You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп за декември 2020

Голям месечен хороскоп за декември 2020

Овен

Работа

През първата половина на декември ще ви трябва особено търпение. Ще отделите много време за решаване на финансови проблеми, които имате заради собственото си невнимание. Избягвайте да показвате арогантност и гняв във взаимоотношенията си с другите. Това може да доведе до неприятни последици. През втората половина на месеца ще започне известна стагнация на работното място и домакинските задължения ще изискват повишено внимание. Това обаче не означава, че трябва да изоставите текущите дела. Напротив, даден ви е относително спокоен период, за да премахнете изоставането в делата и да влезете в новата година без дългове.

Последната седмица от месеца ще бъде печеливша: може би някой ще изплати стария дълг. Използвайте парите разумно – сега не е моментът да губите пари за дребни неща и ненужни неща.

Любов

През последния месец от годината семейните отношения ще се развият почти перфектно. Някои неразумни финансови разходи ще развалят настроението. Сдържайте емоциите и не влизайте в конфликти с близки, приятели, тогава Нова година ще ви донесе приятни изненади. Късметът , който ви придружава през целия декември, няма да ви напусне и през януари. Опитайте се да живеете това време активно и интересно.

В края на месеца няма да скучаете: интересни срещи ще направят живота ви по-разнообразен, ще внесат нови идеи и планове. Спонтанно ще решите да тръгнете на пътешествие. Вашата енергия и непредсказуемост ще накарат членовете на домакинството да ви гледат по различен начин. Близките ще оценят вашето внимание и грижа за тях и в замяна ще ви възнаградят с буря от положителни емоции.

Здраве

Острият дефицит на витамини ще свърши своята работа – ще се чувствате съкрушени и уморени. Това състояние ще ви придружава през целия месец, а през последните дни е възможно влошаване на здравето, загуба на апетит, безсъние. В допълнение към психичните заболявания ще бъдат добавени и физически здравословни проблеми. Трудностите с краката не са изключени, затова звездите препоръчват да се проверят вените и кръвоносните съдове.

Телец

Работа

През първата половина на месеца Телецът ще има ивица лош късмет. Възможни са финансови загуби поради грешки във важни корпоративни ценни книжа. Ще трябва да съгребваме купчини денонощно, за да подредим документацията.

Очаквайте някои добри новини до края на годината. Успех във вашите командировки и пътувания. По време на работа и в кръга на партньорите авторитетът ви ще се увеличи значително. Ръководството ще оцени вашата инициатива и бизнес тактика. Възможно е малко парично възнаграждение в средата на месеца.

В края на месеца Телецът ще похарчи много. И въпреки че даде последните си пари за новогодишни подаръци и вечерни облекла, ще бъде щастлив.

Любов

През последните месеци не сте отделили твърде много време на семейството си и следователно авторитетът ви е подкопан. Е, използвайте това обстоятелство в своя полза и предайте юздите на партньора си. Освободете се от ненужна отговорност и наблюдавайте отстрани как членовете на семейството се справят без вас. Съвсем скоро те ще признаят поражението си и вие ще си върнете почетното място начело на масата. Семейните проблеми ще бъдат досадни.

Бъдете търпеливи и потушете възникващите конфликти в зародиш. Не са изключени подаръци на съдбата под формата на любов или приятелство.

Самотният Телец може да не очаква постоянен партньор да се появи в живота им в близко бъдеще. Най-вероятно това ще се случи през новата година. Но не бива да се отчайвате. По-добре се ангажирайте със самооткриване и реализиране на вашите идеи.

Здраве

През декември звездите ви съветват да обърнете повече внимание на разклатеното си здраве. Опитайте се да не се разболявате. Вашият имунитет ще бъде слаб. Бъдете търпеливи и не реагирайте на негативни ситуации в семейството и на работното място, в противен случай кавгата ще ви доведе до депресия.

Редовната физическа активност ще ви помогне да се отървете от потискащото чувство на безпокойство. Хороскопът съветва да не пренапрягате гърба и краката си. Необходимо е да се обърне внимание на работата на сърдечно-съдовата система. За да предотвратите настинки, пийте повече топла течност, яжте мед. Избягвайте сладолед и алкохол.

Близнаци

Работа

Труден месец очаква Близнаци по отношение на работата. В средата на месеца са вероятни интриги и клюки. Лошата слава за вас бързо ще се разпространи в целия екип и ще стигне до кабинета на шефа. Ще играе срещу вас. Звездите обаче казват, че до края на месеца ще можете да поправите ситуацията и да върнете благоволението на ръководството.

