You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Идеи за Свети Валентин: Да изберем заедно подарък за Деня на влюбените

Идеи за Свети Валентин: Да изберем заедно подарък за Деня на влюбените

Няма нужда да прахосвате състояние, за да зарадвате любимия за Свети Валентин

Свети Валентин може да е внесен празник, но и хубав повод да кажеш на някого „Обичам те” по по-специален начин. Ако има на кого да зарадвате, със сигурност ви чака прекрасен ден…и маааалко главоболие преди това.

Всички знаем безграничните размери на дамското въображение. Виждали сме чудеса от романтични идеи и изненади. В повечето случаи обаче винаги ни притеснява един важен въпрос: „Какво да му подаря?”

Ясно е, че ще намерите ефектен начин да му поднесете изненадата си само ако знаехте каква да е тя! От woman-onthe-top.net обаче винаги сме насреща!

Ние, като вашите най-добри онлайн приятелки, ще ви помогнем да направите незабравим Деня на влюбените…като междувременно ще ви посъветваме да запазите здрав разум!

Момичета, Свети Валентин е ден на чувствата, а повод за безразборно харчене. Няма нужда да ощетявате бюджета си или да чувствате вина. Тези, които обичате, ценят вас и в повечето случаи нехаят за датите. Затова – изберете нещо малко, мило, което може да е полезно или да предизвиква усмивка.

Ето няколко великолепни идеи – подарък за мъж:

„Валентинка” – Това може да е картичка-изненада, която може да открие на неочаквано място по неочаквано време или смешен сувенир. Няколко мили думи и нещо, което да го разсмее стигат, за да създадат в него празнична емоция.
saint valentine

sveti valentin 1

sveti valentin 2

sveti valentin 9

Вкусен Свети Валентин – Няма никога да сбъркате с бонбони, сладкиши, курабийки или дори торта. Ако са домашно направени – най-добре! Абсолютно не бива да се притеснявате, че не сте оригинални! Когато са казвали, че любовта на мъжа минава през корема, да знаете, че са го казали мъдрите жени преди вас с дъъълги бракове!
sveti valentin 8

saint valentine 3

Подарък за офиса или компютъра – Това не предполага много възможности, но вярваме във вашата идейност. Подходящо преспапие, служебна чаша за кафе, моливник, „мишка” с атрактивен дизайн, снимка за бюро или ефектен колаж – възможностите са неизчерпаеми! Така деликатно ще покажете нежност и ще сте непрекъснато до него, без да се притеснявате, че се натрапвате!
saint valentine 6

saint valentine 4
Подарък за суетния мъж – Ако успеете да направите домашен сапун или парфюм, ще ви поздравим за сръчността! Ако – не, – разчитайте на многообразието в козметичните магазини!
sveti valentin 16

sveti valentin 3

Освен това може да му ушиете вратовръзка сама, да му направите елегантен бележник за работа или да му организирате домашно спа-преживяване!

Подарък за мъжа с хоби – тази категория е най-лесната! Сандъче с подходящ декупаж, в който да наредите аксесоари за любимото му хоби ще ви превърне в идеалната любима.
sveti valentin 18

sveti valentin 6
Той ще разбере, ако не можете да си позволите скъпата въдица, фитнес-уреди или аксесоари за планина. Вниманието към нещата, които обича обаче, няма да останат незабелязани!

Интимен подарък за мъж – смешни боксери, бельо в ултрачервено, тениска със специален надпис или нещо опасно от магазина за „играчки”. Това се все великолепни идеи за големи и много смели момичета!

Каквото и да решите, вярваме, че ще направите чудесен избор. За да ви улесним още повече, от „Жена на Върха” ви даваме още малко идеи. Желаем ви незабравим Свети Валентин!saint valentine 2 saint valentine 4 saint valentine 5 sveti valentin 7 sveti valentin 10 sveti valentin 12 sveti valentin 13 sveti valentin 14 sveti valentin 15 sveti valentin 17

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!