You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ирония на съдбата”: Спасяват Айлин, Вели и Кадир започват война за Зейнеп

„Ирония на съдбата”: Спасяват Айлин, Вели и Кадир започват война за Зейнеп

Споделената любов прави за кратко щастливи главните герои в „Ирония на съдбата”, след това мафията се опитва да съсипе надеждите им

В следващия епизод на „Ирония на съдбата” Галип се завръща в родината, но освен Зейнеп, го и очаква мъжът, когото никога не е забравила. Съпрузите остават насаме, но Кадир и началникът му са навън и чуват разговора им. Зейнеп признава на мъжа си, че полицаят е мъжът, когото е обичала, че го е напуснала, защото ужасно се е страхувала да не го убият като баща ѝ. Връща халката на мъжа си, но го принуждава да обещае, че ще ѝ върне Айлин. Кадир има план, с който да измамят Вели. Галип е готов да се предаде, за да спаси детето си.

В подземния гараж Керем се опитва по всякакъв начин да спаси Джемре. Якуб осъзнава, че младежът вече се е влюбил в богаташката. Мерал ревнува и избира да убият съперницата ѝ, когато любовникът ѝ настоява да посочи жертвата на куршума му. Керем се сбива с Якуб, за да може да избяга Джемре, но е ранен в схватката. Когато всички бягат от местопрестъплението, само адвокатката остава при него.

Годеникът ѝ води ожесточен спор с баща ѝ, разбрал, че старецът е адвокатът на Вели. Принуден е да помогне на Джемре да спаси живота на Керем. Мерал намира оправдание за избора си, но Якуб все още се съмнява, че тя има чувства към бившия си.

Вели получава тежка криза, от която го спасяват само хапчетата. Малката Айлин му е подкрепа и другарче. Керем припада в колата на адвоката. Джемре се грижи за него и му прощава. Двамата отвеждат ранения в дома, който е ограбил само преди няколко дена.

Кадир си спомня миналото, когато с Вели са били приятели и партньори. Тогава шефът на полицията търси подкупното ченге, което помага на наркопласьорите. Кадир бързо намира доказателства срещу Вели. Той наистина е виновен, но не може да се отърве, защото семейството му е в опасност.

Когато Демир разбира, че уличаващото видео е унищожено, той казва на любовницата си, че ще убие Керем, но младежът успява да избяга в дома на Кадир. Джемре отива да го търси, защото бившият затворник вече е събудил симпатията ѝ. Тя разбира, че баща ѝ е човек на Вели и е дълбоко разстроена.

Дългоочакваният сериал - „Ирония на съдбата” започва с Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук и Онур Сайлак.
Мафиотът се свързва със Зейнеп, защото отказва да предаде детето на баща му. Тя е готова да изпълни всичко, което поискат от нея. Кадир винаги и наблизо. Дава ѝ да разбере, че знае защо го е напускала. Признава по свой начин, че още го обича. Тя му отвръща по същия начин.

През това време Вели е все по-обсебен от Айлин и Зейнеп. Получава тежка криза, но детето е там, за да го спаси. Това ги сближава още повече. Става ясно какво се е случило във фаталната нощ, в която той и Кадир стават кръвни врагове.

Младото ченге залавя наставника си на път за поредната пратка. Вели си признава, че не може да издържа семейство само с една заплата. Кадир обещава да закриля близките му, но закъснява. Вечерта, когато би трябвало да е годежът на брат му, избиват семейството му. Кадир е ранен, но не успява да помогне. Вели получава тежка криза и се кълне, че ще му отнеме най-ценното.

Керем припада отново, докато се опитва да се скрие. Съперниците за сърцето му в „Ирония на съдбата” се срещат на брега на морето. Двете се изпокарват. Мерал показва на Джемре видеото, с което изнудват Демир и Белма.

