You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Искате любовна история с щастлив край?! – Доверете се на кученцето! (Видео)

Искате любовна история с щастлив край?! – Доверете се на кученцето! (Видео)

Често става така, че животните ни дават отличен пример за това, колко може да се обича с чисто сърце и без очаквания

Неслучайно се казва, че кучето е най-верният приятел на човека, но всъщност всеки домашен любимец е такъв за стопанина си. Има толкова истории с котки, спасили семействата, които се грижат за тях, за птици, реагирали навреме при инцидент и прочие любопитни истории.

Рибките в аквариума надали ще свършат същото за вас, но и те умеят да осъществяват уникална връзка с дома и дават своя принос за атмосферата в него. А за тези, които вярват в чудеса, винаги могат да си вземат златна рибка, изпълняваща желания.

В крайна сметка няма значение какво е животното, стига то да ви е легнало на сърце, или детето ви да го е пожелало. Късометражното филмче Feast, режисирано от Патрик Озбрън, което публикува woman-onthe-top.net, цели да подскаже, че храната може да е важна за питомника, но любовта си остава най-важната.

Feast на Disney - и това е любовна история, но за пет минутки!
Feast на Disney – и това е любовна история, но за пет минутки!

Всеки ден малкото пале получава своята обилна порция, а животът изглежда идеален, докато стопанинът му не среща своята любима.

Първоначално кученцето е леко обидено от вниманието помежду им, то продължава да си взима дажбата, но очаква да заема все същото място.
Впоследствие двойката се разделя, а мъжът изпада в депресия – ето тогава тъгата достига и до неговия любимец, който осъзнава какво е щастието и взима нещата „в свои ръце“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!