You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” се завръща по Нова!

„Госпожа Фазилет и нейните дъщери” се завръща по Нова!

Хитовата поредица „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” ще се излъчва всеки делничен ден от 12.30

Хитовата поредица „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” се завръща в ефира, но на Нова телевизия. Сериалът започва да се излъчва от петък – 15ти май. Може да го гледате всеки делничен ден от 12.30 часа, съобщават от nova.bg.

Тези, които са пропуснали историята по DIEMA FAMILY, сега имат шанс да проследят премеждията на една безразсъдна в амбициите си майка и обърканите й момичетата.

Следващия месец в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” предстои да видите:

Самотна, озлобена от немотия майка се опита да спаси от гетото и себе си, и красивите си дъщери. Фазилет е вдовица на мъж, когото децата й обожават, а тя пази в нараненото си сърце горчивина и ужасни спомени.

Дъщеря й Хазан е нейна вечна опозиция, крие външния си вид зад мъжки дрехи и пази в сърцето си невъзможна любов. Малката Едже покорно изпълнява желанията на мама, която иска да използва красотата й като билет за света на богатите и известните.
Единственият бунт на девойката са чувствата й към бедния Ясин.
„Госпожа Фазилет и нейните дъщери” се завръща по Нова!
На другата страна на Босфора, в красиво имение с гледка към морето живее клана Егемен. Хазъм е мъж, който е натрупал сам състоянието си. Вярва, че има прекрасно семейство. Големият му син – Гьокхан, се е оженил без благословията му за Ясемин. Средният – Яъз, е синът –мечта: красив, умен, отговорен. Най-малкият е Синан – любимец на жълтата преса и сериен плейбой. В семейството има и една дъщеря – Селин. Тя е глезена и надменна, но зад маската й на огорчена богаташка се крие коварно същество, готово на всичко, за да постигне своето.

Полу-официалната годеница на Синан вдига скандал в имението, а той се забавлява във фитнеса, където работи бедната Хазан. Тя отдавна е влюбена тайно в него, но не смее и да мечтае за него.

Синан тормози семейството си с безразсъдно поведение. Открито намеква на снаха си, че знае за тъмното й минало. Рискува дори отношенията с брат си. През това време госпожа Фазилет вдига грозен скандал в квартала, за да раздели любимката си Едже с приятеля й. На другия ден завежда насила Едже в холдинга на Егемен, за да участва в конкурса за лице на новата им марка.

Двете закъсняват, но случайно дочут разговор дава силен коз в ръцете на Фазилет. С него тя успява да изнуди Синан да направят пробни снимки на дъщеря й. Той остава погрешно впечатление за намеренията на майката и кани Едже в хотела вечерта.

Синан изпраща ледения Яъз на срещата. Вменява му, че ще се срещне с момиче, което е готово на всякакви низости за пари. В същото време Хазан за първи път от много време слага женски дрехи. Иска да помогне на сестричката си, която предпочита да е с Ясин.

Във фаталната нощ, в която Хазан и Яъз се срещат за първи път, се разразява грозен скандал. Оставяйки с впечатление, че майката е продала дъщеря си, той я унижава с банкнота. Тя го ранява с нож. През това време Яъз получава съобщение, че майка им е починала внезапно…

Хазан преживява истинска криза след случилото се, но майка й успява с хитрост да получи работа в имението. Там всички, без коварната снаха, са съсипани от загубата. Фазилет успява дори да настани любимката си.

Във фитнеса Хазан отново среща Синан, който е в ужасно състояние. Той иска да я отведе с колата, но двамата катастрофират. Малката Едже заспива в спалнята на господаря. Хазъм я вижда, но преди да я събуди, нахлува Селин и се разразява грозен скандал.

Семейство Егемен и Фазилет разбират за катастрофата на Хазан и Синан. Мистериозна жена ги шпионира в болницата. Хазъм я вижда и очевидно – разпознава.

Хазан се възстановява по-бързо, но за нейна беда отново се сблъсква с Яъз в интензивното. Всички остават с впечатление, че катастрофиралите са двойка. Това е удобен момент за Фазилет да изнуди новия си шеф. В нейна полза е това, че Синан, за да скандализира всички, обявява пред пресата, че Хазан е новата му любима.

Фазилет разбира кой е унижил дъщеря й с парите и му дава да разбере, че е нанесъл обида и му я връща с достойнство. Бившата на Синан унижава майката пред прислугата, а Яъз не може да си намери място, мислейки че любимата на брат му е уж леконравно момиче.

Мистериозната жена от миналото на Хазъм търси родния си син, който може да бъде всеки от братята Егемен. Фазилет я среща случайно, но междувременно и предизвиква бедствие в дома си, за да принуди Хазан да живее в имението.

Гордата й дъщеря се опитва да се справи с наводнението в дома си. Синан, който вече е достатъчно впечатлен от нея идва да й помогне. В същото време нахлува Яъз – осъзнал, че може да е сбъркал във фаталната нощ, в която е загубил майка си, но е срещнал и една специална жена…

Очаквайте следващия месец информация за следващите епизоди на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”! Може да ги гледате предварително във световния портал YouTube!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!