You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ирония на съдбата” с Къванч Татлъту и Елчин Сангу започва скоро по bTv!

„Ирония на съдбата” с Къванч Татлъту и Елчин Сангу започва скоро по bTv!

Сблъсък на четири коли в „Ирония на съдбата” събира отново стари познати, за да ги превърне в семейство

Дългоочакваният сериал – „Ирония на съдбата” започва на 29ти юни. В проекта ще видите стари любимци на родната публика – Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук и Онур Сайлак. Запомнящо присъствие в сериала прави и нашия Иво Аръков, когото ще видите в образа руснак.

Първият епизод на „Ирония на съдбата” започва със Сблъсък. Едновременно катастрофират четирима души, чиито пътища са се преплитали и преди. За всеки от тях смъртта изглежда като избавление от нечовешката мъка и предателството. Катастрофата обаче е ново начало, което неочаквано ги превръща в семейство. Взаимно се спасяват от бездната на отчаянието и откриват един в друг надежда и нова любов.

Кадир Адалъ (Къванч Татлъту) е полицейски комисар – малко див, работи по собствени правила и създава проблеми на шефа си. Той обаче е със златно сърце, закриля слабите, съпругата и дъщеря си. Дава всичко за близките си, защото е израснал в дом и иска да бъде бащата, който никога е нямал. В началото изглежда, че двете големи в любови в живота му са – футболния тим и дъщеря му. Свободното си време посвещава на тях.

Когато е на мач, комисарят ръководи местната агитка. Съблича се гол до кръста, за да направлява феновете така, че вдъхновят отбора за победа. За него най-голямата мечта е детето му да сподели цялата емоция от футбола.

Зейнеп Тунч (Елчин Сангу) е банков служител, има прекрасен дом, съпруг и дъщеря. На пръв поглед има всичко, но всеки път се оглежда, като напуска дома си. Вратата ѝ има няколко ключалки и се доверява само на детето си.

Тя е преследвана от спомените за миналото, когато е осиротяла и е израснала в приют. Сега е омъжена, но съпругът ѝ има огромни дългове от хазарт, забъркал се е с мафията и има нахална любовница.

Джемре Гюр (Мелиса Аслъ Памук) е заможна и образована млада жена. Адвокат е, сгодена е за съдружника на баща си. Възрастният мъж гледа на нея като съкровище и няма търпение да ожени младите.

Джемре си мисли, че има всичко, но иска да доучи в чужбина и да се реализира преди да се задоми и да има деца.

Керем Коркмаз (Алперен Дуймаз) смята поне, че има вярна любима. Току-що излиза от затвора, където е попада, защото ранява баща си. Момичето му Мерал го чака на портала. Старият му приятел Якуб се опитва да го привлече в кражба, но той иска да започне на чисто. Комисар Кадир, който му е като закрилник, иска да му помогне да живее почтен живот. Младежът мечтае да се ожени за Мерве, но собственото му семейството не го приема и той е уплашен за бъдещето си.

Дългоочакваният сериал - „Ирония на съдбата” започва с Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук и Онур Сайлак.
В няколко поредни дни до големия сблъсък се случват ужасни неща с четиримата главни герои. След мача, на който Кадир води семейството си, се появяват терористи. Той успява да неутрализира единия, но другият се взривява и погубва жена му и детето. Кадир изпада в криза, срива се психически, започва да търси настойчиво смъртта.

Купува си оръжие, а на излизане от магазина Джемре едва не го блъска. Той ѝ се ядосва, защото…не го е направила като хората.
Зейнеп прочита съобщенията от телефона на мъжа си. Иска да вземе детето си и да се разведе. Тогава той ѝ съобщава, че дължи ужасно много пари на мафиота Вели. Той се е опитал да преведе милиони през летището за него, но не е успял и сега животът му е в негови ръце.

Вели обаче има по-коварен план. Отвлича дъщеря им и след това принуждава Зейнеп да ограби банката, която работи.

Нерадостен е животът и за Керем. Баща му е в инвалидна количка, майка му страда от бедност и мизерия. Никъде не го приемат на нормална работа, защото има досие, а приятелят му комисарят е в тотална дупка.