През втората половина на месеца ще трябва да изчистите изоставането на работа. За щастие ще намерите сили да се справите с всички работни проблеми. Декември ще донесе нови възможности за развитие на бизнеса и творческа изява. Във финансовия сектор всичко ще бъде нестабилно. Очакват ви непланирани разходи, които могат да отворят дупка в бюджета ви.

Любов

Като цяло Близнаците ще имат относително спокоен период. В началото на месеца не са изключени кавги с близки. Звездите казват, че в конфликти с членове на домакинството ще играете ролята на защитник на интересите. Доказвайки тезата си, рискувате напълно да се скарате с партньора и децата си. Опитайте се да избягвате конфликтни ситуации: не позволявайте на близките си да говорят безпристрастно, предлагайте компромис, подкрепяйте членовете на домакинството в техните начинания.

Любовта към съседите и надеждните приятели ще ви помогне да преодолеете негативните ситуации през втората половина на месеца. В края на годината се опитайте да не губите главата си от комплименти и нови познанства. Нова година с приятели и семейство ще ви помогне да натрупате сили за преодоляване на кризисни ситуации през първата половина на месеца. През втората декада на декември се опитайте да избягвате горещите точки.

Здраве

Физическото състояние на Близнаци през декември ще бъде стабилно. Възможни са настинки, но те няма да се превърнат в сериозна патология. Емоционалният фон е това, за което Близнаците трябва да помислят през декември. Прекалено дълго сте били в кръга на неприятни личности, отнели твърде много умствена енергия. Сега вие сами трябва да се храните с положителна енергия. Последвайте я при децата си, любимия човек. Сега те знаят за вашите психологически проблеми и затова охотно ви помагат да се справите с умората и апатията.

Когато лекувате заболявания, опитайте се да не прибягвате до алтернативна медицина. Звездите ви съветват да се занимавате с водни спортове. Редовното посещение на басейна ще ви помогне да бъдете в добра форма и да поддържате добра физическа форма.
Голям месечен хороскоп за октомври 2020
Рак

Работа

Самочувствието на Близнаците ще остане на най-високо ниво през декември. Това ще позволи на представителите на знака да постигнат добри резултати в преговорите с чуждестранни партньори. Ще можете да убедите бизнесмените, че заслужавате да работите с тях.

В края на месеца се опитайте да избягвате участие в рискови финансови транзакции. По това време звездите не препоръчват да се съветват от колеги, а напълно да се доверяват на интуицията. Поддържайте важността си в екипа, избягвайте конфликти. По-добре е да започнете важен бизнес през втората половина на декември. Ако можете да приоритизирате правилно, можете да разчитате на положителни промени в кариерата си.

Не се страхувайте да кажете мнението си на шефа си. Вашият мениджър трябва да види, че не сте гадняр и сте готови да работите само според вашите условия. Вашата увереност и решителност ще донесат резултати – може би заплатата ви ще бъде повишена или работният ви график ще бъде коригиран.

Любов

Първата половина на месеца ще донесе много приятни неща: подаръци, признания в любов, нови романтични запознанства. Може би самотните Раци най-после ще намерят семейното си щастие. Семейните Раци ще могат да укрепят връзките с близките си, да намерят успешни решения на най-трудните и объркващи въпроси.

Месец забавления и лек, необвързващ флирт очаква самотните Раци. Нови запознанства, еднодневни романи ще запълнят живота с нови впечатления и ще дадат много емоции. Звездите предупреждават: водейки буен начин на живот, можете да станете жертва на нечестни хора. Така че, бъдете по-внимателни при избора на вашата среда.

Здраве

През втората половина на декември нервните и физическите претоварвания ще се отразят на здравето. Избягвайте места, хора и събития, които влияят негативно на вашето благосъстояние. За известно време си починете от суматохата на бизнеса, поглезете се с нови неща, отидете на козметик, запишете се за масаж.

През зимата някои представители на тази зодия ще имат проблеми с ендокринната система, щитовидната жлеза. Старите рани, за които отдавна сте забравили, ще се появят отново. Не пренебрегвайте симптомите на заболяването. Свържете се с Вашия лекар, вземете курс на лечение. Не пестете от скъпи лекарства. Като превантивна мярка отидете на плуване, упражнения. Декември е подходящ момент да промените имиджа си.

