Свободният Стрелец ще има доста динамичен месец. Ще среща нови хора, но едно запознанство ще му донесе повече късмет. Ако харесвате човека, избягвайте да го сравнявате с друг човек от миналото, а гледайте към бъдещето. Някои Стрелци ще възобновят комуникацията с партньор от миналото, но от вас зависи да решите дали си струва повторния опит.

Здраве

Здравето е стабилно, но са възможни проблеми с гърлото и белите дробове. Важно е да си почивате, но също така да ядете здравословни храни като краставици, кисели краставички, смокини и портокали.

Козирог

Работа

Ще преживеете малки разногласия с началниците, защото ще бъдете склонни да правите рисковани ходове и да работите сами. Ще имате възможност да инвестирате в големи и дългосрочни проекти. Особен успех очаква онези Козирози, които работят в ИТ сектора.
Ще получите подкрепа от човек на по-висока позиция, но не бързайте с някои решения, може да ви донесе загуби само ако не мислите добре.

Очаква се безработните Козирози да бъдат заети в области, свързани с търговията, комуникациите, публичния сектор, трафика и образованието.

Любов

В сферата на любовта ще преживеете нови неща, ако сте във връзка. Това ще ви помогне да движите нещата напред и може би дори ще решите да живеете заедно с любимия човек. Ще се почувствате близки, защото ще обсъдите тези аспекти, за които не сте общували преди. Втората половина на февруари носи малко стрес и разногласия, особено по отношение на съвместните дейности. Партньорът ще бъде пасивен и незаинтересован.

Ако сте свободни, ще ви привлече човек, който е напълно различен от всички останали, които познавате и с течение на времето ще осъзнаете, че той е честен и отворен човек. Този човек обаче ще затрудни малко да покаже своите емоции, които могат да ви объркат от време на време.

Здраве

Здравето ви ще бъде нестабилно и променливо. Възможни са болки в гърлото, болки в ставите и мигрена. Когато Меркурий тръгне направо, ще почувствате голямо облекчение и ще сте по-добре. Опитайте се да включите ананас, киви, портокали, грейпфрут и спанак във вашата диета.

Водолей

Работа

В началото на февруари ще имате известни проблеми с вашите началници по важни въпроси, свързани с текущата ви работа. Ще имате силна нужда да се откроите и да покажете своите качества, но това ще изглежда незабелязано от онези, които би трябвало да го виждат по този начин, въпреки че не означава непременно, че сте прав. Внимавайте обаче, тъй като някои хора могат да създадат препятствия, които значително ще ви наранят този месец.

Безработните Водолеи ще имат късмета да бъдат наети в следните области: ИТ, дизайн, комуникации, образование и здравеопазване.

Любов

Началото на февруари ви носи напрежение в отношенията с любимия човек, но и конфликти в семейството. Но след 8 февруари ще получите възможността да решавате проблеми и да се борите за любовта си. Навлизането на Слънцето в Риби след 19 февруари ще ви донесе по-топли отношения в любовта и възможност да разрешите всички разногласия, но и идилично да влезете в красива романтика.

Свободният Водолей ще забележи човек, който е винаги около него и ще осъзне, че го харесват повече, отколкото е предполагал преди. Ще забележите, че този човек също ви харесва, така че е възможно да започнете връзка в края на месеца. Някои Водолеи в началото на месеца ще дадат втори шанс на човек от миналото му.

Здраве

Необходима е физическа активност, но също така и здравословна диета, която включва зеле, целина, спанак, ябълки, банани и портокали.

Риби

Работа

Началото на месеца носи трудности в отношенията с началниците и разногласия по някои важни въпроси. Причината за това ще бъдат най-вече заговорите на другите около вас, така че трябва да внимавате на кого имате доверие и какво казвате. Пазете се от клопките на конкуренцията.

Венера влиза в знака Водолей, който ще ви донесе красиво сътрудничество в областта на комуникациите и трафика. На 8 февруари ретроградната връзка на Меркурий със Слънцето ви дава възможност да отстраните много конфликти и да разрешите онези ситуации, при които сте се сблъсквали с неуспехи и проблеми.

От средата на месеца ще имате възможност за нови умения, но и печалби в областите, свързани с трафика, търговията, здравеопазването, управлението и творческата работа. Безработните Риби ще имат късмета да намерят работа в свързаните области към здравеопазването, администрацията и финансите.

Любов

В сферата на любовта, ако имате връзка през първата част на месеца, ще бъдете фокусирани върху разрешаването на конфликтите от изминалия период и някои Риби ще искат скоро сватба. Възможни са някои ситуации на несъгласие и напрежение, но се опитайте да не ги преживявате като нещо твърде драматично. Оставете ги да вървят по своя път, защото така ще се подредят.

Свободните Риби имат възможността за приятна среща с човек от миналото и всичко това се случва заради ретроградния Меркурий. Ще ви се иска да говорите честно и да се опитате да преодолеете негативните ситуации, разрушили връзката ви преди. Някои Риби ще искат да се сближат с някой, който им харесва, но все още търсят най-добрия начин да го направят.

Здраве

Здравето ви няма да е най-доброто, защото носи проблеми с възпалението, болки в гърлото и ставите и намален имунитет. Яжте пресни зеленчуци и плодове, особено чесън, лук, зеле и не забравяйте за киселото мляко.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close