В деня на сблъсъка Зейнеп успява да вземе милионите от банката. От отчаяние Керем приема предложението на Якуб да ограбят един богаташки дом. Джемре е приета да учи в Америка, но годеникът ѝ не иска да жертва плановете си заради нейната магистратура. Истината обаче е, че той има афера – спи с доведената майка на любимата си. Когато я изоставя в ресторанта, отива да се види с Белма.

В любовното гнезденце на неверниците е сейфът, който ще ограбят Керем и приятеля му. Якуб снима с телефона си любовниците в леглото. В това време пристига Джемре. Когато се опитва да се качи горе, попада на Керем, който я наръгва, без да иска.

Кадир се опитва да се самоубие с пистолета. Той обаче чува как дежурния съобщава за грабежа на Зейнеп. Пали колата си, за да се отзове на сигнала. В същото време Джемре вика за помощ, но никой не ѝ отговаря. Сама се добира до колата си. Зейнеп бърза, за да предаде откупа и да прегърне детето си. Керем обръща колата, защото не иска Джемре да умре от кръвозагуба. Първо се сблъскват Кадир и Зейнеп, след това – крадецът и неговата жертва.

Първо се съвзема отчаяната майка. Спомня си как е изгубила баща си – полицаят е убит по време на дежурство. След това я пращат в приют, където среща Кадир – мъжът, който по ирония на съдбата на два пъти променя живота …Там е и Аслъ- момичето, за което той се жени, защото е изгубил нея.

Зейнеп познава Кадир в отсрещната кола. Междувременно Якуб ограбва собствения си приятел и взима ножа, с който е наранил богаташката. Зейнеп не може да помогне на бившия си любим. Притисната от Вели, тя бяга от катастрофата. Кадир се съвзема, отнема патрулка и тръгва след Зейнеп. През цялото време халюцинира, че до него е мъртвата му дъщеря.

Зейнеп не открива детето си на мястото, където трябва да предаде парите. Там я настига Кадир, който припада, докато се опитва да я арестува. Задържат я, докато се опитва да му помогне. Накрая четиримата –тя, комисаря, Джемре и Керем попадат в болницата.

В същото време Белма и любовникът ѝ изпадат в паника- искат да прикрият аферата си, а са разбрали, че адвокатката е била в къщата. Вели наблюдава новините и доволно установява, че неговият стар враг комисарят е съсипан. Галип иска да спаси жена си, но мафиотът е непоколебим. Само малкото момиченце събужда някакви заспали чувства в сърцето му…

След три дена всички от сблъсъка са добре. Зейнеп е в ареста, а Кадир е все по-зле и не иска да я посети, въпреки че тя умолява колегите му. Вели се опитва да спечели сърцето на детето на Зейнеп. Джемре разпознава нападателя си от видеата в новинарските емисии.

В крайна сметка отвеждат Зейнеп при Кадир. Това спасява за пореден път живота му. Той е включил газта и държи запалка в ръцете си.Оказва се, че Якуб и приятелката на Керем са любовници. Младежът разбира за предателството им от собствената ѝ майка.

Става ясно, че Зейнеп и Кадир са били влюбени. Той е искал да бъде полицай и да има семейство. Тя се е страхувала да не преживее отново същата загуба. Напуска го, за да може той да се ожени за Аслъ. Съсипаният млад мъж не е в състояние да ѝ помогне. Тя е принудена да избяга от полицията. Кадир я арестува, но ѝ обещава да намери детето. Скитащ малчуган му показва колие, което е символ на общото му минало с мафиота Вели. Някога комисарят не е могъл да спаси някого, на когото е държал. Вели наблюдава Кадир и Зейнеп. Кълне се да умрат заедно с комисаря.

В следващият епизод на „Ирония на съдбата” Кадир си спомня случилото се преди 10 години. Той е трябвало да се грижи за семейството на Вели, но домът му се е превърнал в касапница. Комисарят и мафиотът преживяват по един и същ начин миналото.

Керем не може да се съвземе от предателството, а Блема се опитва да попречи на разобличаването му, за да не стане ясна и нейната афера. Джемре се вижда със Зейнеп в управлението и поема нейната защита.