Лъв

Работа

В края на годината Лъвът няма да има време за забавление. Втората половина на месеца ще бъде трудна за много представители на знака. Въпреки романтичното настроение, трябва да работите усилено. Освен това, по-голямата част от времето ще отделяте за разговори и одобрения, а не за конкретни дейности.

Вашите финансови проблеми ескалират. Възможни са посещения на инспектори, което ще разкрие някои нарушения от ваша страна, ще ви бъде наложена голяма глоба. Поради възникналите трудности най-вероятно ще трябва да се свържете с приятели или правоприлагащи органи. В последните дни на годината, пазете се от измами и финансови загуби. Бъдете внимателни, преди да инвестирате пари или да се преместите на друга работа, внимателно проучете ситуацията.

Любов

Романтичното настроение ще преследва Лвове през останалата част от годината. Женените ще поемат риска да имат служебен роман. При общуване с близки се препоръчва да бъдете по-отворени и честни. Всяка лъжа ще се обърне срещу вас.

През второто и третото десетилетие на месеца звездите съветват да стоите далече от конфликтите. И накрая, спрете да реагирате толкова бурно на критика, по-добре се погрижете за себе си и станете още по-красиви, по-богати и по-успешни въпреки всички завистливи хора. През Нова година трябва да сте весели и неустоими. През целия месец ще имате романтичен късмет. В средата на декември може да се увлечете от романтична връзка. Хороскопът обаче съветва да не губите главата си и да бъдете внимателни в интимните отношения. Може би в началото ще решите, че новият партньор е единственият, но много скоро ще бъдете разочаровани от преждевременния си избор.

Здраве

Творчеството ще помогне на Лъвът да преодолее тъгата. Опитайте се да изразите себе си чрез музика, живопис, поезия. Може би по този начин ще си намерите хоби, което в бъдеще ще прерасне в успешен бизнес. Ако душата ви не гравитира към изкуството, занимавайте се със спорт, за предпочитане активен, а още по-добре – колективен спорт. Играта на футбол или хокей ще тонизира и ще добави настроение.

Звездите съветват да се обърне внимание на дихателните органи в края на годината. Намалете натоварването на крайниците си. Пийте витамини, за да подобрите имунната си система и да ви предпазят от инфекции.

Дева

Работа

През декември Девите ще могат да постигнат успех в работните дела, но при условие, че активно поемат инициативата. Очакват ви много преговори, командировки, бизнес срещи. Този месец ще можете да покажете на ръководството своя брилянтен ум и професионализъм.

През втората половина на месеца Девите ще могат да печелят добре, въпреки трудностите, суетата и клопките в бизнеса и партньорствата. Звездите предупреждават, че в средата на декември са възможни конфликти по време на работа, изясняването на които ще ви отнеме цялото време. Може би някой от колегите ви е обиден заради минали проекти и иска да отмъсти с всички сили. Във водовъртежа на клюките не губете себе си. Опитайте се да се съсредоточите върху формирането на нова бизнес стратегия. В последните дни на месеца Девите ще получат добро плащане в брой.

Любов

Декември ще донесе на Девите много домакински задължения, които между другото се натрупват цяла година. Звездите съветват да не хвърляте раздразнението си върху домакинството, а търпеливо да изпълнявате поверената работа. Всичките ви усилия за подобряване на семейния живот ще ви се отплатят. Прекарването на времето с близките ви ще ви позволи да получите много положителни емоции, да ви зареди с положителни. Не се карайте с родителите си, така че по-късно да не съжалявате през целия си живот.

Месец срещи с приятели, шумни партита и танци до сутринта очакват самотни Деви. Шансовете обаче са големи, че забавлението ще завърши с проблеми. Много представители на знака се решават на важен акт – брак. Семейният хороскоп казва, че бракът, сключен по това време, ще бъде силен и надежден.

Здраве

През декември звездите се съветват да се грижат за здравето си, което може да пострада поради намаляване на имунитета и увеличаване на риска от нараняване. За повечето представители на знака периодът е неблагоприятен. Вероятни са обостряния на заболявания, инфекции и настинки. Не се самолекувайте. Сега е по-добре да потърсите помощ от висококвалифициран специалист, който ще ви изправи на крака след броени дни.

През зимата звездите препоръчват Девите да са по-често на открито. Не забравяйте обаче да се обличате според времето, не допускайте хипотермия. Зимните активни спортове ще помогнат за подобряване на имунитета.