Вели е щастлив, че ще накаже предателя, но и че ще събере Айлин с майка ѝ. В полицията има предател, благодарение на когото мафиотът разбира, че е предаден. Успява да измами всички. Хората му попречват на Кадир, а той залавя Зейнеп и мъжа ѝ. Тя е принудена да насочи оръжие към Галип. Вели държи ръцете ѝ и двамата го убиват. Преди да умре Галип я моли за прошка и иска от нея да каже на Айлин, че много я обича.

След преживения ужас Джемре намира новия си герой и остава до негов дома на полицая. Кадир помага на Зейнеп. С адвокатката ѝ я освобождават от всякакви подозрения. Кадир е наясно със слабостта на Вели към нея и детето ѝ, използва това, за да го накара да остане. Съветва на Зейнеп какво да каже пред репортерите. Вели изхвърля трупа на Галип в морето и иска да отпътува с Айлин. След това обаче чува Зейнеп, която казва, че и за най-лошият човек има надежда, ако е обичан и че тя може да прости и да даде любов.

Айлин казва на Вели, че майка ѝ ще му прости и ще го заобича, ако ѝ каже, че го боли глава. Двамата остават. Междувременно адвокатът на мафиота прави така, че да отстранят Кадир от разследването.

Главните герои в „Ирония на съдбата” се събират в дома на полицая. Четиримата сядат на масата и откровено разказват за случилото се преди катастрофата. Джемре е принудена да лицемерничи с близките си, за да открадне телефона на баща си, с който го свързва Вели. Керем е изпратен да вземе скандалното видео. Зейнеп трябва да чака Вели да я намери и да бъде сама. Задачата е да го удържи по някакъв начин.

В същото време бащата на Джемре, Демир и похитителят на Айлин са на друга маса. Трябва да предадат парите на Джансъз/Бездушния/- мистериозен, но много опасен тип.Вели научава, благодарение на Айлин, че майка ѝ обича да ходи на гроба на баща си.

Зейнеп наистина е там. Вели я провокира и тя го ранява с нож, но той ѝ казва, че я иска в живота си. Керем не успява да се договори с Мерал. Вижда се с Джемре и ѝ обещава да бъде до нея, заедно със Зейнеп и Кадир.

Зейнеп дава ножа на полицая, с когото ранила човека, похитил дъщеря ѝ. Разказва му всичко. Кадир я отвежда в дома си. Вели е щастлив, въпреки раната. Разказва на Айлин, че е видял майка ѝ и че баща ѝ не заслужава дете като нея.

Четиримата, които са станали вече семейство, са готови да спасят детето. Джерем разбира какъв наистина е баща ѝ. Кадир прострелва Вели, който не му казва къде е детето. Разкрива, че е намерил майката на полицая. Айлин в крайна сметка е в прегръдката на майка си. Кадир отново иска семейство.

Якуб отново изнудва Белма и Демир. Тя обаче му предлага наистина много пари, за да убие Джемре. Вели е в болницата, но го отвличат и мистериозна жена го кара да отвори очи. Той казва, че е получил друга майка на мястото на тази, която са му отнели.

Мистериозната жена, която се грижи за Вели, всъщност е тази, която Кадир търси цял живот. Майката на полицая разпитва врага на сина си за него. Той ѝ казва, че Кадир е обичал едно момиче от дома, но са се разделили заради нейния страх. Вели твърди, че не помни името ѝ.

По-късно мафиотът разбира, че всички работят с Кадир, обещава на бащата на Джемре да убие Керем. Тайно от адвоката, Вели съобщава на Демир, че знае за аферата му с Белма. По-късно неверния годеник и Джемре влизат в открит сблъсък. Той я заплашва, че ще хвърли баща ѝ в затвора, ако му разкаже за измяната му.

Вели залавя Мерал, която вижда възможност, за да вземе пари и да се отърве от Джемре. Зейнеп е готова да се забърка в нова неприятност, за да помогне на Кадир да види майка си. Джемре не може да премахне Белма от живота си. През цялото време Вели и врагът му кроят планове един срещу друг.