Кадир разбира, че Керем е наранил адвоката на бившата му любима. Не може да приеме безумието на преживяната катастрофа. Двамата си спомнят миналото в приюта. Кадир оставя Зейнеп в ареста, но се грижи тя да е в безопасност.Вели все повече се привързва към малката Айлин. Зейнеп си спомня как преди толкова много години е поверила Кадир на старата си приятелка.

Пребитият от хулигани Керем и комисарят се срещат на празните трибуни на любимия отбор. Кадир вдига скандал на младежа и го отвежда. В същото време Вели се среща с бащата на Джемре, които имат общ бизнес, свързан с парите, които Галип открадна.

Кадир разпитва младежа в ареста, но той мълчи за обира. Керем само споменава, че не е намерил подслон и при него. Джемре настоява да види арестанта. Нападателят ѝ я провокира с откровеността си. Комисарят ѝ разказва, че Керем се е върнал, за да ѝ помогне. Отвеждат младежа в ареста. На другата сутрин Якуб показва скандалното видео на Белма.

На другия ден Джемре отива да види Керем. Двамата се скарват. Провокира я, за да го измъкне. Обещава ѝ да покаже видео, в което мащехата ѝ не е сама в къщата. Вели и Кадир се сблъскват за пореден път. Мафиотът дава на стария си приятел да разбере, че знае къде е майка му.

Вели настоява Кадир да се върне в миналото. Тогава комисарят си спомня как шефът ги е запознал. Вели е бил малко шантав, но добро ченге. По-късно Кадир разказва на Зейнеп, че трябва да пазят миналото си в тайна. Вели го е научил на всичко, което трябва да знае, но и ще я използва, за да го нарани, защото имат сметки за уреждане. Двамата си играят на котка и мишка, а Джемре се опитва да се справи с лъжите на близките си.

Керем има проблеми в затвора, но се опитва да се справи с хитрост. Кадир прекарва със Зейнеп нормална вечер от много години насам, но на сутринта Галип я разстройва с обаждането си. По-късно ѝ се обажда Вели, за да я извика при себе си.

Майката на Керем го посещава в затвора и се опитва да се оправдае за грешките, които е допуснала, търпейки насилник в дома си. По-късно го нападат в килията.

Кадир си спомня как навремето се е сближил с Вели, как му е разказал, че цял живот е търсил майка си и затова е станал полицай. Двамата отиват пияни на любимия стадион. Кадир му разказва, че това е неговият дом и неговото семейство. След това му признава за нещастната си любов към Зейнеп.

Джемре се разкъсва от съмнения. На другия ден Зейнеп успява да избяга, за да се види с Вели. Джемре се отказва от показанията си, за да спаси живота на Керем и за да го измъкне от затвора. Вели е разбрал кого е обичал Кадир през цялото време. Иска главата на бившия си колега и на Галип от Зейнеп.

Вели си спомня как преди 11 години с Керем са се събудили на стадиона след пиянската нощ. Младото ченге разкрива цялата си отдаденост към Зейнеп пред него. В наши дни той дава възможност на младата майка да прегърне детето си. Междувременно намеква на врага си по телефона, че ще му отнеме любимата.

Зейнеп успява да неутрализира враговете си, но Вели се възстановява бързо и задържа пленниците си. Белма и любовникът ѝ си мислят, че лесно могат да изпратят в чужбина Джемре, но Якуб е близо и не спира да напомня на себе си. Адвокатката и бе тях е решила да остане в родината.

Зейнеп се съгласява да доведе мъжа си пред Вели, а той е все по-развълнуван от присъствието на жената, която е лишила от сън Кадир. Подкрепяна от Джемре, тя дава интервю, за да провокира бащата на детето си да се предаде. Вели е възхитен от дързостта ѝ.

Джемре измъква и Керем от затвора. Тя му дава визитката си, а той моли за прошка – за всичко, което ѝ е причинил. Годеникът ѝ успява да отнеме ценното видео от Якуб, но Мерал се е погрижила да се снабди с копие.

Кадир разказва на Зейнеп как е избрал да продължи живота си с Аслъ. Тя не му казва за съветите, които е дала на приятелката си, но му признава, че не го е забравила никога. След това Вели ѝ се обажда, а тя твърди, че е на негова страна.

Докато Керем застава очи в очи с Мерал, Якуб взима за заложница Джемре. Срещата им очертава пореден сблъсък в „Ирония на съдбата”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close