Везни

Работа

В края на месеца в живота ви ще нахлуят нови идеи и интересни хора, които да ви помогнат да превърнете най-неочакваните идеи в реалност. Животът ще стане динамичен, но в края на месеца ви очакват някои разочарования. Ще трябва да коригирате малко плановете си и да се откажете от някои идеи.

Ексцентричният авантюристичен характер на Везните ще изиграе лоша шега с тях – финансовите измами няма да ви подминат. Един-единствен пропуск ще навреди на репутацията ви. Ще трябва спешно да търсите нова работа. Дългогодишните партньори или близки приятели ще ви помогнат в това. Не отказвайте помощта на онези, които не са безразлични – може би съдбата специално ви е изпратила такъв тест, така че най-накрая да намерите своете нещо.

Любов

Началото на месеца е подходящо време за започване на сериозна връзка. Звездите се съветват да разгледат по-отблизо феновете, може би сред тях има надежден човек, с когото ще бъде възможно да се изгради силен, хармоничен съюз. При децата през декември не се очакват проблеми. Лесно ще намерите общ език с потомството.

В средата на декември семейните Везни най-вероятно няма да могат да избегнат семейни конфликти, свързани с неразбиране и подценяване. Партньорът очевидно ще бъде недоволен от вас, но няма да бързате да му доказвате нещо. Вашият инат и егоизъм могат да доведат до раздяла. Ето защо, ако искате да избегнете раздялата, звездите препоръчват да станете по-меки и гъвкави по отношение на любимия човек.

Здраве

През зимата Везните ще изпитват дискомфорт в стомаха. Ако не реагирате навреме на алармените сигнали, идващи от тялото, можете да започнете заболяването, което в крайна сметка ще доведе до болнично легло. Звездите препоръчват обстоен преглед на стомашно-чревния тракт. Гастроентеролог може да ви помогне да се справите с болестта си, като изберете балансирана диета. За предпочитане е да се проведе курс на спа лечение.

Краят на годината е моментът да се откажете от лошите навици. Откажете се от пушенето, яжте бързо хранене и си лягайте доста след полунощ. Препоръчва се на пациентите с хипертония на везни да намалят физическата активност. Прегледайте лечението си, възможно е лекарствата, които приемате, да не работят. В последните дни на месеца трябва да се предпазите от удари и наранявания, тъй като дори безобидно натъртване може да доведе до сериозни последици.

Скорпиони

Работа

Скорпионите вярват, че са страхотни работници. Само че никой не ги харесва. Защо тогава? Звездите казват, че сте твърде арогантни с подчинените си. Арогантният ви поглед и високомерие отблъскват хората, което засяга преди всичко успеха на вашата организация. Ако промените тактиката на комуникация, тогава пак ще можете да регулирате отношенията с колегите, да спечелите благосклонността на екипа.

В средата на месеца се очакват промени за Скорпионите в професионален план. Може би ще смените работата или ще се преместите на друга позиция. Във всеки случай тези промени ще бъдат положителни за вас.

Финансовото състояние ще бъде несигурно. Намалете разходите и избягвайте рисковите финансови транзакции. Засега ще трябва да се въздържате от инвестиции. По-добре е да замразите натрупания капитал за известно време и да го не губите дреболии.

Любов

Цял месец Скорпионите ще бъдат заети с децата си. Ще трябва да докажете, че сте главният човек в семейството и трябва да бъдете поставени на пиедестал и уважавани. Вашата непоколебимост може да доведе до проблеми с членовете на вашето семейство. Няма да е лесно да спечелите авторитет, но ако не направите това сега, тогава в бъдеще напълно ще престанете да олицетворявате главата на семейството.

Самотните Скорпиони ще имат засилен копнеж за любов и бизнес подвизи, рискови и авантюристични романи, прелюбодейство, флирт с омъжени или женени хора. Ролята на Казанова им се отдава добре, докато не попаднат в ръцете на ревнив съпруг или съпруга.

Здраве

В началото на зимата слабото място на Скорпиона ще бъдат бронхите и белите дробове. Опитайте се да не изстивате, когато се появят първите признаци на настинка, незабавно започнете лечението, в противен случай обичайните остри респираторни инфекции бързо ще се превърнат в бронхит или, още по-лошо, пневмония.

