You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп за ноември 2020

Голям месечен хороскоп за ноември 2020

Овен

Работа

Съвестността е ключът към успеха този месец. Не рискувайте, бъдете спокойни и ако започвате нови неща, не пропускайте важни стъпки. Това е добър период за преговори и срещи и започване на ново сътрудничество. Ще бъде важно да направите организиран график, но и да разпределите приоритетите си.

Любов

Ако имате връзка: През ноември ще преразгледате отговорностите си. Ще можете да оцените реалистично ситуацията и да придобиете истинско прозрение, което ще ви помогне да издигнете връзката на по-високо ниво. Споделете своите надежди, страхове и желания с любимия човек. По този начин ще можете да решавате много важни въпроси.

Ако сте свободни: Свободният Овен ще бъде изкушен. Много хора може да се интересуват от вас, но е важно как подхождате към тях. Стойте на разстояние, наблюдавайте себе си и определете какво искате. По този начин ще можете да направите значителни промени в живота си, но само с търпение и рационалност.

Здраве

Не пренебрегвайте симптомите през този месец. Не забравяйте за витамините и минералите.

Телец

Работа

През ноември има повишена енергия и по-добро настроение, така че ще имате воля за много задължения и отговорности. Звездите ви съветват да запазите идеите си за себе си, за да избегнете препятствия от колеги. Не се страхувайте от конкуренцията, но имайте предвид, че някои хора не искат най-доброто за вас, въпреки че вярвате в обратното. Отложете преговорите и срещите, които не са важни.

Любов

Ако имате връзка: Това е месецът, в който чувствате застой във връзката, в която сте и се задушавате. Потребността ви да бъдете себе си може да не бъде разбрана от любимия човек, особено ако не успеете да го съобщите директно и не показвате, че имате нужда само от малко пространство. Свободата е важна за вас и вашият партньор няма да има проблем с това, но само ако говорите открито.

Свободните Телци ще бъдат в центъра на вниманието – много ухажори около тях, много емоции и желания. Това е нещо, което не е типично за Телеца, но е време да се отпуснете и да видите кой човек около вас ви подхожда най-добре. Просто се опитайте да не бъдете разбрани погрешно и не наранявайте някого с нехайното си поведение.

Здраве

Възможни са проблеми с гърба и главоболие.

Близнаци

Работа

Важно е да имате ясен ум и да участвате във важни ситуации на работното място. Вашите пътища са отворени, успехът е пред вас, но трябва да останете съсредоточени и да не забравяте важността на екипната работа. Придържайте се към своите морални ценности, това ще ви помогне да стигнете далеч.

Любов

Ако сте във връзка: Това е период, в който са възможни проблеми в общуването, емоциите ви завладяват и не знаете как да се позиционирате. Ще бъдете свръхчувствителни и може да изпитате твърде много лични неща, казани от любим човек. Може да почувствате, че партньорът ви непрекъснато ви притиска, но това може да не е вярно. През втората част на месеца е възможно да се решат проблеми и да имате по-спокойни отношения с любимия човек. Ще се почувствате по-добре.

Ако сте неженени: Необвързаните Близнаци ще се изправят пред напрегнати ситуации заради несигурна връзка. Може да не знаете какво искате, но егото ви убеждава, че сте наранени. Разчетете сигналите от другите, вместо да предполагате.

Здраве

Имате нужда от почивка и масаж.

Рак

Работа

Професионалният успех е пред вас и звездите ви съветват да бъдете предпазливи и мъдри пред всяка голяма ситуация този месец. Внимавайте с финансите, тъй като може да срещнете проблеми в средата на месеца. Бъдете внимателни, когато вземате важни решения, но също така бъдете подготвени за възможни трудности през този месец.

Любов

Ако имате връзка: Този ноември ще бъдете в ситуация да игнорирате реалността или всички неща, които се случват около вас. Това може да повлияе на отношенията с човека, когото обичате, затова е важно да останете сдържани и стъпили здраво на земята. По-добре е да се дистанцирате, ако имате нужда от място за себе си. Време е да зарежете начина, по който се отнасяте към половинката си, за да продължите напред.

Свободните Раци имат възможност да се срещнат с човек, който ще има много положително въздействие върху тях през ноември. Ако сте загубили вяра в любовта, не забравяйте, че трябва да имате позитивно отношение, за да направите крачка напред и да се отворите за човек, който харесвате. Имате подкрепата на планетите, използвайте я.

