You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп за май: Какво ни вещаят звездите?

Голям месечен хороскоп за май: Какво ни вещаят звездите?

Голям месечен хороскоп за май
Голям месечен хороскоп за май

Овен

Любов – По-лесно дишате вече, нали? Минахте през сложен любовен период миналия месец. Но през новия месец, нещата изглеждат много по-оптимистични в емоционално отношение. Ако сте свободни, този статус няма да остане такъв още дълго време.

Работа – Този месец ще печелите непрекъснато. Не само ще успеете в начинанията си, но и ще бъдете любимци на щастието – шансът буквално ще ви преследва. Имате нужда само от малко търпение и компромиси, за да успеете. Може да имате шанс за бърза печалба, но трябва да сте спокойни и да вършите нещата бавно, за да не съсипете добрите си възможности.

Здраве – Имате нужда от физическа активност и движение.

Телец

Любов – В любовен план всичко се развива прекрасно. Няма недоволство между вас и партньора ви, разбирате се отлично и сте в прекрасни отношения. Но не приемайте ситуацията за даденост, а просто като възможност да се насладите на прекрасни мигове с любимия човек и да поработите за връзката си. Най-важното е, да не позволите на някои ситуации „отстрани“ да ви развалят настроението или да станете част от истории, които ще бъдат интересни и предизвикателни.

Работа – В областта на работата и финансите, през месец май ще отбележите големи успехи. Партньорството ви ще се развие в нова, по-успешна посока – промените, които правите дават резултат и скоро ще може да разчитате на по-добри финансови потоци. Колегите ви ще ви подкрепят във всичко.

Здраве – Отлично.

Близнаци

Любов – През първата част на месеца емоционалните ви отношения са повлияни от настоящата ситуация – по – често ще преживявате кавги и конфликти. Но този момент е и време на положителни промени, които да направите и партньорът ви с радост ще ги приеме. Краят на месеца може да ви причини известно напрежение, особено ако упорите настояване да „получите своето“.

Работа – В самото начало на месеца ще имате чувството, че ситуациите от април просто се повтарят. Възможностите за допълнителни работни ангажименти са тук, просто помислете дали те ще попречат на работния ви ритъм и текущите ви отговорности.

Здраве – Пазете енергията си.

Рак

Любов –  В личен план нещата за вас се развиват отлично, но някои представители на знака може и да променят социалния си статус. Така например, може да се случи да изгубите, или да намерите нов партньор. И тъй като има много възможности, някои Раци, които са в по-дълготрайни емоционални отношения, могат да реализират плановете си за съвместен живот или брак с човека, когото обичат.

Работа – През първата половина от месеца очаквайте голяма активност в тази област – ще имате много срещи, обаждания, контакти с бизнес партньори, сътрудници. Ще се справите с всеки проблем като риба във вода, осъзнавайки, че плановете ви са започнали да се движат напред и сега трябва да направите всичко възможно.

Здраве – Страхотно настроение.

Лъв

Любов – Вашата връзка с партньора ви е в криза, тъй като изглежда, че не се интересувате много от неговите желания.  Вие и вашият партньор трябва да се върнете към някои стари въпроси и да изчистите отношенията си от стари вражди. Освен това, колкото и да искате да се затворите между четири стени и да се насладите на интимността с любимия човек, ще трябва да разберете, че и двамата се нуждаете от свобода, контакт с приятели, излизане навън. Ако сте свободни – приятелите ви имат голямо влияние върху вас.

Работа – Страхотен месец, в който ще можете да се възстановите от ударите, които ви нанесе април. През първите дни на май пак ще бързате, ще трябва да се справяте с различни обстоятелства, които няма да са на ваша страна, но след този период ще навлезете в „по-спокойни води“. Слънцето е във вашия дом на кариерата и през втората половина на май Меркурий ще ви донесе по-добри успехи и по-лесни задачи.

Здраве – Чести промени в настроението.

Дева

Любов – През първата част на май ще бъдете повлияни от последствията от събитията през април. Връзката с любимия човек ще ви донесе доста интензивни и напрегнати моменти. Може би сте прекалено ревниви, властни и често се опитвате да спорите. Но нещата в емоционалния ви живот бавно започват да намират своето място.

Работа – Ще вложите много усилия и енергия в работата си. През първата част на месец май ви очаква голяма натовареност и   постоянни контакти с колеги. В крайна сметка обаче, през втората половина ще получите всички заслуги, които ви се полагат.

Здраве – Незначителни здравословни проблеми.

