You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Истинска любов или забавление: Как да разберем каква е връзката ни?

Истинска любов или забавление: Как да разберем каква е връзката ни?

Истинска любов, или просто флирт?

Всеки от нас търси любовта на живота си и връзката, която ще трае вечно. За да може да ни се случи това обаче, е необходимо връзката да бъде стабилна и зряла. Невинаги бурната любов е гаранция, че ще останете с този човек вечно. Но същото можем да кажем и за бавното опознаваме — и в двата случая, в крайна сметка откриваме, че не сме намерили идеалния партньор.

За съжаление, мимолетните връзки ги разпознаваме, когато вече е твърде късно и сме емоционално или физически твърде обвързани с този човек. От друга страна, много е възможно да пропуснем под носа си идеалната връзка, тъй като просто не сме разпознали правилните сигнали.

Истинска любов или забавление? Как да разберем в каква връзка сме?
Истинска любов или забавление? Как да разберем в каква връзка сме?

За разлика от мимолетните връзки, в зрелите връзки няма много драма, нито състезание, а заради това, двете страни са много по-щастливи. Това са показателите, които казват, че вашата връзка е точно такава.

Разправиите са рационални

Споровете не трябва да бъдат нещо лошо. Ако вашите спорове са рационални и конструктивни, вашата връзка може още повече да засили. И щастливите двойки се карат, но техните спорове са уравновесени, затова техните кавги са отлична основа за подобряване на връзката.

Не се конкурирате

В неузрелите връзки е важно чия дума е последна и кой е победил в една дискусия. В трайните връзки победата е по-малко важно. Понякога е по-добре да вдигнете ръце от дебата, отколкото да се борите и с ръце, и с крака, за да докажете, че сте прав.

Личното щастие е на второ място, първи са общите интереси

Разбира се, това правило не важи винаги, но компромисите и възможността за компромис са показател, че сте в зряла връзка. Веднъж отстъпвате вие, друг път другата страна. Истински показател за зрялост е нашата готовност да жертваме нещо за другия човек, за да бъде той щастлив.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!