Здраве

През този период имате нужда от силна психическа и физическа стабилност.

Лъв

Работа

През този период ще можете да постигнете каквото искате. Имайте търпението да изчакате и да действате в точното време. Важно да претеглите думите си и да споделите важна информация с колегите си, но в точното време. Този месец ще бъде чудесен за онези Лъвове, които се занимават с търговия, пътувания и сътрудничество с чужбина.

Любов

Ако имате връзка: В тази област връзката ще бъде доста сложна и напрегната през ноември. От вас се очаква да действате отговорно и да решавате проблеми, които карат партньора ви да загуби представа за реалността и паниката. Не се страхувайте да поемете инициативата, защото тя се очаква от вас и можете лесно да се справите със самата ситуация, но само ако искате. Не си позволявайте да губите хора, които обичате.

Свободните Лъвове ще се отдадат на емоции, но ще трябва да се подготвят за всичко, което ще изпитат като резултат. Влюбвате се в човек, който е студен и сдържан, така че ще е важно да покажете своята привързаност. Поемете инициативата и следвайте сърцето си.

Здраве

Нуждаете се от дисциплина по отношение на диетата и физическата активност.

Дева

Работа

Този ноември ще имате възможност да се срещнете с интересни и влиятелни хора, които ще ви вдъхновят. Страхотен период за онези Деви, които работят в чужбина или пътуват. Следвайте интуицията си, но не навлизайте в различните коментари на хората около вас. Предлагайте помощ, дори когато тя не се иска от вас, колегите ще я оценят.

Любов

Ако сте във връзка: Този период ви носи нестабилност в личен план, което ще се отрази в отношенията с човека, когото обичате. Възможно е излишно да искате да започнете конфликти и да сте напрегнати, особено в средата на месеца. Партньорът няма да има много търпение за вас, така че ще трябва да намерите баланса във връзката. Преодолейте своите страхове, съмнения и инат. Ако изглежда, че приятелите ви подценяват връзката ви, попитате открито къде се крие проблемът.

Самотните Деви ще преразгледат своите контакти, флиртове и приятелства. След като започнете да гледате критично на другите, тогава никой няма шанс за добра оценка. Запазете търпение и не позволявайте на връзките, които са важни за вас, да бъдат прекъсвани от дребни неща. Мисленето и анализите са добри, но не бъдете прекалено строги с другите.

Здраве

Възможни са настинки и проблеми с дишането.

Везни

Работа

Трябва да мислите ясно как да се справите всички дейности, които сте планирали, и да постигнете целите си. Вслушайте се в интуицията си и ако някога се съмнявате в себе си, потърсете помощ от близки колеги. Не бързайте за никъде. Плановете ви могат да се сбъднат неочаквано през този период, когато най-малко го очаквате. Ноември ще бъде добър месец за работа, макар че в началото може да не изглежда така. Най-важното обаче е да бъдете умерени и сдържани.

Любов

Ако сте във връзка: Партньорствата изискват гъвкавост във всички аспекти на функционирането. Вашият партньор има някои идеи и идеи, към които сте доста резервирани. Важно е обаче да покажете доверие и подкрепа и да се доверите на тяхната преценка. Може да се наложи да вземете важни решения, но не ги вземайте сами.
Свободните Везни ще бъдат в центъра на вниманието и ще получават много съобщения чрез социалните мрежи. Имате възможност да блеснете със своя чар и интелигентност и да омагьосвате хората около себе си. Човек, който се опитва да ви спечели от известно време, може би заслужава да му дадете шанс.

Здраве

Възможни са главоболие и проблеми със зрението.

Скорпиони

Работа

Бъдете практични, особено ако завършвате важен проект. Адаптирайте се към другите и дайте да се разбере, че работите в екип. Препятствията лесно ще бъдат преодолени, ако сте отпуснати и спокойни, опитайте се да го постигнете, колкото и трудно да ви се струва този месец. Бъдете внимателни в комуникацията, особено с началниците си, за да не кажете нещо, което ще остане като петно върху работата ви. Изпълнете всички обещания, които давате през този период.

Любов

Ако имате връзка: Това е период, в който трябва да действате открито и честно във връзката си. Необходима е смелост обаче да седнете и да говорите открито по някои въпроси. Покажете вашата уязвимост, не е нужно постоянно да показвате колко сте силни. Преживявате лична криза и подкрепата на любим човек би била полезна в това отношение.

