You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Хороскоп разкрива: Колко лесно може да вбесите всеки знак от зодиака

Хороскоп разкрива: Колко лесно може да вбесите всеки знак от зодиака

Хороскоп разкрива как може да ядосате всеки знак от зодиака

Искате да знаете, какви са зодиите, когато се ядосат? Този хороскоп ще ви ги разкрие. Внимавайте, защо някои от представителите са толкова темпераментни, че извадите ли ги от кожата им, трудно ще ви го простят.

Хороскоп разкрива какви сте, когато се ядосате!
Хороскоп разкрива какви сте, когато се ядосате!

Овен
Няма шанс да не разберете, когато сте вбесили някой овен. Овните лесно изпадат в гняв, а може да се разгневят почти от всичко. Те са най-големите „люти“ представители в зодиака, така че, когато се сърдят, се държат като диви животни и с пълен глас отстояват своя гняв.

Телец
Ако един телец ви се разсърди, очаквайте това да продължи дълго. Може би няма на глас да каже и да ви го покаже, но със сигурност дълго ще проявява своя гняв. За тях се казва, че по-скоро планината ще се премести, отколкото те да се пречупят, когато са побеснели и разгневени.

Близнаци
Близнаците са неспокоен въздух, а това означава, че и гневът им е променлив. Гневът им се проявяват при караница, често използват думи за обиди, но никога побой или насилие. Лесно може да се разсърдят, но и бързо и лесно може им да мине.

Рак
Ако сте ядосали рак, това означава, че сте засегнали техните емоции. Както и другите водни знаци, и раците ясно ще ви покажат, че сте сърдити. Няма да ви оставят никакво място за съмнение, дали са ядосани, или не.

Лъв
Лъвовете са подобни на огъня, а това означава, че гневът им е траен, и всеки път, когато имат възможност да ви захапят и да ви върнат, ще го направят. Гневът им няма да премине нито бързо, нито лесно, така че внимавайте.

Дева
Девиците са с променлив характер, а това означава, че лесно и бързо им минава, когато са ядосани. Понякога дори може и да забравят за какво са се разсърдили, а може и да не забележите, че са ядосани.

Везни
Ако ви се сърдят, везните ще покажат това с думи, а често пъти и с усмивка. Те са най-странните от всички зодии. Те рядко показват или споделят причината да са сърдити, така че ви оставят винаги да се колебаете над въпроса, с какво точно сте ги обидили или ядосали.

Скорпион
Скорпионите никога няма да забравят, че сте ги обидили или ядосали и съвсем ясно ще си спомнят и причината за това, тъй като при тях обидата често е свързана с техните емоции. Може би няма да ви кажат, че сте ги ядосали, но бъдете сигурни, че ще чакат колкото е нужно, само и само, за да ви го върнат.

Стрелец
Стрелците са с променлив характер, а това означава, че ако се сърдят, ще пламнат като факла, но това няма да продължи дълго. Ако успеете да им привлечете вниманието с нещо друго, ще забравят и за причината, и за обидата, така че няма да се налага допълнително да се обяснявате или извинявате. А и можете да бъдете сигурни, че те са зодията, която таи най-малко злоба в такива ситуации.

Козирог
Когато са ядосани, козирозите наистина са ядосани, въпреки че може и да не ви кажат защо са ядосани. За тях е известно, че имат дълга и добра памет, защото са управлявани от планетата Сатурн, която се свързва с времето и вечността.

Водолей
Водолеите често се държат в разговорите като че са сърдити, въпреки че не са. А ако наистина се разсърдят, това е нещо, което ще разберете веднага. Техните думи ще бъдат като стрели насочени срещу вас, и ще действат в продължение на много дълъг период от време.

Риби
Рибите са също променливи като характер, а това означава, че може да засегнете лесно техните емоции, но те няма да ви се сърдят дълго. Умеят да „страдат“ повече от всички знаци, но могат и най-лесно да прощават.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!