Везни

Любов – Скъпи Везни, ако сте обвързани очаквайте сериозни любовни драми с партньора ви. Използвайте месеца, за да подобрите отношенията с любимия си човек и да разрешите някои често срещани проблеми, които ви притесняват. Освен това ще можете да се свържете по-лесно помежду си по този начин и да стабилизирате отношенията си.

Работа – Можете да очаквате успехи в работен план, повече задачи и по този начин да си осигурите по-добри възможности за напредък и развитие. Меркурий ще ви забави малко, що се отнася до договорите, но скоро ще се освободите и от тази блокада и ще влезете в период, в който промените в работата ще бъдат във ваша полза.

Здраве – Започнете нова диета и започнете да спортувате.

Скорпион

Любов – Повечето проблеми, които са били интензивни в емоционалните ви отношения, не са възникнали само през април, но и в периода преди април. Някои връзки престанаха да съществуват, някои се подобриха, а някои ви направиха по-добър човек. Този месец може да ви донесе увеличение на ревността и подозренията и ако любимият човек след това покаже някакви признаци, че обръща внимание на някой друг, тогава проблемите идват.

Работа – Свикнали сте да правите нещата в последния момент. Доброто разположение на Меркурий във вашия знак говори за силна инициативност, различни дейности и успешни контакти с бизнес партньори и сътрудници. Колкото и да се подобряват финансите ви през май, все пак ще трябва да внимавате по отношение на тях през последната седмица.

Здраве – Проблеми със стомаха.

Стрелец

Любов – През май влизате в доста интензивен конфликт с емоционалния си партньор. Но малцина от вас ще могат да контролират напрегнатите аспекти  във връзката и да ги пренасочват към другата страна. За свободните стрелци – ще сте в настроение за контакт с противоположния пол. Но тъй като вашите намерения не са за особено сериозна връзка в момента не се примирявайте с нещо по-малко от най-доброто за вас.

Работа – Усещането, че нещата се случват извън вашия контрол, съществува от април. Някои промени най-накрая ще се случат, след няколко сериозни забавяния. Но бъдете спокойни. Вашите идеи и творчески решения ще предизвикат очаквания интерес и вие ще получите пълна свобода да творите. Бизнес партньорите и сътрудниците ви ще бъдат активни като вас и можете да очаквате техните предложения и проекти през втората половина на месец май.

Здраве – Страхотно!

Козирог

Любов – Невъзможността да се отпуснете и да се насладите на връзката с любимия човек определено помрачи настроението ви през месец април. Време е да продължите напред. Опитайте се да намерите достатъчно време един за друг и накрая да преодолеете някои от проблемите на миналото и да ги разрешите успешно. Ако сте несемейни, от обкръжението ви вероятно ще бъда доста активни през този период, така че определено да можете да изградите една стабилна и компактна връзка.

Работа – Що се отнася до работата, вие сте преминали през различни етапи в предишния период и като цяло се чувствате недоволни от проблемите, които са свързани с плановете ви. Фокусирайте се върху това, което сте пропуснали, и проверете всичките си задачи, за да не откриете случайно някоя грешка. Всичко това е необходимо, за да може през втората част от месеца да се насладите на плодовете на труда си.

Здраве – Правете някаква физическа активност.

Водолей

Любов — След като се радвахте на истинска любовна идилия дори през месец април, може да очаквате само подобрение и напредък във връзката с любимия си човек. До края на май със сигурност ще се насладите на прекрасни моменти с него. Ако сте свободни, през този период ще откриете много нови възможности. Единственият въпрос, който трябва да си зададете, е – сериозна връзка ли търсите,  или просто искате да прекарате малко време добре?

Работа – Към края на първата половина на май може да има проблеми на работа, но това ще ви даде и възможността да започнете да реализирате някои от вашите идеи и творчески решения. Единственият проблем за вас ще настъпи в края на май, защото тогава може да има конфликт с човека, с когото работите дълги години.

Здраве – Опитайте се да се отпуснете и да си починете.

Риби

Любов – През първата половина от месеца ще ви се наложи да се справите с проблемите в личен план и да си изясните отношенията с любимия човек възможно най-скоро. Спрете да се връщате към един и същ въпрос, а обсъдете плановете си за бъдещето и дали искате да продължите заедно. Половинчатите решения не са работещи за вас. През втората половина на месеца нещата ще се променят към по-добро и ще започнете да общувате пълноценно с половинката си.

Работа – Нещата ще станат малко по-сложни. За вас втората половина на месеца е променлива, във финансов план, особено когато можете да правите грешки, да инвестирате неправилно и така нататък.

Здраве – Стресът и нервността водят до спад на имунната система.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close