Свободните Скорпиони ще бъдат предизвикани да се покажат на другите. Може да направите някои ходове, които ще объркат другата страна, но се опитайте да бъдете отворени. През този период ще бъде оценена вашата уязвимост. Може да бъдете засегнати от много емоции, така че преценката ви някога ще бъде замъглена, внимавайте за това.

Здраве

Нуждаете се от нови процедури, за да поддържате здравето си през по-студените дни.

Стрелец

Работа

Имате възможност да изберете свой собствен път в тази област през ноември. За някои Стрелци са възможни нови предложения за работа, които може да не очаквате, така че ще трябва да помислите добре къде искате да отидете. Не споделяйте с други хора около вас, поне докато всички неща се изяснят и не знаете точно какво искате. Звездите са на ваша страна, но вие сами ще вземете най-добрите решения, а ноември е месец, изпълнен с много професионални решения.

Любов

Ако имате връзка: Това е период на интензивни промени в настроението, които ще рефлектират върху връзката с любимия човек. Ще бъдете като огледало на партньора си. Трябва да осъзнаете, че това е само период, който трябва да преодолеете. Време е да загърбите лошите спомени и да продължите напред. Време е за големи промени!

Това е месец, когато свободните Стрелци ще се отчайват от околните, особено от тези, които ви ухажват и които не харесвате. Опитайте се да поставите себе си на първо място и не очаквайте другите да направят нещо, което трябва да направите за себе си. Това, което давате на другите, опитайте се да го насочите към себе си.

Здраве

Внимавайте за стреса. Подобрете имунитета.

Козирог

Работа

Обстоятелствата не са във ваша полза, както и междуличностните отношения на работното място. Ще бъдете нервни и разкъсани от всички страни. Този ноември ще можете да разпознаете възможност да увеличите финансите си поне чрез краткосрочен проект. Трябва да промените някои неща в комуникацията с другите и моделите, които вече не ви помагат в работата.

Любов

Ако имате връзка: Това е месец, в който има конфликти, недоразумения и проблеми с комуникацията. Изправени сте пред някои противоречиви теми, които сами създавате. Важно е да се въздържате от остри реакции и груби думи и да се опитате да приемете онези аспекти на другия човек, които не ви харесват.

Нищо не е идеално, от вас зависи да решите какво ви подхожда.
Ако сте свободни: Свободните Козирози ще имат конфликти със себе си и противоречиви мнения по различни теми. Възможно е да се влюбите в човек, който ви стимулира интелектуално. Може да не е любов от пръв поглед, но наистина ще се сближите с този човек. Поработете обаче първо върху себе си и след това се свържете с другата страна.

Здраве

Опитайте се да се отървете от стреса чрез разходки и физически дейности.

Водолей

Работа

Финансовото състояние е специфично и този период много ви притеснява. Трябва да направите анализ и да действате обмислено във връзка с предизвикателствата, които възникват този ноември. Може да се сблъскате с грешките на колеги и дори шефове, но внимавайте как решавате подобни проблеми. Възможно е края на месеца да ви донесе допълнителни печалби онлайн.

Любов

Ако имате връзка: Звездите ви носят мир и хармония в партньорството ви, но едва през втората половина на ноември ще можете напълно да се отървете от напрежението, натрупано във връзката ви през изминалия период. Ако вашият партньор има някои критики, добре е да говорите за това открито, но и да му покажете колко много означава за вас. Не мислете, че действията ви винаги са правилни, понякога може неволно да навредите, без да сте наясно с това.

Свободният Водолей преминава през период на дълбоки лични трансформации. Ще трябва да изразите чувствата си честно, което не е нормално за вас. Някой около вас ви обожава и ви разбира по-добре, отколкото си мислите.

Здраве

Проблеми с главоболие и болки в гърба.

Риби

Работа

Ноември е чудесен месец за материализиране на вашите планове и идеи. Възможни са малки предизвикателства, но те само ще ви мотивират да бъдете по-упорити в определени въпроси. Не бъдете нетърпеливи и се фокусирайте върху онези неща, които ще ви донесат успех, не се разпилявайте от всички страни.

Любов

Ако имате връзка: В партньорството е важно да подкрепите любимия си, особено през първата част на месеца. Не забравяйте колко сили носите в себе си и че можете да се справите с всяка ситуация.
Свободните Риби ще бъдат харизматични през този период. Вашият чар и интелигентност блестят и е възможно да срещнете човек, който ви разбира перфектно.

Здраве

Настинки, бъдете внимателни.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close