Зейнеп и Кадир планират бъдещето си заедно, да излекуват взаимно раните си и да дадат много любов на Айлин. Керем разказва на Джемре за мечтата си да се занимава с ремонт на мотори. Тя му обещава да помогне на майка му с развода, а той – да я разходи с колата си из Истанбул.

Четиримата са заедно и много щастливи. Вели ги вижда и страда- той е изоставен сам, а те са станали семейство. Обещава да ги изпита с най-любимото им.

На другият ден той се обажда на Зейнеп. Нарича Айлин своя дъщеря. По-късно Зейнеп разказва на детето си, че баща ѝ е мъртъв. По нареждане на Кадир, Джемре се свързва с Мерал, за да ѝ каже, че е готова с парите. На срещата се появяват по полицаят и Керем.

Вели е предвидил всичко. Изпратил е по Мерал флашка с видео, на което той разказва, че майката на Кадир е жива. Разказал ѝ, че детето, което е наричала Юсуф, е мъртво. Тя заобичала него като сина, който е загубила. Казва му къде е майка му, но ако Кадир отиде да я види, значи да загуби Зейнеп, която е в новия му дом. Вели е отвлякъл и майката на Керем.

Оказва се, че човека на мафиота в полицията е новата полицайка в управлението. Те сплашва маскирана Зейнеп и детето ѝ. Вели принуждава Керем и майка му да се сбогуват. Тя казва на сина си, че е щастлива за това, че други са му дали това, което тя не е успяла. По-късно старицата събужда  скритото му чувство за вина, което тайно го изгаря.

Вели успява да спаси майката на Керем и да я изпрати с помощта на Мерал при приятелите му.

На другия ден Зейнеп получава предложение за работа от бащата на Джемре. Зад офертата стои Вели, но Кадир отдавна е заподозрял всичко. Мафиотът отива да види Айлин на детската площадка. Зейнеп му показва отношението си, но по-късно приема да отиде при него с дъщеря си. Тя се съгласява с предложението му, защото това е единственият начин Кадир да открие майка си.

Мерал е настанена също при полицая, защото има нужда от защита. Това кара Джемре много да ревнува, но Зейнеп я успокоява. По-късно се среща с Вели. Той ѝ предлага да се виждат и на всяка среща ѝ обещава да отговаря на един въпрос за майката на Кадир.

Полицаят по-късно установява предателството на Мелтем, но Зейнеп подозира, че има още един предател в семейството. В същото време Вели разказва на бащата на Джемре за любимото момче на сестра му.

Той е доказал любовта си към нея и след смъртта ѝ е дошъл на свиждане в затвора. Там Вели му е наредил да стане ченге, за да отмъсти за убийството на семейството му. Тайният човек се оказва Адем- новото протеже на Кадир. Той убива със снайпер Мелтем, макар че се е влюбил в нея.

Адем е много разстроен от убийството. При сблъсъка си с Вели му казва, че и той е толкова виновен за смъртта на Пънар, колкото Кадир. По полицая започват да стрелят, когато завежда Зейнеп на работа. Той обаче успява да се спаси.

Вели разказва на майката на Кадир за Зейнеп и чувствата си към нея. Обожател на Айлин кара мъжете в дома ѝ да поискат да бъдат по-романтични. Зейнеп се среща с Вели, за да научи още за семейството на любимия си. Води и Айлин. Научава, че и бащата на Кадир е жив. Вели ѝ обещава, че ако остане с детето при него, полицаят ще се събере със семейството си.

Вечерта Айлин получава нова рибка от Кадир, а Зейнеп – саксия със смешни цветя. Нейната изненада обаче е по-хубава – извикала е агитката на любимия футболен тим на Кадир. Мерал целува изненадващо Керем пред очите на Джемре и тя си тръгва гневна. Той тръгва по петите ѝ. След като я настига, я целува за първи път. Нощта е време за любов за четиримата приятели.

На другата сутрин майката на Керем отива в компанията, където работи Зейнеп. Кадир е по петите на Адем, когото е разкрил. Вели разбира къде е майката на врага му. Намира ги заедно със Зейнеп и вдига скандал.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!