Хороскопът препоръчва на Скорпионите да не пренапрягат нервната система. Опитайте се да бъдете по-малко нервни, намалете социалния си кръг до близки хора, почивайте повече, зареждайте се с положителни емоции. Хранете се правилно, добавете храни с високо съдържание на витамин С към вашата диета.

Стрелец

Работа

Проблемите на работното място могат да разстроят Стрелците, но звездите се съветват да спрат да се паникьосват и трезво да преценят текущата ситуация. Да, свикнали сте да печелите, но можете да се възползвате и от загуба. Например, като опит! В средата на декември може да се появят обещаващи предложения за работа, които обещават големи печалби. В края на месеца мнозина се решават на сериозна покупка – закупуване на кола или къща. Ще искате да смените работното си място.

Е, краят на годината е идеалният момент да започнете нещо ново, непознато. Почнете курс за шофиране, започнете да изучавате китайски или пътувайте до екзотична страна. В края на месеца всички работни въпроси ще изчезнат на заден план. В последните дни на годината ще получите интересни новини, които могат да бъдат важни.

Любов

През първата половина на месеца в семейството на Стрелците ще цари мир и взаимно разбирателство. Скоро обаче ще ви отегчат скучните роднини и ще ви привлече приключението. Ще ви се прииска да изпитате нови усещания, да се потопите в света на шумните партита, неограничено забавление. С охота ще правите запознанства с противоположния пол, ще получавате комплименти от тях и изобщо няма да се притеснявате, че любимият ви чака у дома. До края на месеца все още ще промените решението си и ще спрете да наранявате партньора си.

Съвместните хобита ще ви помогнат да се сближите с половинката си. Ходете на кино, посещавайте изложби, спортувайте по двойки. Научете се да виждате само положителни черти в любимия човек и спрете да посочвате недостатъци. Сега не е най-добрият момент за критика. Опитайте се да бъдете по-отворени с близките си. Покажете интереса си – вашето внимание ще привлече партньора ви към диалог.

Здраве

На фона на намален имунитет ще развиете хронични заболявания. През есенните месеци тялото е загубило цялата си жизненост и не може да се справи самостоятелно с болестта. Ще трябва да посетите лекар.

Обърнете внимание на храната, защото досега сте грешили с нея. Яжте само пресни, здравословни храни, богати на фибри. Напълно премахнете алкохола и цигарите от живота си – лошите навици могат да доведат до сериозни последици. Не забравяйте за витамините. Занимавайте се със спорт.

Много представители на тази зодия ще искат да променят външния си вид. Пазарувайте и си купувайте тоалети, които все още нямате в гардероба си. Сменете прическата си, цвета на косата. Не се страхувайте да се промените.

Козирог

Работа

През декември Козирозите ще трябва да работят усилено. Борете се със собствения си егоизъм и инат, който ще попречи на хармоничното общуване и изпълнението на вашите планове. През втората половина на декември финансовите проблеми могат да попречат на личните планове. След 20-та ситуацията ще се промени донякъде, може да се появят допълнителни печалби.

В края на месеца можете да извадите щастлив билет на съдбата: този много късмет, който ще играе важна роля в живота ви. Инвестирайте във вашия бизнес, недвижими имоти, правете сериозни покупки. Само не губете спестяванията си – парите обожават целта!

Любов

Ще отнеме много време на Козирозите през декември, за да решат домакинските задължения. Звездите ви съветват да правите всичко заедно със съпруга / та – това е по-бързо и приятно. През втората половина на месеца оставете партньора ви да стане основният в семейството. Това ще премахне част от отговорността от вас и ще освободи време за практикуване. Звездите препоръчват да посветите края на годината на вашата личност, да преоцените ценностите, да определите приоритети, да планирате бъдещето.

За самотните Козирози светилата предсказват съдбоносна среща в навечерието на Нова година. Ще влезете в 2021 г. в страхотно настроение. Съдейки по хороскопа, новият романс рискува да се превърне в силен дългосрочен съюз.

Здраве

В края на краищата Козирозите ще изпитват чести промени в настроението. Или ще ви е скучно и самотно, или, напротив – щастлива усмивка няма да слезе от лицето ви. Сега преживявате нестабилен емоционален период. Важно е да поддържате баланс, в противен случай можете да изпаднете в депресия или да получите невроза. Всичко е, защото през последните месеци сте били претоварени на работа. Звездите съветват поне за известно време да се откажат от служебните дела и да посветят новогодишните празници за почивка. За вас е жизненоважно да спите редовно, да се разхождате на чист въздух и да общувате с хора, които не ви създават дискомфорт.

