You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > И Бенедикт Къмбърбач написа вълнуващо писмо до Дядо Коледа

И Бенедикт Къмбърбач написа вълнуващо писмо до Дядо Коледа

Дядо Коледа има да изпълнява няколко дребни молби от екранния Шерлок Холмс

Дядо Коледа е най-популярният адресат на писма в света. Точно сега добрият старец има твърде много работа, защото получава чували с послания и безкрайни имейли с желания.

Децата не пропускат възможност да сбъднат съкровените мечти и това е в реда на нещата. Честно казано и възрастните го правят, но никой няма да си го признае…освен Бенедикт Къмбърбач.

Британската звезда няма от какво да се оплаква от живота си и като че ли има всичко. Екранният Шерлок Холмс обаче написа писмо до Дядо Коледа като част от проекта Letter Live, където популярните персони пишат писма на други известни хора.

От woman-on the-top.net с радост ви предоставяме достъп до тази специална кореспонденция. Ще научите много за Бенедикт Къмбърбач, за мечтите му…и тайното му желание за Коледа.

Бенедикт знае как да иска от Дядо Коледа нещата, които са му на сърце
Бенедикт знае как да иска от Дядо Коледа нещата, които са му на сърце

„Скъпи Дядо Коледа,

Е, мой приятел ме помоли да ти пиша … Трябва да ти призная, че беше трудно да измисля какво да ти кажа. Главно защото, подобно на повечето възрастни, аз се чувствам глупаво, когато те моля за нещо – защото нашето време с теб отдавна мина.

Сега ние си правим сами подаръци, контролираме съдбата си, носим отговорност за действията си и живеем в свят, който сами сме създали. Вече не можем да върнем часовника си назад и да те помолим да помогнеш с околната среда, емиграционната криза, здравеопазването, образованието, храната за бедните, правата на човека, фундаментализма и войната. Въпреки че, Бог знае, имаме нужда от цялата помощ, за да се справим с всички тези проблеми.

Това не е защото ти липсва състрадание и радост. Ти си чудесен. Независимо от факта, че цветът на костюмът ти се е променил в полза на корпорация, и въпреки факта, че сме безкрайно далеч древните ритуали и традиционните сладкиши за подаръци … Възрастните прахосват времето си за нищо, но ти не съществуват заради тях. Нужен си на децата. Децата, които се нуждаят от една капка магия в този свят, в който постепенно се размиват границите между невинността и отговорността, въображението и студените препятствия на възрастните.

Това, за което искам да те помоля е повече време, децата да могат да бъдат деца. Времето им за вълшебства и игри да продължи по-дълго. Дръж ги далеч от този луд свят, че те могат да се смеят, а не да плачат – особено тези, които се грижат за членове на семейството или страдащи от болести, глад или бедност. Моля просветли живота им с моменти на радост и надежда.

Като си мисля за това колко ти е трудно, разбирам, че не е редно да те моля за осветяващ меч (какъвто никога не съм имал, между другото), когато си в състояние да контролираш пространство-времевия континуум и да подновиш радостта от детството.

Ти даваш надежда за чудо и сега всички, които ти пишат си лягат с надежда за най-доброто. Вдъхновяваш ги за по-добро поведение, и както помня добре – отчаяни опити да изкупят лошото, за да не останат без внимание. Помисли за милионите деца, които биха искали да ти пишат, но не могат, защото са неграмотни. Чуй думите им и им дай време и шанс да се научат да четат и пишат, така че те да могат да подобрят живота си и да избягат от бедността.

Аз малко се срамувам пред теб. Мисля, че направих точно това, което обещах да направя – да те помоля да помогнеш на възрастните, за да решат някои от основните проблеми пред които са изправени децата. Обещавам да оставя портвайн и пайове за теб!

С любов, Бенедикт.

PS Все пак може ли да си получа светещия меч, моля”

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!