Когато се свързвате с козметик, внимателно проучете продуктите, които ще използвате. Вероятността от алергични реакции е висока.

Водолей

Работа

Водолеите възложиха твърде много надежди на декември, но те няма да се сбъднат. В средата на месеца Водолеите ще имат неприятни изненади на работа. Може би важен проект ще се провали или ще загубите постоянен партньор.

През декември звездите предвещават големи разходи. До края на месеца все още можете да поправите ситуацията. Вашата упоритост и инициативност ще донесат късмет и печалба. Ще имате много планове и креативни идеи. Тясната комуникация с бизнес партньор може да се превърне в романтична.

В средата на месеца се опитайте да не си падате по приключения, независимо колко печеливши изглеждат. През първата декада на декември е възможно възстановяване на дълга.

Любов

Водолеите ще се възползват от предимствата на собствените си грешки през миналия месец. Обърнете внимание на роднини, деца и съпруг през този период. Настроението, в което ще се проведе празника на Нова година, зависи от вас. Ако се постараете, празникът със семейството ви ще се проведе в забавна и спокойна обстановка – такава, която не е била в къщата ви от няколко месеца. Подарете подаръци, приемете поздравления. Оставете зад прага всички недоразумения с любимия човек – може би новогодишната нощ ще направи чудеса и на сутринта всичките ви недоразумения ще останат в миналото.

Самотните Водолеи вероятно ще срещнат своята сродна душа. Срещата ще се проведе на някакво масово събитие. Може би няма да видите веднага избраника си във вентилатора, който се появява. Звездите обаче съветват да не отчуждавате човек и много скоро ще разберете, че цял живот сте търсили такъв човек.

Здраве

Водолеите, които в миналото са имали проблеми с черния дроб, отново ще „срещнат“ това неприятно заболяване. За да се избегне заболяването, се препоръчва да се намали количеството консумиран алкохол. Също така, не трябва да пиете твърде много хапчета, които също влияят негативно на този орган.

Опитайте се да посветите втората половина на месеца на почивка и творчество, ограничете общуването до минимум, откажете се от работни пътувания, грижете се за здравето си. Това е благоприятно време за почистващи процедури, масажи, релаксация. В последните дни на месеца вероятността от физически аномалии ще се увеличи. Звездите ви съветват да бъдете изключително внимателни по това време.

Риби

Работа

През декември ще имате нови обещаващи предложения в работата и партньорството. Не пропускайте възможностите. Но не прекалявайте – грижете се за вашата сила и здраве. През второто десетилетие на месеца са възможни успешни финансови транзакции и големи покупки.

Звездите съветват Рибите внимателно да подбират кръга на деловата комуникация. Може би имате колега сред вашите колеги, който иска да съсипе репутацията ви и да заеме вашето място в отбора. Някой може умишлено да навреди на работата ви. Избягвайте импулсивни и необмислени действия с насилника. Опитът да се подредят нещата ще доведе до още по-големи конфликти и здравословни проблеми. Като цяло декември е доста обещаващ месец. Звездите ви обещават подобрение във финансовото ви състояние.

Любов

В средата на месеца може да бъдете подведени от тези, на които винаги сте се доверявали. Избягвайте семейни кавги, приятелства и бизнес отношения. В края на годината самотните Риби най-после ще изпитат най-приятното чувство – любовта. Ще бъдете в отлично настроение. Ще ви се струва, че можете да премествате планини. Лъчезарните Риби ще привлекат вниманието на противоположния пол, ще има повече от достатъчно фенове.

Семейните Риби очакват хармонични семейни отношения. Съпругът и децата няма да посочват причини за раздразнение и безпокойство. Ще ги платите в една и съща монета. В края на годината отидете на пътешествие с цялото семейство за нова порция положителни емоции.

Здраве

Рибите ги очаква нестабилен месец във физическо и емоционално отношение. Ако през първата половина на декември успеете да поддържате жизненост, то през третата декада на месеца е възможно влошаване на здравето поради нарушение на диетата, нервен стрес.

Тенденцията към тъга може да доведе до обостряне на хроничните заболявания. Ако се появи възможност, отидете да си починете. Основното нещо е: Горе главата! Неуспехите са последвани от светлина в живота. В края на месеца вашите физически и емоционални състояния ще се нормализират и можете правилно да отпразнувате настъпването Новата годината.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close